-
Γιατί να μην φοράνε οι πεζοί πινακίδες κυκλοφορίας σε περίπτωση που σπάσουν έναν καθρέφτη;
-
Καλά, μαλακία είπες.
-
Γιαυτό σε άλλες χώρες υπάρχουν ασφάλειες αστικής ευθύνης.
-
Να πληρώνουν και τέλη κυκλοφοριας στο κράτος
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
ΑΡΧΙΖΩΟ από τα λίγα σήμερα. Περιμένω σε φανάρι και βλέπω ένα ποδήλατο να προσπαθεί να περάσει από δεξιά μου. Κάνω πιο αριστερά, περνάει κανονικά και μετά από λίγο ακούω ένα γκντουπ και βλέπω τον καθρέφτη από ένα παρκαρισμένο πιο μπροστά κάτω! Ο ποδηλάτης τον έσπασε! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σηκώθηκε κι έφυγε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έπρεπε να προλάβω μια υπηρεσία και δεν τον κυνήγησα . Γιατί να μην έχει πινακίδα κυκλοφορίας ο ποδηλάτης να του $#%#σουμε τα πρέκια μαζί με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου??Ίσως μια λύση είναι να επιστρατεύσουμε τα αεροβόλα που παίζαμε μικροί
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Γιατί να μην φοράνε οι πεζοί πινακίδες κυκλοφορίας σε περίπτωση που σπάσουν έναν καθρέφτη;Καλά, μαλακία είπες.
ΜΕΓΑΛΗ κιολας...Τα ποδηλατα ειναι οχηματα που κινουνται στον δρομο κ υποχρεουνται να υπακουουν στον ΚΟΚ, αρα εχουν κ ευθυνες κ υποχρεωσεις. Ο πεζος εχει ταυτοτητα, τα οχηματα πινακιδες, το ποδηλατο γιατι οχι?
Κ αφου ειστε τοσο εξυπνοι, σας ευχομαι να βρειτε τον καθρεπτη σας ξηλωμενο απο ποδηλατη κ να σκασετε κανα 200αρι απο την τσεπη σας οταν αυτος την κανει με ελαφρα πηδηματακια επειδη ξερει οτι κανεις δεν μπορει να τον βρει. Να σας τσουξει λιγο, να δουμε μετα αν θα λετε εξυπναδες...
-
Ακρωτηριασμος στο αρχιπουστρακι που μου χαραξε ολο το πισω φτερο χθες τη νυχτα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ αφου ειστε τοσο εξυπνοι, σας ευχομαι να βρειτε τον καθρεπτη σας ξηλωμενο απο ποδηλατη κ να σκασετε κανα 200αρι απο την τσεπη σας οταν αυτος την κανει με ελαφρα πηδηματακια επειδη ξερει οτι κανεις δεν μπορει να τον βρει. Να σας τσουξει λιγο, να δουμε μετα αν θα λετε εξυπναδες...
κλείνουν ηλεκτρονικά με την αφαίρεση του κλειδιού από την μίζα.
(πλάκα κάνω)
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eπειδή όταν επαιρνα το ποδήλατο από Καλλιθέα και πήγαινα Αιγάλεω, Περιστέρι, Πειραιά, Γλυφάδα, οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι πάει να πει ποδήλατο και η καφρίλα πήγαινε ακόμα πιο σύννεφο, θέλω να πω οτι αυτά που διαβάζω περί αδυναμίας εφαρμογής ΚΟΚ είναι φαιδρά. Ποτέ δε χρειάστηκε να τον παρακάμψω 'για την ασφάλειά μου'. Φρόντιζα όμως να προειδοποιώ για τις προθέσεις μου αρκετά νωρίς σε περιπτώσεις όπως τα εμπόδια που αναφέρθηκαν και επιπλέον είχα βάλει και ένα καθρεπτάκι που με βοηθούσε πάρα πολύ. Κάντε το, δε θα σας χαλάσει το ίματζ σαν τους κάγκουρες με τα παπιά, που το θεωρούν ιεροσυλία.
Και μια που λέμε 'προειδοποιώ για τις προθέσεις μου'... Κανένα χεράκι απλώνετε όταν θέλετε να κάνετε ελιγμό ή περιμένετε να μαντέψουν ο ταρίφας και η καριόλα τι θα κάνετε για να μη σας φάνε λάχανο?Σωστός!!!
Άλλωστε ό,τι όχημα και αν οδηγεί κάποιος οφείλει να μην είναι διακριτικός (οι άλλοι δεν θα ενοχληθούν αν τους δει απο τον καθρέπτη του), αλλά ούτε και κρυψίνους (ας κάνει γνωστές τις μελλοντικές του κινήσεις...κανείς δεν θα του κλέψει την ιδέα) -
Ζώα οι οδηγοί Smart που νομίζουν πως το αυτοκίνητό τους είναι άυλο, γι' αυτό και το παρκάρουν πάνω σε στροφές, σε σημεία που κλείνουν τον μισό δρόμο, πάνω σε πεζοδρόμια κ.ό.κ.
-
Πφφ, σιγα τα ωα, ξερεις ποσα Smart εχω δει να προσπαθουν να περασουν αναμεσα απο τις κανονικες λωριδες κινησης των οχηματων, σε περιπτωση συμφορησης, λες κ ειναι μηχανακια?
-
Στην Ελλάδα μεγάλωσαν κι αυτοί
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109041&catid=11
και αρχιζει η συζητηση για ποιος ειναι τελικα το ζωο....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109041&catid=11και αρχιζει η συζητηση για ποιος ειναι τελικα το ζωο....
ωραίοι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ακρωτηριασμος στο αρχιπουστρακι που μου χαραξε ολο το πισω φτερο χθες τη νυχτα...Άστο έτσι να βρεις την υγειά σου.
Εγώ είδα βαθούλωμα και μαύρο υλικό μήκους 30 εκ. στην πόρτα, από μηχανάκι ή ποδήλατο. Λίγο πιο κάτω έχει κι άλλο παρόμοιο, γι' αυτό δεν στενοχωρήθηκα.
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να τσαντιζόμαστε, ας αφαιρέσουμε κάποιους ανούσιους. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=109041&catid=11και αρχιζει η συζητηση για ποιος ειναι τελικα το ζωο....
ευγε.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καθε μερα, σε αυτο το σημειο , ετσι παρκαρουν.
Μια ωρα ηταν ολα ακινητα, εξαιτιας του 'κυριου'.
Αν δεν το παρει, την νυχτα......... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και αρχιζει η συζητηση για ποιος ειναι τελικα το ζωο....Ζώα αυτοί που το αναποδογυρίσανε;;; Μπα, απεναντίας... ΕΥΓΕ...
Αφού τού/της άξιζε...
Θα είχε πλάκα να έρθουν μετά οι σκουπιδιάρηδες και να το ξανααναποδογυρίσουν από την άλλη για να αδειάσουν τους κάδους.
-
-edit-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]