-
Γεια σας σε όλους εδώ μέσα...
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο με κόστος 20.000-25.000...
Κοίταξα για καινούργια και δεν μου έκανε κλικ κάποιο και δεν θα ήθελα να πάρω έναν κουβά...(hachback)
Θέλω cabrio να έχει ποιότητα όνομα κύρος να μην τρίζει (ακαμψία) να έχει σηδερένια ορόφη (ασφάλεια) να οδηγιέται άνετα με ανοιχτή οροφή (aircraft) να είναι αυτόματο και να έχει ένα αξιόπηστο μοτέρ για να κάνει άνετα χιλιόμετρα....
Οπότε κατέληξα στο slk 200...
Απέριψα το mx5 γιατί δεν είναι και τόσο αμάξι για μένα (1,85) και από εξοπλισμό και ποιότητα είναι -
Το BMW Z4 μου αρέσει άλλα θα ξεφύγουμε σε κυβικά και έχει μαλακιά οροφή...
Το HONDA S2000 ωραίο αλλά ξεσκισμένο και πολύ βαβούρα.... ( θέλω άνετα ταξίδια )
Να φέρω αμάξι από γερμανία δεν θέλωδιότη υπάρχουν ήδη πολλά και στην Ελλάδα.
Τα περισσότερα είναι 2004-2005-2006 ( που είναι το ίδιο αμάξι) με 50.000-80.000 χλμ..
Από μάντρα η από ιδιώτη? (άμα έχει book servis και το πάω σε ένα συνεργιό mercedes θα μάθω αν είναι καλό)
Η μηχανή 1.8 με 163 ps έχει φορεθεί σε αρκετά αμάξια και δεν έχω ακούσει σοβαρά προβλήματα + ότι δουλεύει πολύ καλά με lpg (υγραέριο) και έχουν βάλει πάρα πολύ στο αμάξι τους...
Το slk έχει ρεζέρβα και μπαίνει άνετα μπουκάλα στρόγγυλη.....
Πρέπει να προσέχω κάτι συγγεκριμένο στο slk?
Ελπίζω να έχουμε μια σοβαρή σηζήτηση σε αυτό το θέμα... και να μην βγούμε -
Κοίταξα για καινούργια και δεν μου έκανε κλικ κάποιο και δεν θα ήθελα να πάρω έναν κουβά...(hachback)
Θέλω cabrio να έχει ποιότητα όνομα κύρος να μην τρίζει (ακαμψία) να έχει σηδερένια ορόφη (ασφάλεια) να οδηγιέται άνετα με ανοιχτή οροφή (aircraft) να είναι αυτόματο και να έχει ένα αξιόπηστο μοτέρ για να κάνει άνετα χιλιόμετρα....
Απέριψα το mx5 γιατί δεν είναι και τόσο αμάξι για μένα (1,85) και από εξοπλισμό και ποιότητα είναι -
Το HONDA S2000 ωραίο αλλά ξεσκισμένο και πολύ βαβούρα.... ( θέλω άνετα ταξίδια )
Τα περισσότερα είναι 2004-2005-2006 ( που είναι το ίδιο αμάξι) με 50.000-80.000 χλμ..
Από μάντρα η από ιδιώτη? (άμα έχει book servis και το πάω σε ένα συνεργιό mercedes θα μάθω αν είναι καλό)
Η μηχανή 1.8 με 163 ps έχει φορεθεί σε αρκετά αμάξια και δεν έχω ακούσει σοβαρά προβλήματα + ότι δουλεύει πολύ καλά με lpg (υγραέριο) και έχουν βάλει πάρα πολύ στο αμάξι τους...
πάρε κάτι που να σου βγαίνουν τα κουκιά και άσε τα αέρια και τις ιστορίες...
-
Η σκληρή οροφή έχει τα θεματάκια της με τους τριγμούς. Ειδικά αν δεν έχει συντηρηθεί σωστά...
