-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τήνος;ανεπιφυλακτα (πληροι τις προυποθεσεις που εθεσες,με εξαιρεση ισως τις αποστασεις....δεν επιτρεπεται να μην επισκεφτεις τον Πυργο η να φας σε Φαλαταδο η Βωλακα).....
(απο καποιον που εχει φαει με το κουταλι τις Κυκλαδες και μεχρι προ δεκαετιας θεωρουσε οτι καλοκαιρι χωρις
καραβι και επισκεψη σε κυκλαδες δεν νοειται....σημερα το μονο κυκλαδονησι που ευχαριστως ξαναεπισκεπτομαι ειναι η Τηνος). -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Eρωτηση καθαρα εγκυκλοπαιδικη/θεωρητικη για την ωρα : Roadtrip αυθημερον,Θεσσαλονικη-Κων/πολη με 2 οδηγους και 6-7 ωρες σταση στην Πολη ειναι εφικτο?1200 χιλιομετρα ειναι πηγαιν'ελα
Απο καθυστερησεις σε συνορα και δρομους εντος Τουρκιας τι εχουμε?αν βιαζεστε θα σας ειναι δυσκολο και θα κουραστειτε. αν ειστε ξεκουραστοι και εχετε 24 ωρες στη
διαθεση σας για χασιμο, θα βγει για πλακα η διαδρομη. ποσο καλος ειναι ο δρομος εκει δεν εχω ιδεα.εχω παει αυθημερον καρδιτσα-τριπολη με μεγιστη ταχυτητα 130 και δεν καταλαβα τιποτα απο κουραση.
οδηγουσα μονο εγω και εκανα λιγες στασεις. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Καλα, τί τιμες ειναι αυτες φετος στα αεροπορικα
ελα ρε, υπερβαλεις...
εμας μας κοστιζει γυρω στα 450 το ατομο με 6 απο τις 8 διαδρομες δευτερα, πεμπτη και παρασκευη, συνδυασμος σουις με ετζεαν
και περσι ιδιες ητανε
πέρισυ είχα κατέβει με αμάξι
420 με transavia και γυρισμό σεπτέμβρη μεσοβδόμαδα
(έβαλα έξτρα αποσκευή γιατί με τους παπάρηδες μόνο χειραποσκευή δικαιούσαι ) -
φαντασου πικρα εγω που ψαχνω να ανεβω αμστερνταμ μεσα στον αυγουστο, καλυτερα οτοστοπ
-
Κοίτα μέσω stansted, μπορεί να είσαι τυχερός
-
αθηνα-λονδινο-αμστερνταμ?
5μερουλες θελω, δε νομιζω να με παιρνει να φαω τις 2 στο αεροπλανο
-
παλιά χρησιμοποιούσα KLM, γύρω στα 300κάτι Αθήνα-Άμστερνταμ-Cardiff, οπότε λογικά το 1ο κομμάτι θα 'ναι φθηνότερο. Πόσο τα 'χουν τώρα;
-
20-30αυγ κατω απο 400 δεν υπαρχει τπτ, 10 μερες μετα,δλδ σεπτεμβρη πεφτει 100-150ευρω, αλλα εγω μπορω μονο τοτε
-
Απο χιθροου οι απευθειας ειχαν φτασει 600λιρες
Οταν κοιταξα η πιο φτηνη ηταν 350 λιρες μεσω Oslo με αναμονη 22 ωρες στο αεροδρομιο στο πηγαινε και αλλες τοσες στο ελα.
Τελικα εκλεισα Ryanair London - Milano - Araxo με 300 ευρω αλλα χωρις αποσκευες (καλοκαιρακι ειναι εξαλλου, τα καλοκαιρινα ειναι Πατρα).
Μετα απο 2-3 μερες εβγαλε καινουριες πτησεις η Aegean απο Stansted για Αθηνα απευθειας οι οποιες ξεκινησαν απο 200 ευρω τις πρωτες μερες ενω τωρα νομιζω εχουν ξεπερασει και αυτες το 300αρι.Γενικα οι πτησεις για Ελλαδα εχουν παρει τα πανω τους για τα καλα.
