-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Όλη η ουσία των τελευταίων αρκετών σελίδων σε μια πρόταση.Τι στο διαλο σε τόσο καταπιεστικες οικογένειες μεγαλώσατε;
ΝΟΤ!
-
...οι αθεοι Κυριακη του Πασχα τι τρωτε?Σουπα?
Αντε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο...
Άλλη απορία: αν το σπίτι (και ο κήπος) είναι κοντά στο προαύλιο της εκκλησίας, έχουμε πρόβλημα;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το να βάζεις παράλληλα στο ηχοσύστημα σου το 'σήμερα γάμος γίνεται' το βρίσκεις ώριμο/σοβαρό/πρέπον;
Παλι καλα να λες, εγω θα εβαζα τπτ Burzum ή Immortal (μπλιαχ) στη διαπασων και ειμαι σιγουρος οτι θα γελουσα μερες με τις αντιδρασεις
EDIT: Ακομα καλυτερα κανα Great Southern Trendkill που ειναι και παρτα κατευθειαν
Θυμαμαι σκηνικο στο χωριο που ειχαμε αραξει νυχτα και ακουγαμε μουσικουλα σε ενα παρκακι και μολις μπηκε το συγκεκριμενο υπηρχαν παιδακια (25 χρονων μαντραχαλοι) που τρομαξαν κι εφυγαν!!
Το οτι ηταν χριστιανοι ειναι εντελως συμπτωματικο. -
Τόσα post για να βρούμε λογική και νόημα στο ότι κάποιος θέλει να ψήσει κοψίδια έξω από Εκκλησία τη Μ. Παρασκευή.
Δεν διαφέρει καθόλου από κάποιον που ανήμερα του Αγ. Κωνσταντίνου (τυχαίο παράδειγμα) θα βάλει να βαράει μέταλλο όλο το βράδυ επειδή ξέρει ότι ο κυρ Κώστας ο γείτονας που του τη σπάει καλεί κόσμο και βάζουν κλαρίνα.
Δικαίωμα του δεν είναι;Το θέμα θρησκεία εν έτει 2014 σηκώνει πολύ συζήτηση καθώς αρκετές 'διδαχές' σε όλες τις θρησκείες έχουν τις ρίζες τους 2.000 χρόνια πριν και άρα η εφαρμογή τους σήμερα είναι κάτι σχετικό.
Αμφιβάλλω αν η πλειοψηφία όσων πηγαίνουν Εκκλησία ή δηλώνουν χριστιανοί συμφωνούν με τους διάφορους Αμβρόσιους/Χρυσόστομους/Άνθιμους κλπ.
Ταλιμπάν υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες.Για να τοποθετηθώ επι του θέματος νηστεία να πω ότι όπως και πολλά πράγματα στην ορθόδοξη Εκκλησία είναι σχετικά.
Είναι κοροϊδία να πηγαίνει κάποιος για ουζοκατάνυξη με θαλασσινά και να θεωρεί ότι νηστεύει παράλληλα κράζοντας κάποιον που έφαγε ένα σουβλάκι.Μόνο και μόνο πάντως που η κουβέντα εδώ και τόσες σελίδες γυροφέρνει γύρω από ένα πιάτο με κοψίδια το πράγμα μυρίζει καταπιεστικός μπαμπάς/παππούς/θείος που έριχνε ξύλο αν σας έπιανε να τρώτε σοκολάτα τη Μ. Πέμπτη.
Είναι τελείως ηλίθια η όλη συζήτηση.
-
Μόνο και μόνο πάντως που η κουβέντα εδώ και τόσες σελίδες γυροφέρνει γύρω από ένα πιάτο με κοψίδια το πράγμα μυρίζει καταπιεστικός μπαμπάς/παππούς/θείος που έριχνε ξύλο αν σας έπιανε να τρώτε σοκολάτα τη Μ. Πέμπτη.
Γραφτηκε καμμια 10ρια σελιδες πριν
-
+άπειρο στον nass.
-
Μόνο και μόνο πάντως που η κουβέντα εδώ και τόσες σελίδες γυροφέρνει γύρω από ένα πιάτο με κοψίδια το πράγμα μυρίζει καταπιεστικός μπαμπάς/παππούς/θείος που έριχνε ξύλο αν σας έπιανε να τρώτε σοκολάτα τη Μ. Πέμπτη.Ε ναι βέβαια.
