-
Σαν σήμερα, το 1955, γεννήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους πιλότους όλων των εποχών και ο απολύτως αγαπημένος μου. Χρόνια Πολλά κ. Καθηγητά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν σήμερα, το 1955, γεννήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους πιλότους όλων των εποχών και ο απολύτως αγαπημένος μου. Χρόνια Πολλά κ. Καθηγητά! -
Χρονια πολλα στραβη μυτη!!!
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Άποψή μου είναι πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση στους αγώνες επειδή οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλότερες και η γόμα πολύ περισσότερη. Αν το ελαστικό είναι σχεδιασμένο να δουλεύει σε συγκεκριμένο φάσμα θερμοκρασίας, οτιδήποτε χαμηλότερο ή υψηλότερο το καταστρέφει πολύ πιο γρήγορα. Εξάλλου αν όπως λέει και ο Allen τα μαλακά πχ κρατάνε τώρα 12-14 γύρους, το ΣΚ του αγώνα πιστεύω πως σίγουρα θα κρατάνε 20. Στην Βαρκελώνη αυτό είναι περίπου το 1/3 του αγώνα. Αν τα σκληρότερα κρατάνε πχ 30 τότε μιλάμε για 2 pit stop.Συμφωνώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο περσινός Καναδάς. Μετά τον 20-25 γύρο η κατάσταση είχε βελτιωθεί κατα πολύ.
Δεν ξέρουμε όμως πως συμπεριφέρονται τα καινούρια ελαστικά. Μπορεί όντως να είναι υπερβολική η φθορά τους.
Ακόμα και έτσι πάντως, καλύτερα από ότι πέρυσι θα είναι. -
Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Παπαδόπουλο (@f1enigma) που μπήκε στην ομάδα ανταποκριτών για την Ελλάδα στο autosport.com!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Χρονια πολλα στραβη μυτη!!!Κάνω ακριβές quote από cavallino:
'Alain Prost: Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να καπνίζει ενώ κάνει ντουζ.'
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χρονια πολλα στραβη μυτη!!!
Κάνω ακριβές quote από cavallino:
'Alain Prost: Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να καπνίζει ενώ κάνει ντουζ.'
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Δε θα τό'λεγαcarmina burana techno!
-
H Infiniti! μπαίνει στο χώρο της Formula 1 σαν σπόνσορας. πιθανή ομάδα η Red Bull. αναμένουμε ανακοινώσει από τρίτη. φήμες θέλουν να γίνετε rebadging των κινητήρων Renault της RBR σε Infiniti!!!
-
αφού πουλά στην Αμερικάνικη αγορά γιατί δε μπαίνει σε κανένα Cart - Nascar??
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
αφού πουλά στην Αμερικάνικη αγορά γιατί δε μπαίνει σε κανένα Cart - Nascar??Μάλλον για να ανέβουν η πωλήσεις σε Ευρώπη και Ασία.
-
-
...πιάστηκα από ένα σχόλιο του Button για RBR και Ferrari, και τις φήμες ότι οι μεν πρώτες είναι κάτι δέκατα μπροστά σε ρυθμούς δοκιμαστικών και οι δεύτερες ακόμα πιο μπροστά σε ρυθμούς αγώνα. Όχι ότι έχει σημασία η φήμη (Κυριακή κοντή γιορτή θα το δούμε αυτό), απλώς φέτος έχω την εντύπωση ότι φέτος έχει περισσότερη σημασία ο ρυθμός αγώνα με την όλη ιστορία που ακούγεται για τα ελαστικά. Αν δηλαδή οι ομάδες κάνουν δύο ή και τρία stops τότε μπορεί μια ομάδα με καλύτερο race pace να μην 'κολλάει' πίσω από άλλους οδηγούς (και δεν αναφέρομαι στο περσινό κάζο μας!) και με εναλλακτική στρατηγική να προσπερνάει -δυστυχώς για το θέαμα- μέσα απ' τα pit.
Πέρσι με το ένα Pit-stop πάνω-κάτω όλοι στον ίδιο γύρο (damn bridgestone!) υπήρξαν πολλοί αγώνες που κρίθηκαν απ' το Σάββατο. Στον αγώνα οι RBR ποτέ δεν ήταν εξωφρενικά ταχύτερες του ανταγωνισμού (αν εξαιρέσεις Ουγγαρία που μου έρχεται τώρα στο μυαλό και ίσως Ιαπωνία ?)
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011