-
Δεν υπαρχει λογος να συγχεουμε τις ΠΑΕ με το συγκεκριμενο θεμα.Καποιος που θελει να παει να δει εναν αγωνα θα πληρωσει εισιτηριο,ειναι ενα ειδος αγορας και οχι στιριξη προς την ομαδα(αμεσα).Αντιθετως στηριξη ηταν το μετοχικο κεφαλαιο του ΠΑΟΚ,κανενας ομως δεν υποχρεωσε κανεναν να το κανει,ολοι πραξαν οικιοθελως.Το ιδιο συμβαινει και στην συγκεκριμενη περιπτωση,η διαφορα ομως ειναι οτι το donation θα γινει για να επιτυχει ενας και οχι μια ολοκληρη ομαδα γι αυτο και φαινεται καπως προκλητικο.
-
Εγώ δε βλέπω κάποια διαφορά στην 'προκλητικότητα' στο να ζητάει τη βοήθεια των οπαδών για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες η ομάδα Α ή ο οδηγός αγώνων Β.
Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα Α ήδη συντηρείται έμμεσα (μέσω ΟΠΑΠ και συμβολαίων τηλεόρασης) από το δημόσιο -
Φοροαπαλλαγή έχει;
-
[**quote='nass']Εγώ δε βλέπω κάποια διαφορά στην 'προκλητικότητα' στο να ζητάει τη βοήθεια των οπαδών για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες η ομάδα Α ή ο οδηγός αγώνων Β.**Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα Α ήδη συντηρείται έμμεσα (μέσω ΟΠΑΠ και συμβολαίων τηλεόρασης) από το δημόσιο [/quote]
Η διαφορα ειναι οτι η ΠΑΕ ,ΟΠΩς παο κ θρυλος απευθυνονται σε 'αρωστους' ενω αυτος ο κυριος ψαχνει για .............καλυτερα να γραψω αφελεις ειναι κ πιο κοσμιο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
[
Η διαφορα ειναι οτι η ΠΑΕ ,ΟΠΩς παο κ θρυλος απευθυνονται σε 'αρωστους' ενω αυτος ο κυριος ψαχνει για .............καλυτερα να γραψω αφελεις ειναι κ πιο κοσμιο
Εγώ θα το πω διαφορετικά.....οι διάφορες ΠΑΕ απευθύνονται σε κάφρους ενώ ο Λάμπρος απευθύνεται σε άτομα άλλης κλάσης και επιπέδου
Με αναγκαζεις να γραψω οτι ψαχνει για ΜΑΛΑΚΕς
-
Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλομέτοχο τον Μαρινάκη, ο Παναθηναϊκός έχει Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλο, Πατέρα, κλπ και ζητιάνευαν πενταροδεκάρες για τα ερασιτεχνικά σωματεία.
Τι είναι άραγε πιο αξιοπρεπές;
-
Και μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γνωστοί μπατίρηδες συγκέντρωσαν το ιλιγγιώδες ποσό των €1300
-
Μπορεί και στην περίπτωση του GINE να υπάρξει κάτι έξτρα, πχ. συνοδήγηση κατά το shakedown ή κάπου εκεί κοντά, guest προσκλήσεις για τον αγώνα κοκ.
Δεν το είπε όμως. Άλλο αυτό που είναι μια εναλλακτική και πολύ έξυπνη 'χορηγεία' και άλλο το donation aka βοηθάτε τον Πολύδωρο.
BTW επειδή βλέπω ότι συγκεντρώθηκε ο σύλλογος φίλων-κολητών-γνωστών των 4Τ να ρωτήσω. Πριν κάτι χρόνια είχα διαβάσει για ένα πιτσιρικά από τον Πύργο (μπατίρη) που δούλευε μηχανικός σε συνεργείο αλλά στον ελεύθερο χρόνο του πήγαινε ΠΟΛΥ γρήγορα με μηχανή σε πίστα και έψαχνε χορηγούς μπας και κάνει κάποιους αγώνες.
Το παιδάκι αυτό -εθελοντικά και στα πλαίσια του racing gentlemanship κλπ κλπ- που στην τελική δεν είχε και μπαμπά με εκατομμύρια πήγε κάποιος από το περιοδικό να τον πιάσει και να του αφιερώσει 3-4 σελίδες σε ένα τεύχος;
Έχω απορία (δεν ξέρω τι συνέβη) αν έχουν ασχοληθεί ποτέ οι 4Τ με τέτοιες περιπτώσεις ή προβάλλουν μόνο άτομα του κυκλώματος.
