-
Καταρχήν χαιρετίζω όλους στο forum!Γράφω πρώτη φορά στο Forum και ζητάω τις γνώμες σας για να με βοηθήσετε οσο γίνεται στην αγορά αυτοκινήτου!
Όπως είδατε και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για δικίνητο suv(δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος)
α)Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το Tiguan 1.4 4x2 από πλευράς εμφάνισης,ποιότητας κατασκευής, σχετικά μικρής κατανάλωσης κτλ,αλλά με προβληματίζει το μικρό πορτμπαγκάζ.(η έκδοση που με ενδιαφέρει είναι η sportstyle και βγαίνει γύρω στα 26000)
β)το ASX το είδα αλλά δεν με ενθουσίασε το εσωτερικό του και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
γ)το IX35 και το KIA SPORTAGE δεν τα 'εχω δεί αλλά μου φαίνονται πολλά τα 23000 με 24000 για αυτές τις μάρκες αν θέλεις πιο πολλά έξτρα!
δ)το YETI δεν μου αρέσει καθολου εξωτερικα ενώ για το DASQUAI δεν εχω κάποια εμπεριστατωμένη άποψη.
Συγγνώμη αν σας κούρασα για να το διαβάσετε!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Καταρχήν χαιρετίζω όλους στο forum!Γράφω πρώτη φορά στο Forum και ζητάω τις γνώμες σας για να με βοηθήσετε οσο γίνεται στην αγορά αυτοκινήτου!
Όπως είδατε και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για δικίνητο suv(δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος)
α)Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το Tiguan 1.4 4x2 από πλευράς εμφάνισης,ποιότητας κατασκευής, σχετικά μικρής κατανάλωσης κτλ,αλλά με προβληματίζει το μικρό πορτμπαγκάζ.(η έκδοση που με ενδιαφέρει είναι η sportstyle και βγαίνει γύρω στα 26000)
β)το ASX το είδα αλλά δεν με ενθουσίασε το εσωτερικό του και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τον ΣΑΡΑΚΑΚΗ.
γ)το IX35 και το KIA SPORTAGE δεν τα 'εχω δεί αλλά μου φαίνονται πολλά τα 23000 με 24000 για αυτές τις μάρκες αν θέλεις πιο πολλά έξτρα!
δ)το YETI δεν μου αρέσει καθολου εξωτερικα ενώ για το DASQUAI δεν εχω κάποια εμπεριστατωμένη άποψη.
Το ASX εχει πολυ καλο ντιζελοκινητηρα.Αφου δε σ'αρεσει το Yeti πηγαινε για το ποιο lux Tiguan.Απο οτι καταλαβα θα πας για εκεινο με τα 122 αλογα ετσι?Παντος αμα διαλεξεις 150αρι πρεπει να το δουλευεις με 100αρα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παντος αμα διαλεξεις 150αρι πρεπει να το δουλευεις με 100αρα.Δεν νομίζω να ισχύει κάτ τέτοιο. Είσι σίγουρος;
Εγώ θα κοίταγα σοβαρά τα Κορεάτικα. Ειδικά Sportage με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση...
-
Δικίνητο με πάνω από 22, βαριά 23Κ είναι νομίζω υπερβολή. Δες τα κορεάτικα, μια χαρά φαίνονται.
-
Το ASX εχει πολυ καλο ντιζελοκινητηρα.Αφου δε σ'αρεσει το Yeti πηγαινε για το ποιο lux Tiguan.Απο οτι καταλαβα θα πας για εκεινο με τα 122 αλογα ετσι?Παντος αμα διαλεξεις 150αρι πρεπει να το δουλευεις με 100αρα.ναι για το δικίνητο με τα 122 άλογα και την sport έκδοση ενδιαφέρομαι!
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Δικίνητο με πάνω από 22, βαριά 23Κ είναι νομίζω υπερβολή. Δες τα κορεάτικα, μια χαρά φαίνονται.Το νέο μοντέλο ASX προσφέρεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος ακόμα και στην βασική έκδοση, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων έξι αερόσακους, σύστημα ελέγχου της ευστάθειας, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα με θύρα USB, ζάντες αλουμινίου και προβολείς ομίχλης. Το μεταλλικό χρώμα χρεώνεται επιπλέον 500 ευρώ.
Έκδοση
Τιμή
1.6 Classic € 20.500
1.6 Comfort
€ 22.450
1.6 Style € 24.100
1.6 Premium € 26.500
το πιο πλούσιο ξεπερνάει το TIGUAN -
Ο χρήστης vakis75 έγραψε:
Όπως είδατε και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για δικίνητο suv(δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος)...Δεν είναι και πολλές οι επιλογές σε 2κίνητα για να σε αγχώνει. Πέρνα από όλες τις αντιπροσωπίες, να τα δεις από κοντά, να πάρεις προσφορές και θα αποφασίσεις.
