-
Σήμερα το πρωί ήμουνα κέντρο για καφέ και συνάντησα τον συνταξιούχο που ήθελε να δώσει τη σύνταξη του στο Γιωργάκη για να σωθεί η χώρα. Μου είπε ότι ψάχνει τον Αθανασούλα να του δώσει το εφάπαξ του για να κάνει φουλ πρόγραμμα του χρόνου στο wrc αλλά δεν έχει πρόσβαση στο internet. Θα πρότεινα οι supporters του εγχειρήματος να κάνουν μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή της Πανεπιστημίου. Αξίζει τον κόπο.
-
Οι ερωτησεις του Καμπα ειναι αευλογες... ομως και παλι προσωπικα θα ηθελα να δω μια Ελληνικη συμμετοχη να κερδιζει τη κατηγορια της... τοσο απλα... Δεν ξερετε ισως στον κοσμο που ενδιαφερεται και στο εξωτερικο ποσο μενει στο μυαλο του το οποιο αποτελεσμα.. Εχω τυχει σε απλους ανθρωπους στο εξωτερικο να μου λενε αμεσως μολις ακουν οτι ειμαι Ελληνας για την νικη του ποδοσφαιρου το 2004.. ισως θα επρεπε να εχει διατυπωθει και διαφορετικα το αιτημα Ο.Κ.... στην τελικη ομως ειναι σημαντικο να τρεξει η συμμετοχη... απο διαφορετικες γνωμες εδω στην Ελλαδα αλλο τιποτα... αποτελεσματα δεν υπαρχουν σε οποιο τομεα συνηθως...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Οι ερωτησεις του Καμπα ειναι αευλογες... ομως και παλι προσωπικα θα ηθελα να δω μια Ελληνικη συμμετοχη να κερδιζει τη κατηγορια της... τοσο απλα...Όπως είπες... ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ. Ή αλλιως, ως εκεί που φτάνει το στρώμα μας να απλώνουμε τα πόδια μας.
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το ότι ζητάει κάποιος οικονομική συνεισφορά εφόσον πάνω κάτω λέει γιατί την ζητάει και είναι απ'όσο είδα ειλικρινής.
Αυτό όμως που με ενοχλεί ειναι το πρόσχημα πως η συνεισφορά αυτή πάει στην ενίσχυση ενός είδους 'εθνικής Ελλάδος' που αν κατάλαβα σωστά (ρώτησα αλλά δεν πήρα απάντηση) είναι μία ονομασία (Team Greece) που έχει επιλεγεί αυθαίρετα και δεν έχει κάποιο επίσημο χαρακτήρα.
Το να παίζω μπάσκετ με τους φίλους μου και να λέμε την ομάδα μας 'Εθνική Ελλάδος' (και να παίζουμε Ελλάδα-Ρωσσία ) είναι δικαίωμά μου. Το να ζητάω όμως να συνεισφέρει οικονομικά όποιος το επιθυμεί για να πάρω Nike Air παπούτσια επειδή με την ομάδα μου την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ παίζουμε σε αγώνες μπάσκετ δημιουργεί κάποια συγκεκριμένες εντυπώσεις...
Σε παρακαλώ να αλλάξεις την υπογραφή σου ώστε να μην αναφέρεται σε άλλα μέλη [Mod]
-
(Απαντάω μόνο στο συγκεκριμένο επειδή φαίνεται να σε ενδιαφέρει πολύ)
http://www.athanassoulas.gr/4/36/ δε λέει πουθενά για 'Εθνική Ελλάδας' ή Team Greece για την τρέχουσα προσπάθεια
http://www.athanassoulas.gr/4/74/ που λέει για 'Team Greece' παλιά, ήταν όντως συμμετοχή με την επίσημη στήριξη της αναγνωρισμένης από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) Εθνικής Αθλητικής Αρχής (= 'Ομοσπονδία' σα να λέμε ΕΠΟ, ΕΟΚ, ΕΟΠΕ), που για την Ελλάδα είναι η ΕΛΠΑ. Κατά καιρούς έχουν σταλεί τέτοιες ομάδες σε διεθνείς αγώνες αυτοκινήτου και καρτ.
-
Εγώ το είδα στο λογότυπο επάνω, αν αναφέρεται σε παλαιότερη επίσημη συμμετοχή τότε οκ, άλλωστε το έγραψα με επιφύλαξη.
