-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι ηθελα να μπω εστω για βολτα στο τοπικ...
εγω φταιω...λες για αυτον που εχεσε καταμεσης στην πλατεια?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Καλυτερα τετοια εικονα παρα γκραφιτι..
τα γκραφιτι που ακριβως σε πειραζουν και δεν σε πειραζει αυτο το αισχος δηλαδη?
Δεν ειπα οτι μου αρεσε , ειπα καλυτερα απ το γκραφιτι. Εσενα σου αρεσει το γκραφιτι;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δεν ειπα οτι μου αρεσε , ειπα καλυτερα απ το γκραφιτι. Εσενα σου αρεσει το γκραφιτι;
προσωπικα αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε κατι που απλα βαφει εναν τοιχο με κατι που ανετα εντασσεται σε ολους τους τυπους xian programming ναι ανετα διαλεγω το γκραφιτι και ας ειναι χαλια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Διεγράφη flame bait [Mod]Ποσο αμορφωτος και ξιπασμενος μπορει να εισαι ,για να ξεστομιζεις τετοιες κουβεντες;
-
Φρεσκος στο φορουμ Ηλια;
-
Φρεσκος και αηδιασμενος .
-
-
Μην ασχολεισαι...
-
Μην ασχολεισαι...Αυτο ελειπε να ασχοληθω με εναν ξιπασμενο που προσπαθει να ικανοποιησει τον εγωισμο του.
Και μαλλον θα αποχωρισω απο το φορουμ μονο και μονο επειδη επιτρεπει τετοια σχολια να γινονται αποδεκτα. -
ας θιξουμε την θρησκεια πιο επισημα τοτε
http://www.theosthinktank.co.uk/files/f ... %20PDF.pdf
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
+1
Είναι ακριβώς τέτοια ανόητα σχόλια σαν το παραπάνω που κάνουν να φαίνονται ως διωκόμενοι όσοι προσπαθούν να επιβάλλουν την χριστιανορθόδοξη κατήχηση στα παιδιά μας.
-
Επίπεδα ανώτερο όταν μιλάμε για κάποιον που ξέρει και όχι τον κάθε άσχετο που λερώνει με ένα σπρέυ.
-
Μου αρέσει που ακόμα και οι 'μη χριστιανοί' εκλαμβάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι απλά ένα έργο τέχνης βυζαντινής περιόδου, κάτι σαν τα τοτέμ των ινδιάνων ή τα αγάλματα των αιγυπτίων με την έννοια που μόνο για έναν χριστιανό θα είχε.
Ρε παιδιά αφού είναι μια ζωγραφιά που απεικονίζει 2 αρχαίους τύπους και 1 μεγάλο και περίεργο κτίριο τι σκάτε?
Και μην αρχίσει κανείς τις παπαριές περί προσυλητισμού κλπ γιατί οι πιτσιρικάδες δεν ξεχωρίζουν τον Κολοκοτρώνη με τον Μεταξά που τα ακούνε και ψιλοσυνέχεια, σιγά μην ασχοληθούν με αγίους επειδή είναι ζωγραφισμένοι στο σχολείο. -
-Ποιος είναι αυτός παιδάκι μου;
-Ο Βενιζέλος;
-Και αυτό; Και ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
-Ποιος είναι αυτός παιδάκι μου;
-Ο Βενιζέλος;
-Και αυτό; Και ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ!Προσοχή στο μέγεθος του τελάρου.
Είναι ίδιο με το τελάρο στο σχολείο στο Μενίδι -
Η διαφορά είναι ότι αν αντί αυτής της ζωγραφιάς, ήταν μια άλλη με τον Μωάμεθ ή το Βούδα θα είχαμε σφαγές. Στο τοπικό της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολλές φωτογραφίες πριν την πυρκαγιά με μιναρέδες. Που είναι σήμερα; Η πυρκαγιά δεν έκαψε όλη την πόλη. Για να μη νομίζεται ότι διαφέρετε ως χριστιανοί και πάρα πολύ από τους ουρούκ χάι μουσουλμάνους....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Επίπεδα ανώτερο όταν μιλάμε για κάποιον που ξέρει και όχι τον κάθε άσχετο που λερώνει με ένα σπρέυ.
Εχω εναν φιλο πολυ μαστορα στο γκραφιτι.. Στειλε μου την δ/νση σου με π.μ να στον στειλω να σου φτιαξει την περιφραξη.. Για να δουμε θα σου αρεσει κ τοτε η μονο οταν ειναι σε κανα σχολειο η σε κανα βαγονι κ.λ.π..
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η διαφορά είναι ότι αν αντί αυτής της ζωγραφιάς, ήταν μια άλλη με τον Μωάμεθ ή το Βούδα θα είχαμε σφαγές. Στο τοπικό της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολλές φωτογραφίες πριν την πυρκαγιά με μιναρέδες. Που είναι σήμερα; Η πυρκαγιά δεν έκαψε όλη την πόλη. Για να μη νομίζεται ότι διαφέρετε ως χριστιανοί και πάρα πολύ από τους ουρούκ χάι μουσουλμάνους....Και γιατί να ήταν με τον Μωάμεθ ή τον βούδα με ποιά αιτία και αφορμή? ούτε καν ελληνικά μιλούσαν Αν έκανες κάτι αντίστοιχο στην Κίνα ή στην Τουρκία πάλι θα γινόταν χαμός από διαμαρτυρίες, so what? όλοι οι θρησκευόμενοι είναι ουρούκ χαι
εσύ γιατί σκας και αγχώνεσαι? σε πείραξε κανείς? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
2ο Γυμνάσιο Αχαρνών
Mlk στο δικο μου σχολειο θα το καιγαμε χαλαρα
-
Εχω εναν φιλο πολυ μαστορα στο γκραφιτι.. Στειλε μου την δ/νση σου με π.μ να στον στειλω να σου φτιαξει την περιφραξη.. Για να δουμε θα σου αρεσει κ τοτε η μονο οταν ειναι σε κανα σχολειο η σε κανα βαγονι κ.λ.π..
Αν είναι Αθήνα και το κάνει τσαμπα έχω τοίχο έτοιμο.
Και εξωτερικό φυσικά να φαίνεται όσο γίνεται.
Περί εκκλησίας [#3]