-
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
DVD παίζει ;;
(είμαι πειραχτηρι forgive me)Το πειραχτήρι σου είναι στάνταρ ή το έβαλες after market? τουλάχιστον να ήξερες την απάντηση γαμώτ! παίζει ή δεν?
-
ρε ιακωβε δανιελη τι το ψαχνεις τοσο..
αφου για ζ4 εισαι και το ξερεις.. αν και μαλακια σου που εδωσες το μπλε ci(μετατροπη ρουλεζ) -
Ο χρήστης trancer έγραψε:
αφου για ζ4 εισαι και το ξερεις.. αν και μαλακια σου που εδωσες το μπλε ci(μετατροπη ρουλεζ)Jack = Ιάκωβος?
Jacob δεν είναι Ιάκωβος?
-
Εγώ πάντως ένα Ζαχαρία έλεγα Jack για πλάκα...
-
αφου για ζ4 εισαι και το ξερεις.. αν και μαλακια σου που εδωσες το μπλε ci(μετατροπη ρουλεζ)Σοβαρευτήτε ρε, Ιάκωβος Δανιηλίδης είναι το Ελληνικό.
Trance σου απάντησα pm άλλα δεν ξέρω αν το πήρες, δεν ξέρω πως δουλέυει το σύστημα εδω!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απο τις μετρησεις του περιοδικου φαινεται ξεκαθαρα η υπεροχη της Boxster απο σταση, ενω αντιστοιχα της Ζ4 Λογω biturbo, απο ρεπριζ. Η διαφορα ομως απο 0.4-1sec υπερ της Bmw σε καθε ρεπριζ και λογω και των πυκνοτερων 7 αντι 6 σχεσεων της Boxster, 'καλυπτεται' με το παραπανω, απο την ανοθευτη, αμεση και πιο ευχαριστη αισθηση που βγαζει στο οδηγικο κομματι η Porsche. Επισης και το 'ξυλο' ειναι πολυ σχετικο. Περισσοτερο εχει να κανει με τον εκαστοτε 'πηδαλιουχο' στο δρομο, και λιγοτερο με τις δυνατοτητες των δυο, οι οποιες ειναι αρκετα κοντα σε νουμερα, με το καθενα να υπερεχει στα σημεια, ειτε σε ρεπριζ, ειτε σε επιδοσεις απο σταση.
Για να 'αναγνωρισεις' την υπεροχη του ενος ή του αλλου, θα πρεπει να τα εχεις οδηγησει.
**Στα νουμερα παντως η εικονα ειναι ισορροπημενη. Ρεπριζ το ενα, επιδοσεις απο σταση το αλλο.
Οποτε διαλεγεις στυλ. Αφθονη ροπη, ξεχνας οτι σχεση εχει το κιβωτιο και πυροβολεις, στην περιπτωση της Z4.
Αλλιως στην περιπτωση της Boxster, ή εισαι σε ωφελιμο ευρος, και σανιδωνοντας το γκαζι φευγεις σαν κεραυνος, ή κατεβαζεις σχεση και ζεις σχεδον αγωνιστικες στιγμες. **(τα bold και οι υπογραμμίσεις δικά μου): Αν κάποιος δεν γνωρίζει τι και πως, θα υπέθετε πως έχεις οδηγήσει και τα δύο και μάλιστα για κάμποσο. Βέβαια η πραγματικότητα είναι πως τα έχεις δει από τα περιοδικά και αναμεταδίδεις εντυπώσεις και ...αισθήσεις!
Προφανώς, δεν μπορεί ο καθένας μας να οδηγήσει τέτοια αυτοκίνητα. Αλλά το να μιλάς ΣΑΝ να τα έχεις οδηγήσει, όταν απλώς διάβασες ένα περιοδικό, πέρα από...παραπληροφόρηση, είναι και κομματάκι αστείο.
Aς κανω λοιπον κι εγω λιανα τα δικα μου, μιας και τελικα, ακουγονται ως 'λογια που δεν θα πρεπει να λεγονται, λογια που αντιγραφονται', κτλ...
1ον απο τους πινακες που παρεθεσα, ειναι κατανοητο, οτι τα δυο αυτοκινητα βρισκονται πολυ κοντα, και σε δημοσιο δρομο,
συνηθως ο οδηγος θα κανει την διαφορα? Εγω θεωρω πως ναι, και με βαση αυτη την πεποιθηση, συνεχιζω.
2ον, οταν λεω την φραση 'αναγνωρισεις' την υπεροχη του ενος ή αλλου κινητηρα, εννοω, πραγματι οτι χρειαζεται, να εχεις δοκιμασει/οδηγησει, ή εστω ζησει απο το δεξι μπακετ, τους δυο κινητηρες, ωστε να γνωριζεις σε ενα βαθμο τα χαρακτηριστικα αποδοσης τους, πχ ποσο αμεσος στο πατημα του γκαζιου ειναι, απο ποιες στροφες 'τραβαει' αμεσα, ποιος εχει μεγαλυτερο 'βαθος'/δυναμη στις ψηλες στροφες, ποιος κρεμαει λιγοτερο/περισσοτερο κ.ο.κ
3ον, που ξερεις εσυ, τι εχω οδηγησει εγω, τι οδηγω κατα καιρους, και ποσα αυτοκινητα μεχρι στιγμης εχω οδηγησει γενικοτερα. Το οτι δεν δημοσιευω κατα καιρους τα παντα απο καποια μοντελα που εχω οδηγησει, δεν σημαινει κιολας οτι
δεν τα εχω οδηγησει. Την Giulietta 170 πχ την εχω οδηγησει αλλες 2 φορες, αλλα δεν ηθελα να γραψω ξανα σχολια, επισης
πριν λιγες ημερες εκανα ενα ταξιδι με Cooper S R56, αλλα δεν ηθελα να γραψω κατι.
Περα απο αυτο ομως, καποιος που εχει συχνα επαφη με πολλα και διαφορετικα αυτοκινητα, οταν παραλληλα ενημερωνεται πληρως απο εγκυρα μεσα, οπως και να το κανουμε, εχουν λιγο μεγαλυτερη βαση τα λεγομενα του, απο καποιον που trollaρει για χομπυ, και αγορασε ενα αυτοκινητο με πρωταρχικο στοχο, το 'ψαρεμα' ωραιων κοριτσιων, δεν νομιζεις? -
Κικιζας πες ονοματα παιδι μου, οτι στοιχεια εχεις για τους χομπιτ που εχουν σαν τρολ να γκομενιαζουν ριχτακια βγαλτα στη φορα..
Απο το δεξι καθισμα παντως σε τετοια αυτοκινητα ειναι πολυ πιο ευκολο να κοιτας τα νεαρα μουσουδακια να χαζευουν ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ
Γιατι για να καταλαβαινεις το οτιδηποτε οδηγικα, δεν θα το ελεγα κατα την αποψη μου παντα. αντε λιγο τη δυναμη κι αυτο επειδη δεν ελεγχεις το πενταλ του γκαζιου...
αυτα
ρε παιδια Ιακωβος Δανηιλ-ΑΚΗΣ.. κρητικος ειπαμε ειναι ..αααμα πια
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
DVD παίζει ;;
(είμαι πειραχτηρι forgive me)Το πειραχτήρι σου είναι στάνταρ ή το έβαλες after market? τουλάχιστον να ήξερες την απάντηση γαμώτ! παίζει ή δεν?
ΕΙΝΑΙ μαμά
Δεν την ξέρω που να πάρει ! Η δικιά μου έχει σιντιερα στο χώρο αποσκευών .Η 987 ΕΛΑ ντε .. -
ιακωβος δανιελης εδω και πολλα χρονια(apo motorsport epoxi)
τσεκαρε τα π.μ σου.. -
ιακωβος δανιελης εδω και πολλα χρονια(apo motorsport epoxi)
τσεκαρε τα π.μ σου..Ναι ρε trancer, σε θυμάμαι απο myphone εποχή, σου απάντησα με pm άλλα δεν ξέρω το σύστημα καλά και μάλλον το pm μου είναι κάπου στο πακιστάν τώρα. Έχω δώσει το Ci καιρό τώρα, πήρα μια νεκροφόρα κάμπριο για λίγο καιρό και τώρα είμαι στο ψάξιμο πάλι.
Ο robertdenitro ποστάρει ακόμα εκεί? Δεν έχω μπει καιρό τώρα λόγο extreme administration
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το μόνο που μας δείχνουν οι τυποποιημένες μετρήσεις ρεπρίζ είναι το πόσο ακατάλληλες είναι για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων.... όπου απλά μετράνε την ελαστικότητα. Οι μετρήσεις αυτές είναι κατάλληλες για οικογενειακά αυτοκίνητα 60-80-150 ίππων.... 3η με 110 ή 4η με 140 σε αυτοκίνητα 300 ίππων με τελική >250 είναι πιο κοντά στην αρχή παρά στο τέλος της συνήθους επιτάχυνσης....
Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό η Πόρσε να έπαιρνε κεφάλι και στις επιταχύνσεις εν κινήσει αν επέλεγαν κατάλληλες ταχύτητες. Πχ 4η 140-160+ κλπ. Εκτός αν όλα τα αυτοκίνητα ακόμα και τα σπορ ρόουντστερ θεωρείται pc να συγκρίνονται σε επιδόσεις με οικογενειακά κριτήρια! Αν είναι έτσι να θυμίσω το πώς κάποιο αστείο Φιατ κέρδιζε κάποιο σούπερκαρ σε δοκιμή ελαστικότητας στο Top Gear...Ορθά γράφεις. Για αυτό λέω ότι οι μόνες ρεπρίζ με νόημα είναι τα 60-160, 80-180 κλπ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν εννοείς από πλευράς ποιότητας ασφάλτου, δικτύου και υποδομών κάνεις λάθος. …4.5 χρόνια ζούσα εκεί. Οι δρόμοι είναι απλά υποδειγματικοί για κάθε χώρα.Νίκο σοβαρά συγκρίνεις το οδόστρωμα (ομαλότητα και πρόσφυση) με τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά;
-
Μήπως έχετε και οι δύο/τρεις δίκιο, απλώς πήγατε σε διαφορετικά μέρη; Γιατί η Αμερική είναι και σαν την Ευρώπη ολόκληρη.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μήπως έχετε και οι δύο/τρεις δίκιο, απλώς πήγατε σε διαφορετικά μέρη; Γιατί η Αμερική είναι και σαν την Ευρώπη ολόκληρη.Αυτό σκεφτόμουν τώρα...
-
Μου θυμίζει κάποια παραβολή που μπορεί να είχα πει κάποτε σε κάποιο ποίμνιο.
-
Ευλόγησον δέσποτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν εννοείς από πλευράς ποιότητας ασφάλτου, δικτύου και υποδομών κάνεις λάθος. …4.5 χρόνια ζούσα εκεί. Οι δρόμοι είναι απλά υποδειγματικοί για κάθε χώρα.
Νίκο σοβαρά συγκρίνεις το οδόστρωμα (ομαλότητα και πρόσφυση) με τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά;
Κοίτα. Στο Νότο που οδηγούσα οι δρόμοι ήταν απλά εκπληκτικοί!
Σε ένα ταξίδι τώρα που έκανα από Tennessee (που ζούσα) μέχρι Μοντάνα (στην άλλη άκρη δηλαδή), διαπίστωσα ότι οι δρόμοι στο βορά και δη στη South Dakota ήταν απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Στη δε Μοντάνα επειδή χιονίζει συνέχεια η ποιότητα του οδοστρώματος είναι επίσης εξαιρετική. Ohio και Chicago ήταν επίσης πολύ καλοί.
Αυτά όσον αφορά την ομαλότητα και τη πρόσφυση που λες.
Τώρα όσον αφορά για το κατά πόσο είναι ήσυχα, δε θυμάμαι να σου πω. Ίσως τα Ευρωπαϊκά εκεί να είναι καλύτερα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αν εννοείς από πλευράς ποιότητας ασφάλτου, δικτύου και υποδομών κάνεις λάθος. …4.5 χρόνια ζούσα εκεί. Οι δρόμοι είναι απλά υποδειγματικοί για κάθε χώρα.
Νίκο σοβαρά συγκρίνεις το οδόστρωμα (ομαλότητα και πρόσφυση) με τα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά;
Κοίτα. Στο Νότο που οδηγούσα οι δρόμοι ήταν απλά εκπληκτικοί!
Σε ένα ταξίδι τώρα που έκανα από Tennessee (που ζούσα) μέχρι Μοντάνα (στην άλλη άκρη δηλαδή), διαπίστωσα ότι οι δρόμοι στο βορά και δη στη South Dakota ήταν απλά ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Στη δε Μοντάνα επειδή χιονίζει συνέχεια η ποιότητα του οδοστρώματος είναι επίσης εξαιρετική. Ohio και Chicago ήταν επίσης πολύ καλοί.
Αυτά όσον αφορά την ομαλότητα και τη πρόσφυση που λες.
Τώρα όσον αφορά για το κατά πόσο είναι ήσυχα, δε θυμάμαι να σου πω. Ίσως τα Ευρωπαϊκά εκεί να είναι καλύτερα.
Arizona , Nevada , california επισης εξαιρετικοι
Εντελως εκτος θεματος ομως, πιο ασχετο δεν γινεται
τον πηρες τηλεφωνο τον τυπο με τη Ζ4 Τζακ ? τι λεει ψηνεται να κατεβασει την τιμη να το δωσει ?
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Δεν πήρα φίλε. Δεν το έχω πάρει ακόμη απόφαση τη θέλω. Θα κάτσω να το σκεφτώ λίγο καιρό ακόμη, σκέψου ότι στο δίπλα παράθυρο έχω το Porsche forum και το ξεψαχνίζω απ'την αρχή. Ωστόσο εσείς μπορείτε να τσακώνεστε ελεύθερα για ότι θέμα θέλετεΟπως βλεπεις αυτο κανουμε
Αντε ρε , εχω ηδη καταλαβει τι γουσταρεις να αγορασεις.. προχωρα λοιπον και μην κοιτας πισω.. στην τελικη αυτο ηθελες μεσα σου αρα αυτο πρεπει να κανεις.
-
Ο χρήστης MANGO2 έγραψε:
Αντε ρε , εχω ηδη καταλαβει τι γουσταρεις να αγορασεις.. προχωρα λοιπον και μην κοιτας πισω.. στην τελικη αυτο ηθελες μεσα σου αρα αυτο πρεπει να κανεις.
Best post of the threand
Boxster987 ή Z4 E89?