-
Bρε Νάσο, έχεις κολλήσει στα λεφτά που ζητάνε οι ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΞΑΕ για υποστήριξη, λες και η πλειοψηφία εδώ μέσα εγκρίνουμε τέτοιες κινήσεις.
Επίσης έχεις μπερδέψει τα 15000 που θα δώσει ο χορηγός, τα οποία θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο διαφημιστικό του budget, με όποια οφέλη εμπορικά και φορολογικά θα του έδιναν στην τελική με τα λεφτά που ζητούνται από τον μέσο θεατή-καυλωμένο με το Ακρόπολις, τα οποία δεν περισσεύουν πιστεύω.
Όσο για το αν αρκούμαι ή όχι στη συμμετοχή της ομάδας στη Β', αυτό το γνωρίζω εγώ. Όπως με έκανε υπερήφανο η τελευταια νίκη, όπως με έκαναν υπερήφανο οι βαθμοί που τσίμπησαν Κύρκος και Βωβός στο παρελθόν, έτσι θα με έκανε υπερήφανο και μια αντίστοιχη επιτυχία του Λάμπρου στη μεγάλη κατηγορία. Με μια διαφορά όμως: κατά πρώτον η διάκρισή του δε θα φέρει τίποτα στην όποια αναπτυξη του σπορ, όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν εξάλλου, με αντίστοιχες διακρίσεις (εκτός αν πιστεύεις οτι ο Oυίλσον, πχ, θα αποφασίσει ξαφνικά να φέρει αγωνιστική ομάδα και ακαδημία νέων εδώ, στους πουθενάδες). Κατά δεύτερον, ο Λάμπρος δεν είναι πια ο ελπιδοφόρος νέος που περιμένεις μια συνέχεια στις επιτυχίες του, καθώς -όπως γράφτηκε και πιο πάνω- είναι πια σε μια ηλικία που οι περισσότερο παγκόσμιοι κρεμάνε τα γάντια τους. Αυτό σημαίνει οτι δε θα μας ανυψώσει σαν μηχανοκίνητο αθλητισμό μια όποια επιτυχία του, πέρα από την περηφάνια μας, ενώ αν ήταν κανένας πιτσιρίκος στη θέση του, θα δημιουργούσε και μια επλίδα οτι κάτι πάει ν' αλλάξει στο χώρο. Σαν τις ελπίδες που μας δημιουργούν τα παιδάκια που παλεύουν στις πίστες του εξωτερικού (Κατσίνης κτλ). -
Travelman, asimov, thanos και ταύρος έθεσαν το θέμα στις σωστές του βάσεις, με κατ' εμέ απόλυτα λογικές τοποθετήσεις.
-
Ο Hunter έχει ρεπό;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο Hunter έχει ρεπό;Ηταν στα βουνα φωταγραφιζοντας 'Αθανασουλες'.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...η προαγωγη του ερασιτεχνικου και μαζικου αθλητισμου μας ενδιαφερει...+00
Ο μαζικός/ερασιτεχνικός αθλητισμός μπορεί να λύσει πολύ περισσότερα προβλήματα από όσο φανταζόμαστε σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο....Δε μας ενδιαφερει η εθνικη διακριση (προσωπικα την εχω γραμμενη στα @@ μου)...
Εδώ διαφωνώ. Γιατί η εθνική διάκριση, θα φέρει πολλούς νέους στους στίβους, στις πισίνες, κτλ. Αυτό και μόνο είναι για μένα το μόνο κέρδος που μπορεί να φέρει μία διάκριση στον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητών. Είναι το μόνο όφελος από τεχνοκρατικής άποψης. Γιατί κατά τα λοιπά, ο πρωταθλητισμός μόνο κακά φέρνει: προβολή της ντόπας και της παρατυπίας, πρόκληση υπερκαταναλωτισμού και μάλιστα σε ευαίσθητες ηλικίες, μαζική αποχαύνωση και σπατάλη χρόνου/πόρων, υπερηφάνια για το τίποτα σε συνδυασμό με καναπεδισμό...