Για να έχει κάποιος μια τέτοια άποψη, κάτι φταίει. Καταπίεση, ξύλο. Τέτοια πράγματα.
Τέσπα, μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό του καθενός.Είναι τελείως ηλίθια η όλη συζήτηση.
και τότε γιατι συμμετέχεις;
Έτρωγες ξύλο μικρός από το μπαμπά/παππού/θείο ; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τους λόγους που οδηγούνε έναν άθεο στην Ελλάδα, στο να θέλει να τη σπάσει στους χριστιανούς και όχι στους μουσουλμάνους, δεν το σκεφτήκατε μάλλον...
Αυτό τράβα πέστο στην Υεμένη, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Σ. Αραβία και λοιπές ανεκτικές χώρες στους άθεους.
Οπότε η απάντηση των οπισθοδρομικών χριστιανών, είναι η ύπαρξη ακόμα πιο οπισθοδρομικών θρησκειών. ok
Το έργο θυμίζει τα πρόσφατα γεγονότα του ποδοσφαίρου... Που οι παοκτσήδες ουρούκ-χαι θεωρούν δικαιολογημένα τα αίσχη τους, επειδή έχουν κάνει αντίστοιχα τα ορκ του ολυμπιακού....
Προφανώς και το σύνολο των χριστιανών είναι περισσότερο πολιτισμένοι από το σύνολο των μουσουλμάνων. Οι μουσουλμάνοι θα με έγδερναν ίσως ζωντανό(σε αντίστοιχη πράξη). Ελάτε όμως φίλοι χριστιανοί. Διαβάστε λίγο ιστορία. Δείτε τις κωλοτούμπες που έκανε η επίσημη εκκλησία ανά τους αιώνες. Λιθοβολισμοί, μάγισσες, ιερά εξέταση, σταυροφορίες. Η θρησκεία που διδάσκει την αγάπη...
Δείτε το σκοταδισμό που επέβαλε στο μεσαίωνα. Το κυνήγι των επιστημών, όταν ο άνθρωπος με τη λογική άρχισε να εξηγεί τον κόσμο.
Τεσπα, γιορτάστε για ακόμα μια χρονιά την ανάσταση. Και εμείς η άθεοι θα φάμε μαγειρίτσα, θα τσουγκρίσουμε τα αυγά, θα ψήσουμε το κατσικάκι μας. -
Δεν ειπε κατι τετοιο ο Κυρ.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειπε κατι τετοιο ο Κυρ.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Δια για να σε τσιτωσω λιγουλακι...
Μενεις Αγαπιου 31 περιοχη Καμαρα. Ερχομαι σημερα εγω ο καινουριος σου γειτονας , αγοραζω την μονοκατοικια , διπλα σου , στο 33..
Απο αυριο λοιπον , γυρω γυρω στην περιφραξη μου βαζω σημαιες με τον βασιλια , κρεμαω κ στην κεραια της tv μια ετσι για να φαινεται απο μακρυα , ενω σε ωρες μη κοινης ησυχιας παιζω δυνατα χωρις να διαταρασσω βασιλικα τραγουδια .
Ειμαι νομιμος;
Ειμαι λογικος;
Πως αντιδρας; -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δια για να σε τσιτωσω λιγουλακι...
Μενεις Αγαπιου 31 περιοχη Καμαρα. Ερχομαι σημερα εγω ο καινουριος σου γειτονας , αγοραζω την μονοκατοικια , διπλα σου , στο 33..
Απο αυριο λοιπον , γυρω γυρω στην περιφραξη μου βαζω σημαιες με τον βασιλια , κρεμαω κ στην κεραια της tv μια ετσι για να φαινεται απο μακρυα , ενω σε ωρες μη κοινης ησυχιας παιζω δυνατα χωρις να διαταρασσω βασιλικα τραγουδια .
Ειμαι νομιμος;
Ειμαι λογικος;
Πως αντιδρας;Ψηνει κοτόπουλο στα καρβουνα (το πουλί ) στην ψησταρια, με Θεοδωρακη στο τερμα
Οταν σφιγγουν το μπουτι
οταν σφιγγουν το μπούτι
ο Διας ειναι βεβαιος για την πέτσα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έτρωγες ξύλο μικρός από το μπαμπά/παππού/θείο ;Μην βάζετε πολλά άντερα γιατί δεν ψήνονται καλά τα πλεμόνια.
