-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τελικά έχω αρχίσει να ψήνομαι για Civic αλλά δεν αποκλείω και άλλα αυτοκίνητα. Δεν με ενδιαφέρει το αμάξι να πιάνει ούτε τις επιδόσεις αλλά ούτε και τους χώρους του CRV (γιατί να το έχω άλλωστε). Μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το νέο Opel Meriva 1.4 με 120HP. Το ξέρω ότι είναι διαφορετική κατηγορία αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω κανένα test drive. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να δω είναι αν ο μπροστινός αερόσακος του συνοδηγού στο αμάξι απενεργοποιείται. Αυτό για όταν θα έρθει και τέταρτο μέλος στην οικογένεια. Για μεταχειρισμένο πάντως δεν σκέφτομαι μιας και το αμάξι σκοπεύω να το κρατήσω για πολύ καιρό, είναι ακριβά για 1-3 χρονών και γενικά δεν εμπιστεύομαι την κατάσταση των μεταχειρισμένων στην Ελλάδα.
σε όλα απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού...
μπορεί να θες να βάλεις την πεθερά σου βρε αδερφέ...Στο focus απενεργοποιείται επί πληρωμή. 192 ευρώ κομπλέ. Μόλις το παρέλαβε ο κουνιάδος μου.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τελικά έχω αρχίσει να ψήνομαι για Civic αλλά δεν αποκλείω και άλλα αυτοκίνητα. Δεν με ενδιαφέρει το αμάξι να πιάνει ούτε τις επιδόσεις αλλά ούτε και τους χώρους του CRV (γιατί να το έχω άλλωστε). Μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το νέο Opel Meriva 1.4 με 120HP. Το ξέρω ότι είναι διαφορετική κατηγορία αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω κανένα test drive. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να δω είναι αν ο μπροστινός αερόσακος του συνοδηγού στο αμάξι απενεργοποιείται. Αυτό για όταν θα έρθει και τέταρτο μέλος στην οικογένεια. Για μεταχειρισμένο πάντως δεν σκέφτομαι μιας και το αμάξι σκοπεύω να το κρατήσω για πολύ καιρό, είναι ακριβά για 1-3 χρονών και γενικά δεν εμπιστεύομαι την κατάσταση των μεταχειρισμένων στην Ελλάδα.
σε όλα απενεργοποιείται ο αερόσακος συνοδηγού...
μπορεί να θες να βάλεις την πεθερά σου βρε αδερφέ...Δεν απενεργοποιείται σε όλα. Στο δικό μου δεν γίνεται π.χ.
-
Τελικά αγόρασα το focus collection 1.6 115 HP σε άσπρο με δερμάτινα καθίσματα individual του kuga, 14800 τιμή αυτοκίνητου. Βασικα λόγω τιμής κινήθηκα προς σε αυτην την αγορά. Το αυτοκίνητο πάντως εμφανισιακά με τρελένει και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή αγορά. Χώρους έχει, είναι βολικό και αρέσει και στον μικρό. Το μόνο που μου την έσπασε είναι ότι δεν είχαν βάλει το isofix bar στο πίσω κάθισμα αλλά θα μου το βάλουν την δευτέρα χωρίς χρέωση.
-
Πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά. Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο φίλε, να το χαρείς με την οικογένειά σου!
-
Ο χρήστης nklive έγραψε:
Τελικά αγόρασα το focus collection 1.6 115 HP σε άσπρο με δερμάτινα καθίσματα individual του kuga, 14800 τιμή αυτοκίνητου. Βασικα λόγω τιμής κινήθηκα προς σε αυτην την αγορά.Εξαιρετική επιλογή και τσάμπα το πήρες για την αξία του !!!
Ευρύχωρο, άνετο και ακριβές στην οδήγηση, όμορφο, με αξιόπιστα μηχανικά και ταυτόχρονα φθηνό. Μπορει να βγαινει το καινούργιο αλλά δεν θα είναι καλύτερο, εκτός από την ιπποδύναμη των turbo κινητήρων. -
Ήμουν έτοιμος να σου προτείνω το δικό μου το Σεβρολέ κρουζ πολύ ευχαριστημένος είμαι. Πάντως απο αυτά που ανέφερες πιστεύω οτι το Μερίβα θα ήταν καλύτερη επιλογή απο πλευρά χώρων σε κάθε περίπτωση καλοτάξιδο και αν χρειαστείς επιπλέον χώρο υπάρχουν και οι μπαγκαζιέρες.
Ψαχνω για Μικρο Οικογενειακο. Εχετε καμια συσταση;