-
Καλημέρα σε όλους!!
Είμαστε (οικογενειακώς) σε μια διαδικασία για την επιλογή (οικογενειακού) αυτοκινήτου. Τα δεδομένα μας είναι ότι έχουμε δίδυμα κοριτσάκια, άρα τα πίσω καθίσματα είναι δεσμευμένα για τις μικρές κυρίες!
Μπορούμε να διαθέσουμε έως και €28.000.
Το αυτοκίνητο θα το οδηγεί κυρίως η σύζυγος σε καθημερινή βάση, σε κυρίως μικρές αποστάσεις (5-10 km) που δεν απαιτούν και χωρίς ανάγκη για παρκάρισμα εκτός συγκεκριμένων θέσεων στάθμευσης.
Η σύζυγός είναι νέα οδηγός (οδηγεί μόλις 3-4 μήνες) αλλά τα πάει καλά. Προς το παρόν έχουμε ένα Hyundai i30 1.6 Auto.Το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει χώρους/μεγάλο χώρο αποσκευών και να είναι αυτόματο!!!
Η βασική μου δυσκολία είναι ότι ενώ μας αρέσουν τα Citroen C5 και Passat τα βρίσκω μεγάλα (και φοβάμαι αν η σύζυγος τα καταφέρει με ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο) από την άλλη τα μικρομεσαία Audi A3, VW Golf κτλ είναι μικρά και με χώρους που δεν θα μας βολέψουν στο άμεσο μέλλον. Σκέφτηκα και την πιθανότητα μικρομεσαίου με μπαγαζίερα αλλά και πάλι.......είναι μικρά!
Η όποια συμβουλή είναι πραγματικά ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ. -
Καλημέρα σε όλους!!
Είμαστε (οικογενειακώς) σε μια διαδικασία για την επιλογή (οικογενειακού) αυτοκινήτου. Τα δεδομένα μας είναι ότι έχουμε δίδυμα κοριτσάκια, άρα τα πίσω καθίσματα είναι δεσμευμένα για τις μικρές κυρίες!
Το αυτοκίνητο θα το οδηγεί κυρίως η σύζυγος σε καθημερινή βάση, σε κυρίως μικρές αποστάσεις (5-10 km) που δεν απαιτούν και χωρίς ανάγκη για παρκάρισμα εκτός συγκεκριμένων θέσεων στάθμευσης.
Η σύζυγός είναι νέα οδηγός (οδηγεί μόλις 3-4 μήνες) αλλά τα πάει καλά. Προς το παρόν έχουμε ένα Hyundai i30 1.6 Auto.Το αυτοκίνητο θα πρέπει να έχει χώρους/μεγάλο χώρο αποσκευών και να είναι αυτόματο!!!
Η βασική μου δυσκολία είναι ότι ενώ μας αρέσουν τα Citroen C5 και Passat τα βρίσκω μεγάλα (και φοβάμαι αν η σύζυγος τα καταφέρει με ένα τόσο μεγάλο αυτοκίνητο) από την άλλη τα μικρομεσαία Audi A3, VW Golf κτλ είναι μικρά και με χώρους που δεν θα μας βολέψουν στο άμεσο μέλλον. Σκέφτηκα και την πιθανότητα μικρομεσαίου με μπαγαζίερα αλλά και πάλι.......είναι μικρά!
Ευχαριστώ. -
Καλημέρα σε όλους!!
Ευχαριστώ. -
αν τα Citroen C5 και Passat ειναι μεγαλα και τα Audi A3, VW Golf ειναι μικρα, την πατησες
-
Γιατί δεν σκέφτεσαι κάποιο πολυμορφικό?, έχει ένα τσουβάλι η αγορά.
Ασσύληπτοι εσωτ. χώροι, πρακτικότητα στο μάξιμουμ, πορτμπαγκάζ θηρίο και με τεράστιες δυνατότητες τροποποίησης. Αυτά τα χρειάζεται στο φουλ μια νέα οικογένεια.Και όλα αυτά με μικρό σχετικά ολικό μήκος, χαμηλό κυβισμό και τιμή κάτω από τα 28.000. Και στέισον επίσης μπορείς να δεις. -
Πιπέρι στο στόμα μου αλλά δες το Touran.... Για οικογένεια και δει οδηγό γυναίκα είναι εξαιρετικό...
