-
Εγώ κατάλαβα τις εξατμίσεις της Renault.
-
Γιατί ποιος άλλος τις έχει;
-
απλο ειναι....
ποιον φοβαται η Φερραρι;
την Ρεντ Μπουλ.αρα κατι συμβαινει αναμεσα τους.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Γιατί ποιος άλλος τις έχει;Με όσα έχουμε δεί μέχρι τώρα κανείς αλλά μπορεί να διεύρευσαν τα σχέδια. Ξέρω εγώ... Υποθέσεις κάνω.
-
Πάντως η ομάδα που πρωταγωνίστησε τα τελευταία δύο χρόνια που λέει είναι η RBR.
-
F1 in Bahrain is not cancelled. Just a bit different than expected.....
-
Πάει πολύ το κόκκινο στο Μ60!
Έπρεπε να είχαν βάψει και το Μ113 σαν Medical Car!
-
Αντε Μπαίρνει, ο επομενος νεος αγωνας της Φ1 να γινει στην Βαγδατη και αντι για κερμπς στις στροφες θα εχει ναρκες. Θα αυξηθει και το θεαμα ετσι, δεν θα κανει κανεις shortcuts
ο νικητης του καθε αγωνα θα παιρνει ενα χρυσο ΑΚ-47 σαν αυτο που ειχε ο Σανταμ
-
KaragouniS το γελάς αλλά δες εδώ θέαμα και προσπεράσματα:
-
νομιζω οτι ο τακουμα σατο θα διαπρεψει αν συμμετασχει σε εναν τετοιο αγωνα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
KaragouniS το γελάς αλλά δες εδώ θέαμα και προσπεράσματα:Τι μ***κας ήταν αυτός!
-
To GP του Bahrain θα γίνει τελικά....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To GP του Bahrain θα γίνει τελικά....viewtopic.php?f=2&t=46990&start=435
-
-
Αν τα πράγματα είναι όπως διάβασα εδώ,
δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι καλό.
Ναι μεν θα έχουμε προσπεράσματα αλλά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα αν ο αγώνας δε βγαίνει παρά με στρατηγική 4ων pit stop. Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι οι πρωτοπόροι θα πρέπει να προσπερνούν τις κινούμενες διαφημιστικές πινακίδες ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια του αγώνα και τελικά ο ρόλος τους μπορεί να είναι καθοριστικός για την έκβαση του νικητή.
Κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία. Ίσως να είναι και ιδέα μου και τελικά να βλέπουμε αγώνες αντάξιους του περσινού Καναδά που όλοι απολαύσαμε. -
Οτιδήποτε διαφορετικό από τη φετινή μαλακία που με ένα σετ 'μαλακής γόμας' έβγαζαν όλο τον αγώνα άνετα, είναι προτιμότερο.
Στην παλιά καλή F1 το tyre preservation ήταν από τις βασικές αρετές ενός πρωταθλητή. Θα ξεχωρίσουν λίγο οι αμνοί από τα μαύρα ερίφια... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
οι αμνοί από τα μαύρα ερίφια...racist
-
ριξτε μια ματια σε ενα νεο blog στον χορο της F1:
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Αν τα πράγματα είναι όπως διάβασα εδώ,
δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα είναι καλό.
Ναι μεν θα έχουμε προσπεράσματα αλλά θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα αν ο αγώνας δε βγαίνει παρά με στρατηγική 4ων pit stop. Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι οι πρωτοπόροι θα πρέπει να προσπερνούν τις κινούμενες διαφημιστικές πινακίδες ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια του αγώνα και τελικά ο ρόλος τους μπορεί να είναι καθοριστικός για την έκβαση του νικητή.
Κάτι δε μου κάθεται καλά στην όλη ιστορία. Ίσως να είναι και ιδέα μου και τελικά να βλέπουμε αγώνες αντάξιους του περσινού Καναδά που όλοι απολαύσαμε.Άποψή μου είναι πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση στους αγώνες επειδή οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλότερες και η γόμα πολύ περισσότερη. Αν το ελαστικό είναι σχεδιασμένο να δουλεύει σε συγκεκριμένο φάσμα θερμοκρασίας, οτιδήποτε χαμηλότερο ή υψηλότερο το καταστρέφει πολύ πιο γρήγορα. Εξάλλου αν όπως λέει και ο Allen τα μαλακά πχ κρατάνε τώρα 12-14 γύρους, το ΣΚ του αγώνα πιστεύω πως σίγουρα θα κρατάνε 20. Στην Βαρκελώνη αυτό είναι περίπου το 1/3 του αγώνα. Αν τα σκληρότερα κρατάνε πχ 30 τότε μιλάμε για 2 pit stop.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
μιλάμε για 2 pit stop.... που ειναι και ο στοχος τους (και νομιζω ειναι το ιδανικο).
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011