-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
re paidia exw mia erwtisi omws kai opoios xerei mou apantaei,to pira xwris navi,tha exei mesa tin idia othoni pou tha eixe kai me navi i tha exei mikroteri?kai an nai tha einai egxrwmi i kamia sxesi?logika tha exei poly mikroteri pistevw.efxaristw ek twn proterwn!!
Θα εχει το CD 300
'Στάνταρ στο νέο Insignia, αυτό το CD-radio μπορεί να διαβάζει και να αναπαράγει μουσικά αρχεία σε μορφή MP3 και Windows Media Audio (WMA). Περιλαμβάνει επτά ηχεία και μία σύνδεση AUX για σύνδεση εξωτερικών ηλεκτρονικών συσκευών όπως τα iPods'H πληροφορία που έχω είναι ότι θα μπαίνει στάνταρ ( στην Cosmo έκδοση μόνο ) το CDC500 με την έγχρωμη οθόνη. Τα υπόλοιπα ( τηλέφωνο κτλ ) θα πρέπει να τα βάλετε.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
H πληροφορία που έχω είναι ότι θα μπαίνει στάνταρ ( στην Cosmo έκδοση μόνο ) το CDC500 με την έγχρωμη οθόνη. Τα υπόλοιπα ( τηλέφωνο κτλ ) θα πρέπει να τα βάλετε.
Σε καμία έκδοση δεν μπαίνει δωρεάν το cd500, σε όλες μπαίνει το cd300 με οθόνη 3 ενδείξεων.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
H πληροφορία που έχω είναι ότι θα μπαίνει στάνταρ ( στην Cosmo έκδοση μόνο ) το CDC500 με την έγχρωμη οθόνη. Τα υπόλοιπα ( τηλέφωνο κτλ ) θα πρέπει να τα βάλετε.
Σε καμία έκδοση δεν μπαίνει δωρεάν το cd500, σε όλες μπαίνει το cd300 με οθόνη 3 ενδείξεων.
Μου το είπαν από την opel αυτό και εάν τελικά γίνει θα είναι στην προσπάθεια της opel να παρέχει επιπλέον εξοπλισμό. Προφανώς μπορεί να μην ισχύσει τελικά.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
re paidia exw mia erwtisi omws kai opoios xerei mou apantaei,to pira xwris navi,tha exei mesa tin idia othoni pou tha eixe kai me navi i tha exei mikroteri?kai an nai tha einai egxrwmi i kamia sxesi?logika tha exei poly mikroteri pistevw.efxaristw ek twn proterwn!!
Θα εχει το CD 300
'Στάνταρ στο νέο Insignia, αυτό το CD-radio μπορεί να διαβάζει και να αναπαράγει μουσικά αρχεία σε μορφή MP3 και Windows Media Audio (WMA). Περιλαμβάνει επτά ηχεία και μία σύνδεση AUX για σύνδεση εξωτερικών ηλεκτρονικών συσκευών όπως τα iPods'H πληροφορία που έχω είναι ότι θα μπαίνει στάνταρ ( στην Cosmo έκδοση μόνο ) το CDC500 με την έγχρωμη οθόνη. Τα υπόλοιπα ( τηλέφωνο κτλ ) θα πρέπει να τα βάλετε.
Λάθος πληροφορία έχεις φιλε, σε όλες τις εκδόσεις είναι στάνταρ το CD300.
Και εγώ στο δικό μου που παράγγειλα πλήρωσα έξτρα το CDC500 Navi (άσχετος ότι δεν υπάρχει χάρτης για τη Κύπρο )
Παρεπιπτόντως το Insignia προφέρεται Ινσινια ή Ινσιγκνια? Με έχετε μπερδέψει
-
Οι Βρετανοί το προφέρουν ινσίγκνια.
-
Ο χρήστης gkaraman έγραψε:
Οι Βρετανοί το προφέρουν ινσίγκνια.Δεν εχω προχειρο το λεξικο, αλλα αν το προφερουν ως 'ισιγκνια' τοτε και το 'signal' πρεπει να προφερεται ως 'σιγκναλ' κι οχι 'σινιαλ', δεδομενου οτι εχουν την ιδια ριζα (ιταλιστι παντως προφερεται 'σινιαλ')
Παρεπιμπτοντως, πηρε το ματι σας διαφημιση της Οπελ με 6 χρονια ατοκες δοσεις, σε ολα τα μοντελα της; Κι αν ναι θα ισχυει και για οσους παραγγειλαμε και θα παραλαβουμε τον Μαη ή οχι; Αν και ως τοτε κι αλλες προσφορες θα εχουμε. Ξερει κανεις (νομικως) τι γινεται σ΄αυτες τις περιπτωσεις; Θα εχουμε...μανουρα; -
Παιδιά να σας ενημερώσω γιατί και εγώ εχτές παρείγγειλα το δικό μου (και θα έρθει αρχές Ιουνίου!)