Μπόλικο αλατάκι-πιπεράκι γιατί αλλιώς τρώτε σκέτα σκατά με ρίγανη.
Καλό και Χριστιανικό Πάσχα.@trident
Κι εσύ λαγέ τηγανισμένεεε -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τους λόγους που οδηγούνε έναν άθεο στην Ελλάδα, στο να θέλει να τη σπάσει στους χριστιανούς και όχι στους μουσουλμάνους, δεν το σκεφτήκατε μάλλον...
Αυτό τράβα πέστο στην Υεμένη, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Σ. Αραβία και λοιπές ανεκτικές χώρες στους άθεους.
Οπότε η απάντηση των οπισθοδρομικών χριστιανών, είναι η ύπαρξη ακόμα πιο οπισθοδρομικών θρησκειών. ok
Το έργο θυμίζει τα πρόσφατα γεγονότα του ποδοσφαίρου... Που οι παοκτσήδες ουρούκ-χαι θεωρούν δικαιολογημένα τα αίσχη τους, επειδή έχουν κάνει αντίστοιχα τα ορκ του ολυμπιακού....
Προφανώς και το σύνολο των χριστιανών είναι περισσότερο πολιτισμένοι από το σύνολο των μουσουλμάνων. Οι μουσουλμάνοι θα με έγδερναν ίσως ζωντανό(σε αντίστοιχη πράξη). Ελάτε όμως φίλοι χριστιανοί. Διαβάστε λίγο ιστορία. Δείτε τις κωλοτούμπες που έκανε η επίσημη εκκλησία ανά τους αιώνες. Λιθοβολισμοί, μάγισσες, ιερά εξέταση, σταυροφορίες. Η θρησκεία που διδάσκει την αγάπη...
Δείτε το σκοταδισμό που επέβαλε στο μεσαίωνα. Το κυνήγι των επιστημών, όταν ο άνθρωπος με τη λογική άρχισε να εξηγεί τον κόσμο.
Τεσπα, γιορτάστε για ακόμα μια χρονιά την ανάσταση. Και εμείς η άθεοι θα φάμε μαγειρίτσα, θα τσουγκρίσουμε τα αυγά, θα ψήσουμε το κατσικάκι μας.Το θεμα ειναι οτι ψηνεις για να τους την μπεις στο ματι... και τελικα τους μπαινεις στο ρουθουνι.
Ασε που για την καταπατηση ευθυνονται 5-6 ατομα συνολο και εσυ τιμωρεις συλληβδην τους παντες. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μόνο και μόνο πάντως που η κουβέντα εδώ και τόσες σελίδες γυροφέρνει γύρω από ένα πιάτο με κοψίδια το πράγμα μυρίζει καταπιεστικός μπαμπάς/παππούς/θείος που έριχνε ξύλο αν σας έπιανε να τρώτε σοκολάτα τη Μ. Πέμπτη.
Ε ναι βέβαια.
Για να έχει κάποιος μια τέτοια άποψη, κάτι φταίει. Καταπίεση, ξύλο. Τέτοια πράγματα.
Τέσπα, μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό του καθενός.Είναι τελείως ηλίθια η όλη συζήτηση.
Έτρωγες ξύλο μικρός από το μπαμπά/παππού/θείο ;Πληρωμένη απάντηση....στα πλαίσια της αλληλοκατανόησης, σεβασμού κλπ κλπ, όποιος έχει αντίθετη άποψη, ή δεν την γουστάρουμε είναι βλάκας αποδεικνύονται βέβαια τα όσα είπες περί ζώων, παρτάκηδων Ελλήνων και κοινωνικής δομής με τα γιούχα, τις ύβρεις και τις ειρωνείες που παίζουν σε αυτό το τόπικ.
