-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!
Ο σκάθαρος είναι μαχημότατος, αν δεν αλλάξει κάτι θα παραμείνει με κανονικές πινακίδες και ήδη απο εχθές έχει γίνει καθημερινό αυτοκίνητο για το πήγαινε έλα στην δουλειά (130χλμ περίπου ημερησίως!)
Νεότερα αργότερα, πάω να το πλύνω!!!
-
1966!!
Κούκλος! Φτου φτου! -
καλορίζικος ο σκάθαρος Δημητράκη.
-
Καλοτάξιδο !!!
Παρακαλώ για πλήρη φωτογραφική τεκμηρίωση και γρήγορα !
-
καλοριζικο τελειο ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θελουμε πολλες φωτογραφιες ομως!!!!!!!!!!!!!!
-
Με εξέπληξες! Καλορίζικος και καλά απολαυστικά χλμ.!
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο
-
-
πανέμορφος! καλοταξιδος και αγρατζουνιστος σου ευχομαι!
παρακαλα να ερωτευτει κι αυτος καμια lancia και να στη φερει σπιτι: -
Ο χρήστης abarth έγραψε:
πανέμορφος! καλοταξιδος και αγρατζουνιστος σου ευχομαι!
παρακαλα να ερωτευτει κι αυτος καμια lancia και να στη φερει σπιτι:Μην παρεις ομως καμια jaguar
http://www.youtube.com/watch?v=F9oqgWDe ... re=related.....και μακρια απο τα ντατσουν για καλο και για κακο
-
66 με πισω καπο 68 ! ολοι σου λενε καλοριζικο και αλλα τετοια , εγω θα πω ....αργησες ,αλλα την εκανες
την επιλογη
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
66 με πισω καπο 68 ! ολοι σου λενε καλοριζικο και αλλα τετοια , εγω θα πω ....αργησες ,αλλα την εκανεςτην επιλογη
Μάστορα, βιάζεσαι... το εργαλείο είναι σωστότατο (απέξω τουλάχιστον)...το 1966 είχε ακριβώς αυτό το καπώ...
Το παίσιο πρέπει να είναι 117, Δημήτρη και το κανονικό μοτέρ FO (το alternator δε με χαλάει καθόλου όυτε το 009 distributor!!!!!) -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το παίσιο πρέπει να είναι 117,Είναι!
Δημήτρη και το κανονικό μοτέρ FO (το alternator δε με χαλάει καθόλου όυτε το 009 distributor!!!!!)
ουπς εδω σε έχασα.... ????
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Το παίσιο πρέπει να είναι 117,
Δημήτρη και το κανονικό μοτέρ FO (το alternator δε με χαλάει καθόλου όυτε το 009 distributor!!!!!)
ουπς εδω σε έχασα.... ????
κανονικά έχει δυναμό 6v ενώ αυτό που φοράς μοιάζει περισσότερο με alternator... το 009 ντιστριμπιτερ είναι χωρίς φούσκα αβανς...
-
Η άποψή μου είναι ότι το πίσω καπώ είναι μεταγενέστερο , ίσως και το πίσω παρμπρίζ (μάλλον οβάλ έπρεπε να είναι ) . Από την άλλη δεν βλέπω στις πλαινές κολώνες τα βλάς που έβγαιναν .... Σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και αυτό που μετράει στην τελική είναι ότι εσένα σου φτιάχνει το κέφι σου . και αυτό είναι ανεκτίμητο !!!!
Όλα τα άλλα μόνο ακαδημαική συζήτηση είναι για να εντοπίζουμε τις όποιες διαφορές της κάθε εποχής και να μαθαίνουμε .
Να το χαρείς και να σου χαρίζει ατέλειωτες ώρες απόλαυσης. -
Ο χρήστης delan έγραψε:
Η άποψή μου είναι ότι το πίσω καπώ είναι μεταγενέστερο , ίσως και το πίσω παρμπρίζ (μάλλον οβάλ έπρεπε να είναι ) . Από την άλλη δεν βλέπω στις πλαινές κολώνες τα βλάς που έβγαιναν .... Σε κάθε περίπτωση όμως φαίνεται ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και αυτό που μετράει στην τελική είναι ότι εσένα σου φτιάχνει το κέφι σου . και αυτό είναι ανεκτίμητο !!!!
Όλα τα άλλα μόνο ακαδημαική συζήτηση είναι για να εντοπίζουμε τις όποιες διαφορές της κάθε εποχής και να μαθαίνουμε .
Να το χαρείς και να σου χαρίζει ατέλειωτες ώρες απόλαυσης.Να το ξεκαθαρίσουμε γιατί μου τον αγχώσατε...
Το ΜΥ66 (8-66 ως 8-67) είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο... είναι το τελευταίο στο παλιό σουλούπι αλλά με αρκετές αλλαγές από τα μοντέλα που ακολούθησαν. Το καπώ είναι σωστό για 66άρι και το παρμπριζ επίσης ενώ τα semaphores καταργήθηκαν 6 χρόνια πριν, στο ΜΥ60. Είναι ένα (πάρα) πολύ καλό σκαθάρι σας λέω... -
Δεν επρεπε να ειχε τα τασια τα φουσκωτα????
-
Δημήτρη μου αρέσει πολύ και ζηλεύω! Έκανες πολύ καλή επιλογή!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
66 με πισω καπο 68 ! ολοι σου λενε καλοριζικο και αλλα τετοια , εγω θα πω ....αργησες ,αλλα την εκανες
την επιλογη
Μάστορα, βιάζεσαι... το εργαλείο είναι σωστότατο (απέξω τουλάχιστον)...το 1966 είχε ακριβώς αυτό το καπώ...
Το παίσιο πρέπει να είναι 117, Δημήτρη και το κανονικό μοτέρ FO (το alternator δε με χαλάει καθόλου όυτε το 009 distributor!!!!!)Αρχημαστορα , το καπω αλλαξε οταν αλλαξαν και τα πισω φαναρια (σηκωθηκε και η πισω μετωπη). καθως και τα μπροστινα φτερα και φωτα και ρεζερβουαρ (με πορτακι δεξια).
Μεχρι και τα 67 ειχαν το μακρι οβαλ καπω και το φωτιστικο του αριθμου σαν αχιβαδα ....τουλαχιστον οσα ειχαν αυτους τους προφυλακτηρες , αυτα που βλεπεις στα ιντερνετια μαλλον για μαιμουδιτσες κανουν . -
και τα πιτσιλιστηρια.....πετανε πολυ νερο....παρα πολυ.....σπαταλη μεγαλη!!!
Τι κλασσικό μέχρι 3.000€?