-
Ο χρήστης kopritis έγραψε:
οταν λες οτι εχεις ερθει αρκετες φορες σε δυσκολη οδηγικη θεση ; γιατι; τι συνεβη;to τουρμπο πλεονασμος και αχρηστο ειδικα στα ταξιδια; εσυ εισαι ο χρηστης και οχειρισμος του απο εσενα εξαρταται
Για μένα μιλάω. Για μένα είναι άχρηστο. Εμένα με κάνει και παρασύρομαι. Το πατάω. Πως το λένε; Είναι πρόκληση ρε παιδί μου. Και αυτό (για μένα) είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο ... για τους ελληνικούς δρόμους.
Όσο από γεγονότα και σκηνικά, πολλά και διάφορα...
-
To esp πάντως του 207 πραγματικά το χαλάει πολύ.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Αλλαγή δεδομένων τελικά θα ακυρώσουμε το Α1 5ος μήνας αναμονή και έκπτωση καμία , τον ενδιαφέρουν το αδελφό τα δύο παραπάνω την γνώμη σας λοιπόν , τιμές στα 17500 το ds3 και για το 207 μας έκανε καλύτερη τιμή κάτω από 17 και με απόσυρση στα 15 , θέλουν να δώσω το golf αλλά αυτό δεν παίζει , για νέο οδηγό πιό ταιριάζει καλύτερα το 207 είναι πιό δυνατό αλλά έχει σαν δυκλίδα ασφαλείας το μη απενεργοποιούμενο esp τι λέτε ;Αν κ μαρεσει παρα πολυ το ds3 κ το rallye στα ματια μου γερασε θα προτεινω το peugeot(!)λογω τουρμπο κ μη απενεργοποιημενου esp.Ο λογος?Η τουρμποροπη που ναι μεν σε παρασυρει καποιες φορες κ μονιμα καις παραπανω βενζινη αποσο θες η πιστευεις οτι θα καψεις(το συνεχες γαργαλημα που λεγαμε),αλλα τα κανει ολα κ πιο ευκολα.Προσπεραση,ανηφορα,ταξιδι μεικτης διαδρομης με σχεδον μια ταχυτητα.Οσον αφορα το esp?
Δεν ειναι κ πανακεια αλλα οταν δεν βγαινει σε βγαζει απο τον πειρασμο να το απενεργοποιεις εσυ ο ιδιος οποτε θες.
+1 στον Storm για το ευκολο μαζεμα χλμ.Πολλες φορες εκπλησσομαι μαυτα που γραφει πραγματικα το κοντερ απο αυτα που νομιζω οτι εχω. -
Γιατί αναφέρετε τι κανετε εσεις ως χειριστες και όχι τα οδηγικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων?
Το οτι έχει μεγαλύτερη ροπη- ιπποδύναμη το ραλί ισα ισα που σημαινει ασφαλή προσπέραση ,ενεργητική ασφαλεια κατα την επιβραδυνση και επιταχυνση σε συνδιασμό με καλύτερα φρένα και ίσως και αναρτηση μιας και δεν έχω δοκιμάσει το σιτροεν.
Τα 150 άλογα του πεζό δεν ειναι εξωπραγματικά αφού οι απαιτήσεις στην οδήγηση (και ειδικά στην Κηφισίας) θέλουν δύναμη και φρενα.Φυσικά δεν εννοώ οδήγηση style Σουμάχερ αλλά τουλάχιστον νιώθεις ότι σε ενα εμποδιο ,λεωφορείο πχ θα περάσεις χωρις ιδρώτες και θα επιβραδύνεις επίσης το ίδιο αν χρειαστεί.
Το οτι μπορεί καποιος να παρασυρθεί αυτό το θεωρώ αυτονόητο και για το ατμοσφαιρικό σιτροεν αφού θα δουλεύει μια ταχυτητα κάτω αναγκαστικά για να επιταχύνει σβέλτα,οπότε όλο και περισσότερο θα ''βαθαίνει'' το γκάζι θελει δε θέλει ο οδηγός.
