-
Ναι Μάρκος,
Το αμάξι είναι εξαιρετικό για το τι πρέπει να κάνει, το θέμα μου είναι με την αντιπροσωπεία...
Ευχαριστώ κι εγώ και άντε να μας πει και ο σύν-τεκνος που ξεκίνησε το θέμα που έκατσε το μπαλάκι τελικά!
-
Να προτείνω και 'γω το C4 Picasso? Το έχει ο γαμπρός με με επίσης 3 παιδιά καιν χωράει τα πάντα, χωρίς να είναι το κλασσικό πουλμανάκι.
Από την άλλη, επειδή ανέφερες το S-MAX, το έχει ο αδερφός μου και είναι πραγματικά.....τεράστιο! Πολύ φαρδύ και άνετο αλλά είναι αρκετά μακρύ και θέλει το χώρο του στο παρκάρισμα!
-
Λοιπόν στον φίλο που ψάχνει
Πολύ καλή επιλογή το G. Scenic.Μικρό καλό μοτέρ πολλοί χώροι και πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο γενικα με πολλές ανέσεις για τους επιβάτες.Εξαιρετική επιλογή μρ τον 1.6 dci
Βέβαια κατά την γνώμη μου πήγαινε σε Megane station.Το ίδιο μοτέρ πολλοί χώροι κι αυτό ποιοτικό και πανέμορφο
Και τα δύο αμάξια στην έκδοσγ privilege -
Πήγα και είδα το C4 Picasso και μου άρεσε.
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει σε ωραίο χρώμα, παρά μόνο στα μαύρο/γκρι και έτσι εκεί που ψιλοήμουν έτοιμος να παραγγείλω το αφήνω και συνεχίζω με αυτό που έχω.
Επειδή κάνω λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο, θυμάμαι ότι θέλω να αλλάξω αμάξι κάθε καλοκαίρι και έτσι και πέρσι δεν προχώρησα στο Scenic γιατί είχε μόνο ξενέρωτα χρώματα...Το χρόνου πάλι τα ίδια θα έχω υποθέτω
-
Ο χρήστης dolph έγραψε:
Πήγα και είδα το C4 Picasso και μου άρεσε.
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει σε ωραίο χρώμα, παρά μόνο στα μαύρο/γκρι και έτσι εκεί που ψιλοήμουν έτοιμος να παραγγείλω το αφήνω και συνεχίζω με αυτό που έχω.
Επειδή κάνω λίγα χιλιόμετρα τον χρόνο, θυμάμαι ότι θέλω να αλλάξω αμάξι κάθε καλοκαίρι και έτσι και πέρσι δεν προχώρησα στο Scenic γιατί είχε μόνο ξενέρωτα χρώματα...Το χρόνου πάλι τα ίδια θα έχω υποθέτω
Για πες τι εννοείς 'ωραίο χρώμα';
Γιατί ένας από τους λόγους που το προτίμησα σε σχέση με άλλα πολυμορφικά ήταν ακριβώς τα έντονα χρώματά του.
Αυτό
ή αυτό
ή αυτό
ή
δε σου κάνουν;
Έχει κι ένα εκπληκτικό μπλε (λίγο πιο σκούρο απ΄ το γαλάζιο παραπάνω). Αν πας στο http://www.citroen.co.uk θα τα δεις
-
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά DANAOS_master, και εγώ ένα έκ των μπλέ/κόκκινου ήθελα και όχι τα άλλα 'βαρετά' χρώματα.
Και δυστυχ'ως υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο σε μαύρο/γκρι.
Τα παιδιά μου διαφωνούν με αυτά τα χρώματα και είναι αυτοκίνητο για τα παιδιά -
Ο χρήστης dolph έγραψε:
Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά DANAOS_master, και εγώ ένα έκ των μπλέ/κόκκινου ήθελα και όχι τα άλλα 'βαρετά' χρώματα.
Και δυστυχ'ως υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο σε μαύρο/γκρι.
