-
gieia sas..endiaferomai gia kainourio autokinito..k sigkekrimena gia giulietta i scirocco m tous tourbo kinitires 1400cc...k den xerw an axizei n dwseis 25.000E gia ena 1400 tourbo i n psaxw gia ena autokinito 1600cc i 1800cc aplo..oi kinitires oi 1400 tourbo einai genika axiopistoi i meta apo 2-3 xronia tha vgazoun provlimata..sas euxaristw..perimenw apopseis sas
-
gieia sas..endiaferomai gia kainourio autokinito..k sigkekrimena gia giulietta i scirocco m tous tourbo kinitires 1400cc...k den xerw an axizei n dwseis 25.000E gia ena 1400 tourbo i n psaxw gia ena autokinito 1600cc i 1800cc aplo..oi kinitires oi 1400 tourbo einai genika axiopistoi i meta apo 2-3 xronia tha vgazoun provlimata..sas euxaristw..perimenw apopseis sas
-
-
ennoeitai 1,4 T den tha to metaniwseis arkei na prosexeis k ligo to amaksi sou giati ola kala einai k ola xalane an katalabaineis pws to ennow
-
ti egine re paidia, greeklish are back?
Κατ'αρχάς οι 1.4 tourbo στους οποίους αναφέρεσαι, συγκρίνονται με δίλιτρα ατμοσφαιρικά μοτέρ σε απόδοση.
Αλλά πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Όταν αναρωτιέσαι αν είναι καλύτεροι, σε πιο ζήτημα αναφέρεσαι; Έχουν θετικά και κάποια αρνητικά, τα οποία ζυγίζεις και επιλέγεις. Ο φόβος σου είναι αν σου βγάλει προβλήματα μετά από 3 χρόνια; -
Ο χρήστης stama_99 έγραψε:
i n psaxw gia ena autokinito 1600cc i 1800cc aplo..αν ειναι να ψαξεις για 1600 ή 1800 τουρμπο κι εγω μαζι σου, για 'απλο' δε λεει
Ο φόβος σου είναι αν σου βγάλει προβλήματα μετά από 3 χρόνια;
αμα ειναι να ζει με το φοβο , ας παρει ατμοσφαιρα να χει το κεφαλι του ησυχο
-
Ενδιαφέρουσα συζήτηση
- Με ποιον μιλάς συνέχεια, κρατούμενε;
- Με τον εαυτό μου, κύριε φύλακα...
- Απαγορεύεται! Αν επαναληφθεί, θα σας βάλω σε ξεχωριστά κελιά!
-
μονο ο μοντ μπορει να το διαπιστωσει
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αλλά πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Όταν αναρωτιέσαι αν είναι καλύτεροι, σε πιο ζήτημα αναφέρεσαι; Έχουν θετικά και κάποια αρνητικά, τα οποία ζυγίζεις και επιλέγεις. Ο φόβος σου είναι αν σου βγάλει προβλήματα μετά από 3 χρόνια;girise atomo k m leei ''kala r tha dwseis 25000E gia 1400cc autokinito?''...egw genika logo douleias tha kanw arketa taxidia k anarwtiemai t axizei..mporeis n m peis merika arnitika p exoun oi 1400 tourbo ?
-
Αλλά πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Όταν αναρωτιέσαι αν είναι καλύτεροι, σε πιο ζήτημα αναφέρεσαι; Έχουν θετικά και κάποια αρνητικά, τα οποία ζυγίζεις και επιλέγεις. Ο φόβος σου είναι αν σου βγάλει προβλήματα μετά από 3 χρόνια;
girise atomo k m leei ''kala r tha dwseis 25000E gia 1400cc autokinito?''...egw genika logo douleias tha kanw arketa taxidia k anarwtiemai t axizei..mporeis n m peis merika arnitika p exoun oi 1400 tourbo ?
ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
-
girise atomo k m leei ''kala r tha dwseis 25000E gia 1400cc autokinito?''...
ωραια λογικη
-
Τυχαιο?? Δεν Νομιζω Αυτα ειναι, ο τυπος τα εχει βρει με τον εαυτο του . Γραφτηκαν την ιδια μεσα και ανοιξαν συζητηση σε γκρηκλις . Σε λαθος πτερυγα ειστε
-
Μία απλή μέθοδος είναι να ψάξεις μερικά από τα πρώτα 1400ρια τούρμπο και να δεις τι προβλήματα έχουν βγάλει στην πράξη. Ξεκίνα με Ecotec (Opel) και μετά πιάσε TSi (VW). Οι άλλοι είναι σχετικά νεότεροι, όπως οι Multiair(Fiat) και οι TCe(Renault).
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τυχαιο?? Δεν Νομιζω Αυτα ειναι, ο τυπος τα εχει βρει με τον εαυτο του . Γραφτηκαν την ιδια μεσα και ανοιξαν συζητηση σε γκρηκλις . Σε λαθος πτερυγα ειστεΔεν αποκλειετε να είναι κανένας μπαναρισμενος που κάνει το κέφι του...!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Τυχαιο?? Δεν Νομιζω Αυτα ειναι, ο τυπος τα εχει βρει με τον εαυτο του . Γραφτηκαν την ιδια μεσα και ανοιξαν συζητηση σε γκρηκλις . Σε λαθος πτερυγα ειστε
Δεν αποκλειετε να είναι κανένας μπαναρισμενος που κάνει το κέφι του...!
Ενταξει ρε παιδια..οντως καινουριος ειμαι αλλα δεν μπορω ν καταλαβω γιατι ολο αυτο..απλως γνωμες ζητησα..και οσο για τ greekenglish δεν το ηξερα..
-
Εγώ δεν είχα ποτέ εμπειρία από δικό μου turbo...
Πλέον έχω.
Οι απόψεις μου και τα συναισθήματα ανάμεικτα.Θα ξανάπαιρνα αυτοκίνητο με turbo κινητήρα;
Μάλλον όχι. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.
Ίσως να μην είχα την ίδια άποψη αν το αυτοκίνητο δεν ήταν Ευρωπαϊκό.Ένα ατμοσφαιρικό 1600άρι είναι υπεραρκετό για μένα τελικά...
-
γιατι τι επαθε τι δικο σου?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι τι επαθε τι δικο σου?τι χειροτερο απο το να μην εχει εξοδο usb για να παιζεις mp3?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι τι επαθε τι δικο σου?
τι χειροτερο απο το να μην εχει εξοδο usb για να παιζεις mp3?
χε!χε! πλακίτσα ε; ...
Όποιος θέλει turbo παίρνει turbo ... όποιος θέλει ατμόσφαιρα παίρνει ατμόσφαιρα.
Εγώ πέρασα από το στάδιο του turbo ... το είδα στην πράξη, το έζησα και αυτά. Πάμε παρακάτω... -
ναι , αλλα δεν μας εξηγεις..
ειχες προβληματα, ειχες μεγαλη καταναλωση? δεν σου ταιριαζει οδηγικα?
τι ειναι αυτο που σε χαλασε ωστε να το απορριπτεις?
ειδικα απο τη στιγμη μαλιστα που υπηρξες κατοχος?εμενα αυτο ειναι που με προβληματιζει
1400cc turbo i (kalitera 1600cc i 1800cc antistoixa aploi)