-
Όλα τα έξοδα από τη στιγμή που κλειδώσαμε στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που ξεκλειδώσαμε. Μαγειρέψαμε σπίτι 2 φορές νομίζω, αλλά επειδή είπαμε να βγουμε το βράδυ έξω για πίτσα άρα δε γλιτώσαμε φαΐ έξω.
Χοντρικά:
100 βενζίνη
50 φέρι
350 διαμονή
400 διατροφή
100 διάφορα έξοδα (λουνα πάρκ για τον μπόμπιρα 3-4 φορές, 1-2 καφέδες έξω, κάτι χαζοψώνια)Αυτά ήταν, βάλε το πολύ κανένα 50αρικο εξτρά. Εξοπλισμός παραλίας δικός μου φουλ έξτρα.
-
Εγω φετος δεν βλεπω κατι ενδιαφερον.. Εχω προσκληση για Σαμοθρακη σε καμπινγκ αλλα ουτε το νησι με τρελαινει, ουτε η ιδεα του καμπινγκ.. Ειχα πει με την παρεα μου να παμε Χανια φετος, αλλα επισης δεν το βλεπω γιατι παρατηρω 'εσωκομματικες τριβες' ..
Οποτε με βλεπω να την αραζω στο χωριο μου.. Οχι οτι με χαλαει αλλα οταν θα βλεπω check in στο φουμπου, σε μερη οπως Σκιαθος , Μυκονος, Ιος κλπ. ε οπως και να το κανουμε μου καθεται λιγο περιεργα...Εκτος κι αν συμβει τιποτα συνταρακτικο μεσα στον επομενο 1μιση μηνα!!
Edit: εχω προσκληση και στην Ιερισσο στη Χαλκιδικη!! Αυτη τη σκεφτομαι σοβαροτερα απ'ολες!! Τι λεει σαν μερος? Αμαξι θα υπαρχει.
-
Αν η διαμονη ηταν τοσο φτηνη και καλη, αυτην την τιμη δε την βρισκεις στη Λευκαδα.
Στα υπολοιπα, πανω κατω τα ιδια θα ξοδευες.Απ ο,τι βλεπω το αμαξι δεν το πολυκουνησες Θασο
@focusman
Αν εχεις παρεα που κανει καμπινγκ και δεν πας σαμοθρακη εισαι απαραδεκτος -
@φοκουσμαν
Εχω παει και Μυκονο και Παρο και σε διαφορα τρεντυ μερη αλλα στιγμες που εχω περασει κατω απ τον Πλατανο του χωριου μου δεν τις αλλαζω με τιποτα. Μην σκεφτεσαι ετσι...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω φετος δεν βλεπω κατι ενδιαφερον.. Εχω προσκληση για Σαμοθρακη σε καμπινγκ αλλα ουτε το νησι με τρελαινει, ουτε η ιδεα του καμπινγκ.. Ειχα πει με την παρεα μου να παμε Χανια φετος, αλλα επισης δεν το βλεπω γιατι παρατηρω 'εσωκομματικες τριβες' ..
Οποτε με βλεπω να την αραζω στο χωριο μου.. Οχι οτι με χαλαει αλλα οταν θα βλεπω check in στο φουμπου, σε μερη οπως Σκιαθος , Μυκονος, Ιος κλπ. ε οπως και να το κανουμε μου καθεται λιγο περιεργα...Εκτος κι αν συμβει τιποτα συνταρακτικο μεσα στον επομενο 1μιση μηνα!!
Edit: εχω προσκληση και στην Ιερισσο στη Χαλκιδικη!! Αυτη τη σκεφτομαι σοβαροτερα απ'ολες!! Τι λεει σαν μερος? Αμαξι θα υπαρχει.
Αν η παρεα ειναι καλη, να πας Σαμοθρακη, ειναι πολυ ωραιο νησι.
Αλλωστε στις διακοπες η παρεα μετραει και οχι το μερος. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω φετος δεν βλεπω κατι ενδιαφερον.. Εχω προσκληση για Σαμοθρακη σε καμπινγκ αλλα ουτε το νησι με τρελαινει, ουτε η ιδεα του καμπινγκ..Edit: εχω προσκληση και στην Ιερισσο στη Χαλκιδικη!! Αυτη τη σκεφτομαι σοβαροτερα απ'ολες!! Τι λεει σαν μερος? Αμαξι θα υπαρχει.
Η Σαμοθράκη είναι το πιο ιδιαίτερο νησί του Αιγαίου. Αν είσαι αναποφάσιστος μεταξύ βουνό και θάλασσα, θα τη λατρέψεις. Απλά πρέπει να πας χαλαρός και στην κατάλληλη διάθεση
Η Ιερισσός δε λέει τίποτα, αλλά θα είσαι στο επίκεντρο της επικαιρότητας Adventure & Action Games κάθε μέρα. Ότι αξίζει από το τρίτο πόδι είναι η Αμμουλιανή που συνήθως εχει υπερπληθυσμό
@ δριφτ
Αν εξαιρέσεις ένα γύρο του νησιού, όχι πολύ. Είναι μικρές οι αποστάσεις αν μένεις σε στρατηγικό σημείο -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
@φοκουσμανΕχω παει και Μυκονο και Παρο και σε διαφορα τρεντυ μερη αλλα στιγμες που εχω περασει κατω απ τον Πλατανο του χωριου μου δεν τις αλλαζω με τιποτα. Μην σκεφτεσαι ετσι...
