-
δεν το καταλαβαινω αυτο το 'εχω παιδι πρεπει να παω σε ολ ινκλουσιβ'
φετος παμε κοσμικα, στη χωρα της Σεριφου
-
+1! για Σέριφο φέτος .Α ρε πατρίδα .
-
Το all inclusive πράγματι έχει νόημα όταν έχεις μικρά παιδιά, γιατί σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που πρέπει να είναι οι διακοπές - ξέγνοιαστες και γεμάτες παιχνίδι και δραστηριότητες με την οικογένεια. Δεν έχω πάει ποτέ με οικογένεια, αλλά από περιγραφές γνωστών πιστέυω ότι αξίζει η χρηματική δαπάνη εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα.
Είναι, όμως, σημαντικά ακριβότερες. Προσωπικά, σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο (όχι τον Αύγουστο), τα 240 ευρώ τη βραδιά του all inclusive σημαίνουν ίδια οικονομική επιβάρυνση με αρκετές ημέρες σε ενοικιαζόμενο. Εννοείται, βέβαια, με μαγείρεμα στο ενοικιαζόμενο (ψώνια από supermarket), φαγητό έξω σχετικά περιορισμένο. Επίσης, προτιμώ (αρκετά) περισσότερες ημέρες σε ενοικιαζόμενο, παρά 5-6 ημέρες σε all inclusive.
Φυσικά τα πάντα είναι θέμα τσέπης, αλλά και προτιμήσεων.
Υ.Γ. Στη Σέριφο πήγα για διακοπές το 2001, αν θυμάμαι καλά, και μου άρεσε πολύ - ησυχία, λίγος κόσμος, κλπ.
Jacob
-
Πως τα μετράτε ρε παιδιά; Γιατί σε λογικά μέρη το δωμάτιο είναι 40, η ταβέρνα το πολύ 40, σνακ καφέδες κλπ άλλα 20. 100 τη μέρα χωρίς μαγειρέματα. Με μαγειρέματα πάμε στα μισά. Να βάλουμε το δωμάτιο 80; Να το βάλουμε. Να βάλουμε 2 ταβέρνες; Να τις βάλουμε. Θα πάει 150. Μέχρι τα 240 θέλει πολύ δρόμο.
-
Οπως καποιος διαλεγει Μερσεντες και οχι Φιατ, μιας και του αρεσει και του αντεχει και η τσεπη ετσι και οι διακοπες.
-
Σκατά Μερτσέντες διαλέγει ταπεινή μου άποψη. Αν θες να μου πεις όπως κάποιος αγοραζε Opel Agila και όχι Suzuki Wagon R, OK.
-
Δηλαδή όλα τα δωμάτια-ξενοδοχεία και όλες οι ταβέρνες-εστιατόρια είναι τα ίδια?
-
Όχι φυσικά. Αλλά το τελευταίο κριτήριο ποιότητας είναι η τιμή τους. Με 60 ευρω πας σε αρχοντικά που σου κρέμεται το σαγώνι. Στοιχειωδώς να ψάξεις.
-
Εξαρτάται το μέρος προφανώς. Σε τίποτα ξεχασμένες απ' το θεό βραχονησίδες μπορεί να βρεις αρχοντικά με 60.
-
τα αρχοντικα των 60 μπροστα στα αρχοντικα των 200 ειναι οτι ειναι το golf μπροστα σε μια 911
και εγω για καλοκαιρι εκλεισα διαμερισμα 50τμ στην κεφαλονια στο αργοστολι με 50ε....ειχα βαλει πήχη τα 80ε αλλα οσα εβλεπα μεχρι 80 δεν μου αρεσαν ουτε με καλυπταν....απο την αλλη αν πρωτη μου προτεραιοτητα ηταν οι διακοπες (και οχι αλλα πραγματα που παιζουν αυτη την εποχη) θα εδινα 210 και θα εμενα σε μια καταπληκτικη βιλα. ωραιο το διαμερισμα με τα 50ε που εκλεισα αλλα δεν συγκρινεται με την βιλα...
αν μπορει καποιος να διαθεσει τα χρηματα χωρις να τα κλαιει τοτε γιατι μας κοβει τοσο πολυ που θελει να μεινει σε σπιτι των 200 ή να αγορασει μια 911?
-
Ο λαος εχει πει 'οτι πληρωνεις παιρνεις'
Κατι ξερει
-
Θα έλεγα τι ξέρει. Οι ξένοι παντως πληρώνουν αυτά που παίρνετε με 200, 70 και 80. Αυτοί μάλλον παίρνουν λιγότερα
-
Οι ξένοι είναι σε θέση να διαπραγματευτούν και να ρίξουν τιμές γιατί έρχονται μαζικά. Ο Έλληνας οικογενειάρχης με τα 3-4 άτομα τι να διαπραγματευτεί?
-
η τριχα...τριχια...
αν καποιος ξερει να ψαξει...δεν ειναι δα και καμια επιστημη παιρνει τιμες που παιρνουν και οι ξενοι...ενδεικτικα τα νουμερα που ανεφερα ειναι τιμες για ξενους....οποτε βγαζουμε απεξω τον παραγοντα διαφορετικες τιμες για διαφορετικους καταναλωτες για το ιδιο ακινητο και ξανα λεω τον προβληματισμό μου...