Τα παιδιά μου διαφωνούν με αυτά τα χρώματα και είναι αυτοκίνητο για τα παιδιάΠαραγγελία 3-μηνη σε χαλάει;
Διαθεσιμότητα (=ετοιμοπαράδοτα), με τους τρέχοντες ρυθμούς της Ελληνικής αγοράς μην περιμένεις.
-
Με χαλάει, γιατί όπως εξήγησα δεν το πολυχρησιμοποιώ το αυτοκίνητο, οπότε αν το πάρω σε 3 μήνες δεν θα το έχω τώρα στις διακοπές που χρειάζομαι τον έξτρα χώρο και όταν το πάρω σε 3 μήνες δεν θα το έχω ανάγκη πιά.
Δηλαδή θα ξαναθυμηθώ την ανάγκη έξτρα χώρων του χρόνου πάλι, τελευταία στιγμή πριν φύγω για διακοπές.Με άλλα λόγια, δεν είναι αγορά μεγάλης ανάγκης αλλά περισσότερο παρόρμησης και θα καταστεί μεγάλη ανάγκη μόνο όταν το υπάρχον αυτοκίνητο θα πρέπει να αλλάξει. Αλλά έχω πολύ χρόνο ακόμα για αυτό.
ΥΓ. Πωλητής μου είπε ότι τα μπλε/κόκκινα δεν τα πολυφέρνει η αντιπροσωπεία επειδή δεν έχουν ζήτηση και έμεινα λαλάκας. Είναι δυνατόν να παίρνεις τέτοιο καράβι και να θέλεις σοβαρό χρώμα; Όχι ότι δεν πρέπει, αλλά περίμενα ότι ένα τέτοιο οικογενειακό καράβι θα πωλείται σε 'χαρούμενα' χρώματα περισσότερο.
-
Ο χρήστης dolph έγραψε:
ΥΓ. Πωλητής μου είπε ότι τα μπλε/κόκκινα δεν τα πολυφέρνει η αντιπροσωπεία επειδή δεν έχουν ζήτηση και έμεινα λαλάκας. Είναι δυνατόν να παίρνεις τέτοιο καράβι και να θέλεις σοβαρό χρώμα; Όχι ότι δεν πρέπει, αλλά περίμενα ότι ένα τέτοιο οικογενειακό καράβι θα πωλείται σε 'χαρούμενα' χρώματα περισσότερο.+1
Νομίζω ότι δε πρέπει να ρώτησαν κανένα πελάτη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου πριν αποφασίσουν τι χρώμα θα τα φέρουν.
Ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε σε τι χρώματα πουλιώνται.
Όσον αφορά τη δική σου αγορά, χωρίς να μου πέφτει και λόγος δλδ, αλλά γιατί δε παίρνεις ένα μεταχείρω μπλε;
-
δες και το grand scenic
Αν έχεις configuration δίδυμα όπως εγώ και χρειάζεσαι καροτσάκι, το Grand scenic το χωράει κατα μήκος.
Και είναι και το καλύτερο στην 3η σειρά (σε σχέση με τα δίδυμα, C4 grand picasso, peugeot 5008)Σαφώς και το SMAX είναι πιο ευρύχωρο αλλά +20 εκατοστά μήκος +5 εκατοσά πλάτος που στο παρκάρισμα κάνουν διαφορά
-
«αλλά γιατί δε παίρνεις ένα μεταχείρω μπλε;»
Παίρνω καινούργια αυτοκίνητα από το '95, δεν νομίζω ότι μπορώ να γυρίσω σε μεταχειρισμένο πιά (κυρίως θέμα εμπιστοσύνης αφού είμαι ψιλοσίγουρος ότι θα καταλήξω με προβλήματα).«και το grand scenic»
Το απλό θα προτιμούσα αλλά το ίδιο πρόβλημα, διαθέσιμο μόνο σε χαζοχρώματα (ίδια κριτική για την τακτική της αντιπροσωπείας να μην έχει διαθέσιμα που θα τα προτιμούσε μια οικογένεια με παιδιά...που είναι η ΜΟΝΗ κατηγορία που θα αγόραζε τέτοια αυτοκίνητα).SMAX και άλλα καράβια με τέτοιο μήκος αποκλείονται καθώς δεν χωράνε εκεί που παρκάρω (4,5μ το πολύ).
-
τον Vagέλη τον είδες; Λέο για το touran. Μπαούλο αλλά εντάξει έχει κινητήρα 1,4 tsi και μήκος 4,45 μέτρα
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
τον Vagέλη τον είδες; Λέο για το touran. Μπαούλο αλλά εντάξει έχει κινητήρα 1,4 tsi και μήκος 4,45 μέτραΧάλι μάυρο είναι
-
φίλος απέκτησε το τρίτο μέλος της οικογένειας του και μαζί ένα πρόβλημα...
δεν χωράει τρίτο καθισματάκι στην 320 (2008). μιας και όλα είναι κάτω των 5 χρονών, **ψάχνει κάτι να χωράει τρία καθισματάκια πίσω. **
κυβικά μέχρι 1600
περίπου €20000. αλήθεια με την έκπτωση των τρίτεκνων τι παίζει? περίπου πόσο πέφτει η τιμή καταλόγου? -
meriva..?...
-
χωράει 3 το meriva?
γενικά δεν υπάρχουν κολλήματα.εξάλλου δεν αντικαθιστά το άλλο (του δίναν αστεία λεφτά) -
Μέχρι 20.000 και για τρίτεκνο όλα τα Scenic/Grand Scenic είτε ως 1.4 TCE ή πετρέλαιο 1.5 DCi 110 hp ή και με τον υπέροχο 1.6 DCi 130hp.
Η το C Max με 1.6Τ.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
χωράει 3 το meriva?
γενικά δεν υπάρχουν κολλήματα.εξάλλου δεν αντικαθιστά το άλλο (του δίναν αστεία λεφτά)ειχα διαβασει σενα φορουμ αυτοκινητων γυναικων που το συζητουσαν και ειχαν πει ναι..δεστο.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
φίλος απέκτησε το τρίτο μέλος της οικογένειας του και μαζί ένα πρόβλημα...
δεν χωράει τρίτο καθισματάκι στην 320 (2008). μιας και όλα είναι κάτω των 5 χρονών, **ψάχνει κάτι να χωράει τρία καθισματάκια πίσω. **
κυβικά μέχρι 1600
περίπου €20000. αλήθεια με την έκπτωση των τρίτεκνων τι παίζει? περίπου πόσο πέφτει η τιμή καταλόγου?To Altea XL μου κάνει κάτι τώρα τελευταία... Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά φαίνεται ότι είναι αρκετά φαρδύ πίσω, τον έχει μεγάλο (τον χώρο αποσκευών! ) και το δίνουν σε καλή τιμή (απλά μέσα πολύ μαυρίλα...). Νομίζω ότι αξίζει να το κοιτάξει...
Αλλιώς πιστεύω από τη Renault, καθώς το C-max δεν μου κάθεται...
Το δικό μου χωράει 3 καθισματάκια πίσω, αλλά δεν μου έχει κάνει κάτι ο άνθρωπος για να του προτείνω να μπλέξει με τους άχρηστους...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μέχρι 20.000 και για τρίτεκνο όλα τα Scenic/Grand Scenic είτε ως 1.4 TCE ή πετρέλαιο 1.5 DCi 110 hp ή και με τον υπέροχο 1.6 DCi 130hp.Η το C Max με 1.6Τ.
το είδα το scenic χθες και μου άρεσε. έχει πίσω τρία ανεξάρτητα καθίσματα, όλα με isofix και 440λτ πορτμπαγκαζ.
στην βασική με τον 1,4 tce βγαίνει για τρίτεκνους 17.150 μέχρι 31/1 (+χρωμα,πινακιδες)
θα του το προτείνω!markvag, το c4 picasso τι σου έκανε? γιατί ήθελα να το δω και αυτό (άστο κατάλαβα, διάβασα το footnote σου)
και το αλτέα θα δω μιας και η τιμή του δεν παίζεται.
Αυτοκίνητο για τριτεκνο