-
Ειμαι σε θεση να γνωριζω πως σε μερικες μαρκες,σε μοντελα με esp, αν βγει ο πολος της μπαταριας θα πρεπει οταν ξαναμπει, το τιμονι να ειναι σε ευθεια.Σε περιπτωση που ειναι στραβο και ενεργοποιηθει το esp, θα υπολογιζει σαν ευθεια την κλιση που ειχε το τιμονι κατα την τοποθετηση του πολου.
-
Φαντάζομαι οτι κουμπόνωντας το διαγνωστικό θα βγάλει οτι η μηχανή ήταν σβηστή 10- 20 δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν οι αερόσακοι κατά την σύγκρουση και φαντάζομαι οτι μπορεί να εξακριβωθεί οτι δεν εκλεισε απο το διακόπτη ή απο χαμηλές στροφές. Με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί οτι φταιει το αμάξι και όχι ο οδηγός. Οπότε οποιαδήποτε διαγνωση στο εγκέφαλο καλό θα είναι να γίνει παρουσία του Μηχανικού πραγματογνώμονα μην γίνει καμμία και στον σβήσουν......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Φαντάζομαι οτι κουμπόνωντας το διαγνωστικό θα βγάλει οτι η μηχανή ήταν σβηστή 10- 20 δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν οι αερόσακοι κατά την σύγκρουση και φαντάζομαι οτι μπορεί να εξακριβωθεί οτι δεν εκλεισε απο το διακόπτη ή απο χαμηλές στροφές. Με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί οτι φταιει το αμάξι και όχι ο οδηγός. Οπότε οποιαδήποτε διαγνωση στο εγκέφαλο καλό θα είναι να γίνει παρουσία του Μηχανικού πραγματογνώμονα μην γίνει καμμία και στον σβήσουν......Ef oson toys to exei afhsei ekei, yparxei periptwsh kai na exei hdh ginei....
-
Το σβήσιμο ατό είναι σχετικά γνωστό.
Είχε γίνει σε εμάς με 307 1.6 120. Αλλά το φρένο λειτούρησε κανονικά για ένα πάτημα τουλάχτιστον που χρειάστηκε. Το τιμόνι βαρένει. Πάντως στην Peugeot το ήξεραν και έγινε αναβάθμιση και δεν ξαναεμφανίσηκε ποτέ.
-
308 εννοείς.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Φαντάζομαι οτι κουμπόνωντας το διαγνωστικό θα βγάλει οτι η μηχανή ήταν σβηστή 10- 20 δευτερόλεπτα πριν ανοίξουν οι αερόσακοι κατά την σύγκρουση και φαντάζομαι οτι μπορεί να εξακριβωθεί οτι δεν εκλεισε απο το διακόπτη ή απο χαμηλές στροφές. Με αυτό τον τρόπο θα βρεθεί οτι φταιει το αμάξι και όχι ο οδηγός. Οπότε οποιαδήποτε διαγνωση στο εγκέφαλο καλό θα είναι να γίνει παρουσία του Μηχανικού πραγματογνώμονα μην γίνει καμμία και στον σβήσουν......
Ef oson toys to exei afhsei ekei, yparxei periptwsh kai na exei hdh ginei....
Ακριβώς... δεν έπρεπε να το αφήσει εκεί.
-
Εκεί πρέπει να πατήσει. Συλλογή στοιχείων και ενδείξεων που να αποδεικνύει πως είναι πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί και σε άλλα αυτοκίνητα ίδιου τύπου (Ελλάδα και εξωτερικό) και πως έχει υποδείξει η ίδια η εταιρία τρόπους για την επίλυση του προβλήματος (πράγμα που στην περίπτωση της κοπέλας ίσως δεν έγινε ποτέ).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
308 εννοείς.307 πριν καμποσα χρονια
-
Το 307 ποτέ δεν φόρεσε το μοτέρ αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 307 ποτέ δεν φόρεσε το μοτέρ αυτό.Θα είναι σαν τα 110 άλογα του Focus Mk1 που γράφουν οι αγγελίες στο car...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 307 ποτέ δεν φόρεσε το μοτέρ αυτό.Σορρυ , αφηρημενος εννουσα το 307 1.6 με 110 άλογα.
