-
Στην Ω τα φτιαχνουν κανονικα βεβαια εκει ειναι citroen..
-
Η Ω είναι συνεργείο citroen; ... Τα Citroen ίσως να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση.
Τέσπα. Όσο αφορά εμένα δεν ασχολούμαι καθόλου...
Το Ιούνιο θα το πάω για το προγραμματισμένο service... **'Γυψοσανίδα στο τζάκι, ανάγλυφη ταπετσαρία και καναπέ γωνία ... ' ** και ότι βρέξει ας κατεβάσει...
Εγώ έχω εγγύηση μέχρι το 2013 οπότε ... αν συμβεί κάτι ας κάτσουν να το φτιάξουν ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξερω ηδη 3 κατοχους thp απο το greekcitroenclub που εντος εγγυησης τακτοποιησαν το συγκεκριμενο θεμα..Αν δε σας πιστευουν πατε το αφηνετε τη παραμονη και το εξεταζουν επι τοπου κρυο το επομενο πρωι που στανταρ θα το κανει..
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να την αντικαταστησουν..Το θέμα είναι οτι δε το κάνει κάθε πρωί. Εμένα μου το έχει κάνει 3-4 φορές στα 2 χρόνια. Αν είναι όντως από το τεντωτήρα δηλαδή αυτό το κροτάλισμα και λέμε το ίδιο πράγμα. Εγώ το αφήνω ως έχει και ελπίζω ότι δε θα δημιουργηθεί κανένα θέμα μιας και δε μπόρεσα να βγάλω άκρη με τις ελληνικές αντιπροσωπείες..Ελπίζομεν..!
-
rallye δαγκωτό
το 156αρι 6ταχυτο ραλλύ πόσο έχει? -
Kι εγώ το Ραλί προτείνω.
+πιο όμορφο από το ds3 με τα άθλια φώτα ημέρας
+τούρμπο - ροπές -
Τελικά γίναμε Αλφίστι , έκλεισε τελικά την giulietta 120ps progression με απλό κόκκινο , ηλιοροφή , χειριστήρια στο τιμόνι και 17άρες στα 22450 με 500 ε έκπτωση .
-
Καλοτάξιδη! Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο γράψεις ότι άλλαξε πάλι γνώμη...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλοτάξιδη! Αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο γράψεις ότι άλλαξε πάλι γνώμη...Ευχαριστώ το ξεκαθαρίσαμε τρείς μας με τον father ότι η απόφαση είναι αμετάκλητη , γενικά τον είδα πιό ενθουσιασμένο από ότι με Α1 , 207 , ds3 και ότι άλλο είδαμε , ελπίζω να μην κάνει πίσω μάλλον ΔΕΝ τον αφήνω να κάνει πίσω μας χρωστάνε ήδη μια προκαταβολή
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Τελικά γίναμε Αλφίστι , έκλεισε τελικά την giulietta 120ps progression με απλό κόκκινο , ηλιοροφή , χειριστήρια στο τιμόνι και 17άρες στα 22450 με 500 ε έκπτωση .Δεν εγραφες Ότι δεν κοίταξε το ds3 the λόγω χρημάτων ;;
ΠΟΛΥ καλή επιλογή ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τελικά γίναμε Αλφίστι , έκλεισε τελικά την giulietta 120ps progression με απλό κόκκινο , ηλιοροφή , χειριστήρια στο τιμόνι και 17άρες στα 22450 με 500 ε έκπτωση .
Δεν εγραφες Ότι δεν κοίταξε το ds3 the λόγω χρημάτων ;;
ΠΟΛΥ καλή επιλογή ...Πρόφαση ήταν αυτό κυρίως από την μεριά του πατέρα μου που δεν ήθελε γρήγορο υπερμίνι , ευχαριστώ
κάποιος γνώμη για την 120άρα ; δεν την οδήγησα στο τέστ ντράιβ δεν μου την έδινε την πήγε και την έφερε , από κατανάλωση πως πάει στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει mair τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον alba ; -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Δεν εγραφες Ότι δεν κοίταξε το ds3 the λόγω χρημάτων ;;
ΠΟΛΥ καλή επιλογή ...Πρόφαση ήταν αυτό κυρίως από την μεριά του πατέρα μου που δεν ήθελε γρήγορο υπερμίνι , ευχαριστώ
κάποιος γνώμη για την 120άρα ; δεν την οδήγησα στο τέστ ντράιβ δεν μου την έδινε την πήγε και την έφερε , από κατανάλωση πως πάει στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει mair τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον alba ;είναι euro 5 οπότε λογικά δεν προβλέπεται να αλλάζει σύντομα...
η δικία μου αίσθηση είναι οτι έχει πολύ πιο ωραία λειτουργία από το αντίστοιχο 120αρη σε μίτο και πούντο...
συνολικά το αυτοκίνητο εκτός από χώρους, πετάει σε όλους τους τομείς...
ένα 8,5-10,5 στην πόλη και ένα 6-9 στην εθνική ανάλογα τις διαθέσεις... -
Thank's για τους χώρους το ξέρω άλλωστε ήταν το βασικό ζητούμενο λίγο αισιόδοξο τα 6 λτ/100 στην εθνική
-
Έχω οδηγήσει και την 120 και την 170. Η μικρή είναι σβέλτη με πολύ καλή λειτουργία για τουρμπομοτέρ με ροπή απο χαμηλά ενώ δεν λαχανιάζεί όπως άλλοι τούρμπο κινητήρες ψηλά (δεν ξυρίζει βέβαια). Πολύ καλό στρίψιμο, ακριβές και ταχύτατο τιμόνι, φανταστικά φρένα, καλό σασμάν. Γενικά πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Βέβαια του λείπει η εκρηκτικότητα της 170άρας. Εκεί το αυτοκίνητο πραγματικά αναδεικνύεται!
207 rallye vs ds3 1,6 vti