Με βάση το προηγούμενο επιχείρημα κάποιοι θεωρητικά θα πουν ότι εάν ο Αθανασούλας κερδίσει το ράλλυ Ακρόπολις (το άλλο με τον τοτό???) θα μαζέψει κόσμο από τις 'Βούτες' και τους φέρει στους αγώνες. Εγώ αυτό το θεωρώ απίθανο, ακόμα περισσότερο με τις σημερινές οικονομικές συγκυρίες. Αυτό που θεωρώ πιο πιθανό είναι να δει κανένας 18χρονος με λίγους μήνες στο δίπλωμα σκηνές από ράλλυ που θα παίζονται σε κεντρικό δελτίο μετά την 'υποθετική νίκη Αθανασούλα', και μετά τις μπύρες να προσπαθήσει να επαναλάβει αυτά που είδε σε δημόσιο δρόμο, με αποτέλεσμα να πλουτίζει η συμπαθέστατη συντεχνία των ιδιοκτητών γραφείων τελετών. Δεν το λέω τυχαία, το λέω από τις εμπείριες του ηλίθιου εαυτού μου σε μικρότερη ηλικία και των εξίσου ηλίθιων τότε συνομηλίκων μου...
Οπότε στην περίπτωση του μηχανοκίνητου, το μοναδικό πλεονέκτημα της υποτιθέμενης εθνικής διάκρισης μετατρέπεται σε αυτεπίστροφο (μπουμερανγκ ελληνιστί).
Μήπως γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να αποδείξει στη Β΄ κατηγορία ?
...δύο νίκες στη μισή 'Β' εθνική', εκ των οποίων η μία σε ντόπια χώματα, σε ηλικία που ένας παγκόσμιος κορυφής σκέφτεται να κρεμάσει παπούτσια, σε συνδυασμό με την αδυναμία έλκυσης χορηγών σε κάνουν χομπίστα, όχι επαγγελματία...
Ας έχουμε μία αίσθηση του μέτρου, για να μη λέμε τα ίδια και τα ίδια...
-
PAIDIA EILIKRINA DEN STEKEI DEN PAME KALA MOU FAINETAI OSO KAPSOYRHDES KAI NA MASTE ME TO AKROPOLIS..O TYPOS PERA APO TON MPAMPAKA TOY KAI OSA LETE KSERETE TI EXEI??PWS EINAI DYNATO SE TETOIA EPOXH NA ZHTAEI LEFTA GIA TO XOMPI TOY APO TON KOSMAKH POU PEINAEI??EXETE PAEI KATHOLOU LOUTRAKI NA DEITE OTI EXEI AGORASEI PATONTAS TA PANTA OLH THN PARALIA DIPLA STO KAZINO (ASE PWS TA PHRE)..GIATI DEN POULAEI MAZI ME TH PORSE OPWS EIPE KAI ALLOS FILOS KANA OIKOPEDAKI APO TA TOSA POU TOU AGORASE O MPAMPAS TOU GIA NA TREKSEI??A EKEI THA PONESEI H TSEPOULA TOU ENW TWRA GIA PARTY TOU NA PONESEI H DIKIA MAS!EXETE PAEI STA MAGAZIA POY XEI PAEI KAI AYTA TAFTIAKSE PALI ME KOROIDIA POU BRHKE OPWS TWRA KAI BOHUHSAN.PROSWPIKA EXW PAEI POLLES FORES LOUTRAKI STA MAGAZIA TOU PEINONTAS ME PAREA APEIRA POTA APEIROUS KAFEDES OPWS KAI ALLOI POLOI KAI DEN KERASTHKAME OYTE SFHNAKI GIATI ETSI LEEI EINAI TO STYL,ALLA APO TH ALLH ZHTAME APO TON KOSMAKH..KAI PWS EINAI DYNATO NA SYGRINOYME ME OMADES KAI PAE TO IDIO PRAGMA EINAI?AYTOI AGORAZOUN KAI POULANE PROION POU VLEPOUN OLOI KAI OK STHN TELIKH OTAN BGHKAME APO THN KOILIA THS MANAS MAS ME MIA MPALA MEGALWSAME KAI TO TOPI DEN EINAI XOMPI EINAI ARRWSTIA..EGW KSERW OTI AN TA XEIS (POY DEN KSEREI TI EXEI)TA XEIS KAI TA DINEIS DEN KLAIGESAI KAI DEN ZHTAS LEFTA APO TON APLO KOSMAKH POU KATA TA ALLA DEN SOU KAIGETAI KARFI,TETOIES EPOXES,TETOIA PRAGMATA..