Η κατανάλωση και οι φθορές ειναι αντιστρόφος ανάλογες με τις επιδοσεις και τα χαρακτηριστικά των δυο αυτοκινήτων .Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. -
Μάλλον ξέχασες πως είναι να είσαι 18 Θανάση...
-
Όλα στο νιονιό μας είναι .
-
[μπαρμπας mode]Η σημερινή νεολαία βλέπει στροφή και πατάει φρένο, χάλασε ο κόσμος[/μπαρμπας mode]
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γιατί αναφέρετε τι κανετε εσεις ως χειριστες και όχι τα οδηγικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων?Εγώ προσωπικά στο χώρο βρίσκομαι για να γράφω, τις προσωπικές, δικές μου απόψεις και μόνο.
-
Δεν κανω καποια παρατηρηση σε κανεναν ουτε τον γνωστη.Καλα κάνεις και γραφεις την άποψή σου.Ο καθένας πατάει όσο γκαζι θελει .Αυτό εν συντομία εννοώ.
-
Αν εξαιρέσεις ότι το ds3 είναι πιο καινούργιο αμάξι στην αγορά και ίσως κάποιος να θέλει το πιο φρέσκο (δεν εννοώ πιο ωραίο αυτά είναι γούστα), το 207 rallye είναι πιο 'καλό' αμάξι κατά τη γνώμη μου μόνο και μόνο από τεχνικά χαρακτηριστικά αν το πάρει κανείς. Κατα τ'άλλα πιστεύω είναι και θέμα εσωτερικής-εξωτερικής εμφάνισης σε προσωπικό επίπεδο. Τι σου αρέσει πιο πολύ δηλαδή. Αλλά αφού είναι στα ίδια λεφτά και μάλλον και φθηνότερο από το ds3 απ'ότι βλέπω, εγώ θα έπαιρνα το rallye..Άσε που αυτή η ροπή που έχει από το 0 αυτός ο κινητήρας είναι τρέλα.. Είναι best buy το rallye στα χρήματα που έχει τώρα..
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
...Άσε που αυτή η ροπή που έχει από το 0 αυτός ο κινητήρας είναι τρέλα.. ...Ναι, ναι τρέλα...
Με τον τεντωτήρα στην καδένα τι θα κάνουμε;
Εμένα μου το ξαναέκανε δύο φορές μέσα σε μία βδομάδα και νόμιζα ότι θα εκραγεί το peugeot. Σαν ξεχαρβαλωμένη μηχανή τρένου έκανε...Τελικά τι θα κάνουμε; Θα περιμένουμε να τα φτύσει εντελώς;
-
Ρε σύ δε ξέρω..Εμένα μου έχει κάνει 3-4 φορές στα 2 χρόνια ένα περίεργο θόρυβο σαν τρακτερ και μου είπαν ότι είναι μέχρι να ανέβει το λάδι που το κάνει αυτό και ότι δεν είναι από το τεντωτήρα..Δεν έχω καταλάβει ακριβώς..Πάντως λειτουργεί καλά μέχρι τώρα οπότε λέω να μην το πειράξω..!Όπως ξέρεις κάθε φορά που πάω το αμάξι στο συνεργείο όλο και κάποια λαλακία θα μου κάνουν. Λέω να το αποφύγω αυτή τη φορά..
-
Καλά αν περιμένουμε από τα συνεργεία της Peugeot να δουν το θέμα αυτό ... δέσαμε ...
