Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Το άρθρο που διαβάσατε (http://lefterismaniadakis.blogspot.com/) γράφτηκε για να βοηθήσει τον Λάμπρο στην προσπάθειά του αλλά και για να απαντήσει στους κομπλεξικούς αυτού συγκεκριμένα του φόρουμ. Φυσικά και δεν περιμένει κανείς μας οι 5-6 φαρισαίοι, κομπλεξικοί και εμπαθείς να αλλάξουν γνώμη. Το μόνο που θέλησε να καταδείξει είναι ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν με τη συγκεκριμένη οπτική σκοπιά το όλο εγχείρημα, δεν είναι άλλοι από εκείνους που ενδόμυχα θέλουν να κοιμηθούν με την ωραία γυναίκα του φίλου τους, να καταστραφεί το αμάξι του γείτονα ή να χάσει τη δουλειά του ο προιστάμενός τους...
Λευτέρη, με όλη την εκτίμηση που σου έχω και με το θάρρος των 5-10 φορών που έχουμε μιλήσει από κοντά, αυτή τη στιγμή είσαι με καπέλο προάφιξης και με ποινή για παράβαση βάρους.
Δεν είναι κομπλεξικός όποιος έχει αντίθετη άποψη με εσένα και ιδιαίτερα όταν παραθέτει και 2-3 επιχειρήματα (σωστά-λάθος, ο καθένας έχει τη δική του οπτική) για να την υποστηρίξει. Ούτε είναι φαρισαίος, θα μπορούσες κάλλιστα να πεις κάποιον φαρισαίο, όταν θα έλεγε 'μπράβο, τι καλά, ας στηρίξουμε όλοι μαζί τον Λάμπρο' και δε θα έδινε σεντ. Δεν είναι φαρισαϊσμός να λες την άποψή σου δημόσια και να την στηρίζεις, μην επηρεάζεσαι από τον μικρόκοσμο των ελληνικών αγώνων, όπου ο καθένας από κοντά κάνει τεμενάδες και όταν απομακρυνθείς αρχίζει τις πισώπλατες μαχαιριές.
Στα δικά μας τώρα, στα του αθλήματος. Επειδή ξέρω οτι και εσύ είσαι ένα παιδί που δεν είχε το αγωνιστικό background και βοηθήθηκες πολύ για να ξεκινήσεις από κάποιους τρίτους, όπως είναι οι 4Τ, με την υπέροχη προσπάθεια του 'Γίνε Πρωταθλητης', θα προτιμούσα να σε έβλεπα να υποστηρίζεις με τόση θέρμη κάποια πολύ ταλαντούχα και γρήγορα παιδιά που κάνουν τώρα το ξεκίνημά τους και κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να ακολουθήσουν ένα κύπελλο, παρά να ανταλάσσεις βαριές κουβέντες εδώ μέσα, με όποιους δεν είναι σύμφωνοι με το project του Αθανασουλα. Πάμε μια βόλτα σε μια Ε.Δ. σαν θεατές να σου δείξω δυο-τρεις, αν και σίγουρα θα τους έχεις προσέξει. Κάνε 'άσε' λοιπόν φίλε Λευτέρη και αφουγκράσου λίγο τις εποχές που ζούμε, μην επιμένεις να περάσεις το 'χάνεται σε μέτρια αριστερή' με 5η τελειωμένη, θα εκτροχιαστείς. Πάντα φιλικά...
Έχει κανένα νόημα να ανταλάσσονται ειρωνίες και οι φίλοι των ράλι να δέχονται το χαρακτηρισμό του μ@λ@κα από χρήστες που θεωρούν τους αγώνες αυτοκινήτου μία μπούρδα για μπρούκληδες;
Αν ήξερες πόσα λάστιχα, πόση βενζίνη, πόσο ελευθερο χρόνο, πόσο χρήμα και πόσες σόλες παπουτσιών έχω χαλάσει για να δω έναν αγώνα ή για να βοηθήσω οργανωτικά σαν κριτής, δε θα ήσουν τόσο απόλυτος σ' αυτό που γράφεις. Εγώ προσωπικά είμαι ξεκάθαρα εναντίον της κίνησης αυτής, τουλάχιστον στην εποχή και στον τρόπο που γίνεται, αλλά απέχω παρασάγγας από την εικόνα που έχεις στο μυαλό σου σχετικά με το τι θεωρούν τους αγώνες αυτοί που διαφωνούν. Δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο...