-
Το ΠΟΛΥ γέλιο θα πέσει αν τελικά δεν πάρει τίποτα κ τζαπα μαλωνουμε τόσες σελίδες
ΕΙΡΗΝΗ υμιν boys and gals
Οι τεχνικές λεπτομέρειες ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ουσίας κ σημασίας αν δεν το καταλάβατε ,αλλα ΕΙΝΑΙ τα κριτήρια επιλογής του αυτοκινήτου -
Οι ατέλειωτες προσωπικές κόντρες πήραν (πάλι) πόδι. Αυτές πρέπει να σταματήσουν γιατί ξεφεύγουν(-με) όπως και θα γίνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Συνεχίζουμε στο θέμα. Ευχαριστώ. [mod]
-
Ο χρήστης ghostdoc έγραψε:
Το ΠΟΛΥ γέλιο θα πέσει αν τελικά δεν πάρει τίποτα κ τζαπα μαλωνουμε τόσες σελίδες
ΕΙΡΗΝΗ υμιν boys and gals
Οι τεχνικές λεπτομέρειες ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ουσίας κ σημασίας αν δεν το καταλάβατε ,αλλα ΕΙΝΑΙ τα κριτήρια επιλογής του αυτοκινήτουΕχμ ναι, μετά απο σοβαρή σκέψη, απεφάσισα να κάνο rebuild τον κινητήρα του παπακιού μου και να κρατήσω τα λεφτά για μοντίφες
Λοιπόν, η απόφαση μου, ενάντια σε κάθε λογική, είναι η Porsche. Τώρα θέλει υπομονή, όρεξη για ψάξιμο και διάβασμα στα διάφορα φόρουμ και ελπίζω σε κάμποσο καιρό (μέχρι το καλοκαίρι) να έχω βρει κάτι καλό.
Ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω κατάστημα? (Δεν παραβιάζω τπτ κανόνες του φόρουμ ε? )
CLUB SPORT
3ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου Βάρης - Κορωπί
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜOΝΑΔΑ PORSCHE -
Επικες στιγμες
στο 4ΤΦ και χαιρομαι που εζησα
στιγμες τοσο
ξεχωριστέςΟ ΔΞΕΤ τελικα ειναι ανηδεος; ειναι τζιφατζης; ειναι κουφιοκεφαλος και
πουλάει μονο μουρη; Ναι ολα
αυτα απαντηθηκαν σε 2-3 γραμμές
μονάχαΟσο για τον Ντανιελς... φιλε καποιος σου εβαλε λογακια (γυναικα μυριζομαι ) για να εισαι μπερδεμένος και αναποφασιστος μεταξύ Μπιιι
ΕμΒε
και Πορς... -
Μπα, εξ'αρχής Porsche ήθελα, απλά με προβλημάτιζε το θέμα του service, τεσπα, δεν μου είπες την γνώμη σου όμως.!
Υ.Γ. Ο sv2 βλέπει?
-
Η Πορς θα είναι παντα Πορς και η Μπιιιιεμβρε θα ειναι παντα Μπιιιιιεμβρε... τι αλλο θελεις να σου πω δλδ;;
-
Ε δεν νομίζω να περίμενε κανείς άλλου είδους συνεισφορά.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Η Πορς θα είναι παντα Πορς και η Μπιιιιεμβρε θα ειναι παντα Μπιιιιιεμβρε... τι αλλο θελεις να σου πω δλδ;;Τίποτα, είμαι υπερπλήρης Μ'αρέσει που την προφέρης αμερικάνικα πάντως
-
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Η Πορς θα είναι παντα Πορς και η Μπιιιιεμβρε θα ειναι παντα Μπιιιιιεμβρε... τι αλλο θελεις να σου πω δλδ;;
Τίποτα, είμαι υπερπλήρης Μ'αρέσει που την προφέρης αμερικάνικα πάντως
Αμερικάνικα πάντως η BMW είναι Μπιεμντάμπλγιου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τίποτα, είμαι υπερπλήρης Μ'αρέσει που την προφέρης αμερικάνικα πάντως
Αμερικάνικα πάντως η BMW είναι Μπιεμντάμπλγιου
...για τους 'καθωσπρεπει'... Για ολους τους υπολοιπους, η Bmw, ειναι Μπίμερ.
-
Στην Αγγλία τη λένε και Μπι-Εμ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το συγκεκριμενο επεισοδιο το ειχε σημερα στην 172η επαναληψη το STAR.
-
Στα ανατολικά μπλοκ μπε-εμ-βου
Είδες τη μαθένει κανείς στο φορουμ Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν γαμάτο πάντως. -
στα ιταλικα μπι έμμε βου!
-
Και στα γαλλικά μπε-εμ-ντουμπλεβέ.... το έχουμε κάνει το θέμα καινούργιο...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και στα γαλλικά μπε-εμ-ντουμπλεβέ.... το έχουμε κάνει το θέμα καινούργιο...Μα σοβαρά τώρα? Ε ρε γέλια!!!
-
Και στη ρώσσικη αργκό: 'Μπούμιερ'. Εξ ου και το ρούσσικο γκάνγκστα ραπ 'Τσέρνυ (μαύρο) Μπούμιερ'
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Και στη ρώσσικη αργκό: 'Μπούμιερ'. Εξ ου και το ρούσσικο **γκάνγκστα ραπ **'Τσέρνυ (μαύρο) Μπούμιερ'Να, με κάτι τέτοια εκτιμάς περισσότερο το φόρουμ μας. Ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα, πολυπολιτισμικότητα, αυτοκίνητα και μουσική, απ΄όλα έχουμε!!
-
Yo
Βασικα το chorniy boumer ειναι ΓΤΠ ραπ
Οι δε στιχοι του, ειναι τρισαθλιοι. Τιγκα στα κλισε και ανετα αντιπροσωπευει τον τυπικο νεορωσσο (για νεοελληνα δεν το συζηταμε).my 2cents niggaz
Boxster987 ή Z4 E89?