Το standard στερεοφωνικό είναι το CD300 σε όλες τις εκδόσεις. (Εγώ πήρα το CD500)
Τελικά, η διαφήμιση για τα άτοκα είναι για όλα τα μοντέλα πλην του Insignia
Επίσης... στην 5θυρη έκδοση, όποιος πρόλαβε τον πισω γυαλοκαθαριστήρα τον πρόλαβε...από εδώ και πέρα ΔΕΝ θα υπάρχει (για κάποιους ήταν αντιαισθητικός...αλλά και σε άλλους χρήσιμος!). Εγώ δεν ξέρω ακόμη ΑΝ πρόλαβα την έκδοση με γυαλοκαθαριστήρα!αυτά προς το παρόν...
Α! και το 1.6Τ έχει και διπλή απόληξη στην εξάτμιση -
egw epeidi menw kypro giavto den evala navi giati akousa oti den exei xartes tis kyprou.pantws twra me xenerwsate pou mou eipate oti tha exei toso mikri othoni eiste sigouri re paidia?egw exw dei se alles foto mia mesaiou megethous me xrwma kokkino mipws paei paketo me to cd 500 avto pou eida? giati ton rwtisa ton antiprosopo kai mou eipe tha exei mikri othonitsa alla den perimena toso mikri.
-
όχι φίλε μου... Navi CD500 και Navi DVD800 έχουν αυτή την ωραία μεγάλη οθόνη (την οποία την έχουν και την δείχνουν σε κάθε διαφημιστική φωτογραφία!)
To CD300 έχει την μικρή κίτρινη οθόνη που είναι χωρισμένη σε 2 κομμάτια, πάνω και κάτω.Εγώ προσωπικά έβαλα το Navi Pack 1... αν θέλεις να έχεις και τα φώτα AFL λέει, γιατί είναι πακέτο Navi CD500+AFL στα 1500 ευρώ (στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν για Κύπρο ισχύει το ίδιο)
-
Παιδία γειά σας. Είμαι ο κολλημένος με το ύψος (παρακαλώ όχι σχόλια τύπου , ευχαριστώ ) καταλλαβετε τον πόνο μου να πάρω αυτοκίνητο και να το αφήνω απέξω !!!! Λοιπόν έβαλα τον πωλητή στην Δρόμον και μετρήσαμε το ύψος. Χονδρικά είναι 18-20 cm. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.
-
φίλε nickstaf νομίζω πως μονόδρομος για εσένα είναι ένα test drive έστω και μιας ώρας!!! Προσπάθησε να βρεις από καποιον αντιπρόσωπο το αυτοκίνητο και πήγαινέ το στο parcking σου να το δοκιμάσεις... Αλλη σίγουρη λύση δεν β λέπω να έχεις... Από την άλλη αν δεν γίνει αυτό ίσως θα μπορούσε κάποιος ήδη κάτοχος να έρθει μέχρι εκεί που είσαι και να κάνετε αυτή την πολυπόθητη δοκιμή... Οχι τίποτα άλλο αλλά βλέπω πως 'καίγεσαι'..... έτσι;
-
φίλε nick...δεν παίζει ρόλο μόνο το ύψος του αυτοκινήτου, αλλά και το μεταξόνιο, καθώς και η 'καμπούρα' που κάνει η ράμπα σου! Επίσης παίζει ρόλο ακόμα και το ύψος αλλά και το φάρδος του πεζοδρομίου... ουφ...κουράστηκα... ολόκληρη επιστήμη χρειάζεται για αυτά τα παλιοπάρκινγκ!