Επιπλέον αν δεν υπάρχει θέμα κυβικών υπάρχει και το 2λιτρο 2κίνητο Rav4 και το φτηνότερο αλλά μεγαλύτερο (7θέσιο) -και αρκετά όμορφο- Orlando από την Chevrolet.
Δες και τα ανάλογα topics των ASX, Qashqai και Τiguan και θα δεις γνώμες κατόχων.
Καλό το Tiguan -αν και αδικαιολόγητα ακριβό για μένα- αλλά πιο ενοχλητικό τα τόσα λεφτά για ένα αμάξι που σε 3, 4 μήνες θα έρθει το f/l. Ακόμα και αξιόλογες να μην είναι οι διαφορές, το θέμα είναι ότι 'αλλάζει'. -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Παντος αμα διαλεξεις 150αρι πρεπει να το δουλευεις με 100αρα.
Δεν νομίζω να ισχύει κάτ τέτοιο. Είσι σίγουρος;
Εγώ θα κοίταγα σοβαρά τα Κορεάτικα. Ειδικά Sportage με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση...
Ναι το 150αρι δουλευει μονο με 100αρα αλλιως πειρακια. Τα Κορεατικα θα τα απεφευγα επειδη πιστευω πως ειναι ψευτοκατασκευες.Καλυτερα Φαουβε.
-
Ναι το 150αρι δουλευει μονο με 100αρα αλλιως πειρακια. Τα Κορεατικα θα τα απεφευγα επειδη πιστευω πως ειναι ψευτοκατασκευες.Καλυτερα Φαουβε.
-
Ναι το 150αρι δουλευει μονο με 100αρα αλλιως πειρακια.
Ααα είσαι και σίγουρος ε; ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες Κανονικά δουλεύει και με απλή 95άρα
-
Ναι το 150αρι δουλευει μονο με 100αρα αλλιως πειρακια. Τα Κορεατικα θα τα απέφευγα επειδή θα πέσουν οι πωλήσεις της Ford και θα χάσω το bonus μου
αχχχαααα ετσι εξηγούνται όλα!
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ναι το 150αρι δουλευει μονο με 100αρα αλλιως πειρακια.
Ααα είσαι και σίγουρος ε; ΔΕΝ ισχύει αυτό που λες Κανονικά δουλεύει και με απλή 95άρα
Καλα μπες μια στο tiguanclub και διαβασε.
-
Mad_Max_Geo γιατί αυτός που άνοιξε το τόπικ με μία συγκεκριμένη απορία να πρέπει να ανέχεται τις μπούρδες και τα 'αστεία' σου?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όπως είδατε και στον τίτλο ενδιαφέρομαι για δικίνητο suv(δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος)...Δεν είναι και πολλές οι επιλογές σε 2κίνητα για να σε αγχώνει. Πέρνα από όλες τις αντιπροσωπίες, να τα δεις από κοντά, να πάρεις προσφορές και θα αποφασίσεις.
Επιπλέον αν δεν υπάρχει θέμα κυβικών υπάρχει και το 2λιτρο 2κίνητο Rav4 και το φτηνότερο αλλά μεγαλύτερο (7θέσιο) -και αρκετά όμορφο- Orlando από την Chevrolet.
Δες και τα ανάλογα topics των ASX, Qashqai και Τiguan και θα δεις γνώμες κατόχων.
Καλό το Tiguan -αν και αδικαιολόγητα ακριβό για μένα- αλλά πιο ενοχλητικό τα τόσα λεφτά για ένα αμάξι που σε 3, 4 μήνες θα έρθει το f/l. Ακόμα και αξιόλογες να μην είναι οι διαφορές, το θέμα είναι ότι 'αλλάζει'.Μάλλον θα περιμένω το f/l του tiguan που απ'ότι ειδα θα έρθει περίπου στην ίδια τιμή,! και όποιο άλλο έρθει αργότερα!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Mad_Max_Geo γιατί αυτός που άνοιξε το τόπικ με μία συγκεκριμένη απορία να πρέπει να ανέχεται τις μπούρδες και τα 'αστεία' σου?Δεν πειράζει IKE,όλα τα σχόλια ειναι χρήσιμα!
-
@IKE: πολύ με 'ψάρωσες' με την υπογραφή σου! Πες μου ότι είναι και το χόμπυ σου να ..ψοφήσω εντελώς!
-
Προσωπικά έχω καταλήξει στην άποψη ότι αν δεν πηγαίνεις για επιδόσεις ή κάτι άλλο εξειδικευμένων προδιαγραφών, έχει νόημα η αγορά ενός Toyota, ή του φθηνώτερου, ή να παραμείνεις πελάτη κάποιου που γνωρίζεις και είσαι ευχαριστημένος
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Mad_Max_Geo γιατί αυτός που άνοιξε το τόπικ με μία συγκεκριμένη απορία να πρέπει να ανέχεται τις μπούρδες και τα 'αστεία' σου?Τα αστεια που τα βρισκεις?
ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ(SUV)