-
προσπαθησε να παρεις με τα 184 αλογα και οχι με τα 163 (και δεν ειναι θεμα γκαζιου)
-
Ασε τα υγραερια για αλλους . Εχει που εχει μικρο πορτ παγκαζ ετσι και εχει και υγραεριο χ@σε μεσα Πολυχρονη . Ηδη τα 1,800αρια μοτερ ειναι οικονομικα, εκτος και αν εχεις βυθισμενο το ποδι στο δεξι πενταλ . Με τις οροφες το μονο προβλημα ειναι οι τριγμοι, αλλα αυτοι ξεπερνιουνται με σπρευ σιλικονης και ειναι αναλογα την χρηση αμα καβαλας πεζοδρομια κουδουνιστρα γινεται βεβαια βοηθανε και οι ελληνικοι δρομοι (ετσι ειναι σχεδον ολα τα καμπριο, ολων των μαρκων). Επειδη βγαινει η νεα γενια R172 τα r171 εχουν ξεφτυλιστει σχεδον σε τιμες οποτε κοιτα τα ποιο νεα και ειδικα αυτα με τα 184 αλογακια .
Απο θεματα αξιοπιστιας δεν εχει ακουστει κατιΚαι να συμπηρωσω πως κανεις ανετα και ησυχα ταξιδια
-
[quote='Thomas_C200K']Ασε τα υγραερια για αλλους . Εχει που εχει μικρο πορτ παγκαζ ετσι και εχει και υγραεριο χ@σε μεσα Πολυχρονη . Ηδη τα 1,800αρια μοτερ ειναι οικονομικα, εκτος και αν εχεις βυθισμενο το ποδι στο δεξι πενταλ . Με τις οροφες το μονο προβλημα ειναι οι τριγμοι, αλλα αυτοι ξεπερνιουνται με σπρευ σιλικονης και ειναι αναλογα την χρηση αμα καβαλας πεζοδρομια κουδουνιστρα γινεται βεβαια βοηθανε και οι ελληνικοι δρομοι (ετσι ειναι σχεδον ολα τα καμπριο, ολων των μαρκων). Επειδη βγαινει η νεα γενια R172 τα r171 εχουν ξεφτυλιστει σχεδον σε τιμες οποτε κοιτα τα ποιο νεα και ειδικα αυτα με τα 184 αλογακια .
Απο θεματα αξιοπιστιας δεν εχει ακουστει κατιΚαι να συμπηρωσω πως κανεις ανετα και ησυχα ταξιδια [/quote
Μπουκάλα στην θέση της ρεζέρβας...
Το πορτ μπαγκαζ θα μεινει το ίδιο...
Με πάνω από 184 θα φυγω και + 10.000 -
Ευκαιριες υπαρχουν και αμα δινεις μετρητα τοσο το καλυτερο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πάρε κάτι που να σου βγαίνουν τα κουκιά και άσε τα αέρια και τις ιστορίες...Στο αυτοκίνητο που έχω τώρα έχω υγραέριο και είμαι ευχαριστιμένος.....
Εκανα απόσβεση και δεν έχω κανένα προβλημα μέχρι στιγμής.. -
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ευκαιριες υπαρχουν και αμα δινεις μετρητα τοσο το καλυτεροΜέχρι στιγμής αυτό είναι το ποιο αξιόλογο..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/595463/
Κοιτάω να έχει μερικά εξτρά όπως ζάντες και προφυλακτήρες (amg) αλλά από την άλλη είναι και να φοβάσε λίγο το αμάξι από την Ελλάδα εκτός και αν ξέρεις το ιστορικό του... Με αρκετο ψάξιμο πιστεύω θα βρω.... μακάρι και το facelift -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1291942/Ωραία αμάξια σε ωραίες τιμές... Πιστεύω να πετύχω κανένα αυτόματο.... Εχουμε την τάση στην Ελλάδα να ήμαστε κατά σε κάποια πράγματα όπως Αυτόματο κιβώτιο η diesel....
