-
Kαι ενα απο τα κλασικα φαινομενα,χθες μετα απο πολυ καιρο κατεβηκα στο χωριο μου και κανουμε μια βολτα με τα αδερφια μου υπαρχει λοιπον ενα πεταλο που ειναι μονοδρομος με πεζοδρομειο και απο τις 2 πλευρες καθως εχει μαγαζια,υπαρχουν συνεχεια παρκαρισμενα αυτοκινητα αλλα αν παρκαρει κανεις κολλητα στο πεζοδρομειο δεν υπαρχει κανενα προβλημα τι συμβαινει λοιπον:ειναι ενας τυπας με ενα m5 που το εχει αφησει κυριολεκτικα στη μεση και δεν χωραω να περασω περιμενω για λιγο μπας και εμφανιστει αλλα τιποτα,παταω κορνα και καταλαβαινω οτι ψωνιζει μεσα στο ζαχαροπλαστειο ενταξει λεω θα ερθει να το βγαλει γιατι με κοιταξε και του εκανα νοημα,αμ δε, αταραχος συνεχιζει να κοβει βολτες μεσα στο μαγαζι ωστοσο ειχε γινει ολοκληρη ουρα απο πισω μου αρχιζουμε ολοι μαζι τις κορνες τιποτα αυτος ,με τα πολλα ερχεται εξω οχι για να βγαλει το αυτοκινητο αλλα για να μου ζητησει τα ρεστα προφανως αλλα του κοπηκε η ορεξη οταν ειδε οτι ειμαστε 3 ατομα στο αμαξι, μου ειπε ομως ενα απο τα πιο κορυφαια που εχω ακουσει 'τι μου κορναρεις τοση ωρα σε ακουσα κουφος νομιζεις οτι ειμαι'
-
-
Το 'χω κάνει με σάντουιτς απ' τα Everest (αυτά τα μικρά, με τυρί, ντομάτα, μπέικον, πατάτες, αυγό, μαρούλι, μπιφτέκι, και κάποια τυροσαλάτα) σε 7άρα με κυράτσα πίσω και σοφέρ, όντας καμιά 15αριά χρονών. Πόσο κρίμα να μην υπάρχει η εικόνα με όλα τα υλικά σκορπισμένα στο παρμπριζ και αναμεμειγμένα-πασαλειμμένα με τον υαλοκαθαριστήρα... ΕΠΟΣ!!!
-
It's silly
-
no it's not
-
It's chilly
-
άει κοιμήσου ρε, μπήκες 4 το πρωί να μας γράψεις την εξυπνάδα σου
-
Ακουω μουσική τώρα... μουσικώνομαι δηλαδής...
-
-
Και τρώω σοκολάτα ΙΚΕΑ...
φυσικά σε kit ήταν...
-
Ζώο η «κυρία» στο Polo GTi Πινακίδες Καστοριάς, που οδηγούσε φορώντας γούνα την Κυριακή το απόγευμα στην περιφερειακή της Θεσσαλονίκης με 100 περίπου στην αριστερή λουρίδα και τους προβολείς αναμμένους!!! Τις έκανα νοήματα, αλάρμ, σινιάλα τίποτα…
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το 'χω κάνει με σάντουιτς απ' τα Everest (αυτά τα μικρά, με τυρί, ντομάτα, μπέικον, πατάτες, αυγό, μαρούλι, μπιφτέκι, και κάποια τυροσαλάτα) σε 7άρα με κυράτσα πίσω και σοφέρ, όντας καμιά 15αριά χρονών. Πόσο κρίμα να μην υπάρχει η εικόνα με όλα τα υλικά σκορπισμένα στο παρμπριζ και αναμεμειγμένα-πασαλειμμένα με τον υαλοκαθαριστήρα... ΕΠΟΣ!!!Περιμένεις συγχαρητήρια;
-
Τα ζηταει καπου;
-
Συγχαρητήρια Sinanai
-
Έτσι.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Το 'χω κάνει με σάντουιτς απ' τα Everest (αυτά τα μικρά, με τυρί, ντομάτα, μπέικον, πατάτες, αυγό, μαρούλι, μπιφτέκι, και κάποια τυροσαλάτα) σε 7άρα με κυράτσα πίσω και σοφέρ, όντας καμιά 15αριά χρονών. Πόσο κρίμα να μην υπάρχει η εικόνα με όλα τα υλικά σκορπισμένα στο παρμπριζ και αναμεμειγμένα-πασαλειμμένα με τον υαλοκαθαριστήρα... ΕΠΟΣ!!!
Περιμένεις συγχαρητήρια;
Οχι! Αλλά 5€ για νέο σάντουιτς τα θέλει.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περιμένεις συγχαρητήρια;
-
Kαλή τύχη σιναναϊ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Περιμένεις συγχαρητήρια;
ειχα γραψει παλαιοτερα περιστατικο που πιτσιρικας πηγε να ριξει κλωτσια στην πορτα μου επειδη ειχα σταματησει πανω σε διαβαση (με ειχε κοψει ταριφας και δεν μπορεσα να παω ουτε πισω ουτε μπροστα) και περιμενα το φαναρι για να φυγω. ο τυπακος ηρθε στο καπακι με ειδε στην διαβαση, πηγε να κανει τον μαγκα και πηγε σπιτι κουτσαίνοντας μετα.
για αυτο την επομενη φορα, δες ποιος ειναι μεσα στο αμαξι, ζυγισε τον και εαν εισαι ετοιμος ψυχολογικο και σωματικα για κλωτσομπουνια τοτε ξαναπετα το σαντουιτς
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]