-
εσύ τα βλέπεις σαν καταναλωτής και ΠΑΝΤΑ οι υπόλοιποι σαν ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εσύ τα βλέπεις σαν καταναλωτής και ΠΑΝΤΑ οι υπόλοιποι σαν ?Εγω ναι, -για τους αλλους δεν ξερω- και αυτος ο συλλογισμος ΙΜΗΟ εμπεριεχει αντικειμενικοτερη αντιμετωπιση των πραγματων που συζηταμε.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οποιοι με το καλο αρχισετε και σκεφτεστε πιο σοβαρα με την νοοτροπια ως ενος εν δυναμει αγοραστη, ασχετως εαν εκεινη την χρονικη στιγμη μπορειτε ή οχι, θα δειτε οτι θα ειστε πολυ πιο αυστηροι, ειδικα οσο ανεβαινει το Budget...Πολλά πράγματα ο κόζμος δεν τα αγοράζει μονο με βάση την λογική. Μπαίνει και η γκάνβλα στην εξίσωση.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Οποιοι με το καλο αρχισετε και σκεφτεστε πιο σοβαρα με την νοοτροπια ως ενος εν δυναμει αγοραστη, ασχετως εαν εκεινη την χρονικη στιγμη μπορειτε ή οχι, θα δειτε οτι θα ειστε πολυ πιο αυστηροι, ειδικα οσο ανεβαινει το Budget...
Πολλά πράγματα ο κόζμος δεν τα αγοράζει μονο με βάση την λογική. Μπαίνει και η γκάνβλα στην εξίσωση.
Εννοειται, και το σεβομαι αυτο, αλλα να το αναγνωριζουν αυτο σε κοινες συζητησεις οσοι λειτουργουν ετσι, οπως και τυχον την ανωτεροτητα ΑΛΛΟΥ ανταγωνιστικου προιοντος, εαν και οταν υπαρχει, και οχι να διαστερβλωνουμε την πραγματικοτητα επειδη μας αρεσει τρελα το χ προιον εναντι του ψ ας πουμε...Τουλαχιστον οταν στην συζητηση εμπλεκονται κυριως ενηλικες...
-
πέρα τούτο η καρμιριά είναι καρμιριά.-
ότι και να βγεί γκρινιάζεις γιατί κάτι στο δικό σου μυαλό είναι ακριβό...
όχι το πάντα , δεν έχει σταναρτ αντισμοκινγκ...
όχι το 320 , 316 με σνίτσελ...
όχι το τουοτα, μτχ κροκόδειλο...
όχι το 4ψ , νέο κροκόδειλο...πάρε απόφαση οτι είσαι σπάγκος και άσε την αυτοκίνηση να προσχωρήσει χωρίς την γκρίνια σου ...
π.ς. όταν σε βλέπω να επικαλείσαι την ωριμότητα σου ,και δη έναντι των συνομιλητών σου, κάτι με πιάνει...
-
Εννοειται, και το σεβομαι αυτο, αλλα να το αναγνωριζουν αυτο σε κοινες συζητησεις οσοι λειτουργουν ετσι, οπως και τυχον την ανωτεροτητα ΑΛΛΟΥ ανταγωνιστικου προιοντος, εαν και οταν υπαρχει, και οχι να διαστερβλωνουμε την πραγματικοτητα επειδη μας αρεσει τρελα το χ προιον εναντι του ψ ας πουμε...Τουλαχιστον οταν στην συζητηση εμπλεκονται κυριως ενηλικες...Μπράβο οπότε μην ξαναδω κανα περίεργο σχόλιο απο τη μεριά σου οταν κανένας στη λέει για το Vectra.
-
ΜΟΥΓΚΑ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πέρα τούτο η καρμιριά είναι καρμιριά.-ότι και να βγεί γκρινιάζεις γιατί κάτι στο δικό σου μυαλό είναι ακριβό...
όχι το πάντα , δεν έχει σταναρτ αντισμοκινγκ...