**Να γράφεις με μικρά ελληνικά γράμματα ακολουθώντας τον κανονισμό του φόρουμ [mod]**
-
Ακόμα και νίκη στο WRC, από τη στιγμή που θα είναι μεμονωμένη, δε θα επιστρέψει τίποτα στο χώρο και κατ' επέκταση στην Ελλάδα. Θα χαρούμε οι λίγοι που ασχολούμαστε, θα πούνε μερικά παχιά λόγια διάφοροι και αυτά ...
Τα υπόλοιπα είναι φλυαρίες.
Ο όρος για την Ελλάδα είναι μηχανοκίνητο σπορ/χομπι.
Μηχανοκίνητος αθλητισμός, είναι κατ' ευφημισμό και μόνο._ -
Παντως ελευθερη οικονομια εχουμε-θεωρητικα ο καθενας διαθετει τα λεφτα του οπως θελει--αλλος να παρει ενα ''χρησιμοτατο'' i phone αλλος να τα δωσει στον Αθανασουλα και στον καθε Αθανασουλα..Ο αλλος που δεν εχει λεφτα δεν θα ενδιαφερθει για κανενα απο τα 2 και πιστευω θα πρεπει να νευριαζει περισσοτερο με αλλα πραγματα(και δεν χρειαζεται και δικηγορους) παρα με το οτι η μια ελιτ ζηταει βοηθεια απο αλλες ελιτ..
Αυτα επειδη βλεπω πολυ γκρινια και κατα μια εννοια ελεγχο ενω πριν καποια χρονια θα μεταφραζοταν σε αφου εχει τα λεφτα ας κανει οτι γουσταρει..Υποκρισια.
Γενικα θεωρω τη κινηση χαζη-αφου δεν βρισκει χορηγους πως περιμενει να βρει τσαμπα χρημα..
-
Εγω βλεπω, οτι γενικα υπαρχει μια ταση 'αφηστε τα παντα ασχολιαστα, εχουμε ελευθερη χωρα, οικονομια, σκεψη κλπ'
-
Mπα αυτο νομιζω ισχυε τα προηγουμενα χρονια και οποιος τολμουσε να κρινει τον τυπο με 3 bmw,tτον τυπο που ξοδευε στα μπουζουκια αντι να ασχολειται και με τιποτα αλλο και γρνικοτερα τετοιες καταστασεις θεωρουνταν μπατσος στα @@ μας ενω τωρα ξαφνικα ολοι γιναν ετσι ξεχνωντας το ''βρωμικο'' παρελθον τους
-
ναι, ενω το φιλαρακι σου που δεν ξερει τι εχει, πιανει πολλά κοροιδα προκειμενου να γλιτωσει τα πολλα η τσεπη του,αναγαγωντας το χομπυ του σε εθνικη μας υποθεση και εθνικο αγωνα,αυτο ειναι το φαουλ
-
Είπα να μην μιλήσω, άσε που οι περισσότεροι εδώ με έχουν χρεώσει σε 'φίλους και υποστηρικτές' και όχι άδικα αφού οι γνωριμία μου με αρκετούς από τις Τεχνικές Εκδόσεις και τους αγώνες αυτοκινήτου είναι δεδομένη και παλιά.
Αλλά μου έπεσε στην αντίληψη αυτό:
http://lefterismaniadakis.blogspot.com/ ... -post.html
διαβάστε το παρακαλώ...