-
το τιμονι να κανει τα δικα του (πως δεν σκοτωθηκαμε εγω το ξερω)το ειχα στο τελευταιο πριμερα...αφου μου αλλαξαν και τι δεν μ αλλαξαν,κρεμαγιερα-αντλια υδραυλικου κ αλλα που δε θυμαμαι τωρα(2005)αρχισε να κοπαναει κ στο πιο χαμηλο σαμαρακι κι ανακαλυψε ο μηχανικος (το βρισκε φυσιολογικο το τιμονι μεχρι τοτε και με στραβοκοιταζε)οτι ειναι οι πλανητες οπως μου ειπε(δεν καταλαβα τοτε)οταν ηρθαν ειδα οτι ηταν δισκοι μεταλικοι με δοντακια γυρω γυρω απ τα οποια ελειπαν τα μισα...ολ αυτα τον 3ο χρονο ευτυχως που ειχε ακομη εγγυηση...
-
Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΒΛΑΒΗ..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ...ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ''ΕΙΣ ΑΤΟΠΟ ΕΠΑΓΩΓΗ'', ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΤΛ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ.....ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΜΗ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΜΑΛΛΟΝ....!!ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΟ......!!!
-
Σιγουρα? Μήπως να βρεις αλλο πραγματογνώμονα? Διότι πες έχεις ξεκινήσει , το αμάξι έχει στροφές πχ 2000 και σβηνει.
Αυτό ειναι κάποια ενδειξη οτι εσβησε το αμάξι. Δηλαδή ειναι δυσκολο για καποιοςν να πατάει γκαζι και να σβηνει απο την μιζα ή μάλλον , το λογικό δηλαδη.
-
Γνώμη από άλλο εξουσιοδοτημένο πήρες όταν εμφνίστηκε το πρόβλημα;
Συνάδελφος με ίδο αυτοκίνητο πριν από 4 χρόνια που το πήρε κουτί, πλήρωσε τα μαλιά της κεφαλής του σε διάφορα τρελλά που του έτυχαν με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινητου, παράθυρα να κλείνουν ή να ανοίγουν μόνα τους, φλάς που δουλεύουν κατά βούληση, επιτάχυνση ή ξαφνική απώλεια δύναμης κλπ. Στο τέλος το ξεφορτώθηκε. Για την αντιπροσωπεία όμως ήταν τζιτζί!!
Όπως του έλεγαν δλδ.
Τελικά μη σου κάτσει είναι. Καλή δύναμη στον αγώνα σου. -
μου είπε συγκεκριμενα οτι,δεν συνεβει λογω καποιας μόνιμης βλάβης αλλά ήταν κατι στιγμιαιο,που συνέβη λόγω συμβάντος εκείνη τη στιγμή...έτσι δεν προλαβαίνει να καταγραφει ως βλάβη - άρα δεν καταγράφεται στον εγκέφαλο....
όχι δεν πήγα σε κάποιο άλλο συνεργείο γιατί είμαι χαζη,και νομιζά οτι όλα θα ήταν εντάξει μετά την αλλαγή μίζας....την παρασκευη στις 18 θα το ελέγξουν στη lion βάση του εξώδικου που τους έστειλα,και θα είναι παρων και ο δικός μου πραγματογνώμων..σε άλλα τέτοια περιστατικα που έψαξα όντως ο εγκέφαλος δεν έδειξε κάτι..αλλά στα συνεργεία τους άλλαζαν και της παναγιάς τα ματια...μιζα,κλειδί,πεταλούδα(που δεν ξέρω και τι είναι)φίλτρο βενζίνης και πολλά άλλα....!!
MH SOY SYMBEI POTE..207 CC...!!