Φιλικά.ΥΓ: Οι 'δωρεές' στις ομάδες κλωτσοπατινάδας με πρώτο και καλύτερο παράδειγμα το άρθρο 44 της ΑΕΚ (τρέχτε και χτυπηθείτε πρεζάκια Αεκτζήδες για να βγάλει ακόμα περισσότερα μύρια ο Νικολαΐδης...) είναι απόδειξη ότι στη χώρας μας υπάρχουν σε αφθονία τα βλήτα (πέρα από τα χωράφια).
-
Αυτό ακριβώς που ζητάς είναι αυτό που έκαναν επί χρόνια οι 4Τ: Γίνε Πρωταθλητής. Το δεύτερο διαγωνισμό τον είχε κερδίσει ο GINE.
Ποιόν του 'συλλόγου φίλων κολλητών' είδες εδώ ?
-
Την περίπτωση με το παιδί από τον Πύργο την έχεις υπόψη σου;
Τώρα για το σύλλογο άστο καλύτερα... Έχει συζητηθεί πολλάκις. -
Οχι δεν την έχω, θα έπρεπε ? Εσύ είχες υπόψη σου το 'Γίνε' ? Εχω εγώ προσωπικά ή οι 4Τ ή κάποιος άλλος κάποια υποχρέωση ανάδειξης όλων των ταλέντων που κυκλοφορούν ? Εξάλλου δε λες και καμία πρωτότυπη ιστορία, είναι εξαιρετικά συνηθισμένο αυτό που περιγράφεις (πχ. ο πολυπρωταθλητής Λεωνίδας Κύρκος (όχι του ΣΥΝ ) ήταν τέτοια περίπτωση).
Δε νομίζω ότι κανείς από τους νικητές του 'Γίνε' ήταν 'του κυκλώματος' (πχ. δεν ξέρω κάποιος από αυτούς να είχε μπαμπά εμπλεκόμενο με τους αγώνες).
Τουλάχιστον ο GINE έχει αποδείξει την αξία του κερδίζοντας την κατηγορία του (PWRC) στο ράλι Ακρόπολις του 2009 και στο ράλι Καταλωνίας του 2009. Οπότε δεν αντιλαμβάνομαι τις μπηχτές περί 'κυκλώματος'. Στους αγώνες αυτοκινήτου για να πας μπροστά θες 2 πράγματα: 'χέρια' και λεφτά (δικά σου ή από χορηγό). Χωρίς ένα από αυτά τα 2 δεν κάνεις τίποτα δεν πα να ΄σαι και ο Schumacher Jr.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μπορεί και στην περίπτωση του GINE να υπάρξει κάτι έξτρα, πχ. συνοδήγηση κατά το shakedown ή κάπου εκεί κοντά, guest προσκλήσεις για τον αγώνα κοκ.
BTW επειδή βλέπω ότι συγκεντρώθηκε ο σύλλογος φίλων-κολητών-γνωστών των 4Τ να ρωτήσω.
Προσωπικά δεν είπα ότι καλώς το κάνει ο Αθανασουλας. Απλώς είπα ότι είναι αξιοπρεπέστερο αυτό από το ΧΑΛΙ της ζητιανιάς των ΠΑΕ.
Συμφωνώ επίσης ότι αυτά τα 'εξτρα' είναι απαραίτητο να υπάρξουν.
-
καλημερα. Εδω και σχεδον ενα χρονο, η ομαδα μας προσπαθει να βρει το απαραιτητο ποσο για να καταφερει να αγωνιστει στο Ραλι Ακροπολις. Δυστυχως δεν εχουμε ακομα καταφερει αυτο τον στοχο, αλλα συνεχιζουμε. Παραλληλα με αυτη την προσπαθεια, σκεφτηκαμε να ζητησουμε την υποστηριξη οσων θελουν να μας βοηθησουμε. Οπως μπορειτε να διαβασετε και στο site, φετος θελουμε για ακομα μια φορα να τρεξουμε ως Εθνικη συμμετοχη ( απο το 2006 σε ολους τους αγωνες η συμμετοχη μας ειναι ως TEAM GREECE) προσπαθωντας να φερουμε μια διακριση για την χωρα μας, οπως και το 2009 που και στις δυο συμμετοχες πηραμε την πρωτη θεση στον κοσμο στην κατηγορια που αγωνιστηκαμε. Θεωρουμε οτι ειναι πολυ σημαντικο για τον εθνικο μας αγωνα που για τοσα χρονια κοσμει το παγκοσμιο πρωταθλημα, να υπαρχει μια ελληνικη συμμετοχη στην μεγαλη κατηγορια (WRC). Το τελευταιο που θα ηθελα, ηταν αυτη η προσπαθεια να προκαλεσει καποιους. Συμφωνω και καταλαβαινω οποιo δεν θελει να στηριξει. Δεν αναγκαζουμε κανενα.
Αν το ποσο δεν συγκεντρωθει, η στο μεταξυ υπαρξει μια θετικη εξελιξη αποτις απαντησεις που περιμενουμε απο χορηγους, ολα τα χρηματα θα επιστραφουν στους υποστηρικτες στο ακεραιο. Επισης οποιος ιδιωτης η εταιρεια επιθυμει αποδειξη η τιμολογιο, να στειλει email με τα στοιχεια του στο info@athanassoulas.gr
Θα υπαρξει αναμνηστικη κονκαρδα για ολους οσους μας στηριξαν καθως και συλλεκτικη αφισα. Ολα τα ονοματα των ιδιωτων και εταιρειων που θα βοηθησουν, θα τοποθετηθουν σε σελιδα του site. Καθως και θα κληρωθουν συνοδηγησεις οπως αναφερεται στο site.
Για οποιαδηποτε απορια παρακαλω στειλτε στο info@athanassoulas.gr -
Tifosi μόνο σε εσένα δεν απευθύνθηκα με τη λέξη κύκλωμα.
Τσπ έχει ξαναγίνει η κουβέντα και δεν έχει νόημα. Nass δεν αναφέρθηκα στο διαγωνισμό που γνωρίζω αλλά στο κατά πόσο έχουν αφιερώσει τιμής ένεκεν οι 4Τ 2 σελίδες σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει ούτε μύρια, ούτε γνωριμίες, ούτε στον ήλιο μοίρα παρά μόνο την ταχύτητα.Συμφωνώ επίσης ότι αυτά τα 'εξτρα' είναι απαραίτητο να υπάρξουν
Ας μείνουμε σε αυτό που νομίζω ότι θα είναι και το πιο ενδιαφέρον και ουσιώδες.
-
Έχουν γίνει κάποιες παρανοήσεις...
Επειδή συγκρίθηκε με το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι μία μεγάλη επιχείρηση. Εκεί παίζουν οι επαγγελματίες, οι οποίοι μπορεί να έχουν ξεκινήσει με ένα βρακί να φοράνε και ένα τοπι σε μία αλάνα, καλώς ή κακώς φτύνουν αίμα σε προπονήσεις και αγώνες τραυματίζοντας το κορμί τους και παίρνοντας επικίνδυνες ντόπες, με αποτέλεσμα να ζητάνε πολλά χρήματα, συναρτήσει και της ζήτησης που υπάρχει. Αυτοί σε καμία περίπτωση δεν φταίνε, γιατί κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα δύσκολη. Οι ομάδες λοιπόν πληρώνουν έξοδα και αναμένουν κέρδη από τηλεοπτικά δικαιώματα/χορηγούς. Όπως σε πολλά πράγματα στο ελλάντα υπάρχει κακοδιοίκηση, αλλά και υπερβολικές απαιτήσεις σε ποδοσφαιριστές βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων της χώρας, το αποτέλεσμα είναι χρέη, φεσώματα και αντίστοιχους εράνους. Το γεγονός ότι μου τρώνε χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για να κλωτσάνε 22 ένα τόπι, για χάρη του οποίου δολοφονούνται άνθρωποι καθιστά ακόμα πιο ηλίθιο το όλο φαινόμενο, ακόμα και αν μιλάμε για μία φανέλα με ιστορία δεκαετιών που έτυχε να πέσει στα χέρια του κάθε μαρινάκη και βαρδινογιάννη. Ο κόσμος ομως, επειδή είναι και λίγο μ@λ@κ@ς, τον γ@μάνε και λίγο, δεν ξέρει που να βρει ηρωϊνη οπότε πληρώνει την φανέλα, αλλά σε καμία περίπτωση τον μαρινάκη και τον βαρδινογιάννη, που απλά είναι οι διαχειριστές αυτής.