-
Μην τα φοβασαι μια χαρα ειναι, το ιστορικο των συντηρησεων το βλεπεις απο το βιβλιαρακι. Απο εκει καταλαβαινεις αν ηταν ή οχι σχολαστικος ο προηγουμενος ιδιοκτητης . Φιλος εχει την SLK 200 μοντελο του 2005 το εχει 3 χρονακια και ειναι
-
Ο χρήστης cjgeorgio έγραψε:
Ελπίζω να έχουμε μια σοβαρή σηζήτηση σε αυτό το θέμα... και να μην βγούμεΓια ποιούς τύπους έχεις πιστοποίση; Από Ικάρων ή Αμερική;
-
Δεν κατάλαβα για γίνε λίγο ποιο σαφής.
-
airscarf
-
Είδα μερικά αμάξια και τελικά αξίζει το facelift διώτη το εσωτερικό είναι πολύ ωραίο έχει αρκετές αλλαγές και έχουν τα ποιο πολλά κάτω από 50.000. Το κουστούμι βγαίνει στα 30.000 και πιστεύω τα αξίζει για ένα αμάξι που κάνει 60.000 καινούργιο ( με τα εξτρά) 2-3 χρονών από το να πάρεις ένα καινούργιο χωρίς προσωπικότητα..... Εχω μαύρο αμάξι και έλεγα δεν ξαναπέρνω μαύρο διότι λερώνεται με το παραμικρό αλλά το μαύρο slk με πεντάκτινη ζάντα είναι κόλαση...
-
Ψάξε το καλύτερα. Μπες στα ξένα φόρουμ για SLK και ρώτα, έχουν πολλά πράπωνα οι ιδιοκτήτες, εγώ έδιωξα το δικό μου 5 μήνες μετά που το πήρα γιατή έτριζε. Οδήγησα άλλα 2 κι επίσης έτριζαν. Κάποια βγάζουν ηλεκτρικά προβλήματα και ξεκάρφωτους θορύβους. Ψάξε το πολλύ, οδήγησε αυτό που θα πάρεις με κληστή την οροφή και άκουσε το προσεκτικά. Άνοιξε την οροφή και άκουγε την καθώς θα ανοίγη, μην πάρεις έκδοση με σπορ ανάρτηση ή 18άρες ζάντες, πάρε οποσδήποτε μία που να έχει navi πάνω, είναι το ποιό εντυπωσιακό έξτρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ψάξε το καλύτερα. Μπες στα ξένα φόρουμ για SLK και ρώτα, έχουν πολλά πράπωνα οι ιδιοκτήτες, εγώ έδιωξα το δικό μου 5 μήνες μετά που το πήρα γιατή έτριζε. Οδήγησα άλλα 2 κι επίσης έτριζαν. Κάποια βγάζουν ηλεκτρικά προβλήματα και ξεκάρφωτους θορύβους. Ψάξε το πολλύ, οδήγησε αυτό που θα πάρεις με κληστή την οροφή και άκουσε το προσεκτικά. Άνοιξε την οροφή και άκουγε την καθώς θα ανοίγη, μην πάρεις έκδοση με σπορ ανάρτηση ή 18άρες ζάντες, πάρε οποσδήποτε μία που να έχει navi πάνω, είναι το ποιό εντυπωσιακό έξτρα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.Ευχαριστώ για της πληροφορίες φίλε μου. Το αμάξι θα είναι facelift 2008 μοντέλο και μετά θα έχει navi και ζάντες μανήσιες πεντάκτινες 18άρες με μαμά ανάρτηση... (που είναι λίγο ποιο ψηλό από πίσω) οπότε δεν θα είναι και τόσο κούτσουρο ούτε σκοπέυω να το χαμηλώσω... Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με μαμά ανάρτηση η οποία αντέχει αρκετά χιλιόμετρα από όσο έχω διαβάση.. Το να το πάω σε μια αντηπροσωποία mercedes και να πληρώσω να μου το ελένξουν πιστεύω θα είμαι ποιο σήγουρος για την αγορά... Το κακό είναι ότι είμαι βόρειο Ελλάδα και όλα τα καλά κομάτια είναι στην νότιο Ελλάδα...Εδώ βόρεια οι τιμές είναι για γέλια...Ολοι κοιτάνε να βγάλουν από σκωτομένα αμάξια...
Mercedes slk200 r171 αγορά μτχ..