-
Kι εμένα καρφί δεν μου καιγέται. Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις πως αν έβλεπα, ξανά, το video που έβαλες θα άλλαζε κάτι.
Τα περι βάρους, semi-racing κλπ μου θυμίζουν την συζήτηση που γίνεται στο θέμα της LaFerrari. Τα φώτα πάντως δεν έχουν και ιδιαίτερη σχέση με το θέμα βάρος μη σου πώ πως μπορεί να χαλάνε και την αεροδυναμική με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα βλέπωντας το βιντεάκι.
Για να τελειώνει το θέμα κάπου εδώ ας πάμε σε μια περίληψη του τι πιστεύω. Μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω, ελπίζω να κάνει όσα υπόσχεται και πολλά παραπάνω στον δρόμο, τα φώτα μπροστά είναι άθλια και αν ποτέ βγεί facelift είμαι σίγουρος πως θα τα αλλάξουν προς το καλύτερο. Θα την αγόραζα; Αν κάνει στον δρόμο όσα λέει ελπίζω να έχω την δυνατότητα κάποια στιγμή να αποκτήσω μια μεταχειρισμένη.
@Eddie εγώ στο ξανάβαλα το σχόλιο μπας και καταλάβεις τι είπε ακριβώς αλλά δεν. Δεν πειράζει. Πάντως ο Χρηστάκος έχει φάει τρελό κόλλημα με την LaFerrari οπότε που χρόνος να ασχοληθεί με φτωχούς συγγενής στα twitts του. -
@Eddie εγώ στο ξανάβαλα το σχόλιο μπας και καταλάβεις τι είπε ακριβώς αλλά δεν. Δεν πειράζει. Πάντως ο Χρηστάκος έχει φάει τρελό κόλλημα με την LaFerrari οπότε που χρόνος να ασχοληθεί με φτωχούς συγγενής στα twitts του.
Μέτρα πόσα tweets έχει γράψει για τα Audi (γρήγορα και μη).
-
Μιλάμε για πολύ χάλια και φθηνά στην όψη & αφή φανάρια...not
-
Ένα για το καθένα. Τι να κάνουμε το μισητό γκρούπ έχει μια τάση να βγάζει πολλά νέα μοντέλα σε αντίθεση με την Alfa Romeo. (έτσι για να το παίξω λίγο κακός κι εγώ)
Αλλά η La Ferrari έχει 3 από μόνη της. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν θα πω αυτό που λέει ο Μπούσος (γιατί δεν την έχει δοκιμάσει και κανένας πλην Alfa Romeo) και θεωρώ ότι συγκρίνεται με τα γρήγορα ΤΤ και όχι με την Cayman αλλά προβλέπω ότι η αντιμετώπιση του Χάρη θα είναι strictly 'υπαλληλική'.Εγώ περιμένω να ακούσω γιατί πιστεύεις ότι δεν συγκρίνεται με Cayman αλλά με ΤΤ. Φαντάζομαι επειδή έχει κινητήρα μικρής χωρητικότητος θα πεις.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μιλάμε για πολύ χάλια και φθηνά στην όψη & αφή φανάρια...not
Άσχημα είναι αλλά αυτό είναι και θέμα προσωπικού γούστου.
Αυτή είναι η ακριβή έκδοσή όμως. Για δες στη φθηνή:
-
Βρες την ίδια φωτογραφία με αναμμένα φώτα.
-
Το οποίο πασιφανές ποιο είναι παρακαλώ? Ότι έχετε δει τώρα εσείς την 4C από κοντά, την περιεργαστήκατε και είδατε τα φθηνά στην όψη φανάρια?Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ακραία sport κατασκευή ή semi-racing αν θες.
Δηλαδή ρε Μπούσε δεν μπορούμε να κρίνουμε απο τις φωτογραφίες το αισθητικό κομμάτι, αλλά μπορούμε να νοιώσουμε την ακραία σπορ / semi-racing κατασκευή...? (που έρχεται και τα σέρνει απειλητικά κι'όλας)...
Και αν είναι δυνατόν με κλειστά όλα τα υπόλοιπα... Μούρλια...