ΥΓ. Άλλαξα και την υπογραφή, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί προσεβλήθην ο n***, μάλλον θα χρειαστεί να του κάνω μύνηση
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Δε χρειάζεται η διάλεξη περί ερασιτεχνικού αθλητισμού, υπήρξα ερασιτέχνης αθλητής επί πολλά χρόνια και ακόμα είμαι σποραδικά)Κοιτα nass, αν ειναι να ονομαζουμε τα επιχειρηματα αυτου που διαφωνει μαζι μας 'βαρετη διαλεξη' καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζι, να φτιαξουμε απο ενα μπλογκ, να τα λεμε μονοι μας.
Τεσπα, αν και ησουν ερασιτεχνης αθλητης, μαλλον δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα. Κι εγω ημουν, σε μικρες ομαδες, αλλα πολυ θα ηθελα να ημουν σε μεγαλυτερες ωστε να απολαμβανω καλυτερες υποδομες, καλυτερους προπονητες, συστηματικη δουλεια και περισσοτερους και καλυτερους συναθλητες. Τωρα, αν εσυ εμεινες στο βολευ και στο πολο, ενω, για παραδειγμα, ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος καλλιεργει 20τοσα αθληματα, ο ΠΑΟ αλλα τοσα, ο Πανιωνιος, ο Εθνικος ΓΣ κλπ επισης δεκαδες, ειναι μαλλον επειδη δεν κινεισαι (πλεον) στον χωρο και δεν εχεις εικονα. Το ιδιο φαινεται οταν βαζεις εναν επαγγελματια οδηγο αγωνων (που δεν εκπροσωπει παρα τον εαυτο του) στο ιδιο τσουβαλι με χιλιαδες (αυτη ειναι κυριως η διαφορα των μεγαλων ομαδων απο αυτες της γειτονιας) αθλουμενους ολων των ηλικιων και των κατηγοριων.
Αληθεια, αν τα χρηματα τα ζηταγε ο ερασιτεχνης... Εθνικος Ελληνορωσων ή ο Πρωτεας Νεου Κοσμου, θα ελεγες τα ιδια;
Για τα περι ποδοσφαιρου, σου ειπα οτι δεν εξαντλειται στα της ελλαδας, αυτα παλι μου εφερες παραδειγμα, αν και μου ζητησες να σου πω μια στον κοσμο, anyway...
Προφανως δεν προκειται να σε πεισω -αν μαλιστα το παλικαρι που ζηταει τα χρηματα ειναι φιλος σου, ενας λογος παραπανω- αλλα αν θελεις να δικαιολογησεις κατι σε οσους κρινουν την προσπαθεια, μην το δικαιολογεις συγκρινοντας με υπαρκτες κι ανυπαρκτες παθογενειες του ελληνικου αθλητισμου, που δεν εχουν και μεγαλη σχεση μ' αυτο που συζηταμε (και γι' αυτο η παρεμβαση μου) -
Ένας που απλά θέλει να κάνει την καύλα του (γιατί δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω) έχει μαζέψει ήδη 15.000€
Και άλλοι που πολεμάνε με νύχια και με δόντια, έχουν μαζέψει τα @@ τους...Ζήσε τον μύθος σου στην Ελλάδα.
-
Αληθεια, αν τα χρηματα τα ζηταγε ο ερασιτεχνης... Εθνικος Ελληνορωσων ή ο Πρωτεας Νεου Κοσμου, θα ελεγες τα ιδια;
Αν ηταν ικανοι για μια εθνικη διακριση στον τομεα τους το ιδιο θα ισχυε... αλλωστε και αυτοι υποστηριζονται σιγουρα απο ανθρωπους που πιστευουν σε αυτο που προσπαθουν να διακριθουν...
-
Φυσικά τα ίδια θα έλεγα.
Ας είναι ικανοί να βάλουν χοριγούς...Εδώ στην Ελλάδα αν θυμάσαι, κάθε μέρα κλείνουν ένα σορό μαγαζιά και μένουν 10Χ σορό άνεργοι... και θα κοιτάμε τώρα τους αγώνες αυτοκινήτου;
Σοβαρά μιλάμε;Ας δώσουν αυτά τα λεφτά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
...224.v εισαι εκτος θεματος.
Δε μας ενδιαφερει η εθνικη διακριση (προσωπικα την εχω γραμμενη στα @@ μου), η προαγωγη του ερασιτεχνικου και μαζικου αθλητισμου μας ενδιαφερει κι αυτη ειναι η θεμελιωδης διαφορα της καμπανιας του καθε Αθανασουλα απο τις καμπανιες των ερασιτεχνων. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
224.v εισαι εκτος θεματος.
