-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλη λυση το pellet σε πληρες συστημα,οχι δηλαδη σομπες και ιστοριες αλλα ολο το σπιτι μονο με pellet αλλαζοντας μονο τον καυστηρα.Το προβλημα του νεγρου θερμαστη παραμενει βεβαια,αλλα υπαρχουν τεχνικες λυσεις εαν υπαρχει χωρος.Ούτε θερμαστής ούτε πρόβλημα χώρου, υπάρχουν λύσεις αν δεν είναι πρόβλημα το οικονομικό.
Συστήματα καυστήρα που μπαίνουν στη θέση του καυστήρα του πετρελαίου υπάρχουν, αλλά τα μόνα αξιόπιστα είναι αυτά που θέλουν πέλλετ Γερμανικής ή Γαλλικής πιστοποίησης, που στην αγορά μας δεν υπάρχει. Ελπίζουμε κάποιος ν' ασχοληθεί να φτιάξει ένα κ για εμάς του 3ου κόσμου, κάποτε. Αν περιμένουμε από τα Ελ μηχανουργία, .... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην Σουηδια χτιζουν σπιτια εξαρχης με το σκεπτικο της βιομαζας,δηλαδη ξεφορτωνει σε ενα μια σωληνα εξω απο το σπιτι (οπως με το πετρελαιο) και μετα ουσιαστικα δεν ξανασχολείται.
Ευχαριστω
-
Σήμερα έπαιζα με το μενου της σόμπας και μου δημιουργήθηκε μια απορία. Υπάρχει περίπτωση η σόμπα να έχει αισθητήρα λάμδα? Γιατί στο μενού ανακάλυψα μια τιμή (δίπλα στη θερμοκρασία καυσαερίων) που παίζει από 1 εώς 1.4 (νομίζω) όταν η σόμπα λειτουργεί και πάει στο 3-3.5 όταν τη σβήσω.
-
Την εβαλες στο δυναμομετρο να δεις τι θα δειξει?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την εβαλες στο δυναμομετρο να δεις τι θα δειξει?τούμπανο η σόμπα.
Καλό το pellet αλλά φοβάμαι την ελληνική τιμολογιακή πολιτική μόλις γίνει της μόδας.
-
Για να γίνει της μοδάς πρέπει να υπάρξουν προυποθέσεις που **ελπίζω ** να μην υπάρξουν ποτέ για το καλό του αέρα που αναπνέουμε στις πόλεις μας.
-
Τόσο μεγάλο πρόβλημα ε?
Ε τότε ρε γμτ τί τα επιτρέπουν? -
Γιατί μάλλον είναι σχεδόν αδύνατον να χρησιμοποιηθουν. Από την άλλη αφού αυτά και τα σωματίδια τους δεν είναι πρόβλημα γιατί όχι στο diesel στις μεγαλουπόλεις. Τεσπα...
-
Παραπάνω μιλούσα για σκέτους καυστήρες πέλετ, για αλλαγή του καυστήρα πετρελαίου στον ίδιο, ήδη υπάρχοντα λέβητα.
Λέβητες πέλετ για νέες εγκαταστάσεις υπάρχουν, πολύ καλοί κ πολύ αξιόπιστοι.Ο 'φόβος' από την χρήση του πέλετ είναι ... ο Έλληνας. Γνωστοί μαλάκες, θα πάμε να πάρουμε κακής ποιότητας φτηνό μηχάνημα κ κακής ποιότητας φτηνό πέλετ, καταστρέφοντας τα πάντα. Άσε που μπορεί να το καίμε μισό μισό με φτηνό και βρωμερό πυρηνόξυλο.
Αλλά αυτά, σε μια χώρα όπου ΠΟΛΛΟΙ καυστήρες πετρελαίου έχουν μετατραπεί κ καίνε καμμένα λάδια αυτοκινήτου, είναι λεπτομέρειες. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παραπάνω μιλούσα για σκέτους καυστήρες πέλετ, για αλλαγή του καυστήρα πετρελαίου στον ίδιο, ήδη υπάρχοντα λέβητα.