εχεις χασει επεισοδια... Με το βγηκε το 4χ4 και ταυτοχρονα η FGAH αναπροσαρμοσε την τιμολογιακη της πολιτικη,
αμεσως εσπευσα να 'χαιρετισω' αυτη την εξαιρετικη κινηση, αν και απο παλαιοτερα ποστ ειχα διευκρινησει οτι εαν και οταν μειωσει τιμες στο Panda (κατι που δεν ειναι πρωτοφανες, εχει ξαναγινει για αλλα μοντελα του ομιλου), αυτοματως
μπορουν να αλλαξουν οι προτιμησεις. Ηδη εχω πει οτι εαν ηθελα crossover μικρο, το Panda 4x4 (πιθανοτατα σε twinair εκδοση)
θα ηταν απο τα πρωτα που θα σκεφτομουν.όχι το 320 , 316 με σνίτσελ...
Αυτο εχει να κανει με την Ελληνικη πραγματικοτητα, αυτη του...αρμεγματος σε οτιδηποτε με 4 τροχους ειναι 2λιτρα και πανω, και φυσικα με το δικο μου αποκλειστικα πορτοφολι. Εννοειται οτι η 320i -παροτι με 184ps αντι 200ps- ειναι ανωτερη απο μια 316i σνιτσελ, εστω και εαν τελικα προκειται μονο για ψυχολογικους λογους, καμμιας δηλαδη μηχανικης επεμβασης σε ενα καινουργιο αυτοκινητο.
btw βεβαια να υπενθυμισω την ειρωνια και κακεντρεχια με την αναφορα του συγκεκριμενου βελτιωτη, οτι 'δεν προκειται να βγαλει προγραμμα, εσυ που το ξερεις, δεν υπαρχει τιποτα κτλ', ο οποιος και οπως ηταν αναμενομενο για αυτους που ασχοουνται λιγο παραπανω, εβγαλε προγραμμα ΚΑΙ για την 1600αρα, για να φιμωσει τα στοματα των απανταχου ξεροκεφαλων απιστων θωμαδων...όχι το τουοτα, μτχ κροκόδειλο...
Απ' οσα εχω διαβασει, δει, ακουσει, σε θεωρητικο επιπεδο, ναι, αφου ειναι καλυτερο αυτοκινητο, και με λιγη προσοχη και σωστο ψαξιμο, βρισκεις καλο μτχ σε καταπληκτικη -σε σχεση με το τουοτα- τιμη, γιατι οχι?
όχι το 4ψ , νέο κροκόδειλο...
...και παλι σε πρωτο θεωρητικο επιπεδο, ΕΑΝ και εφοσον ισχυουν φημολογιες περι παρομοιας τιμολογησης, και εφοσον επισης το εσωτερικο δεν ειναι ανταξιο με το εξωτερικο, σε εμφανιση και φινιρισμα...
πάρε απόφαση οτι είσαι σπάγκος και άσε την αυτοκίνηση να προσχωρήσει χωρίς την γκρίνια σου ...
Αφραγκος ειμαι, οχι σπαγκος, να εισαι σιγουρος οτι με την πρωτη ευκαιρια τα 'τουλά' θα φευγουν σε 4τροχα, αλλα κριτικη θα κανω παντου και στα παντα, οπως και να εκθειαζω -πολυ πιο σπανια βεβαια, αλλα ετσι ειναι αυτα, τι να κανουμε...- καποιες φορες. Εαν δεν σου αρεσει η κριτικη μου, ειτε προσπερνα, ειτε κανε αντιπαραβολη επιχειρηματολογιας.
Να σταματησω παντως δεν παιζει, οσο και αν 'γκρινιαζεις'...π.ς. όταν σε βλέπω να επικαλείσαι την ωριμότητα σου , και δη έναντι των συνομιλητών σου, κάτι με πιάνει...
