-
γι αυτο και στο τοπικό η πλειοψηφια υποστηριζει τον διαχωρισμο του κρατους με την εκκλησια....
ας αποδωσει πρωτα αυτα που οφειλει στην χωρα....ας βρει τροπο να καλυπτει μονη της τα εξοδα της ....και μετα αν θελει η ιερα συνοδος ας κατεβει και στις εκκλογες με σημα τον εσταυρωμενο.... -
ill just leave that one here..
http://imp.gr/2012-03-27-20-22-23/603-% ... CE%B1.html -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
γι αυτο και στο τοπικό η πλειοψηφια υποστηριζει τον διαχωρισμο του κρατους με την εκκλησια....
ας αποδωσει πρωτα αυτα που οφειλει στην χωρα....ας βρει τροπο να καλυπτει μονη της τα εξοδα της ....και μετα αν θελει η ιερα συνοδος ας κατεβει και στις εκκλογες με σημα τον εσταυρωμενο....
Και εάν ένας στο σπίτι σου παπαρίζει, όπως ο Αμβρόσιος θα απολυθείτε όλοι?.
Α. -
Tι εννοείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι εννοείς;
Ότι για έναν άνθρωπο δεν πρέπει να παίρνουμε καταλυτικές αποφάσεις. Δεν εννοώ την ΧΑ διότι εκεί όλοι είναι ίδιοι, μα την εκκλησιά μας.
Α. -
http://www.espressonews.gr/πε ... F%80%CE%BF
Επίπεδο νοημοσύνης: X.O.!!!
Άξιος ποιμένας για τον vassilis_1, ίδιο iq! -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Συγγνωμη, δεν ξερω τι ακριβως περιμενατε, να ακουσετε κατι διαφορετικο απο τον Αμβροσιο? και μονο αυτη η 'κριτικη' απο το στομα του και η καταδικη του φονου κλπ ισοδυναμουν με το να παει ο Λαφαζανης στη ΝΔ.
Ο τυπος ειναι ζυμωμενος στον πολεμικο αντικομμουνισμο, οποτε οποιος θελει τα χειροτερα για το ΚΚΕ και την αριστερα γενικοτερα, κατευθειαν γινεται κατι σαν τον Αρχάγγελο Γαβριηλ.
Πρεπει να χαιρεστε εστω που λεει οτι 'το παρακαναν'. Θελετε περισσοτερα απο αυτον, αποκλειεται. Οι αλλοι που βαλατε, κανενα προβλημα. Ειναι πιθανον και θεμα ηλικιας.Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση το ότι ξανά χάνεις το νόημα;
Το θέμα είναι ότι ο παππούλης είναι εντελώς ανίκανος για το ρόλο του. Η ΧΑ δεν το παράκανε απλώς, η ίδια η ιδεολογία της είναι 100% αντίθετη στο Χριστιανισμό αφού πρεσβεύει το μίσος.-
Mήπως βάζει τίποτα παράξενο στο θυμιατό; δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.espressonews.gr/περιεχόμενο/άρθρο/cover-story/121360/καλώ-σε-μονομαχία-τον-καθολικό-αρχιεπίσκοποΕπίπεδο νοημοσύνης: X.O.!!!
Άξιος ποιμένας για τον vassilis_1, ίδιο iq!Κρατάω κλειστά μπουκάλια που γέμισα με νερό βρύσης εδώ και αρκετά χρόνια και το νερό παραμένει πεντακάθαρο σε αντίθεση με τον βρώμικο αγιασμό που έχει η μάνα μου (μάλλον από τα φύλλα κλπ. που άφησε στο νερό η αγιαστούρα του παπά).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άξιος ποιμένας για τον vassilis_1, ίδιο iq!Κρατάω κλειστά μπουκάλια που γέμισα με νερό βρύσης εδώ και αρκετά χρόνια και το νερό παραμένει πεντακάθαρο σε αντίθεση με τον βρώμικο αγιασμό που έχει η μάνα μου (μάλλον από τα φύλλα κλπ. που άφησε στο νερό η αγιαστούρα του παπά).
Γιατι να κρατησει καποιος αρκετα χρονια κλειστα μπουκαλια με χυμο βρυσης?
-
Πάτα το λινκ του REALZEUS και θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο σπίτι κλειστά μπουκάλια με νερό βρύσης.
-
αυτο δεν ειναι σωστο....ας εβαζε στηχοιμα με καποιο βουδιστη....ή μουσουλμανο...
με καθολικο !!! που ειναι στον ιδιο πάροχο....?ισως ο νεος πάπας με πιο συγχρονες μεθοδους επικοινωνιας και προσηλυτισμου να ανεβασε τον ανταγωνισμο και οι 'δικοι' μας βλεπουν πλατη....
καιρος να αλλαξουν και να αντιμετωπιζουν τα σημερινα κοινωνικα προβληματα οχι οπως η ιερα εξεταση στον μεσαιωνα, ωστε να βοηθουν οσους (δικαιωμά τους) προστρεχουν στην εκκλησια... -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
αυτο δεν ειναι σωστο....ας εβαζε στηχοιμα με καποιο βουδιστη....ή μουσουλμανο...
με καθολικο !!! που ειναι στον ιδιο πάροχο....?ισως ο νεος πάπας με πιο συγχρονες μεθοδους επικοινωνιας και προσηλυτισμου να ανεβασε τον ανταγωνισμο και οι 'δικοι' μας βλεπουν πλατη....
καιρος να αλλαξουν και να αντιμετωπιζουν τα σημερινα κοινωνικα προβληματα οχι οπως η ιερα εξεταση στον μεσαιωνα, ωστε να βοηθουν οσους (δικαιωμά τους) προστρεχουν στην εκκλησια...στον ιδιο παροχο? Cosmokarta και what's up! .... ΕΓΡΑΨΕΣ
οι αλλοι δεν εχουν αγιασμους και λοιπά τετοια χαζα απο οσο ξερω.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η ΧΑ δεν το παράκανε απλώς, η ίδια η ιδεολογία της είναι 100% αντίθετη στο Χριστιανισμό αφού πρεσβεύει το μίσος.-Σωστα, και μονο τα ιερα τους βιβλια να διαβασεις..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σφραγισμένο νερό χλωριωμένο…..
Μα για άνοιξε τον αγιασμό μυρίζει?.
Ασχολίαστες πρέπει να είναι οι θρησκευτικές άποψης, έκτος εάν ενοχλούν!.
Α. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Η ΧΑ δεν το παράκανε απλώς, η ίδια η ιδεολογία της είναι 100% αντίθετη στο Χριστιανισμό αφού πρεσβεύει το μίσος.-
Σωστα, και μονο τα ιερα τους βιβλια να διαβασεις..
Διφορούμενη εγγραφή!. Χρήζει επεξήγησης.
Α. -
Με το 100.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.O αγιασμός νεράκι απο την βρύση δεν είναι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Α.O αγιασμός νεράκι απο την βρύση δεν είναι;
Και το λάδι που λαδώνει το παιδί μας στην βάφτιση του, είναι ελαιόλαδο για εσένα Βασίλη μου?.
Και στον γάμο μας που πίνουμε καπιες γουλίτσες , κρασάκι είναι για εσένα φίλε μου?.
Τότε και ο αγιασμός είναι νεράκι της βρύσης και μόνον…….
Α. -
εχασα πασα ιδεα για τον Βασιλη παντως...
-
Και απο που το φέρνουν το νερό του αγιασμού Αντώνη;
Περί εκκλησίας [#3]