Τα συνεργεία της Peugeot έχουν ως φιλοσοφία το:
'Γυψοσανίδα στο τζάκι, ανάγλυφη ταπετσαρία και καναπέ γωνία ... ' -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά αν περιμένουμε από τα συνεργεία της Peugeot να δουν το θέμα αυτό ... δέσαμε ...Τα συνεργεία της Peugeot έχουν ως φιλοσοφία το:
'Γυψοσανίδα στο τζάκι, ανάγλυφη ταπετσαρία και καναπέ γωνία ... ' -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
... και μου είπαν ότι είναι μέχρι να ανέβει το λάδι που το κάνει αυτό και ότι δεν είναι από το τεντωτήρα..Αυτό μάλλον δεν παίζει. Εγώ πρόσεξα ότι όταν κάνει σαν τρακτέρ και το σβήσεις ακαριαία και το ξαναβάλεις μπροστά δεν το κάνει το θόρυβο... Οπότε είναι αδύνατο να πρόλαβε το λάδι να ανέβει με το σβήσε-άναψε...
Κάτι κολλάει γενικότερα στη μηχανή και δεν λειτουργεί σωστά ή λειτουργεί ανάποδα. Το θέμα είναι μην κάνει κανένα **μπαμ **καμιά μέρα και γίνουμε πύραυλοι με τούρμπο και με προορισμό τα Πευκάκια...
-
Οχι οχι το ατμοσφαιρικό να πάρεις,το ατμοσφαιρικό ds3! ......ή κάποιο diesel...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ό,τι κάναν όσοι είχαν πρόβλημα: πήγαν στην αντιπροσωπεία και έγινε αντικατάσταση της καδένας/τεντωτήρα εφόσον υπήρχε πρόβλημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ό,τι κάναν όσοι είχαν πρόβλημα: πήγαν στην αντιπροσωπεία και έγινε αντικατάσταση της καδένας/τεντωτήρα εφόσον υπήρχε πρόβλημα.
Πήγαμε λίγο off topic αλλά τι να κάνουμε.. Το θέμα είναι ότι στην αντιπροσωπία δε βγάζεις άκρη. Όσες φορές ανέφερα αυτό το κροτάλισμα μου λέγανε είναι φυσιολογικό. Ποτέ δε το έκανε μπροστά τους αφού το έχει κάνει 3-4 φορές όλες και όλες οπότε δε μπορείς να επιμείνεις σε κάτι που δε φαίνεται.. Τώρα τέλειωσε και η εγγύηση.. Δε νομίζω βέβαια να δημιουργηθεί πρόβλημα αλλά θα δείξει..
-
Ξερω ηδη 3 κατοχους thp απο το greekcitroenclub που εντος εγγυησης τακτοποιησαν το συγκεκριμενο θεμα..Αν δε σας πιστευουν πατε το αφηνετε τη παραμονη και το εξεταζουν επι τοπου κρυο το επομενο πρωι που στανταρ θα το κανει..
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να την αντικαταστησουν.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξερω ηδη 3 κατοχους thp απο το greekcitroenclub που εντος εγγυησης τακτοποιησαν το συγκεκριμενο θεμα..Αν δε σας πιστευουν πατε το αφηνετε τη παραμονη και το εξεταζουν επι τοπου κρυο το επομενο πρωι που στανταρ θα το κανει..
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να την αντικαταστησουν..Που είναι και ποια είναι αυτά τα συνεργεία;
Και στο PSClub κάποιοι εντός εγγύησης τα έχουν φτιάξει (...και μετά ξαναχάλασαν... )
Σε συνεργεία όμως στην επαρχία, με κονέ κλπ...κλπ...Τέλος πάντων. Εγώ σε ένα συνεργείο το πάω, στην περιοχή μου.
Εκεί μου είπαν να το πάω πρωί να το αφήσω δύο μέρες εργάσιμες να το δουν και αν το κάνει τότε θα δουν τι είναι... και αν πρέπει να κάνουν κάποια επέμβαση. Τσάμπα κόπος και θα χάσω και δύο μεροκάματα, αφού δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Φυσικά αυτό το σενάριο δεν παίζει.
207 rallye vs ds3 1,6 vti