-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ έτσι:
και με τον 1.5 110hp το θέλω.... χθες!Χρωματικός συνδυασμός προερχόμενος από την Nissan τιμής ένεκεν!!!
Πολυ ωραιο!!!! Για ηλικίες μέχρι 35 βέβαια
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το 'τιμής ένεκεν' χαριτολογώντας γιατί o συνδυασμός γκρι πορτοκαλί υιοθετηθηκε από την Nissan στο Sway, στο Kicks, στο Juke και στο επόμενο μου Micra.
-
Βασίλη τα χρώματα είναι χαρακτηριστικά Nissan το σχέδιο καμία σχέση [emoji3] [emoji3]
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Βασίλη τα χρώματα είναι χαρακτηριστικά Nissan το σχέδιο καμία σχέση [emoji3] [emoji3]Σε αυτό συμφωνούμε!
-
Επειδή ήμουν ενα κλίκ πριν την αγορα captur να πω οτι η ασημένια λουρίδα στην πόρτα ΔΕΝ υπάρχει στην βασική έκδοση και ο τεμπέλης υπαρχει σαν αξεσουάρ original αλλα και after market
Sent from my A0001 using Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω την βενζινοκίνητη Dynamic έκδοση του Captur με τον κινητήρα 1.2 στα 120 άλογα.
Επειδή έχει αυτόματο κιβώτιο δεν το βρίσκω για test drive.
Υπάρχει κάποιος που να το έχει ή να το έχει οδηγήσει για να μου πει τις εμπειρίες του;Ευχαριστώ!
-
Αν θέλεις να δοκιμάσεις κινητήρα ζήτα να οδηγήσεις στη ΤΕΟΡΕΝ στο Κηφισό το Clio 1.2 TCe αλλά με χειροκίνητο που υπάρχει διαθέσιμο test drive. Μικρές διαφορές έχουν Clio Captur στο δρόμο.
Clio / Captur test drive όσες αντιπροσωπείες έχουν, έχουν το 1.5 DCi 90.
-
Αν κάνεις το test drive γράψε και εδώ τις εντυπώσεις σου...
-
Γενικά μου αρέσει πολύ το Captur και σκέφτομαι σοβαρά να το αποκτήσω. Σε λίγους μήνες κυκλοφορεί ο ανταγωνιστής του απο την Opel, το Crossland X (http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=59836) θα το σκεφτόσασταν;
-
Εγώ πιο πολύ θα ανησυχούσα για το πολύ πιθανό facelift του captur εντός του έτους. Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν είχα βρει αλλά είναι η ώρα του νομίζω.
-
Έτσι ακριβώς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για facelift εντός του έτους.
-
Σύμφωνα με αυτό https://www.autoblog.gr/2017/02/23/hlektriko-ekplhksh-kai-captur-facelift-apo-thn-renault-sth-geneuh/
στη έκθεση της Γενεύης θα δούμε το facelift....οπότε αναμονή για εκπτώσεις στο παρόν. -
Στην Ελλάδα facelift αν παρουσιαστεί τώρα δεν νομίζω ότι θα έρθει πριν το καλοκαίρι.
-
Renault Captur facelift:
Ανεπαίσθητες οι αλλαγές!
-
Μα ήταν πολύ όμορφο εξ'αρχής! Σκεφτείτε οτι σχεδιάστηκε το 2013 και 4 χρόνια μετά το αντιγράφουν όλοι (Crossland, Ecosport κλπ κλπ). Άσε που παντού πια βλέπεις την διχρωμία. Πολύ μπροστά.
Τώρα απλά ελπίζω να έχει εξελιχθεί στον εξοπλισμό (πχ Apple Carplay /Android Auto support) και στις επιλογές κινητήρων... -
Του έβαλαν την πρόσοψη του ρωσικου Kaptur (με Κ)
Ήταν ωραίο και παραμένει ωραίο. -
Σε κινητήρες η μόνη προσθήκη θα είναι ίσως ο 1.2 TCe 120 hp με το χειροκίνητο, όπως στο Clio.
Είχε ήδη τον 1.5 DCi 110, που δεν είχε το Clio πριν το facelift. -
Λίγο έλειψε να το πάρω αλλά προτίμησα το duster που στην ίδια τιμή μου πρόσφερε περισσότερους χώρους και αυξημένη χρηστικότητα. Πάντως το θεωρώ το ομορφότερο στα μικρά compact crossovers. Νομίζω μάλιστα, πως είναι το πρώτο σε πωλήσεις του ομίλου διεθνώς.
-
Ανακοινώθηκε το facelifted Captur 2017.
Άραγε πότε στην Ελλάδα;http://press.renault.co.uk/pressRelease ... c7d27a6ec0
-
Αγγλία λέει καλοκαίρι 17. Δεν νομίζω νωρίτερα.
Renault CAPTUR