'τα αρχοντικα των 60 μπροστα στα αρχοντικα των 200 ειναι οτι ειναι το golf μπροστα σε μια 911
και εγω για καλοκαιρι εκλεισα διαμερισμα 50τμ στην κεφαλονια στο αργοστολι με 50ε....ειχα βαλει πήχη τα 80ε αλλα οσα εβλεπα μεχρι 80 δεν μου αρεσαν ουτε με καλυπταν....απο την αλλη αν πρωτη μου προτεραιοτητα ηταν οι διακοπες (και οχι αλλα πραγματα που παιζουν αυτη την εποχη) θα εδινα 210 και θα εμενα σε μια καταπληκτικη βιλα. ωραιο το διαμερισμα με τα 50ε που εκλεισα αλλα δεν συγκρινεται με την βιλα...
αν μπορει καποιος να διαθεσει τα χρηματα χωρις να τα κλαιει τοτε γιατι μας κοβει τοσο πολυ που θελει να μεινει σε σπιτι των 200 ή να αγορασει μια 911?'
-
Γιατι ζηλευουμε ειναι μια αποψη...
Γιατι νοιαζομαστε για τον συνανθρωπο μας και δεν θελουμε να τον πιανουν κοτσο μια δευτερη αποψη...
Εχει και τριτες, τεταρτες κοκ... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πως τα μετράτε ρε παιδιά; Γιατί σε λογικά μέρη το δωμάτιο είναι 40, η ταβέρνα το πολύ 40, σνακ καφέδες κλπ άλλα 20. 100 τη μέρα χωρίς μαγειρέματα. Με μαγειρέματα πάμε στα μισά. Να βάλουμε το δωμάτιο 80; Να το βάλουμε. Να βάλουμε 2 ταβέρνες; Να τις βάλουμε. Θα πάει 150. Μέχρι τα 240 θέλει πολύ δρόμο.εγω greo περσυ εδωσα 140 την ημερα..οποτε νομιζω συμφερει. επινα 5-8 ποτα καθε βραδυ , θεατρο για το παιδι , στο κραταγαν 3 ωρες την ημερα για δραστηριοτητες ζωγραφιες κ.λ.π . μονο που ειχα 1 βδομαδα ακινητο το αμαξι κ οχι μπες βγες τιναξε αμμο πετσετες κ.λ.π μου φτανει !!επαναλαμβανω πηγα περσυ πρωτη φορα λογω του μπεμπη (2ετων..).
τωρα για μαγειρεμα σε περιοδο διακοπων ευχαριστω δεν θα παρω... -
40 euro το δωματιο δεν ξερω εαν εχω πληρωσει ποτε μου,πολυ λιγα για αξιοπρεπες δωματιο,βεβαια δεν πηγαινω σε νησια τυπου Ιος οπου οι ρουμλετάδες σφαζονται και δινουν το δωματιο μισο ευρω το μηνα.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πως τα μετράτε ρε παιδιά; Γιατί σε λογικά μέρη το δωμάτιο είναι 40, η ταβέρνα το πολύ 40, σνακ καφέδες κλπ άλλα 20. 100 τη μέρα χωρίς μαγειρέματα. Με μαγειρέματα πάμε στα μισά. Να βάλουμε το δωμάτιο 80; Να το βάλουμε. Να βάλουμε 2 ταβέρνες; Να τις βάλουμε. Θα πάει 150. Μέχρι τα 240 θέλει πολύ δρόμο.
εγω greo περσυ εδωσα 140 την ημερα..οποτε νομιζω συμφερει. επινα 5-8 ποτα καθε βραδυ , θεατρο για το παιδι , στο κραταγαν 3 ωρες την ημερα για δραστηριοτητες ζωγραφιες κ.λ.π . μονο που ειχα 1 βδομαδα ακινητο το αμαξι κ οχι μπες βγες τιναξε αμμο πετσετες κ.λ.π μου φτανει !!επαναλαμβανω πηγα περσυ πρωτη φορα λογω του μπεμπη (2ετων..).
τωρα για μαγειρεμα σε περιοδο διακοπων ευχαριστω δεν θα παρω...Διάβασα 240. Για 140 είναι πολύ καλά. Βγαλε φαγητά, πρωινά, βραδινά, είσαι στα 60-70 το βράδυ => τρώγλη για τους άπλες του φόρουμζ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ετσι,Μυρτος,Φυριπλάκα,Πορτο Κατσικι,το ναυαγιο στην Ζακυνθο ειναι οι κορυφαιες που μου ερχονται τωραΟι εγκρεμνοι δεν ειναι για οσους εχουν προβληματα με τα γονατα,350 σκαλια στο λιοπύρι ειναι για οσους το εχουν κανει τάμα χωρις αυτο να σημανει οτι οποιος παει δεν θα βρει κοσμο,τουναντιον.Επισης αν θυμαμαι καλα ειναι κοντα στο πορτο κατσικι, και σαν το πορτο κατσικι,δεν ειναι κατι διαφορετικο.
Έχει μεγάλη διαφορά στο μήκος, δε θυμάμαι αν η παραλία αυτή καθ'αυτή ήταν διαφορετική...
Χαλάλι όμως τα σκαλοπάτια, είναι άλλη εμπειρία, μπορεί να μην είναι κρυστάλλινα τα νερά αλλά το κολύμπι στο τυρκουάζ αυτής της παραλίας δεν έχει καταφέρει να συγκριθεί με τίποτα...
Ψηλότερα από όλους τους «εκπροσώπους» της Ελλάδας στον άτυπο διαγωνισμό είναι οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, που είναι στη θέση 24 για τα «γαλάζια νερά της, τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους», όπως επισημαίνεται.
Πηγή: CNN: 4 ελληνικές παραλίες στις 100 καλύτερες του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr
-
Μετά απο 9 χρόνια έκλεισα για Ζάκυνθο (με την διαφορά ότι δεν είναι οικογενειακές οι διακοπές )
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)