Έχουμε ανακυκλώσει τα αυτονόητα αρκετές φορές, αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι αναφέρθηκα στο περιστατικό με το ψήσιμο ΔΙΠΛΑ στην εκκλησία την ώρα που πηγαίνουν οι πιστοί και όχι οπουδήποτε αλλού που το επαναλαμβάνεις λες και είπα το πιο τρελό πράγμα με φανφάρες προσπαθώντας να βγάλεις λαυράκι. Ο ίδιος είπε άλλωστε ότι το κάνει επίτηδες για να σπάσει τα @@ των χριστιανών. Σεβασμός μηδέν και είναι αδικαιολόγητος με βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά, φυσικά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή.
Σε όλα τα άλλα περί να μην δίνει σημασία ο ένας στον άλλον, να μην κρίνει κλπ κλπ συμφωνώ. Και απομόνωση στο παπαδαριό τύπου Άνθιμου κλπΌχι δεν θεωρώ οποιονδήποτε μη χριστιανό, μη Έλληνα, και εβραίοι έχουν χύσει αίμα για το έθνος και μουσουλμάνοι, και οι πομάκοι είναι οι καλύτεροι Έλληνες που έχω γνωρίσει. Το θέμα είναι ότι ιστορικά, όσο και να ξενίζει για πολιτικούς και δεν ξέρω τι άλλους λόγους το ελληνικό έθνος έχει ταυτιστεί με την ορθοδοξία, φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως προείπα.
Τεσπα, επειδή διακοπάρω κιολας +1000000 σε nass, καλή ανάσταση σε όσους κάνουν (εγώ θα πάω για 10 λεπτά λόγω πεθερικών,ξέρω ξέρω μέγας υποκριτής ), καλό ψήσιμο αύριο και με το μαλακό το φαί και το ποτό
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Πληρωμένη απάντηση....στα πλαίσια της αλληλοκατανόησης, σεβασμού κλπ κλπ, όποιος έχει αντίθετη άποψη, ή δεν την γουστάρουμε είναι βλάκας αποδεικνύονται βέβαια τα όσα είπες περί ζώων, παρτάκηδων Ελλήνων και κοινωνικής δομής με τα γιούχα, τις ύβρεις και τις ειρωνείες που παίζουν σε αυτό το τόπικ.φαντάζομαι αναφέρεσαι στον eddie, γιατί καταλαβαίνεις ότι απλώς του απάντησα στο στυλ που εισήγαγε. Εντάξει, εισήγαγε στο κομμάτι περί ηλιθιότητας, γιατί το κομμάτι 'τα πιστεύετε γιατί τρώγατε ξύλο μικροί' τα είχαν εισάγει άλλοι. Που υποστηρίζουν τα ίδια με εσένα παρεμπιπτόντως.
Έχουμε ανακυκλώσει τα αυτονόητα αρκετές φορές, αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι αναφέρθηκα στο περιστατικό με το ψήσιμο ΔΙΠΛΑ στην εκκλησία την ώρα που πηγαίνουν οι πιστοί και όχι οπουδήποτε αλλού που το επαναλαμβάνεις λες και είπα το πιο τρελό πράγμα με φανφάρες προσπαθώντας να βγάλεις λαυράκι.
Επειδή διακοπάρεις και είναι και άγιες μέρες, δεν θα στο χαλάσω με φανφάρικα quotes σου που αναφερόσουν σαφέστατα στη γενική περίπτωση και όχι στο 'δίπλα στην εκκλησία'
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σεβασμός μηδέν και είναι αδικαιολόγητος με βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά, φυσικά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή.Δεν είμαι χριστιανός να γυρνάω και το άλλο μάγουλο. Υφίσταμαι κατάληψη ιδιωτικού χώρου 365 μέρες το χρόνο. Ιδιωτικό χώρο που νταηλίκι ΟΛΟΙ οι χριστιανοί της περιοχής θεωρούν ότι τους ανήκει. Και μια συγκεκριμένη μέρα το χρόνο (αγ. Θεοδώρων), δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου με το αυτοκίνητο, δεν μπορώ από τις 9 μέχρι τις 6 που παίζουν τα κλαρίνα να ησυχάσω, καταλαμβάνουν ιδιωτικό χώρο(εν γνώση τους ότι είναι δικός μας) και αφήνουν και το σκουπιδαριό φεύγοντας...