υγ: Εσύ είχες λαμπάδα Bob ή G.I.Joe...?
-
Και επειδή πιάσαμε τα semi-racing ας αφήσουμε την Cayman και ας βάλουμε αυτήν εδώ στο παιχνίδι
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Δηλαδή ρε Μπούσε δεν μπορούμε να κρίνουμε απο τις φωτογραφίες το αισθητικό κομμάτι, αλλά μπορούμε να νοιώσουμε την ακραία σπορ / semi-racing κατασκευή...? (που έρχεται και τα σέρνει απειλητικά κι'όλας)...
υγ: Εσύ είχες λαμπάδα Bob ή G.I.Joe...?
Εμένα άσε με να βγαίνω ραντεβού, εσύ κρίνε τις γκόμενες από το facebook.
Την ακραία sport κατασκευή δεν έχω την απαίτηση να τη νιώσεις, αρκέσου απλά στο ότι το αναφέρω.
Ξέχασα, δεν έχει χειροκίνητο κιβώτιο... -
γιατί να τα κάνουν έτσι τα φανάρια οι μλκς...?
- για να αποφύγουν την ομοιότητα με την ελιζ?
2)για να το παίξουν νεωτεριστές ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και επειδή πιάσαμε τα semi-racing ας αφήσουμε την Cayman και ας βάλουμε αυτήν εδώ στο παιχνίδι
Η ώρα του παιδιού
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί να τα κάνουν έτσι τα φανάρια οι μλκς...?- για να αποφύγουν την ομοιότητα με την ελιζ?
2)για να το παίξουν νεωτεριστές ?
Θα σου απαντήσει και σενα ο Busso κατάληλα Τολμάτε να θίγεται τα φώτα της semi-racing. Και για να πάμε στο θέμα semi-racing και μείωση βάρους κλπ. Πόσο ζυγίζει το διπλοσύμπλεκτο και πόσο θα ζύγιζε το αντίστοιχο χειροκίνητο; Δεν ξέρω νούμερα απλά ρωτάω.
-
Βρες την ίδια φωτογραφία με αναμμένα φώτα.Όλη τη μέρα με αναμένα σαν τους κάγκουρες θα πηγαίνω δηλαδή;
Εντιτ: Αν ανάψουν, αλλάζει και το πλαστικό;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:ysterical:Τι να σου απαντήσω? Ότι μου παρουσιάζεις ένα αυτοκίνητο που ούτε καν ανέφερα το όνομα του?
Θύμισε μου σε παρακαλώ, την εποχή που βγήκε πόσα άλογα είπαμε ότι είχε η 1η έκδοση?ΥΓ: πακετάκια πίστας έχει και η 4C κατά Harald Wester
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Όλη τη μέρα με αναμένα σαν τους κάγκουρες θα πηγαίνω δηλαδή;
θα λες οτι έχεις ντει λαιτς παντού βρε κουτό...
-
:ysterical:
Τι να σου απαντήσω? Ότι μου παρουσιάζεις ένα αυτοκίνητο που ούτε καν ανέφερα το όνομα του?
Θύμισε μου σε παρακαλώ, την εποχή που βγήκε πόσα άλογα είπαμε ότι είχε η 1η έκδοση?ΥΓ: πακετάκια πίστας έχει και η 4C κατά Harald Wester
την εποχή που βγήκε η ελιζ είχε 118 άλογα από ένα ψωρορόβερ μοτέρ... σο?
-
H πρώτη Exige είχε 180 αλογά και η track είχε 192. Για να καταλάβω η συζήτηση θα γίνεται με βάση τι αναφέρεις εσύ; Δεν έχουμε δικαίωμα να βάζουμε στο παιχνίδι άλλα ονόματα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πόσο ζυγίζει το διπλοσύμπλεκτο και πόσο το χειροκίνητο; Δεν ξέρω νούμερα απλά ρωτάω.Να πας να κάνεις την ίδια ερώτηση και στο τόπικ της LaFerrari.
Ποιος είναι ο επόμενος εξυπνάκιας?
Alfa Romeo 4C