Αμα ο αλλος σκεφτεσαι συνεχεια, με μια νοοτροπια, λες και θα ερθει καποιος Αη βασιλης να του κανει δωρο καποιο φοβερο αυτοκινητο, τι θες να κανω?
-
περα από την πλάκα, κριμα που πάτωσε το μπιζνες πλαν σου
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εννοειται, και το σεβομαι αυτο, αλλα να το αναγνωριζουν αυτο σε κοινες συζητησεις οσοι λειτουργουν ετσι, οπως και τυχον την ανωτεροτητα ΑΛΛΟΥ ανταγωνιστικου προιοντος, εαν και οταν υπαρχει, και οχι να διαστερβλωνουμε την πραγματικοτητα επειδη μας αρεσει τρελα το χ προιον εναντι του ψ ας πουμε...Τουλαχιστον οταν στην συζητηση εμπλεκονται κυριως ενηλικες...
Μπράβο οπότε μην ξαναδω κανα περίεργο σχόλιο απο τη μεριά σου οταν κανένας στη λέει για το Vectra.
Tι σχεση εχει η αναγνωριση ενος ανωτερου προιοντος που ανεφερα παραπανω, με την κακεντρεχεια ορισμενων, που επειδη τυχαινει να οδηγω ενα Χ ταπεινο sedan ως καθημερινο αυτοκινητο, η οδηγικη μου εμπειρια να 'πρεπει' να ταυτιζεται αποκλειστικα με αυτο...
P.S ...oσο για το ιδιο το αυτοκινητο ουδεποτε εχω τοποθετηθει, σαν να ηταν πχ κορυφαιο ως sedan ή εστω στην κατηγορια
τιμης, σιγουρα ομως τυχαινει η συγκεκριμενη εργοστασιακη πιο σπορτιφ εκδοση, να ειναι αρκουντως ικανοποιητικη, παντα για τα δεδομενα της κατηγοριας, και της εποχης του φυσικα, παροτι προκειται για ενα αδυναμο ουσιαστικα 4τροχο...oτιδηποτε μου ερωτηθει παλι σε προσωπικο επιπεδο θα απαντησω με π.μ, καθοτι μετα βρισκομαι να φταιω κυριως εγω που απανταω off topic, δημοσιως...
-
-
-
-
Ωραιο εσωτερικο... Μη ξαναδω κανεναν να λεει οτι το εσωτερικο του Ibiza ειναι ασχημο ομως...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ωραιο εσωτερικο... Μη ξαναδω κανεναν να λεει οτι το εσωτερικο του Ibiza ειναι ασχημο ομως... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ωραιο εσωτερικο... Μη ξαναδω κανεναν να λεει οτι το εσωτερικο του Ibiza ειναι ασχημο ομως...http://www.automobilesreview.com/img/20 ... -st-67.jpg
http://www.zcars.com.au/images/2009-sea ... erior1.jpg
http://preview.netcarshow.com/Seat-Ibiz ... 600-10.jpgπου κολλαει το ibiza ρε συ Orestis.D ? (επιτηδες δεν εβαλα να φαινεται το εσωτερικο )
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
που κολλαει το ibiza ρε συ Orestis.D ? (επιτηδες δεν εβαλα να φαινεται το εσωτερικο )
Ουδεμια σχεση εχεις δικιο!!!
Ε ρε γλεντιαααα!
-
ρε ορέστη, ρέ ορέστη , όλα το ιμπιζα σου φέρνουν ?
-
Παντως ορεστη αν μας πεις οτι μπαινεις στο Ibiza και σου φτιαχνει τη διαθεση το εσωτερικο του,respect
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως ορεστη αν μας πεις οτι μπαινεις στο Ibiza και σου φτιαχνει τη διαθεση το εσωτερικο του,respectΕνω στην 4c πετας απο τη χαρα σου, απο τα φωτεινα χρωματα και τα πρωτοτυπα σχηματα ε?
Alfa Romeo 4C