Για όσους δεν γνωρίζουν ο Λευτέρης Μανιαδάκης είναι ένας πολύ γρήγορος Έλληνας οδηγός νικητής και αυτός του διαγωνισμού
'Γίνε πρωταθλητής' που διοργάνωσε με επιτυχία οι 4ΤΡΟΧΟΙ, όπως και ο Λάμπρός Αθανασούλας.
Τον Μιανιαδάκη τον θαυμάσαμε στις ss των αγώνων και σήμερα προστρέχει σε βοήθεια του αντιπάλου του και φίλου του Λάμπρου Αθανασούλα στην προσπάθεια που κάνει για συμμετοχή στο φετεινό Ακρόπολις από την 'καλή πόρτα'.Αλλά
Η θέση όμως του κου Μανιαδάκη είναι το λίγότερο προκλητική, προσβλητική και αρνητική για την όλη πρασπάθεια αν και άλλος είναι ο σκοπός της.
Αντιγράφω μερικά κομμάτια:
Ο λόγος για τον οποίο γράφω το άρθρο δεν έγκειται μόνο στη στήριξη της προσπάθειάς του αλλά και για να απαντήσω στους όποιους κομπλεξικούς έχουν υπάρξει επικριτές της 'βοήθειας του πλουσιόπαιδου', του ίδιου τον οποίο δύο χρόνια πριν ζητοκραύγαζαν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης...και αμέσως μετά:
***Φτάνει πια με την εμπάθεια και το φαρισαισμό σε αυτή τη χώρα.
Εμείς, οι ίδιοι αθλητές που δε του χαρίσαμε ούτε δέκατο του δευτερολέπτου όντας αντίπαλοι στις ειδικές, είμαστε οι πρώτοι που στηρίζουμε την προσπάθειά του και λέμε σε όλους να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ και τις εμπάθειες κοιτώντας καθαρά την προσπάθεια ενός αθλητή και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται να τη στηρίξουν στα πρότυπα των προγόνων μας.
Δηλαδή ο κος Μανιαδάκης ζητάει συμμετοχή στην χορηγία από αυτούς που αποκαλεί 'φαρισαίους', 'κομπλεξικούς', 'εμπαθείς'
Το μόνο που δε μας είπε είναι 'αντιπρόσωπους'...Απευθύνομαι στο Λάμπρο Αθανασούλα.
Αγαπητέ Λάμπρο με το θάρρος της μικρής μας γνωριμίας βάλε ένα φρένο σε αυτούς που θέλουν να μιλούν για σένα αντί για σένα γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην προσπάθεια.Είναι δυνατόν να γίνει κάποιος χορηγός της πρασπάθειας όταν εκ των προτέρω τον αποκαλείς με όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς;
Έλεος παιδιά υπάρχουν και όρια...
-
Συμφωνω απολυτα με τον thrarveri και επειδη το διαβασα και το ειδα και εγω προσθετω κατι ακομα,οσοι δηλαδη εχουν αντιθετοι αποψη που ειναι και η πλειοψηφεια των μικρομεσαιων Ελληνων κατα τον κυριο Μανιαδακη ειναι κομπλεξικοι..Γιατι ο φιλος σου κυριε Μανιαδακη που φυσικα σε βαλε η βγηκες για να εβλογησεις τα γέννια του, δεν απεθυνεται μόνο σε οδηγους αγώνων,αλλα μεσω fb και ηλεκτρονικου τυπου και με επιμονη σε ολο τον κοσμο
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η θέση όμως του κου Μανιαδάκη είναι το λίγότερο προκλητική, προσβλητική και αρνητική για την όλη πρασπάθεια αν και άλλος είναι ο σκοπός της.