Καλώς ή κακώς το μηχανοκίνητο στην Ελλάδα, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μία μικρή επιχείρηση. Στην κακή είναι ένα πανάκριβο χόμπι. Στην καλή περίπτωση λειτουργεί αναλογικά με τα έξοδα του αγώνα να καλύπτονται από χορηγίες και θεωρητικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα (το άλλο με τον τοτό, το ξέρετε?) Επειδή όμως πολύ λίγοι ενδιαφέρονται να δουν κάποιους να τρέχουν στα κατσάβραχα, για λόγους είναι ανούσιο να εξεταστούν, είναι πολύ πιο δύσκολο να βγει μία ομάδα οικονομικά.
Οπότε εκεί αναγκαστικά πέφτουμε στη φάση του χόμπι ενός ανθρώπου που ψάχνει σπόνσορα. Και εάν είναι μάγκας θα βρει μ@λ@κες. Συγνώμη για όσους τα ακουμπήσανε, ή θα τα ακουμπήσουνε αλλά έτσι το θεωρώ (ο SV2 για μένα δεν τα έχει ακουμπήσει, γιατί κρίνοντας από τα αμάξια του, τα σκάφη του, εξοχικά κτλ του θα μπορούσε να του καλύψει τον αγώνα ολόκληρο, για να τον έχει πονέσει η τσέπη του). Θα είναι μάγκας λοιπόν και μάλιστα εις τριπλούν. Γιατί? Γιατί όταν σου τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια και ταυτόχρονα καταφέρεις να πείσεις τον άλλον ότι ψωμολυσσάς και να σου δώσει λεφτά είσαι απλά δύο φορές μάγκας. Άμα καταφέρεις μάλιστα όντας χοντρολεφτάς και πείσεις ότι ψωμολυσσάς την ώρα που άλλοι ψωμολυσσάνε πραγματικά τότε έκανες χάτ τρικ...
Εσείς που ψάχνετε για τον 'λουστράκο' που θα γίνει ταλέντο στον μηχανοκίνητο απλά ξεχάστε το. Όσο ταλέντο και να έχεις, σήμερα που οι εποχές είναι ανταγωνιστικές πρέπει να έχεις οδηγήσει πολύ και γρήγορα δυνατά τουτού, να βρεις τα όρια τους και να κάνεις ζημιές σε αυτά, μήπως και γίνεις αστέρι παγκοσμίου επιπέδου. Χώρια που το να κερδίζεις μία φορά τον εθνικό αγώνα που ξέρεις τα χώματα/διαδρομές, άντε και άλλον έναν, στα προντάξιον στα 30φεύγα δεν είναι αστέρι παγκοσμίου επιπέδου. Οι διάφοροι Μάρες/Μπεκατώρου, Τσούλφες/Κακλαμανάκηδες, χίλιοι άλλοι δύο είναι όμως, και χωρίς να πάρουν ντόπες όπως οι 'ντρίμ τιμ' και οι μπατζανάκηδες του ανέμου. Και αυτοί δεν βγαίνουν με ένα κύπελλο στο χέρι...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tifosi μόνο σε εσένα δεν απευθύνθηκα με τη λέξη κύκλωμα.Α, μήπως αναφερόσουν σε μένα τότε
Τσπ έχει ξαναγίνει η κουβέντα και δεν έχει νόημα. Nass δεν αναφέρθηκα στο διαγωνισμό που γνωρίζω αλλά στο κατά πόσο έχουν αφιερώσει τιμής ένεκεν οι 4Τ 2 σελίδες σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει ούτε μύρια, ούτε γνωριμίες, ούτε στον ήλιο μοίρα παρά μόνο την ταχύτητα.