-
βλ. κρίση σε Αίγυπτο/Τουρκία
-
Swiss απευθείας πτήση Γενεύη-Αθήνα-Γενευη έκλεισα με 411€.
-
Μου είχαν πει ότι συμφέρει (από πλευράς ασφάλειας και ηρεμίας) να ανέβεις από την ελληνική μεριά, να περάσεις Ανδριανούπολη και από εκεί έχει αυτοκινητόδρομο για Κων/πολη.
Κι εμένα ακριβότερα μου φαίνονται τα εισιτήρια αλλά είναι βασικό να τα κλείνεις νωρίς. 3 μήνες πριν πχ αν μπορείς. Ακόμα κι έτσι πάντως δύσκολα βρίσκεις τις τιμές που έβρισκες παλιότερα...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Swiss απευθείας πτήση Γενεύη-Αθήνα-Γενευη έκλεισα με 411€.αμα θελησω να βγαλω εισητηριο σημερα για τις ημερομηνιες μου, Swiss απευθείας πτήση Γενεύη-Αθήνα-Γενευη κοστιζει 1,039 Ε
-
έκλεισα για Λονδίνο για Χριστούγεννα 556 ευρώ , με Aegean , 2 ενήλικες +1 παιδί (πληρώνει κανονικά..) .
μέχρι 9/7 έχει έκπτωση η Aegean στην τιμή του ναύλου (χωρίς φόρους κ.λ.π).. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
αμα θελησω να βγαλω εισητηριο σημερα για τις ημερομηνιες μου, Swiss απευθείας πτήση Γενεύη-Αθήνα-Γενευη κοστιζει 1,039 Ε
Ποιό φθηνά έρχεται να κατέβεις με αυτοκίνητο
Ποιότητα η Swiss -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου είχαν πει ότι συμφέρει (από πλευράς ασφάλειας και ηρεμίας) να ανέβεις από την ελληνική μεριά, να περάσεις Ανδριανούπολη και από εκεί έχει αυτοκινητόδρομο για Κων/πολη.Κι εγώ αν είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ήθελα να το ταλαιπωρήσω αυτό θα έκανα αλλά και πάλι θα πρέπει για 20 χιλιόμετρα να υποστείς την καρμανιόλα Σουφλί-Διδυμότειχο που έχει να συντηρηθεί 20 χρόνια.
Πιό φθηνά έρχεται να κατέβεις με νοικιάρικο αυτοκίνητο από Σερβία
fixed..
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Μου είχαν πει ότι συμφέρει (από πλευράς ασφάλειας και ηρεμίας) να ανέβεις από την ελληνική μεριά, να περάσεις Ανδριανούπολη και από εκεί έχει αυτοκινητόδρομο για Κων/πολη.
Κι εγώ αν είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ήθελα να το ταλαιπωρήσω αυτό θα έκανα αλλά και πάλι θα πρέπει για 20 χιλιόμετρα να υποστείς την καρμανιόλα Σουφλί-Διδυμότειχο που έχει να συντηρηθεί 20 χρόνια.
Πιό φθηνά έρχεται να κατέβεις με νοικιάρικο αυτοκίνητο από Σερβία
fixed..
Ε όχι δα!
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
αμα θελησω να βγαλω εισητηριο σημερα για τις ημερομηνιες μου, Swiss απευθείας πτήση Γενεύη-Αθήνα-Γενευη κοστιζει 1,039 Ε
Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι πετάει και η Easy Jet Γενεύη-Αθήνα, καθώς και η Aegean
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Κι εγώ αν είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ήθελα να το ταλαιπωρήσω αυτό θα έκανα αλλά και πάλι θα πρέπει για 20 χιλιόμετρα να υποστείς την καρμανιόλα Σουφλί-Διδυμότειχο που έχει να συντηρηθεί 20 χρόνια.
Χειρότερη από Κορίνθου -Πατρών;
-
Τη Κορίνθου Πατρών με τόσους κώνους πλέον μόνο καρμανιόλα δε μπορείς να τη πεις
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)