και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω... παρ'το σπίτι να το δοκιμάσεις! Στην τελική και εγώ αυτό έκανα! (Αφού είχα αγχωθεί πρώτα και κυκλοφορούσα με ένα μέτρο στο χέρι και μετρούσα ότι μπορούσες να φανταστείς...και δεν βρήκα άκρη!) -
Ο χρήστης stratilatis έγραψε:
egw epeidi menw kypro giavto den evala navi giati akousa oti den exei xartes tis kyprou.pantws twra me xenerwsate pou mou eipate oti tha exei toso mikri othoni eiste sigouri re paidia?egw exw dei se alles foto mia mesaiou megethous me xrwma kokkino mipws paei paketo me to cd 500 avto pou eida? giati ton rwtisa ton antiprosopo kai mou eipe tha exei mikri othonitsa alla den perimena toso mikri.Η μεσαίου μεγέθους οθόνη που είδες είναι το CDC 400
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
Δεν εχω προχειρο το λεξικο, αλλα αν το προφερουν ως 'ισιγκνια' τοτε και το 'signal' πρεπει να προφερεται ως 'σιγκναλ' κι οχι 'σινιαλ', δεδομενου οτι εχουν την ιδια ριζα (ιταλιστι παντως προφερεται 'σινιαλ')
Παρεπιμπτοντως, πηρε το ματι σας διαφημιση της Οπελ με 6 χρονια ατοκες δοσεις, σε ολα τα μοντελα της; Κι αν ναι θα ισχυει και για οσους παραγγειλαμε και θα παραλαβουμε τον Μαη ή οχι; Αν και ως τοτε κι αλλες προσφορες θα εχουμε. Ξερει κανεις (νομικως) τι γινεται σ΄αυτες τις περιπτωσεις; Θα εχουμε...μανουρα;Insignia (Αγγλική Λέξη, προφέρεται 'ινσίγκνια'): Έμβλημα, Διακριτικό, Διάσημα (τα διάσημα στις στολές των στρατιωτικών). Και το signal προφέρεται το ίδιο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν εχω προχειρο το λεξικο, αλλα αν το προφερουν ως 'ισιγκνια' τοτε και το 'signal' πρεπει να προφερεται ως 'σιγκναλ' κι οχι 'σινιαλ', δεδομενου οτι εχουν την ιδια ριζα (ιταλιστι παντως προφερεται 'σινιαλ')
Παρεπιμπτοντως, πηρε το ματι σας διαφημιση της Οπελ με 6 χρονια ατοκες δοσεις, σε ολα τα μοντελα της; Κι αν ναι θα ισχυει και για οσους παραγγειλαμε και θα παραλαβουμε τον Μαη ή οχι; Αν και ως τοτε κι αλλες προσφορες θα εχουμε. Ξερει κανεις (νομικως) τι γινεται σ΄αυτες τις περιπτωσεις; Θα εχουμε...μανουρα;Insignia (Αγγλική Λέξη, προφέρεται 'ινσίγκνια'): Έμβλημα, Διακριτικό, Διάσημα (τα διάσημα στις στολές των στρατιωτικών). Και το signal προφέρεται το ίδιο.
Οι Αγγλική γλώσσα κατατάσσεται στις σημειολογικές γλώσσες και ως τέτοια οι λέξεις τις προφέρονται (και σημαίνουν) όπως έχει 'συμφωνηθεί' μεταξύ αυτών που τις χρησιμοποιούν.
Ε... Συμφώνησαν να τα λένε τα isnignia->ινσίγκνια και το signal->σάιγκναλ. -
Καλησπέρα και από μένα .Μόλις έκανα εγγραφή στο forum.
-
Οι Αγγλική γλώσσα κατατάσσεται στις σημειολογικές γλώσσες και ως τέτοια οι λέξεις τις προφέρονται (και σημαίνουν) όπως έχει 'συμφωνηθεί' μεταξύ αυτών που τις χρησιμοποιούν.
Ε... Συμφώνησαν να τα λένε τα isnignia->ινσίγκνια και το signal->σάιγκναλ.http://www.youtube.com/watch?v=A0lWojuaVTc ακουστε στο 5:10 ,βιντεο απο την παρουσιαση του insignia στην Αγγλια.
-
ΩΩωω...ωραίο το λευκό φίλε! και εμένα μου άρεσε...αλλα επειδή δεν άρεσε στην σύζηγο...πήγα στην απέναντι πλευρά (dark side) και πήρα το μαύρο
Καλορίζικο και με το καλό να έρθει... εγώ παραλαμβάνω Ιούνιο μάλλον -
Ε... Συμφώνησαν να τα λένε τα isnignia->ινσίγκνια και το signal->σάιγκναλ.¨
Θα μου επιτρέψεις μετά από πολλά χρόνια διαβίωσης και σπουδών στην Μεγάλη Βρετανία να σου πω ότι 'σάιγκναλ' δεν υπάρχει. 'Σίγκναλ' συνήθως... και κατά περίπτωση 'σάιναλ' αλλά αυτό είναι θέμα τοπικής εκφοράς των λέξεων και δεν είναι 'Queen's English' η οποία θα το εξέφερε με τον πρώτο τρόπο.
-
Εμείς είμαστε του Cambridge και το λέμε Ινσίγκνια...ωρίστε μας! χαχααχα
Τώρα κανένα κοπέλι από την Κρήτη μπορεί να το πεί και Opelάτσι Insigniάτσι...
Βασικά όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, θέμα τοπικής προφοράς είναι... αλλιώς θα το ακούσεις στο Λονδίνο, διαφορετικά σε Σκοτία, Ουαλία, Ιρλανδία, Αυστραλία, Αμερική...
Το βασικό όμως που πάιζει στην διαφήμηση είναι Ινσίγκνια(προς αποφυγή παρεξηγήσεων...δεν κοροιδέυω τους Κρητικούς... η καταγωγή μου είναι από εκεί μην έχουμε και καμία βεντέτα )
Opel Insignia