-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πω πω ησυχία που έπεσε εδω μέσαθες να σε τρολάρουμε μου φαίνεται...
-
Γιατί κατουράει η Seat την Seat
-
Αν θες μπορώ να καλυτερεύσω την υπογραφή μου
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αν θες μπορώ να καλυτερεύσω την υπογραφή μουΓεια σου ρε Ισπανόφιλε με τα χρώματα της Γερμανίας
-
-
Γεια σου ρε Ισπανόφιλε με τα χρώματα της Γερμανίας
te equivocas, la bandera de España es del mismo color Διονυση, πεθ
-
Oui monsieur egobrain, tu a raison. Voici sont les éléments de preuve. Je pense que Orestis ne connais pas beaucoup de voitures.
-
Παλι καλα που υπαρχει και το translate του Γουγλη ...
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γεια σου ρε Ισπανόφιλε με τα χρώματα της Γερμανίας
te equivocas, la bandera de España es del mismo color Διονυση, πεθ
Συγνώμη βλέπει κανείς μάυρο στην ισπανική σημαία και δεν το βλέπω.Είναι κόκκινο-κίτρινο-κόκκινο κι όχι μάυρο-κόκκινο-κίτρινο. .Για να μην μου πολυ κουνιέστε κιόλας αυτή τη σημαία την επέβαλε ο Franco μετά τον ισπανικό εμφύλιο.Πριν ήταν μωβ ανοικτό στο πάνω μέρος κίτρινο και κόκκινο.Το οικόσημο στη μέση είναι άλλο πράγμα.Τώρα αν είστε φιλοβασιλικών φρονημάτων(ελέω της Σοφούλας ) πρόβλημά σας
Τώρα βέβαια ο ποιητής μπορεί να εννοεί ότι η Ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει γίνει αποικία της γεμανικής ελέω VAG .Έτσι ναι το δέχομαι.Oui monsieur egobrain, tu a raison. Voici sont les éléments de preuve. Je pense que Orestis ne connais pas beaucoup de voitures.
Ναι ε? Λοιπόν τα είπα παραπάνω
Για ξανακόιτα τα χρώματα τις υπογραφής και της σημαία που ανέβασες κύριος
Άκου λέει -
Συγνώμη βλέπει κανείς μάυρο στην ισπανική σημαία και δεν το βλέπω.Είναι κόκκινο-κίτρινο-κόκκινο κι όχι μάυρο-κόκκινο-κίτρινο. .Για να μην μου πολυ κουνιέστε κιόλας αυτή τη σημαία την επέβαλε ο Franco μετά τον ισπανικό εμφύλιο.Πριν ήταν μωβ ανοικτό στο πάνω μέρος κίτρινο και κόκκινο.Το οικόσημο στη μέση είναι άλλο πράγμα.Τώρα αν είστε φιλοβασιλικών φρονημάτων(ελέω της Σοφούλας ) πρόβλημά σας
Τώρα βέβαια ο ποιητής μπορεί να εννοεί ότι η Ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει γίνει αποικία της γεμανικής ελέω VAG .Έτσι ναι το δέχομαι.Ξέρεις να διαβάζεις και wikipedia;
Ναι ε? Λοιπόν τα είπα παραπάνω
Για ξανακόιτα τα χρώματα τις υπογραφής και της σημαία που ανέβασες κύριος
Άκου λέει -
Έλεος ρε Διονύση
edit όχι αλλά είμαι μανιακός με την ιστορία.Την wikipedia λες να περίμενα -
Να σας υπενθυμίσω ότι εκτός από τα greeklish προς αποφυγή θεωρούνται και όλες οι ξένες γλώσσες... [κακός μοντ]
Καλά το έχουμε κάνει πολυγλωσσικό και πολυπολιτισμικό το φόρουμ!
Τι σου κάνει η νηστεία....
Που να νήστευα κιόλας... -
Καλά καλά! Θα φάμε εμείς κρεμμύδι πάντως την τετάρτη! Οκ;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλά καλά! Θα φάμε εμείς κρεμμύδι πάντως την τετάρτη! Οκ;Σαφέστατα.
Άλλοι δεν έφαγαν και τους λούζανε μετά.
Για αυτό θα φάμε μην βρούμε κανένα μπελά -
Μετα απο χρονια σκεψης και ξανασκεψης αποφασισα να κανω (χτυπισω τσσσσ) ενα ταττου.
27/04 ειναι κλεισμενο το ραντεβου..Δεν με θελειΟποτε την επομενη φορα καλα να μαστε.
-
μετά το ταττού έλα
θα απλώσεις και τζατζικάκι να δροσιστεί το δέρμα -
5 εχουμε ραντεβου..Θα κανει και το ετερον ημισι.Λογικα θα τελειωσουμε κατα τις 8+ Αιγαλεω ειναι ο τατουαζας....χμμ θα το προσπαθησω παντως!!
Εκτος αν εχω πονεσει πολυ και θα πρεπει να γυρισω σπιτι
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
5 εχουμε ραντεβου..Θα κανει και το ετερον ημισι.Λογικα θα τελειωσουμε κατα τις 8+ Αιγαλεω ειναι ο τατουαζας....χμμ θα το προσπαθησω παντως!!Εκτος αν εχω πονεσει πολυ και θα πρεπει να γυρισω σπιτι
Εχω κατι τατουαζακια απο κατι γαριδακια, να στα κολλησω?? Οχι τιποτα αλλο για να μην πονας και σε φιλικη τιμη
-
Οχι δωρεαν απο τα γαριδακια???
θα το σκεφτω
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι δωρεαν απο τα γαριδακια???θα το σκεφτω
Καλα θα παρω ενα μαρκαδορο και θα δωσω τεχνη
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις