-
λοιπον παιδια εχουμε ενα τρακτερ μικρο το οποιο κατασκευαστικα ειναι τουρμπο..
χαλασε η τουρμπινα και δεν με συμφερει να του παρω αλλη..
και σκευτομαι να το κανω ατμοσφαιρικο,δεν με ενδιαφερει να δουλεβει κγαζομενο ουτε με ταχυτιτες και τετοια..
αν βγαλω την τουρμπινα και συνδεσω ετσι τις παροχες ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?
εχω σκοπο και να κανω πλανιαρισμα το κεφαλαρι αρκετα με σκοπο να αυξησω την συμπεση
ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?
απαντιστε οσοι ξερετε η εχετε ασχοληθει με το θεμα..ευχαριστω -
και σκευτομαι να το κανω ατμοσφαιρικο,δεν με ενδιαφερει να δουλεβει κγαζομενο ουτε με ταχυτιτες και τετοια..
αν βγαλω την τουρμπινα και συνδεσω ετσι τις παροχες ποιο θα ειναι το αποτελεσμα?
εχω σκοπο και να κανω πλανιαρισμα το κεφαλαρι αρκετα με σκοπο να αυξησω την συμπεση
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
απαντιστε οσοι ξερετε η εχετε ασχοληθει με το θεμα..ευχαριστωΔεν είναι πιο απλό από το να κάνεις όλη αυτή την φασαρία να βρεις μια άλλη τουρμπίνα μετάχειρη να την βάλεις πάνω ή να επισκευάσεις (αν επισκευάζεται) η δική του;
-
Έχεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του? Είναι ντίζελ ?
-
τι επαθε η τουρμπινα πες μας?
εαν τη βγαλεις δεν θα εχει δυναμη καθολου αμφιβαλω αν θα ξεκιναει καν
τι τρακτερ ειναι? -
Μήπως είναι κανένα γκολφ και ντρέπεσαι?
(σόρρυ δεν κρατήθηκα! Είναι και γκομενοαυτοκίνητο! )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του? Είναι ντίζελ ?προφανώς και είναι diesel , είναι πολύ δύσκολο αυτό που θες να κάνεις πρακτικά δεν γίνεται το καλύτερο είναι αυτό που σου είπε ο HF τώρα ειδικά που έχουν πέσει οι τιμές στα αγροτικά μηχανίματα , τι τρακτέρ έχεις ;
-
Λογικα δεν θα παιρνει μπρος χωρις τουρμπινα.
-
Μπορείς να καταργήσεις το τούρμπο - θα δουλεύει αν κάνεις καλή δουλειά με την εισαγωγή και εξαγωγή.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
απαντιστε οσοι ξερετε η εχετε ασχοληθει με το θεμα..ευχαριστωΔεν είναι πιο απλό από το να κάνεις όλη αυτή την φασαρία να βρεις μια άλλη τουρμπίνα μετάχειρη να την βάλεις πάνω ή να επισκευάσεις (αν επισκευάζεται) η δική του;
μεταχηρισμενη δεν υπαρχει περιπτωση να βρω..η δικια του δεν επισκευαζετε εχει μεγαλες φθορες σπασμενο αξωνα..πολυ τζογο..
-
χαχαχαχααχαα οχι δεν ειναι golf!
ειναι τρακτερ deutz fahr μικρου μεγεθους,diesel, η τουρμπινα χαλασε λογικα απο κακη ποιοτητα λαδιου,πααρα πολυ τζογο στον αξωνα σπαζμενος αξωνας (κατα το λυσιμο) φαγομενα πτερυγια-σαλιγαροι..
το τελευταιο καιρο εβγαζε πολυ ντουμανι (περνουσε λαδι απο τα ρουλεμαν η κουζινετα,δεν ξερω τι εχει, στην καυση) παρολα αυτα το τρακτερ δουλεβε.. -
παιδια τωρα που πηρα τηλ το πατερα μ μ ειπε οτι τωρα οπος ειναι με λυμενη τουρπινα εκανε δοκιμη και δουλεβει κανονικα χωρις κγαζι..
λογικοτατο μ ακουγετε αφου η τουρμπινα μετα απο καποιες στροφες αποδιδει,δεν ειναι κομπρεσορας τουρμπινα καυσαεριων ειναι..
δεν το γκαζοσε καθολου απλα το δουλεψε ετσι -
Χωρίς τουρμπίνα θα δουλεύει καλύτερα από όταν δούλευε με σπασμένη τουρμπίνα. Λογικά θα χρειαστεί να ρυθμίσεις τη τρόμπα πετρελαίου και αν μπορείς αύξησε τη συμπίεση όπως είπες και θα είσαι οκ. Για τη δουλειά αυτή το να χάσεις μερικά άλογα δε νομίζω να είναι σημαντικό θέμα.
-
ψαξε να βρεις καμια απο παρομοια μηχανη... υδροψυκτο ειναι?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ψαξε να βρεις καμια απο παρομοια μηχανη... υδροψυκτο ειναι?δεν βρησκω ιδια και να βρω θα μου την πουλανε αρκετα ακρυβα..υδροψυκτο ενοειτε,μιλαμε για τρακτερ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Χωρίς τουρμπίνα θα δουλεύει καλύτερα από όταν δούλευε με σπασμένη τουρμπίνα. Λογικά θα χρειαστεί να ρυθμίσεις τη τρόμπα πετρελαίου και αν μπορείς αύξησε τη συμπίεση όπως είπες και θα είσαι οκ. Για τη δουλειά αυτή το να χάσεις μερικά άλογα δε νομίζω να είναι σημαντικό θέμα.την τρομπα πετρελαιου πος να την ρυθμησω?τι ενοεις?ρυθμηζετε?
-
Δεν χρειάζεται να πλανιάρεις τίποτε.
Καλό θα ήταν να κλείσεις τα πετρέλαια ώστε να μη βγάζει πολύ μαύρο καπνό όταν πατάς τέρμα γκάζι.Σίγουρα θα έχει λιγότερη δύναμη ο κινητήρας.
-
τι ενοεισ να τα κλισω τα πετρελαια?πως?ρα ριξω την πιεση απο την αντλια ενοεις?
-
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, δεν είμαι τεχνικός.
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΜΠΟ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