-
Παίρνω παρουσίες.... Μη μου το παίξει κανείς πιστός από τους παρόντες... Οι ξενιτεμένοι δικιαιολογούνται...
Home alone... -
RZ, παρών.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
προταση για γλεντι Αναστασης
κεφι - χορος - τραγουδι
(σε μια ονομαστικη εορτη το εβαλαν εδω οι γειτονες για λιγο)
Α ρε μπαγασα , να μουν απο μια γωνια να σε εβλεπα , πουρνο πουρνο να βγεις να πιεις καφε κ να βλεπεις-ακους τετοια..:):)
Ακροδεξια εξτρεμ στο δελφιναριο
Ουτε ιχνος χιουμορ λεμε, τιποτα, ουτε μόριο.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Προτεινω μαζεμμα του φορουμ στο χωριο του Κυρ80 , να τους δωσουμε να καταλαβουν..Αμα ψησει εγω παω.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Παίρνω παρουσίες.... Μη μου το παίξει κανείς πιστός από τους παρόντες... Οι ξενιτεμένοι δικιαιολογούνται...
Home alone...Παρων
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ουτε ιχνος χιουμορ λεμε, τιποτα, ουτε μόριο.
Γιε σουρ.
-
αχτίδα φωτός, υπήρξε ο μεγάλος ανηψιός μου(16)....
-Να κάτσω με τον θείο να παίξουμε play-station; Που να τρέχω τώρα;Θα τσιμπήσει μπαξίσι, άσχετα που τον πήραν με το ζόρι. Τα άλλα θα πάρουν τα @@ μου
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Προτεινω μαζεμμα του φορουμ στο χωριο του Κυρ80 , να τους δωσουμε να καταλαβουν..
Αμα ψησει εγω παω.
Ψήνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα όταν το επιτρέπει ο καιρός.
RZ, παρών.
Θωμά εσύ;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To οποίο τι σχέση έχει ακριβώς με το Άγιο Φώς κλπ κλπ....
BTW η Aegean καθυστέρησε και τακτικές πτήσεις σήμερα για να μπορέσει το Άγιο Φώς να πάει παντού και όλοι να έχουν Φρέσκο Άγιο Φώς.κανονιζουν ισως να κανει πτηση για ισραηλ μεσα στο πλαισιο των ωρων πτησεων που πρεπει να βαλει... αυτο τοσο απλο. εποχες 2005 νοικιαζαν της ολυμπιακης ... αυτο σαν καυσιμα σιγουρα ειναι πιο φτηνο...
-
-
Τεράστιο win το ότι η λαμπάδα φτάνει το επόμενο πρωί της ανάστασης!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
-Να κάτσω με τον θείο να παίξουμε play-station; Που να τρέχω τώρα;Θα τσιμπήσει μπαξίσι, άσχετα που τον πήραν με το ζόρι. Τα άλλα θα πάρουν τα @@ μου
Προτεινω μαζεμμα του φορουμ στο χωριο του Κυρ80 , να τους δωσουμε να καταλαβουν..
Αμα ψησει εγω παω.
RZ, παρών.
Θωμά εσύ;;
Οριστε,λυσσαξες να ψησεις και αυριο που ολοι θα ψηνουν εσυ θα καθεσαι σαν χαζος να κοιτας.
Ειδες τι παθαινει κανεις οταν γινεται αντικοινωνικος απο κομπλεξ . -
Ναι έψησε χθες και άρα δεν μπορεί να ψήσει και αύριο. Του τελείωσαν τα credits για αυτό το μήνα!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι έψησε χθες και άρα δεν μπορεί να ψήσει και αύριο. Του τελείωσαν τα credits για αυτό το μήνα!!!Αλλο ειπα εγω ρε παιδοβουβαλο.Οτι αυριο ολοι θα γλεντανε και αυτος που νομιζε οτι τους την εσπασε, θα καθετε να κοιταζει σκεφτομενος αυτα που ελεγε εχθες και σημερα εδω μεσα.
-
Είπες μια παπαριά μαλακούλη. Το ίδιο θα γλεντάει κι αυτός αύριο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είπες μια παπαριά μαλακούλη. Το ίδιο θα γλεντάει κι αυτός αύριο.Τι θα γλενταει ρε ασπρα μουρα μαυρα μουρα,την Ανασταση του Κυριου;
Τοτε γιατι ηθελε να τους την σπασει; -
Θα γλεντάει επειδή θα κάνει μπάρμπεκιου, θα πίνει κρασιά και θα χορεύει. Χέστηκε για όλα τα άλλα.
-
Θα κανει μπαρμπεκιου ,ενταξει.
-
ενω όλοι οι άλλοι θα ψήνουν χάριν της αναστάσεως.....αυτός θα κανει BBQ ....σκέτο...αδιάβαστο...
οι δε ταπεινοί υπέρμαχοι της πίστεως της αγάπης δεν έχουν καμμία ηθική αναστολή να εκστομιζουν ύβρεις και χαρακτηρισμούς 'εις όποιον τολμήσει να θίξει τας, περί του θεού, απόψεις των....'... ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ?
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Αμα ψησει εγω παω.
RZ, παρών.
Θωμά εσύ;;
Οριστε,λυσσαξες να ψησεις και αυριο που ολοι θα ψηνουν εσυ θα καθεσαι σαν χαζος να κοιτας.
Ειδες τι παθαινει κανεις οταν γινεται αντικοινωνικος απο κομπλεξ .Γιατί μου απαγορεύει κάνεις να φάω σήμερα ; Την Παρασκευή έφαγα κρέας με αθεους, χθες το βράδυ και σήμερα τρώω με την οικογένειά μου. Αν αυτοί τρώνε κατσίκι γιατί αναστήθηκε ο Εβραίος, εγώ το τρώω γιατί μου αρέσει.
Το φαγητό είναι ιερό πράμα.
Επίσης σε τόσα πασχαλινά τραπέζια που έχω βρεθεί, δεν έχω ακούσει πλην του αρχικού 'χριστός ανέστη ', να μνημονεύει κανείς την ώρα που μασαμπουκωνει. -
Προφανώς και δε θα το ακούσεις γιατί το πασχα ειναι λαϊκό έθιμο πλέον που μονο αφορμή βρίσκει στη θρησκεία.
Όπως και να ´χει, να ειμαστε όλοι καλα και να περνάμε καλα αυτές τις μέρες με τις οικογένειες μας, όσους μας αγαπούν και όσους αγαπάμε
Περί εκκλησίας [#3]