Φίλος πέρυσι που ήταν παρόν στο πανηγύρι ρώτησε κάποιους εισβολείς, αν πήραν άδεια για να μπουν στον κήπο. Η απάντηση ήταν, ότι αν έχω @@ να κατεβώ να τους διώξω. Μέχρι να γίνουν άνθρωποι, κάθε επιτάφιο θα μυρίζουν τσίκνα
Και πίστεψέ με, δε χαλιέμαι καθόλου. Το διασκεδάζω αφάνταστα... -
Μιτζάκωβε εδώ και πόσες σελίδες ο Kyr αναλύει το πρόβλημα που έχει με μια εκκλησία που είναι δίπλα του και του δημιουργεί θέμα (κάποιος άλλος καλός Χριστιανός και όχι άθεος που δηλώνει ο kyr μπορεί να είχε ρίξει με μπαζούκα στο ναό) και φυσικά το γενικότερο θέμα πίστη-εκκλησία έχει περιοριστεί σε ένα τραπέζι με κοψίδια.
Λες και δήλωσε κανείς ότι η κατανάλωση κρέατος χαρακτηρίζει κάποιον ως 'καλό' ή 'κακό' Χριστιανό.#otinanai
Βασικά πείτε ότι τρολάρετε μπας και έρθει κανάς κλώνος κυρ Αντώνη ή ιταλάκια και αφήστε τις πολλές σάλτσες.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σεβασμός μηδέν και είναι αδικαιολόγητος με βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά, φυσικά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή.
Δεν είμαι χριστιανός να γυρνάω και το άλλο μάγουλο. Υφίσταμαι κατάληψη ιδιωτικού χώρου 365 μέρες το χρόνο. Ιδιωτικό χώρο που νταηλίκι ΟΛΟΙ οι χριστιανοί της περιοχής θεωρούν ότι τους ανήκει. Και μια συγκεκριμένη μέρα το χρόνο (αγ. Θεοδώρων), δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου με το αυτοκίνητο, δεν μπορώ από τις 9 μέχρι τις 6 που παίζουν τα κλαρίνα να ησυχάσω, καταλαμβάνουν ιδιωτικό χώρο(εν γνώση τους ότι είναι δικός μας) και αφήνουν και το σκουπιδαριό φεύγοντας...
Φίλος πέρυσι που ήταν παρόν στο πανηγύρι ρώτησε κάποιους εισβολείς, αν πήραν άδεια για να μπουν στον κήπο. Η απάντηση ήταν, ότι αν έχω @@ να κατεβώ να τους διώξω. Μέχρι να γίνουν άνθρωποι, κάθε επιτάφιο θα μυρίζουν τσίκνα
Και πίστεψέ με, δε χαλιέμαι καθόλου. Το διασκεδάζω αφάνταστα... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σεβασμός μηδέν και είναι αδικαιολόγητος με βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά, φυσικά ότι δίνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή.
Δεν είμαι χριστιανός να γυρνάω και το άλλο μάγουλο. Υφίσταμαι κατάληψη ιδιωτικού χώρου 365 μέρες το χρόνο. Ιδιωτικό χώρο που νταηλίκι ΟΛΟΙ οι χριστιανοί της περιοχής θεωρούν ότι τους ανήκει. Και μια συγκεκριμένη μέρα το χρόνο (αγ. Θεοδώρων), δεν μπορώ να μπω στο σπίτι μου με το αυτοκίνητο, δεν μπορώ από τις 9 μέχρι τις 6 που παίζουν τα κλαρίνα να ησυχάσω, καταλαμβάνουν ιδιωτικό χώρο(εν γνώση τους ότι είναι δικός μας) και αφήνουν και το σκουπιδαριό φεύγοντας...
Και πίστεψέ με, δε χαλιέμαι καθόλου. Το διασκεδάζω αφάνταστα...Kyr80 με κοκορετσια και σπληνογάρδουμπα δε σωζεσαι.
Φραχτη δεν εχει ο χωρος σου? Εφοσον EINAI δικο σου (ελπιζω να μη μιλαμε για κομματι που δωρισε ο προππαπους στην εκκλησια και εσυ το θεωρεις μαλακια) περιφραξε το χωρο με καγκελα ή οτι αλλο προβλεπεται και αστους να σου κανουν μηνυση. Συν Αθηνα και χειρα κινει.
Περί εκκλησίας [#3]