Λέβητες πέλετ για νέες εγκαταστάσεις υπάρχουν, πολύ καλοί κ πολύ αξιόπιστοι.Ο 'φόβος' από την χρήση του πέλετ είναι ... ο Έλληνας. Γνωστοί μαλάκες, θα πάμε να πάρουμε κακής ποιότητας φτηνό μηχάνημα κ κακής ποιότητας φτηνό πέλετ, καταστρέφοντας τα πάντα. Άσε που μπορεί να το καίμε μισό μισό με φτηνό και βρωμερό πυρηνόξυλο.
Αλλά αυτά, σε μια χώρα όπου ΠΟΛΛΟΙ καυστήρες πετρελαίου έχουν μετατραπεί κ καίνε καμμένα λάδια αυτοκινήτου, είναι λεπτομέρειες.παίζει τέτοια φάμπρικα ?
-
Εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
παίζει τέτοια φάμπρικα ?Έπεσες από τα σύννεφα, βλέπω.
-
Ισχύει
-
Δεν το ειχα σκεφτει, αλλα οντως τωρα που αναφερθηκε, ισχυει. Ειναι γνωστο οτι παλια ντιζελοκινητα μπορουν να κινηθουν με τηγανελαιο χωρις καμμια μετατροπη:
-
Άλλος ένας εφιάλτης για το παρακράτος. Να επιτραπούν τα πετρέλαια, και μερικοί να βάζουν τηγανόλαδα σε αυτά και να μην περνάνε από την αντλία των φόρων.
Μάλιστα διάφοροι πουλάνε έτοιμα κιτ με οδηγίες τύπου φτιάξτο μόνο σου για την μετατροπή.edit
Το κολοκαίρι του 2008 ένα ΙΧ πετρελαίου έφτασε στην Αθήνα ξεκινώντας από το Λονδίνο, καίγοντας περί τα 200 λίτρα τηγανόλαδου για 3.200 χλμ. Είχε γίνει σχετικός ντόρος στις εφημερίδες.http://www.giantparty.net/ssf/2008/08/26/grease-to-greece-london-athens-with-free-fuel/
-
Μα εξαρχης οι κινητηρες Diesel φτιαχτηκαν για να καινε καμμενα λαδια...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άλλος ένας εφιάλτης για το παρακράτος. Να επιτραπούν τα πετρέλαια, και μερικοί να βάζουν τηγανόλαδα σε αυτά και να μην περνάνε από την αντλία των φόρων.
Μάλιστα διάφοροι πουλάνε έτοιμα κιτ με οδηγίες τύπου φτιάξτο μόνο σου για την μετατροπή.Κι εγώ θα ανοίξω συνεργείο για τα Euro V και VI για να τα επισκευάζω
-
συνάδελφος με πασσάτ 25 ετίας για μία περίοδο έκαιγε συστηματικά ηλιέλαιο σε αναλογία μέχρι και 50%.
Μετά πήρε γραμμή το κράτος τί γινόταν (έσκαγαν στο lidl και έφευγαν με κούτες λάδια ) και εν μια νυκτί η τιμή του έφτασε να είναι ακριβότερη απ το ντίζελ -
δηλαδη ενας τυπικος καυστηρας πετρελαιου χωρις μετατροπη μπορει να καψει ηλιέλαιο, τηγανόλαδα ή μεταχειρισμένα λάδια?
-
Εγω παντως χθες καθαρισα τις σωληνες γιατι ειχαν φραξει.Πρεπει να περασε ενας μηνας απο τοτε που την πρωταναψαμε.
Θυμιζω οτι εχω παλαιολιθικού τυπου ξυλοσομπα.
Τα ξυλα ειναι στεγνα αλλα ειναι τυπου οτιβρεθει Βεβαια το οτι τα παιρνω τζαμπα δεν μου επιτρεπει να ειμαι εκλεκτικος.Ενα παλιο ρουχο σε πλαστικη σακουλα και σπρωξιμο του μπογου μεσα στην σωληνα απο ενα κονταρι.Σε πεντε λεπτα ηταν ετοιμες.
Ξυλόσομπα