-
Ο νοών, νοείτω!
-
@dbekos Θα έρθεις στην Κοψιδοσυνάντηση?
edit εσύ Billopoule? -
Απο οσο ξερω καμια παρενεργεια!
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΛΕΚΙΘΙΝΗΣ
TI EINAI: Στα φαρμακεία θα βρείτε σκόνη ή κάψουλες που περιέχουν λεκιθίνη. H λεκιθίνη συγκαταλέγεται στα λεγόμενα λιποτροπικά. Συνήθως στις οδηγίες τα σκευάσματα λεκιθίνης συμβουλεύουν να τρώμε γεύματα με λίγες θερμίδες και σε κάθε γεύμα να παίρνουμε και μία-δύο κουταλιές λεκιθίνης, ώστε να αυξάνουμε το μεταβολισμό των λιπών. Η λεκιθίνη περιέχεται σε πολλά τρόφιμα, όπως τα αυγά, τα φιστίκια, η σόγια, το συκώτι κ.ά., ενώ την παράγει και ο ίδιος ο οργανισμός.
ΠΩΣ ΔPOYN: H λεκιθίνη βοηθάει στο αδυνάτισμα, καθώς θεωρείται ότι είναι φυσικός λιποδιαλύτης, βοηθάει δηλαδή τον οργανισμό μας στο μεταβολισμό των λιπιδίων. H «λογική» στη χορήγησή της είναι πως, όσο περισσότερη λεκιθίνη πάρουμε, τόσο περισσότερες καύσεις θα κάνουμε.
NA TA ΔOKIMAΣΩ; Aν έχετε υψηλή χοληστερίνη, ίσως σας βοηθήσει η λεκιθίνη στον έλεγχό της, αλλά θα πρέπει να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.
TI ΠPEΠEI NA ΠPOΣEΞΩ; Aν έχετε πολύ χαμηλή χοληστερίνη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί τα επίπεδα χοληστερίνης στον οργανισμό σας να βρεθούν πολύ χαμηλά.http://www.vita.gr/html/ent/135/ent.6135.asp
http://www.douni.gr/?section=ingredient ... category=7
-
Θα σας απαντησω τις επομενες μερες για το αν θα ερθω!
-
Πάντως να έχετε στα υπόψιν ότι την Δευτέρα κλέινω τραπέζι.Άρα τις απαντήσεις σας μέχρι τότε παρακαλώ
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως να έχετε στα υπόψιν ότι την Δευτέρα κλέινω τραπέζι.Άρα τις απαντήσεις σας μέχρι τότε παρακαλώΟρεστη, πρεπει να βγαλεις το πιστολι στο τραπεζι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πάντως να έχετε στα υπόψιν ότι την Δευτέρα κλέινω τραπέζι.Άρα τις απαντήσεις σας μέχρι τότε παρακαλώ
Ορεστη, πρεπει να βγαλεις το πιστολι στο τραπεζι
Μπα άσε γιατί κι ο ΓΑΠ το έβαλε και κοίτα που φτάσαμε
Όλα θέλουν ηρεμία και σωστή οργάνωση. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μπα άσε γιατί κι ο ΓΑΠ το έβαλε και κοίτα που φτάσαμε
Όλα θέλουν ηρεμία και σωστή οργάνωση.Δεν φτασαμε και πουθενα
Καληνυχτιζω γιατι αυριο θα παω στο Ρουφ -
Καληνύχτα Θωμά
-
Εγώ εγώ εγώ!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ο νοών, νοείτω!μπα ο εσπρέσσο δε μου προκαλεί τόσο έντονα παρενέργειες, εκτός αν πιω πρωί πρωί (με γάλα πάντα πχ καπουτσίνο/φρέντο), αλλά ακόμα πιο έντονες μου προκαλεί ο νες/φραπέ (καιρό έχω να πιω)
δε νομίζω πάντως να ναι σαν το xenical που πρέπει να κουβαλάς τον καμπινέ μαζί σου
-
Σκέφτομαι ότι όπως και πριν το Πήλιο έτσι και εδώ ίσως πρέπει να διοργανωθεί μια προ-συγκέντρωση. Για πιτόγυρα φυσικά.
Η πρότασή μου αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Διαβάστε το σκεπτικό μου:
Ανάλογα με την πιτογυριακή ικανότητα θα καλιμπραριστεί και το δυναμικό των συμμετεχόντων. Πιθανόν σε δύο κατηγορίες, νομίζω επαρκούν, μέχρι 2 και πάνω από 2 (οι μονάδες είναι πιτόγυρα ανά καθισιά). Αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στη σωστή κατανομή των θέσεων στην τελική συνάντηση έτσι ώστε τα μεγάλα πηρούνια να μην καθίσουν όλα μαζί στην ίδια μεριά του τραπεζιού αλλά να τοποθετηθούν σε στρατηγικές θέσεις όπου θα φροντίσουν την ομοιόμορφη εξαφάνιση των κοψιδίων σε όλο το μήκος και πλάτος του τραπεζιού.... Γιατί είναι και ντροπή μέρος των συνδαιτυμόνων μας να εκτεθεί μη μπορώντας να αδειάσει τα πιάτα. -
Περι λεκιθινης...
Μιας και η συζυγος ειναι διαιτολογος-διατροφολογος, παγια θεση της για ολες αυτες τις μαγικες ουσιες ειναι οτι δεν κανουν τιποτα. Μπορει οι φυτικες να μην βλαπτουν τον οργανισμο, αν και η πολυετης χρηση πολλων απο αυτες δεν εχει μελετηθει, παρολα αυτα χωρις σωστη διατροφη και ασκηση, δεν προσφερουν απολυτως τιποτα στο χασιμο κιλων. Το καλυτερο φυσικο συστατικο που βοηθαει (μεταξυ αλλων) στην διασπαση του λιπους, ειναι το νερο! ...και επειδη εγω δεν ειμαι διαιτολογος, προσθετω, και η μπυρα -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σκέφτομαι ότι όπως και πριν το Πήλιο έτσι και εδώ ίσως πρέπει να διοργανωθεί μια προ-συγκέντρωση. Για πιτόγυρα φυσικά.
Η πρότασή μου αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Διαβάστε το σκεπτικό μου:
Ανάλογα με την πιτογυριακή ικανότητα θα καλιμπραριστεί και το δυναμικό των συμμετεχόντων. Πιθανόν σε δύο κατηγορίες, νομίζω επαρκούν, μέχρι 2 και πάνω από 2 (οι μονάδες είναι πιτόγυρα ανά καθισιά). Αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στη σωστή κατανομή των θέσεων στην τελική συνάντηση έτσι ώστε τα μεγάλα πηρούνια να μην καθίσουν όλα μαζί στην ίδια μεριά του τραπεζιού αλλά να τοποθετηθούν σε στρατηγικές θέσεις όπου θα φροντίσουν την ομοιόμορφη εξαφάνιση των κοψιδίων σε όλο το μήκος και πλάτος του τραπεζιού.... Γιατί είναι και ντροπή μέρος των συνδαιτυμόνων μας να εκτεθεί μη μπορώντας να αδειάσει τα πιάτα.Λοιπόν την προηγούμενη που συνέβει αυτό τα ευέλικτα άκρα του τραπεζιού κανόνισαν το κεντρικό τμήμα δυσκίνητο τμήμα σε μία πρωτότυπη εφαρμογή της τακτικής σφύρας-άκμωνος σκουπίζωντας ότι είχε μέινει
Είμαστε δυνατά πηρούνια onyx μην φοβάσε
Άσε που αν πάμε πριν για πιτόγυρα δεν θα μπορεί να φάει κανένας μετά -
Λετε να εχω αδυνατισει απο την νηστεια???
-
Λετε να εχω αδυνατισει απο την νηστεια??? -
Καλα θα παω να φαω το βραδυ Mc Donalds Να κρατησω σιλουεττα
-
Τα πιο πολλα Mac κλεινουν γαμωτο...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τα πιο πολλα Mac κλεινουν γαμωτο...Εχω στεκι στο Ελληνικο/Αλιμο ειναι διπλα και το Αμαξοστασιο της ΕΘΕΛ, διπλα εχει και ενα συνεργειο Μερκ που χαζευω κατι μουσειακα καλα ειναι
-
Οταν εμενα Ηλιουπολη πηγαινα εκει...Τωρα απο τα μερη μας μονο στο Ιλιον...
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις