-
Διεγράφη... [Mod]
Εγω τελειωσα εδω. Ευχαριστω και συγνωμη στους υπολοιπους, οσοι ειναι νορμαλ και ορθοι στη λογικη τους.
-
Διεγράφη... [Mod]
-
Διεγράφη... [Mod]
-
Τόσο κουλ, που σε λίγο θα φορέσει και τα αντίστοιχα γυαλάκια...
-
Νομίζω το πρόβλημα ξεκινά από τη δική σου δημοσίευση. Επιχειρείς μια σύγκριση τελείως άτοπη ως αυτοκίνητα και ως χαρακτηριστικά και, το κυριότερο, δε δίνεις μια ιδέα ποιά είναι τα κριτήριά σου (πχ. γκάζια, κρατήματα, μούρη, χώροι, κατανάλωση) και το budget σου. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να πάρεις σοβαρές απαντήσεις και το έριξαν στην πλάκα (πχ. το 'ΕΛΑΝ!' του REALZEUS είναι από ένα λίγο παλιότερο 'θρυλικό' θέμα). Δες άλλα θέματα που ρωτάνε σοβαρά να δεις ότι παίρνουν σοβαρές απαντήσεις. Από εκεί και πέρα, και οι ειρωνείες προς εσένα αλλά και οι οργισμένες αγενείς απαντήσεις σου είναι λάθος.
-
Με όλο το θάρρος, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο έγινε moderation στα post των REALZEUS, panos2171 μέχρι τα οποία πρόλαβα να διαβάσω σήμερα τα ξημερώματα. Χάσαμε το χιούμορ μας;
-
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εφαγα προειδοποιηση(και ο Αλεξανδρος υποθετω).
-
Η παρθενική μου...
-
**Αν και δεν ασχολήθηκα προσωπικά αλλά έχω δεί τι έγινε έχω να πώ πως δικαίως φάγατε και οι 2 warn το γιατί νομίζω μπορείτε να το καταλάβετε. Θα το ξαναματαπώ το φόρουμ ΔΕΝ είναι καφενείο και δεν γνωρίζονται όλοι με όλους οπότε καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο πως εκφραζόμαστε ειδικά σε νέα μέλη. Οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε οι παλιοί mod **
-
Indeed το λές και μόνος σου...και η συγνώμη δεν γίνεται δεκτή mod
-
To συνεχίζεις ρε Αλέξανδρε, αν δεν το συνέχιζες δεν θα έκανα edit post σου αυτή την στιγμή... mod
-
Eιναι τρολλ; Πιστεύετε πως τρολλάρει; Τότε
To θέμα θα χαθεί θα πάει στην σελίδα 350 κάποια στιγμή και τέλος όπως τέλος λαμβάνει και αυτή η ωραία συζήτηση η οποία ΔΕΝ κάνει το έργο μας ευκολότερο. mod -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
**Αν και δεν ασχολήθηκα προσωπικά αλλά έχω δεί τι έγινε έχω να πώ πως δικαίως φάγατε και οι 2 warn το γιατί νομίζω μπορείτε να το καταλάβετε. Θα το ξαναματαπώ το φόρουμ ΔΕΝ είναι καφενείο και δεν γνωρίζονται όλοι με όλους οπότε καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο πως εκφραζόμαστε ειδικά σε νέα μέλη. Οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και αυτό θα πρέπει να το ξέρετε οι παλιοί mod **Ξέρω οτι δεν πρέπει να quot-άρω τα ποστς των mods, αλλά μια μικρή παρατήρηση να κάνω. Κατά ομολογία του δημιουργού -αν δε με απατά η μνήμη μου- το θέμα αυτό δημιουργήθηκε για λόγους χαβαλέ, επειδή ήθελε να πειράξει τον φίλο του που είχε ανοίξει νωρίτερα θέμα στο οποίο αναρωτιόταν αν θα πάρει την κορόλλα ή κάτι αντίστοιχο. Εκεί δε θυμάμαι να ενόχλησε κανείς τον δημιουργό του αντίστοιχου θέματος, παρότι νέος και εκείνος στο φόρουμ. Ε, μην περιμένεις (και αυτός με τη σειρά του να μην περιμένει) να πάρει και τις πιο σοβαρές απαντήσεις λοιπόν...
Just my two cents...
-
corolla 1300 G6 ή bmw e36 ????