Αντιγράφω μερικά κομμάτια:
Ο λόγος για τον οποίο γράφω το άρθρο δεν έγκειται μόνο στη στήριξη της προσπάθειάς του αλλά και για να απαντήσω στους όποιους κομπλεξικούς έχουν υπάρξει επικριτές της 'βοήθειας του πλουσιόπαιδου', του ίδιου τον οποίο δύο χρόνια πριν ζητοκραύγαζαν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης...και αμέσως μετά:
***Φτάνει πια με την εμπάθεια και το φαρισαισμό σε αυτή τη χώρα.
Εμείς, οι ίδιοι αθλητές που δε του χαρίσαμε ούτε δέκατο του δευτερολέπτου όντας αντίπαλοι στις ειδικές, είμαστε οι πρώτοι που στηρίζουμε την προσπάθειά του και λέμε σε όλους να ξεπεράσουν τα κόμπλεξ και τις εμπάθειες κοιτώντας καθαρά την προσπάθεια ενός αθλητή και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται να τη στηρίξουν στα πρότυπα των προγόνων μας.
Εντάξει κι εγώ είμαι φαν των αγώνων και όπως είπα πριν από κάποιο καιρό ίσως έβλεπα θετικά μια τέτοια κίνηση αλλά σιγά μην γκρεμίσουμε και κανένα τοίχος στο κάστρο στα Γιάννενα ή όπου αλλού έχουμε κάστρο,αν κερδίσει ο Αθανασούλας.
Επίσης θα πρότεινα στον κ.Μανιαδάκη αν τον ενοχλούν οι εμπαθείς και κομπλεξικοί να αλλάξει χώρο, γιατί δυστυχώς στους ελληνικούς αγώνες περισσεύουν.Υ.Γ Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση πως ένα δις πρωταθλητής που διατηρεί προσωπικό blog δεν έχει γράψει κουβέντα για τίποτε άλλο εκτός από το τωρινό θέμα ; Δεν διαπίστωσε πουθενά αλλού στον αγαπημένο του χώρο εμπάθεια και κόμπλεξ ;
Απευθύνομαι στο Λάμπρο Αθανασούλα.
Αγαπητέ Λάμπρο με το θάρρος της μικρής μας γνωριμίας βάλε ένα φρένο σε αυτούς που θέλουν να μιλούν για σένα αντί για σένα γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην προσπάθεια.Δυστυχώς ο κ. Αθανασούλας δεν τιμάει με την παρουσία του ένα θέμα που ο ίδιος άνοιξε. Το φόρουμ αυτό του δίνει τη δυνατότητα του βήματος και όπως είπα ξανά πρέπει αν κάποιος ενδιαφέρεται,να εξηγήσει στον κόσμο το τι και γιατί.
Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει να αλλάξει την εικόνα του σπορ στον απλό κόσμο, αλλά τότε να είναι σίγουρος πως και ο κόσμος δεν θα εκτιμήσει την προσπάθειά του και δεν θα την στηρίξει. -
Ο χρήστης NIKHTARAS έγραψε:
ναι, ενω το φιλαρακι σου που δεν ξερει τι εχει, πιανει πολλά κοροιδα προκειμενου να γλιτωσει τα πολλα η τσεπη του,αναγαγωντας το χομπυ του σε εθνικη μας υποθεση και εθνικο αγωνα,αυτο ειναι το φαουλAσε ρε αν ειχα φιλο τον Αθανασουλα μπορει να ειχα παει και καμια βολτα της προκοπης με κανα αγωνιστικο.
Προφανως ουτε εγω υποστηριζω την κινηση του ειδικα την εποχη που γινεται και με τα κινητρα που γινεται(αν ειχα καποιο φιλο που ηθελε να τρεξει και ειχα περισσυεμα θα προτιμουσα να βοηθησω αυτον να κανει την γκαυλα του αντι για τον κατα τα αλλα ταχυτατο Αθανασουλα που μου προβαλει εθνικες υπερηφανειες κλπ)..Απλα ειναι και λιγακι υποκρισια το τοσο κραξιμο ειδικα σε αυτους που θα δωσουν.Πριν 3-4 χρονια οποιο τολμαγε να κριτικαρει πτυχες και προιοντα του καταναλωτικου κοσμου λαβαινε απο τη πλειοψηφια την απαντηση ''αν θες ρε φιλε,στη τελικη ειναι για αυτους που τα εχουν''..Εγω θα ελεγα αυτο και τωρα για σπασιμο..Ο Αθανασουλας εχει λεφτα και απευθυνεται σε αυτους που εχουν λεφτα για ξοδεμα..Ολοι οι αλλοι αν ασχοληθουν ειναι οι ιδιοι βλακες σορυ κιολας(Ακομα και αν θα θελε ο Αθανασουλας).