Δε μας ενδιαφερει η εθνικη διακριση (προσωπικα την εχω γραμμενη στα @@ μου), η προαγωγη του ερασιτεχνικου και μαζικου αθλητισμου μας ενδιαφερει κι αυτη ειναι η θεμελιωδης διαφορα της καμπανιας του καθε Αθανασουλα απο τις καμπανιες των ερασιτεχνων.Εσυ μαλλον εισαι αλλου..... εμενα αν θελεις αφου το βαζεις επι προσωπικου γουστου.... με ενδιαφερουν και τα δυο που λες... αλλα να ειναι σοβαρες προσπαθειες..... αν εννοεις τι εννοω....
-
Ξαναλεω οτι εισαι εκτος θεματος.
Η κουβεντα με τον nass ειναι για την αντιστοιχια των περιπτωσεων Αθανασουλα-ερασιτεχνων -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ξαναλεω οτι εισαι εκτος θεματος.
Η κουβεντα με τον nass ειναι για την αντιστοιχια των περιπτωσεων Αθανασουλα-ερασιτεχνωνΔεν ειναι τοσο απλο οσο σε βολευει στον συλλογισμο σου.... ο ενας εχει ηδη αποδειξει τι μπορει να κανει ενω οι 'οποιοι' ερασιτεχνες δεν εχουν φθασει σε τετοιο σημειο... ολοι οσοι προσπαθουν πραγματικα ειναι αξιοι βοηθειας... και απο καπου την παιρνουν.... λιγη - πολυ, οτι καταφερνουν τελος παντων... το προσδοκομενο αποτελεσμα ομως μετραει και αυτο, και εκει ειναι που υπαρχουν διαφωνιες αν αξιζει το κοστος... αλλος θα δωσει για τα χωρια SOS και πολυ καλα θα κανει αλλος για την 'ΚΙΒΩΤΟ' και επισης καλα θα κανει... ελευθερος ειναι ο καθενας να δωσει εκει που τον ευχαριστει και πιστευει οτι πιανουν τοπο τα λεφτα του.... Βγαινει καποιος και λεει: ειμαι αυτος και θελω να κανω αυτο..... λειπουν χρηματα..... οποιος θελει δινει οποιος οχι δεν δινει... δεν πρεπει να χαρακτηριζεται κανενας σε οποια ενεργεια κανει... τοσο απλο......
-
H διαφορά βεβαίως είναι οτι οι ερασιτεχνικοί συλλογοι που αναφέρατε ουσιαστικά φυτοζωούν και βασίζονται στις όποιες εισφορές για να επιβιώσουν. Και αν πιστεύετε οτι δεν είναι σημαντικό να επιβιώσει ο Θρασύβουλας Κάτω Τραχανοπλαγιάς, πηγαίνετε και πείτε το αυτό στα παιδάκια της Κάτω Τραχανοπλαγιάς, που μετά δε θα έχουν έναν τρόπο να αθληθούν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ο Αθανασουλας δε φυτοζωει αγωνιστικά, απλά ενώ έχει το ψωμί (δυνατότητα συμμετοχής στη 'Β εθνικη'), ζητάει το παντεσπάνι (συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία).
-
Σε λίγο θα ζητάει χορηγίες ο mjacob για να βάλει μια σημαία (οποιαδήποτε ) εκεί κάτω:
https://mkis4a.pbworks.com/w/page/31631 ... -Landforms
-
@taurus
Μήπως γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να αποδείξει στη Β΄ κατηγορία ?