Στον συγκεκριμένο που λες ίσως όχι (ιδίως μάλιστα αν δραστηριοποιείται στη μοτοσυκλέτα )
Σε άλλους έχω δει αφιερώματα πολλές φορές, πρακτικά κάθε 1-2 τεύχη έχει και κάποιον 'μικρό'
Ισως βέβαια να είναι όλοι του κυκλώματος
Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τι προσπαθείς να αποδείξεις. -
Ο χρήστης GINE έγραψε:
http://www.facebook.com/event.php?eid=142129122527626
Tha voithousate mia tetoia prospatheia?
http://www.athanassoulas.grΤα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες [mod]
OXI
-
Βασικά αν αναφέρθηκα σε κάποιον από εδώ χρησιμοποίησα τη λέξη σύλλογος. Το κύκλωμα άστο όπως σου είπα.
Σε άλλους έχω δει αφιερώματα πολλές φορές, πρακτικά κάθε 1-2 τεύχη έχει και κάποιον 'μικρό'
Αυτό δεν το γνώριζα γι αυτό και ρώτησα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προσέξει κάτι ποτέ.
Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι τι προσπαθείς να αποδείξεις
Όπως το θέτει ο GINE δεν διαφέρει πολύ από το να βγεί πχ ο Κασιδόκωστας και να πει 'Η μαμά μου δεν μου δίνει όλο το ποσό για να πάρω τη νέα Bentley, για να μαζέψω το ποσό θα χρειαστώ τη βοήθεια σας, λογαριασμός τραπέζης κλπ'. Οπότε νομίζω και λογικά να υπήρχαν κάποια σχόλια (εκτός αν απαγορεύονται οπότε ΟΚ).
Άλλο αυτό και άλλο η εναλλακτική χορηγεία. -
@EDDIE_147
Αν θεωρείς ότι η σύγκριση που επιχειρείς είναι εύστοχη , τότε ας το αφήσουμε καλύτερα εδώ.@travelman
Συγνώμη αλλά προτιμώ έναν αξιοπρεπή χομπίστα που ψάχνει για χορηγούς (ή και μαλάκες όπως το θέτει ο ΓΙΩΡΓΟΣ123, είναι διαφορά 'point of view') για να διακριθεί στο μοναδικό τακτικό παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός που γίνεται στην Ελλάδα, παρά τους απατεώνες που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα την ελληνική οικονομία (άρθα 44, 'χορηγίες' από ΟΠΑΠ κλπ.) και κοινωνία (χουλιγκάνοι, μαφίες, στημένα κοκ.)Και επίσης δεν νομίζω ότι απάντησες σε αυτό που έγραψα:
Η (ιδιωτική, μην το ξεχνάμε) ομάδα Α (με πρόεδρο πολυεκατομμυριούχο) δεν μπορεί να καλύψει τα συμβόλαια των αθλητών των 'ερασιτεχνικών' της τμημάτων (βόλει, πόλο και ενδεχομένως και άλλα αθλήματα λιγότερο δημοφιλή από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, πχ. πινγκ-πονγκ) και βγαίνει και ζητάει τη βοήθεια των φίλων της
Η (επίσης ιδιωτική...) ομάδα Β δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα του επαγγελματικού της τμήματος και ζητάει από τους φίλους της να γίνουν μέτοχοί της.
Ο αθλητής Γ (καλής οικονομικής επιφάνειας αλλά όχι και ...μπρούκλης) δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα συμμετοχής του σε ένα παγκόσμιας εμβέλειας γεγονός (σα να λέμε ένα αγώνα του Champions League) και βγαίνει και ζητάει βοήθεια από τους φίλους του (προσοχή, ο Γ θα μπορούσε να ήταν είτε οδηγός αγώνων είτε πχ. τενίστας που ήθελε να πάει να παίξει στο Australian Open)Κατανοώ το ό,τι κάποιος μπορεί να χαρακτηρίσει και τις 3 περιπτώσεις 'ψάχνουν για μαλάκες'. Κανένα πρόβλημα, δικαίωμά του. Αυτό που δεν κατανοώ είναι το γιατί οι Α και Β είναι 'ΟΚ' ενώ ο Γ 'ψάχνει για μαλάκες'. Σε μένα φαίνονται παρόμοια περίπτωση και καμία διαφορά δεν μου κάνει το ό,τι οι μεν είναι 'ομάδες' ενώ ο δε μόνος του. Και ίσα-ίσα θεωρώ τις περιπτώσεις Α και Β ακόμα πιο 'προκλητικές' στην αναζήτηση μαλακών.
-
Όλοι μέλη!
Rally driver support for Acropolis Rally