-
Ρωτήστε παρακαλώ τον μεσιέ Μανιαδάκη, εγώ που δεν ήμουνα πριν 2 χρόνια κάτω από το βράχο μπορώ να ασκώ κριτική ή πρέπει να δώσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προ διετίες whereabouts μου για να ενημερωθώ αν μπορώ ή όχι;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Εγω βλεπω, οτι γενικα υπαρχει μια ταση 'αφηστε τα παντα ασχολιαστα, εχουμε ελευθερη χωρα, οικονομια, σκεψη κλπ'Μπά δε νομίζω.Το αντίθετο.Εδω αγοράζεις αμάξι καινούριο ή μεταχειρό και ο γείτονας που δεν σε ξέρει σε ''θάβει''.Το ότι ζητά κάποιος οικονομική ενίσχυση για rally θα μείνει ασχολίαστο!.....
-
Συμφωνω,με την μονη διαφορα οτι ο γειτονας για να το παρει και να το ευχαριστηθει,δεν ζηταει τσοντα λεφτα απο ολο τον κοσμο ,για να το αγορασει
-
Καλημέρα σε όλους,
Αποφάσισα να γράψω μετά από αρκετό καιρό στο φόρουμ μιας και αναφέρθηκε το όνομά μου , όπως άλλωστε περίμενα ότι θα γίνει.
Το άρθρο που διαβάσατε (http://lefterismaniadakis.blogspot.com/) γράφτηκε για να βοηθήσει τον Λάμπρο στην προσπάθειά του αλλά και για να απαντήσει στους κομπλεξικούς αυτού συγκεκριμένα του φόρουμ. Φυσικά και δεν περιμένει κανείς μας οι 5-6 φαρισαίοι, κομπλεξικοί και εμπαθείς να αλλάξουν γνώμη. Το μόνο που θέλησε να καταδείξει είναι ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν με τη συγκεκριμένη οπτική σκοπιά το όλο εγχείρημα, δεν είναι άλλοι από εκείνους που ενδόμυχα θέλουν να κοιμηθούν με την ωραία γυναίκα του φίλου τους, να καταστραφεί το αμάξι του γείτονα ή να χάσει τη δουλειά του ο προιστάμενός τους...
Είναι δύσκολο, το ξέρω, να ξεπερνά κανείς την εμπάθεια του. Όλοι μας έχουμε αυτή την πλευρά που παλεύει με την υπέρβαση του εγωισμού μας. Έτσι λοιπόν, όσοι δουν τη βάση της όλης προσπάθειας και υπερπηδήσουν το εγώ τους, θα τη στηρίξουν με ότι μπορεί ο καθένας. Όσο για τους υπόλοιπους...
Είναι ντροπή να σπιλώνεται μια προσπάθεια η οποία ανοίγει συμμετοχικούς δρόμους σε αθλητικό επίπεδο. Το πόσα χρήματα έχει ο Αθανασούλας δεν αφορά κανένα σας. Αυτή η εμπαθής αντιμετώπιση είναι που έχει οδηγήσει τον Καζαντζάκη πριν από τόσες δεκαετίες να εξιστορήσει το πως έφτιαξε ο Αλλάχ τον δεύτερο Έλληνα για να σωθεί ο Τούρκος...
Όσοι λοιπόν δε θέλουν. με γειά τους με χαρά τους. Ας γυρίσουν στα prozak και στη μίζερη καθημερινότητά τους.
Η άποψή μου περί του εγχειρήματος είναι πέρα από τον κάθε Αθανασούλα και το ίδιο θα υποστήριζα κάθε οδηγό με την αντίστοιχη πορεία και αντιμετώπιση του αθλήματός μας.
Καλή συνέχεια...
-
..............................
Rally driver support for Acropolis Rally