-
...δη
-
Octavia scout ή combi
-
-
3-4 μήνες οδηγός?.... ...Σκούρα τα πράγματα.
Για να τα πάει όμως καλά όπως λες θα έχει και θράσος στο τιμόνι.Αν δεν ζαλίζεται απο το ύψος η παραπάνω επιλογή του scout είναι πολύ καλή. -
Golf plus 1.4 122HP DSG
-
Skoda Octavia Combi ή μαλλον Octavia scout.....
-
opel zafira.........ford s max
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
opel zafira.........ford s maxΚαι το C-Max νομίζω θα βόλευε ακόμη περισσότερο αφού θα το χρησιμοποιεί και μέσα στην πόλη. Το S-Max νομίζω είναι πολύ μεγάλο για πόλη (4,80 μήκος, 1,88 πλάτος). Το καινούριο C-Max δεν το έχω δει από κοντά ακόμη, αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο μέσα-έξω, και με καλούς κινητήρες πλέον και καλό εξοπλισμό.
Σε διαστάσεις και χωρητικότητα χώρου αποσκευών είναι σχεδόν το ίδιο με το δικό μου (peugeot 3008), το οποίο για 4μελή οικογένεια έχει πολύ καλούς χώρους, και είναι και 'κυκλοφορήσιμο' μέσα στην πόλη (και εννοώ και τα στενά τύπου Κυψέλης). Βέβαια το ότι η σύζυγος του Geosina είναι καινούρια οδηγός, αυτό με προβληματίζει
-
c-max 1.6 ecoboost!!!
-
Νομίζω η λύση μόνο σε mpv που έχουν ξεχωριστά τρία πίσω καθίσματα.
Σκεφτόμουν πάντως και το Yeti που έχει τέτοια διάταξη στα πίσω καθίσματα του. -
Τα μόνα αυτοκίνητα που μου έρχονται στο μυαλό και πληρούν τις προδιαγραφές σου φίλε μου είναι το vw golf plus tsi 160 highline dsg,το skoda octavia 5 1.8 tsi elegance dsg,το peugeot 3008 1.6 thp 156 premium auto-6,citroen c4 1.6 thp 156 auto exclusive(έχει 400 λίτρα πορτπαγκάζ πολύ καλά για τις διαστάσεις του),οpel astra 1.4 turbo 140 sports touring auto cosmo.Από αυτά θα προτιμούσα είτε το vw,είτε το skoda.Iδίως τα μοτέρ tsi και το dsg e;inai Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το χειμώνα πολύ καλό και το ford c-max 1.6 ecoboost με το powershift titanium
-
Καλησπέρα σε όλους και πραγματικά **ευχαριστώ **για το χρόνο που διαθέσατε για να μου πείτε τη γνώμη σας και συμβουλή σας.
Τον τελευταιο καιρό έχω αρκετο καιρό σε δι΄άφορες αντιπροσωπίες βλέποντας αυτοκίνητα!!!Ford C-Max (NEO) πολύ καλό αλλά δυστυχώς όχι αυτόματο ακόμα.
Skoda Octavia μου αρέσει και μένα αλλα.........
Skoda Yeti, άριστο και προσωπικά μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά DSG μόνο στα 1.2
Golf, πολύ καλό αλλά από χώρους......
Το Peugeot 3008 1.6 T Auto μια από τις επιλογές (ξέχασα να το σημειώσω στο αρχικό email)To VW Passat με 4,77 m x 1,82 m, θεωρείτε ότι δεν?
Να πω την αλήθεια, βάρεθηκα τα μικρομεσαία και όλη τη διαδικασία του φόρτωσε με προσοχή, βάλε-βγάλε την μπαγαζίερα, δεν χωράει το κουβαδάκι κτλ.
Για αυτό και το Passat μας καλο-άρεσε (565Ltr) είναι αυτά και 160hp (Για μένα είναι αυτό).Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι!!!
Καληνύχτα! -
Πριν δεις οτιδήποτε οδήγησε το picasso,δε νομίζω να ξαναγυρίσεις πίσω
http://www.citroen.gr/citroen-c4-picasso/#/citroen-c4-picasso/
-
γιατί , τι το συγκλονιστικό έχει το c4?
με 2 παιδιά δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάει ολόκληρο περίπτερο...
golf 1,4 tsi dsg vs c5 thp
Η Συμβουλή σας είναι Σημαντική - Ποιό Αυτοκινήτο?