Μήπως γιατί το να αρκούμαστε στη Β΄ κατηγορία μας έφερε εδώ που είμαστε ως χώρα ?@Asimov
Η συζήτηση περί ερασιτεχνικού αθλητισμού (επαναλαμβάνω βέβαια ότι ο συγκεκριμένος αθλητής είναι 100% ερασιτέχνης, επαγγελματίας είναι κάποιος που βγάζει λεφτά από αυτό, που δεν ισχύει) είναι εκτός θέματος, ουδείς αμφισβήτησε την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Το πρόβλημά μου είναι οι συλλήβδην χαρακτηρισμοί 'ψάχνουν για μαλάκες' -δηλαδή όσοι έχουν ενισχύσει τη συγκεκριμένη προσπάθεια με €15000 είναι μαλάκες- τη στιγμή που πολύ χοντρύτερες αντίστοιχες αηδίες, όπως επαγγελματικές ομάδες Α΄ εθνικής που ζητάνε λεφτά από τους οπαδούς τους για να μη χρεωκοπήσουν (και που έφτασαν ως εκεί λόγω παροιμοιώδους λαμογιάς, διαφθοράς, διαπλοκής...), περνάνε στα ψιλά, επειδή είναι 'χιλιάδες λαού' και 'λαϊκό άθλημα'. -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Εγω θα κανω μερικες πολυ απλες ερωτησεις και θα ηθελα να απαντηθουν απο καποιον αν γνωριζει. Οι ερωτησεις εχουν τεθει ξανα αλλα οχι με τον τροπο που θα το κανω εγω. Εχουμε δει εναν αριθμο χρηματων που εχουν μαζευτει μεχρι στιγμης, οποτε:• Ποσα χρηματα χρειαζονται ακομα ;
• Ο 'Γινε' εχει βαλει ηδη το μεγαλυτερο μερος απ'την τσεπη του η απο χορηγους του ;
• Ποιο ειναι το συνολικο ποσο (στο περιπου) που χρειαζεται ενα οχημα τυπου WRC για να συμμετασχει ; (Συμμετοχη, λαστιχα, βενζινες κτλ.)Οι ερωτησεις πρεπει να απαντηθουν, γιατι μεχρι στιγμης δινεται η εντυπωση οτι ο οδηγος δεν δινει τιποτα απ'την τσεπη του (παρ'οτι η οικονομικη του επιφανεια του το επιτρεπει απ'οτι λενε αρκετοι εδω μεσα) και περιμενει να μαζευτει το ποσο απο χορηγους και οτι μενει απ'τον κοσμο. Ναι, ειναι ρομαντικη σαν σκεψη να βοηθησει ο κοσμος στο να διακριθει ενας Ελληνας στον εθνικο μας αγωνα, αλλα επειδη φερατε παραδειγματα και απο αλλα αθληματα, οταν ενας κορυφαιος ελληνας αθλητης ιστιοπλοιας ας πουμε, ερθει η ωρα να συμμετασχει στο οποιο παγκοσμιο πρωταθλημα, υπαρχει μια ομοσπονδια απο πισω, που θα αναλαβει ενα σημαντικο μερος των εξοδων. Στην Ελλαδα υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον χωρο των motorsports ? Ρωταω εγω τωρα ... Δεν με νοιαζει αν καποιος κανει κατι για να ειναι πρωτος στο βαθρο του χωριου η αν το κανει καθαρα για την προσωπικη του ευχαριστηση. Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι για καθε δραση υπαρχει αντιδραση και αυτο οικονομικα μεταφραζεται στο 'Δινω χρηματα και παιρνω καποιο προιον η υπηρεσια' το οποιο σιγουρα εχει εφαρμογη στην συγκεκριμενη περιπτωση. Με λιγα λογια, το μονο που πασχει σε αυτην την κινηση ειναι η διατυπωση και ο τροπος προσεγγισης του κοινου.
Εγω θα προτιμουσα να ακουσω -->
'Καλησπερα, ειμαι ο ταδε που διακριθηκα εδω-εκει-παραπερα και θελω να κανω αυτο φετος στην ταδε κατηγορια. Εγω μαζεψει με οποιον τροπο γουσταρω ενα ταδε ποσο χρηματων (να αναγραφεται) και εχει μεινει Χ ποσο (να αναγραφεται) το οποιο ειναι μικρο μπροστα σε αυτο που συνολικα απαιτειται, οποτε ζητω την βοηθεια σας για να το συγκεντρωσω και να λαβω μερος στον εθνικο μας αγωνα. Για καθε δωρεα δινονται καπελακια-μπλουζακια κτλ. + η υπηρεσια να κανετε βολτα στο shakedown + να κερδισω και να χαρουμε ολοι μαζι + μπλα μπλα μπλα ...'
nass όσο δεν έχουν απαντηθεί τα παραπάνω ερωτήματα που πολύ σωστά έθεσε ο Καμπάς, είναι πολύ λογικό να υπάρχουν οι όποιες αμφιβολίες και αντίστοιχα σχόλια.
Όταν βγαίνεις δημόσια και ζητάς χρήματα, στο οικονομικό κόμματι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια σε όλα.
-
Συμφωνώ.
-
Αυτονοητο... για τη διαφανεια..... σε καθε περιπτωση... ερασιτεχνικων προσπαθειων... οποιος τα δινει σε τετοιες δραστηριοτητες πρεπει να ειναι σιγουρος για τη διαχειρηση τους..
Rally driver support for Acropolis Rally