Ντάξει άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άμα πας και 200 χρόνια στο ίδιο μέρος βαριέσαι και το μέρος και τα πρόσωπα. Κι εγώ που έχω εξοχικό 1,5 ώρα απ' το σπίτι μου, περιοριορίζω τις καλοκαιρινές επισκέψεις σε 2-3 ΣΚ ίσα ίσα για να απλώσω την αρίδα μου σε καμιά γνώριμη παραλία και να πω καμιά μαλακία με άτομα που γνωριζόμαστε απο παιδιά...
-
Προφανως ειναι αλλο το ενα και αλλο το αλλο, αλλα το τσεκ ιν απο μονο του δεν λεει τιποτα αυτο του επισημανω... Απο κει και περα φανταζομαι οτι και εσυ θα ειχες στιγμες στο εξοχικο με την παρεα, που πολλες φορες δεν τις βρηκες σε πιο γκλαμουρατα μερη...
-
Μα το θέμα δεν είναι η γκλαμουριά. Το θέμα είναι να δεις κάνα νέο μέρος. Όποιος πάει στη Μύκονο πχ για τη γλαμουριά είναι μέγας βλάχος. Για άλλα πράγματα πας στη Μύκονο και την κάθε Μύκονο.
-
μαζι σου...πολλοι πανε βεβαια γιατι απλα ειναι ποζεραδες και καλοκαιρι χωρις μυκονο το θεωρουν φθινοπωρο...
-
Καλά η Μύκονος είναι μια κατηγορία μόνη της. Μακράν το καλύτερο νησί ever! Κορύφαιος κόσμος (αν ξέρεις που να πας), κορυφαίες παραλίες (αν ξέρεις που να πας), κορυφαίες υποδομές (αν έχεις χρήμα), συνεχής ανταπόκριση με λιμάνια και αεροδρόμια. Γενικά...
-
Κάθε μέρος έχει τα θετικά και αρνητικά του, οπότε είναι ελαφρώς άτοπο να πάμε να βγάλουμε πρωταθλητή, φιναλίστ και συμμετοχή στους ομίλους του τσάμπιο λιγκ.
Για τη Μύκονο έχω να ομολογήσω ότι πριν πάω έλεγα ότι 'Ώχου μωρέ με το πουστρονήσι μας τα χουν πρήξει'.
Με το που πήγα άλλαξα γνώμη γιατί το μέρος είναι 1-2 επίπεδα πάνω από τα περισσότερα νησιά στην Ελλάδα (ακόμα και Σαντορίνη) από άποψη μαγαζιών, χώρας, υποδομής κλπ.Το ότι θα δω 10 celebrities και 200 ψευτοcelebrities είναι τελείως αδιάφορο.
Στα φοβερά value for money να προσθέσω την Κύθνο.
Αν σας νοιάζει το τρίπτυχο 'Γαμάτες παραλίες-λίγος κόσμος-φτηνά' είναι uber προορισμός. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν σας νοιάζει το τρίπτυχο 'Γαμάτες παραλίες-λίγος κόσμος-φτηνά' είναι uber προορισμός.
Αυτό ακριβώς ψάχνω για φέτος
-
Επί τη ευκαιρία, να μην ξεχάσουμε και την Ιφκινθό, ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ προορισμός
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στα φοβερά value for money να προσθέσω την Κύθνο.
Αν σας νοιάζει το τρίπτυχο 'Γαμάτες παραλίες-λίγος κόσμος-φτηνά' είναι uber προορισμός.καλοκαιρι του 11 δε θυμαμαι να ειχε τοσο γαματες παραλιες,ψιλοαδιαφορο νησι θα το λεγα...απλα πολυ κοντα,φτηνα εισιτηρια πηγαινε ελα (κατι 12 ευρω θυμαμαι απο λαυριο) και περισσοτερο οικογενειες με κουτσουβελα κλπ.Θα μου πεις,για τις παραλιες,εξαρταται τι οριζεις εσυ ως γαματο.
-
'11 είχα πάει κι εγώ.
Θέα από το δωμάτιο
Παραλία Σκύλου (εμείς και άλλα 2 άτομα σε 200 μέτρα απόσταση ), πρόσβαση με καΐκι ή πολύ ποδαρόδρομο
Παραλία Αντώνηδες
Παραλία Αντώνηδες #2
Κολώνα (το πάνω ήταν ζεστό, το κάτω ήταν μπούζι)
Το βόρειο κομμάτι του νησιού (πλην Κολώνας) δεν λέει πολλά πράγματα σε παραλίες, οπότε φαντάζομαι ότι έμπλεξες εκεί.
10 ευρώ το παπόρι από Λαύριο και μεγάλο κωλοδάχτυλο στους ξενοδόχους στη Φολέγανδρο που μου ζητούσαν 100 το δίκλινο.
-
Τι ξεραϊλα είναι αυτή
-
Κι εγω ετσι ελεγα Θωμα μαθημενος απο τη Κεφαλλονια για χρονια μικρος και μολις πατησα ποδι Ιο... μ αρεσε τοσο που ξαναπηγα μετα απο 15 μερες...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εγω ετσι ελεγα Θωμα μαθημενος απο τη Κεφαλλονια για χρονια μικρος και μολις πατησα ποδι Ιο... μ αρεσε τοσο που ξαναπηγα μετα απο 15 μερες...Άμα δεν έχει κανα δεντράκι για ίσκιο τι να το κάνω?? Ιόνιο uber alles
-
Βαλε ομπρελα ρε μλκ ελεος..
Τα προτιμω πια αυτα τα τοπια για καλοκαιρι..
βεβαια εσενα σ αρεσει να βρεχει χειμωνα καλοκαιρι οποτε τι να λεμε τωρα..
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)