-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έρχεται το νέο ΜΧ5 τώρα και με ιταλικά χρώματα!
http://www.caroto.gr/2012/05/23/fiat-ma ... %B1%CF%82/
Παραγωγή στην Ιαπωνία, εκτος απο το σήμα θα διαφέρει και σε μοτερ, εμφάνιση και ρυθμίσεις.
Τα λεφτά στη Μαζντα (παραγωγή, R&D), και η ευρωπαική αγορά στην Αλφα που ξαναβρίσκει (έτοιμο) το πισωκίνητο που πολλοί ρομαντικοί αναπολούν...
Πολύ καλά νέα αλλά άσχετα με το συγκεκριμένο τόπικ.
Όντως άσχετο
http://www.topgear.com/uk/car-news/alfa ... 2012-05-23
-
Η ειδηση περι συνεργασιας FIAT & MAZDA συζητιέται στο viewtopic.php?f=15&t=47988&start=12075#p2527634 .
Εδω ειναι θεμα για την 4C GTA,μην τα κανουμε αχταρμα. -
Σας παρακαλώ, ας την 'πει' ένας ακόμα στον astanapan.
Ευχαριστώ
-
@ astanapan
Μα καλά δε βλέπεις που γράφεις;
@ georgetz
Παρακαλώ.
-
Double post γιατί μπορώ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@ astanapanΜα καλά δε βλέπεις που γράφεις;
@ georgetz
Παρακαλώ.
-
Μερικές φώτο ακόμα:
http://www.autoblog.nl/image-gallery?fi ... _Romeo_4C/
-
Κοκομπλοκο ο δικός σου ...
Το χρώμα είναι επικό οι αναλογίες το ίδιο ... Απο το πλάι και πίσω απο τα πιο όμορφα 4τρατροχα, απο μπροστα κάτι με χαλάει , λίγο
-
αχταρμάς γραμμών το γκετεά.
Η μούρη φέρνει σε ευμεγεθές παπαγάλο κι αν δεν στρώσει αυτή δεν στρώνει και
το υπόλοιπο αυτοκίνητο.Αυτό θα είναι το τελικό σχέδιο?
-
Την βρίσκω πανέμορφη ρε παιδιά. Μοιάζει λίγο με Ελιζ αλλά δεν είναι κακό αυτό.
-
Θεέ και κύριε και οι άγιοι 40. Το αμάξι προφίλ και πίσω δεν παίζεται!
Ξέρουμε αν είναι λειτουργικό το συγκεκριμένο?
-
Πανέμορφη σε όλα της!
Ερωτευμένος με τις ζάντες της!Ας καταλάβουν οι Ιταλο-Αμερικάνοι ότι λειπει ... μια GTV, GT coupe κλπ των προηγούμενων ετών απο την γκάμα της AR.
Και δεν χρειαζόταν το συγκεκριμένο να ειναι τοσο 'πολύπλοκο' και ακριβό μηχανικα, τεχνικά κλπ! -
To χαλάσαν σε σχέση με τις πρώτες εκδόσεις
πολλές καμπύλες, εσοχες, πλαστικά κομματάκια παντού
overdesign για αμαξι 4 μετρων -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
αχταρμάς γραμμών το γκετεά.Δεν είναι opel
Η μούρη φέρνει σε ευμεγεθές παπαγάλο.......
συνδυασμός που προέκυψε από τρακάρισμα του Bud Spencer με.....MiTo
Αυτό θα είναι το τελικό σχέδιο?
grosso modo ναι, αν και θα αλλάξει θέση ο αεραγωγός στο προφίλ,τα φωτιστικά σώματα μπρος πίσω, ενώ κάποιες άλλες λεπτομέρειες δεν επιτρέπεται να περάσουν στην παραγωγή.
Ξέρουμε αν είναι λειτουργικό το συγκεκριμένο?
Δεν είναι λειτουργικό.Πρόκειται για την μακέτα της Γενεύης,που έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αλλαγής των κανονισμών στην villa d'Este (που επιτρέπουν πλέον συμμετοχή και στατικών εκθεμάτων)
To χαλάσαν σε σχέση με τις πρώτες εκδόσεις
πολλές καμπύλες, εσοχες, πλαστικά κομματάκια παντού
overdesign για αμαξι 4 μετρωνΔεν έχει αλλάξει τίποτα στο σχεδιασμό σε σχέση με τη μακέτα της Γενεύης.Άλλαξαν μόνο το χρώμα,επειδή το προηγούμενο είχε σημάδια από αρκετά χτυπήματα λόγω μετακινήσεων από δω και από κει....
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
συνδυασμός που προέκυψε από τρακάρισμα του Bud Spencer με.....MiTo
Έχει πάρει λίγο απο την κοιλίτσα του συμπαθέστατου καρπαζοδότη
grosso modo ναι, αν και θα αλλάξει θέση ο αεραγωγός στο προφίλ,τα φωτιστικά σώματα μπρος πίσω, ενώ κάποιες άλλες λεπτομέρειες δεν επιτρέπεται να περάσουν στην παραγωγή.
Αν ξεκινήσουν απο τα εμπρός φωτιστικά και ραφινάρουν λίγο το ρύγχος τότε έχει προοπτικές τεράστιες,
ως είθισται για Alfa Romeo. -
Μόνο εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν μακρύτερο;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μόνο εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν μακρύτερο;Έτσι όμως θα χάνονταν η ουσία του μικρού κι ελαφριού.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Μόνο εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν μακρύτερο;Συμφωνώ απόλυτα.
Το ίδιο πρόβλημα βρίσκω μάλιστα και στη MiTo.
Η 4C τώρα ενώ μου τραβάει το βλέμμα, τελικά κάτι με χαλάει.
Ωραίες γραμμές, δε με ενοχλεί που παραπέμπει σε Ελίζ (άλλωστε απλά παραπέμπει, δεν αντιγράφει κατά τη γνώμη μου), αλλά μέχρι εκεί. Τα εμπρός φώτα είναι μεγάλα, τα πίσω είναι δε τεράστια!
Επίσης με χαλάει το όλο 'φόρτωμα' γραμμών πίσω από την καμπίνα.Νομίζω οτι ενώ θα πρόκειται για πανάλαφρο αυτοκίνητο, σχεδιαστικά δίνει την αντίθετη εντύπωση. Προσωπικά προτιμώ την Elise
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα έδειχνε πολύ καλύτερο αν ήταν μακρύτερο;
Έτσι όμως θα χάνονταν η ουσία του μικρού κι ελαφριού.
Άρα θα έπρεπε το σχέδιο αν είναι κάπως διαφορετικό, γιατί αυτό δείχνει στρουμπουλό.
ΝΑ κάτι σαν αυτό που έκανα με τα τρελλά Irfanview μου skilz.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
τα πίσω είναι δε τεράστια!
Alfa Romeo 4C