-
Γιατί ποιον ήθελες; Ο Νικ ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ο χαβελές Κίμι όμως εντέλει επικράτησε του ταλαντούχου Κιμι.
ποτε δεν ηταν ο 'στα @@ μου σας γραφω οτι και να λετε' κιμι ?
Καλά, επικράτησε με άνεση.
Heidfeld η καλύτερη επιλογή.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί ποιον ήθελες; Ο Νικ ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή.http://www.youtube.com/watch?v=bVGXFTwX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=hU4yCPtc ... re=related
Μου εχουν μεινει ψυχολογικα...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
**Heidfeld confirmed at Renault **http://www.autosport.com/news/report.php/id/89513
Δεν μπορω να πω οτι χαρηκα κιολας...
Ε δεν είχε κι άλλη επιλογή.
Έσπασε τα ρολόγια στο interview.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Γιατί ποιον ήθελες; Ο Νικ ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή.
http://www.youtube.com/watch?v=bVGXFTwX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=hU4yCPtc ... re=related
Μου εχουν μεινει ψυχολογικα...
Έλα ρε George εντάξει... Σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή και αυτά τα video βασικά τ' αποδεικνύουν!
-
Ο Heidfeld ήταν από τους πιό δύσκολους οδηγούς για να τον προσπεράσεις, αλλά -δυστυχώς- ΚΑΙ σε περιπτώσεις μπλε σημαίας. (δεν είναι περιπτώσεις μπλε σημαίας τα παραπάνω βίντεο, απλά το επισημαίνω). Μερικές φορές στα όρια του προκλητικού.
-
Μεγαλο λιμό, καλυτερα να κρατουσαν τον Μπρουνο. Ειχε απειρες ευκαιρίες τις σπαταλησε ολες, το μονο που εχει κανει στην καρριερα του ειναι να απαγορευει στην πιστα τα προσπερασματα. Ουτε περναει ποτέ ουτε αφηνει κανεναν να τον περασει. Η μαγαλυτερη ομως απογοητευση ειναι απο την ίδια τη Ρενω που ουσιαστικα πεταει το φετινο μονοθεσιο στα σκουπιδια
-
...εντάξει δεν τον λες και άχρηστο πιλότο, αλλά ο greo έχει δίκιο ότι είχε ευκαιρίες. Αυτό που δεν μπορούσα εγώ σ' αυτόν, ήταν η κλάψα του στυλ 'γιατί η McLaren πήρε τον Kimi και όχι εμένα' από Sauber εποχή ακόμα. Αλλά και στη συνέχεια ένα κάρο δικαιολογίες για όλα...
-
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ήταν η καλύτερη επιλογή της Renault. Απ' όσους είχαν στην λίστα μόνο αυτός μπορεί να πετύχει κάτι. Πάντως όσο ήταν team mate με τον Kubica δεν τα πήγε καθόλου άσχημα...
-
Δεν θα εκπλαγώ αν ο Petrov έχει καλύτερα αποτελέσματα, πιστεύω φέτος θα είναι αρκετά καλύτερος.
-
Ποιες ευκαιρίες είχε ο Heidfeld ρε σεις την παλεύετε;
Στην Sauber κέρδισε τον παγωτάκια και σοβαρό μονοθέσιο είχε ουσιαστικά μονο μια χρονιά με την BMW όπου και χάρισε την μοναδική νίκη του μονοθεσίου στον Kubica με άνωθεν εντολή.
Είναι άνετα καλύτερος από το μισό grid. -
Αχρωμος μπορεί να είναι ο ναυαγός - άχρηστος όχι.
-
Μια χαρά πιλότος είναι ο Heidfeld και τις περισσότερες χρονιές υπερείχε των team mates του (που μυστηριωδώς απολάμβαναν πολύ μεγαλύτερη προβολή από τα media - βλέπε Raikkonen, Massa, Kubica).
Απλά είναι κάπως άχρωμος όπως λέει και ο Red Spirit. Δεν βλέπω πώς θα απειληθεί από τον Petrov και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το καλύτερο που θα του επιτρέπει η Renault. Δεν ξέρω πώς θα τα πήγαινε με μονοθέσια πρώτης γραμμής (εννοώ από αυτά που χτυπάνε πρωτάθλημα), αλλά με εκείνα που καραδοκούν για το λάθος λίγο πιο πίσω έχει δείξει πολύ καλά δείγματα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Είναι άνετα καλύτερος από το μισό grid.κι απ' τα 2/3 θα έλεγα εγώ.. Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω έχουν οδηγοί όπως πχ ο Webber, πλην των ευκαιριών να εργαστούν με κορυφαίο μονοθέσιο.
Για την προσωπική μου ..φανατίλα, ο Nick είναι ο 2ος καλυτερότερος του grid μετά τον JT. -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Μια χαρά πιλότος είναι ο Heidfeld και τις περισσότερες χρονιές υπερείχε των team mates του (που μυστηριωδώς απολάμβαναν πολύ μεγαλύτερη προβολή από τα media - βλέπε Raikkonen, Massa, Kubica).Απλά είναι κάπως άχρωμος όπως λέει και ο Red Spirit. Δεν βλέπω πώς θα απειληθεί από τον Petrov και είμαι σίγουρος ότι θα δώσει το καλύτερο που θα του επιτρέπει η Renault.
+1
(Heidfeld) is quick, experienced and is very strong technically with his feedback and understanding of the car.
Και μην ξεχνατε και τα παραπανω. Θελαν εμπειρια, ακομα κανουν δοκιμες εξελιξης. Ποιος θα την κανει; Ο Βιταλυ, ο Μπρουνο ή ο Ρομεν;;;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ποιες ευκαιρίες είχε ο Heidfeld ρε σεις την παλεύετε;Στην Sauber κέρδισε τον παγωτάκια και σοβαρό μονοθέσιο είχε ουσιαστικά μονο μια χρονιά με την BMW όπου και χάρισε την μοναδική νίκη του μονοθεσίου στον Kubica με άνωθεν εντολή.
Είναι άνετα καλύτερος από το μισό grid.Στον Καναδά του '08 αναφέρεσαι και δεν είχε γίνει έτσι ακριβώς. Εκείνη τη χρονιά με ανταγωνιστικό μονοθέσιο ο πιτσιρίκος Kubica τον είχε καταπιεί (ειδικά στα δοκιμαστικά). Είναι όπως το είπατε, 'μια χαρά πιλότος', όπως 'μια χαρά πιλότος' ήταν ο Fisichella, o Alesi κλπ. Υπενθυμίζω ότι φέτος το ταλέντο του ήταν άνεργο. Και στις πόσες είπαμε είναι ? 0/172 ??
-
Sparticle ΟΚ έχουμε διαφορετική άποψη, αλλά ευκαιρίες που είχε;
Συνεχώς σε μικρομεσαία μονοθέσια ήταν. -
-
To μονο στο οποιο ειναι καλός ειναι η βαθμοθηρια με πιο συντηρητικες στρατηγικες. Γιατι ειναι καλος στο μπλοκινγκ άρα στο να χαλαει τον αγωνα του αλλου και εχει σταθερο race pace, πραγμα που του δινει καποιες θεσεις στην τελικη καταταξη. Αν ειναι αυτο το οποιο θελει η Ρενω, πάσο.
Αλλα να μην ακουω οτι δεν ειχε ευκαιρίες; Η ΒΜW μια χαρα ευκαιριαρα ηταν αλλα αποδειχτηκε μεγαλο λιμό.
-
Νταξ, κακος σε σχεση με τους teammates του δεν ηταν αλλα δεν τους ειχε κατατροπωσει κιολας...
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011