-
Εγώ δεν θα 'ρθω, την έχω κόψει την Αθήνα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν θα 'ρθω, την έχω κόψει την ΑθήναΜην στεναχωριέσαι πάντως θα τον βγάλω εγώ φωτογραφία και θα την ανεβάσω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν θα 'ρθω, την έχω κόψει την ΑθήναΚαλυβια εινα, οχι Αθηνα! Με τα μπιφτεκια, και γενικα τις μεριδες (κι αλλες ταβερνες της περιοχης ετσι ειναι), οι περισσοτεροι καλοφαγαδες φιλοι απο το βορρα (ολοι καλοφαγαδες ειστε εκει ετσι κι αλλιως) μενουν εκπληκτοι...ξανασκεψου το!
-
Tα 'χουμε φάει και τα Καλύβια και τα Τρίγωνα κλπ Μας έχουν εκπαιδεύσει οι παλιότεροι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν θα 'ρθω, την έχω κόψει την ΑθήναMoλών φαγέ!
-
Εγώ έχω το μυστικό μου όπλο όμως και θα κάνω τον Dino να κατέβει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα 'χουμε φάει και τα Καλύβια και τα Τρίγωνα κλπ Μας έχουν εκπαιδεύσει οι παλιότεροιέλα και φέρε τρίγωνα Τερκενλή
στο 'Τρίγωνα' δεν έχει τύχει να κάτσω, παρά μόνο Χριστόφορο. αν και όλα φαντάζομαι ίδια θα είναι
-
Μονο τριγωνα? Και τσουρεκι!!!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Tα 'χουμε φάει και τα Καλύβια και τα Τρίγωνα κλπ Μας έχουν εκπαιδεύσει οι παλιότεροι
έλα και φέρε τρίγωνα Τερκενλή
στο 'Τρίγωνα' δεν έχει τύχει να κάτσω, παρά μόνο Χριστόφορο. αν και όλα φαντάζομαι ίδια θα είναι
Tσουρέκι Τερκενλή ή τρίγωνα πανοράματος
-
και τσουρέκι φυσικά εννοείται με πραλίνα
το καλοκαίρι που μουν Σαλόνικα είχα πάρει από Τερκενλή μαζί με τσουρέκια και τρίγωνα, ωραία ήταν. Για Χατζή είχα ακούσει επίσης για καλά σιροπιαστά αλλά δε πρόλαβα να δοκιμάσω -
Τρίγωνα
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τρίγωνακαλά αφού επιμένεις
-
Τσουρεκι Τερκενλη εχει στο Χαλανδρι.
Τριγωνα Πανοραματος εχει τον Ανδρεα στο Βυρωνα
Φερε απο Χατζη σοροπιαστα για να φυγει το ξυγκι μετα τα κοψιδια.Πριν 4-5 χρονια που πηγα στο Τριγωνο, δεν ηταν το μαγαζι που ηταν πιο παλια.
-
Εγώ πάντως παραμένω οπαδός του Ελενίδη για τρίγωνα!
Ωραία τρίγωνα Πανοράματος πάντως στην Αθήνα έχει και ένα ζαχαροπλαστείο στο Φάρο απέναντι από τον ΑΒ.
Τερκενλή έχει και στο αεροδρόμιο (και Θεσ/κης και Αθήνας). -
Ευχαριστω για τις φωτο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ πάντως παραμένω οπαδός του Ελενίδη για τρίγωνα!+1.
Το καλύτερο και με διαφορά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1.
Το καλύτερο και με διαφορά!Μ'αρέσει που τα γεμίζει μπροστά σου ...
Επιβεβλημένη στάση κάθε φορά στην Ανθέων κάθε φορά που επισκέπτομαι το γυναικο'χώρι'.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τερκενλή έχει και στο αεροδρόμιο (και Θεσ/κης και Αθήνας).
Πέρα από Χαλάνδρι και αεροδρόμιο, άνοιξε και στην πλατεία Συντάγματος όπως βγαίνεις από το μετρό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ δεν θα 'ρθω, την έχω κόψει την ΑθήναΕλα Αθηνα να σε παω σε καλα μερη . Θα σου δειξω και Tiida
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ωραία τρίγωνα Πανοράματος πάντως στην Αθήνα έχει και ένα ζαχαροπλαστείο στο Φάρο απέναντι από τον ΑΒ.
Τερκενλή έχει και στο αεροδρόμιο (και Θεσ/κης και Αθήνας).Ειπες την μαγικη λεξη... Μια φορα ζητησα να μου φερουν, και επαθα πλακα!
Ποιο ζαχαροπλαστειο λες στον Φαρο? Περναω απο εκει συχνα...
Ο Τερκενλης παντως (της Αθηνας τουλαχιστον) στο μιλφειγ εχει μπερδεψει λιγο τα πραγματα...
Αντι για πραγματικη κρεμα αναμεσα στα φυλλα βαζει σαντιγυ, ισως με ελαχιστο μιγμα κρεμας, και καλα
να δειχνει και πιο φρεσκο...
Για τα υπολοιπα δεν ξερω, αλλα αυτο με το μιλφειγ ειναι epic κοροιδια. Ακομα και της Δεσποινας που λενε οτι εχει 'χαλασει'
ειναι πολυ ανωτερο, εφοσον ειναι φρεσκο.
Καλα σιροπιαστα γενικως (γαλακτομπουρικα) εχει και ο Βαρσος, ακομα και τα μικρα ατομικα κομματακια
μυριζουν φρεσκο βουτυρο.
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις