-
Το μαυρο συμβολιζει την αραβικη επιρροη στην ενδοχωρα της Ιβιρικης κατα το τοτε Εμιρατο Διονυση πεθ
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Το μαυρο συμβολιζει την αραβικη επιρροη στην ενδοχωρα της Ιβιρικης κατα το τοτε Εμιρατο Διονυση πεθΑντι να λέμε για την Ισπανία δεν λέμε για καμία μπριζόλα να είμαστε και ontopic
-
Αν ερθω τελικα θα προσφερω σε ολους απο μια λεκιθινη για να σκοτωσουμε το λιπος μετα το φαι!!
Η γυναικα μου (αρραβωνιαστικια μου) δουλευει σε φαρμακειο και τα χουμε μαθει αυτα τα κολπα!!Εγω τρωω με λιγοτερες τυψεις παντως!!
Η Λεκιθίνη:
Διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και αποτρέπει τη συσσώρευση τους στο σώμα
Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων
Ενισχύει τη μνήμη
Είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα αδυνατίσματος -
Για όνομα.
Δεν χρειάζονται τήψεις στο φαγητό ούτε πριν ούτε μετά.Καλή καρδιά,καλή παρέα και πολύ όρεξη χρειάζονται
Όλα τ' άλλα διορθώνονται.Κάνεις και μια τριήμερη νηστεία μετά κι όλα καλά -
Χθες βραδυ που πηγα για τα κλασσικα πιτογυρα τα βαφτισα φασολαδα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Χθες βραδυ που πηγα για τα κλασσικα πιτογυρα τα βαφτισα φασολαδαΝα σε στείλω σ' ένα μαγαζί που φτιάχνει νηστίσιμα πιτόγυρα
Έχουν γαρίδες μέσα(ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω ) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Χθες βραδυ που πηγα για τα κλασσικα πιτογυρα τα βαφτισα φασολαδα
Να σε στείλω σ' ένα μαγαζί που φτιάχνει νηστίσιμα πιτόγυρα
Έχουν γαρίδες μέσα(ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω )Δεν τρωω θαλασσινα! Και ειδικα τωρα με κατι ραδιενεργειες, κλπ, κλπ
-
Και τι θα φας ρε τη Μ. Εβδομαδα?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Και τι θα φας ρε τη Μ. Εβδομαδα?Θα σου πω εγώ.Πιτόγυρα νηστίσημα
-
Και τι θα φας ρε τη Μ. Εβδομαδα?
Θα σου πω εγώ.Πιτόγυρα νηστίσημα
-
Πιτογυρα μεγαλη βδομαδα; Ποιος θελειιιιι;
Ελα να ακουωωωω! Μην τρωω μονος μου ο σατανας! -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πιτογυρα μεγαλη βδομαδα; Ποιος θελειιιιι;
Ελα να ακουωωωω! Μην τρωω μονος μου ο σατανας!Θα τρως πιτογυρα, αλλα θα τα βαφτιζεις νηστισιμα ή θαλασσινα
-
Οχι.
Θα τρωω πιτογυρα και θα τα λεω κανονικα πιτογυρα. Κι ας καω στην κολαση.
Ειναι ασεβεια να θεωρεις το ιερο πιτογυρο οτιδηποτε αλλο. -
κι εγω τρωω πιτογυρα
-
Το μαυρο συμβολιζει την αραβικη επιρροη στην ενδοχωρα της Ιβιρικης κατα το τοτε Εμιρατο Διονυση πεθ
Αντι να λέμε για την Ισπανία δεν λέμε για καμία μπριζόλα να είμαστε και ontopic
1)Φυσικά! Γι αυτό ο φραππές βγήκε μαύρος από την γραμμή παραγωγής!
2)Μετονομάζουμε το 'Κοψιδοσυνάντηση' σε 'Κοψιδοσυνάντηση με επιδόρπιο καφέ' και μιλάμε ontopic όσον αφορά τον FRαππέ και την Ισπανία!Οχι.
Θα τρωω πιτογυρα και θα τα λεω κανονικα πιτογυρα. Κι ας καω στην κολαση.
Ειναι ασεβεια να θεωρεις το ιερο πιτογυρο οτιδηποτε αλλο.Εύγε τέκνον μου. Άσε που τα σουβλατζίδικα είναι σε top περιοχές ώστε όταν την Μ. Παρασκευή είσαι εκεί για να φας έχει τρελή θέα που περνάει ο επιτάφιος! 2 χρονιές το έχω κάνει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
5 εχουμε ραντεβου..Θα κανει και το ετερον ημισι.Λογικα θα τελειωσουμε κατα τις 8+ Αιγαλεω ειναι ο τατουαζας....χμμ θα το προσπαθησω παντως!!Εκτος αν εχω πονεσει πολυ και θα πρεπει να γυρισω σπιτι
Τον Αλόνσο θα κάνεις?
Σπίτι να πας, είναι μια ταλαιπωρία το όλο σκηνικό, ιδιαίτερα αν αυτό που θες να κάνεις είναι μεγαλούτσικο. Και βεβαίως θα θέλει αρκετή φροντίδα στην αρχή. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εύγε τέκνον μου. Άσε που τα σουβλατζίδικα είναι σε top περιοχές ώστε όταν την Μ. Παρασκευή είσαι εκεί για να φας έχει τρελή θέα που περνάει ο επιτάφιος! 2 χρονιές το έχω κάνει.Ωωωω ναι!
-
πίττα με τόνο
ψήνεις τις πίττες που θες, κόβεις κρεμμυδάκια και ντομάτες ανοίγεις και κανάδυο rio mare και τυλίγειςΟ χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αν ερθω τελικα θα προσφερω σε ολους απο μια λεκιθινη για να σκοτωσουμε το λιπος μετα το φαι!!
Η γυναικα μου (αρραβωνιαστικια μου) δουλευει σε φαρμακειο και τα χουμε μαθει αυτα τα κολπα!!Εγω τρωω με λιγοτερες τυψεις παντως!!
Η Λεκιθίνη:
Διασπά τα λίπη σε μικρά σωματίδια και αποτρέπει τη συσσώρευση τους στο σώμα
Αποτρέπει τη συσσώρευση της χοληστερίνης στις αρτηρίες, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων
Ενισχύει τη μνήμη
Είναι ιδανικό συμπλήρωμα σε συνδυασμό με κάθε δίαιτα αδυνατίσματοςτι παρενέργειες έχει;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
..... Η Λεκιθίνη
τι παρενέργειες έχει;
περίπου τις ίδιες ... -
Γίνεσαι καφετιέρα;
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις