-
Πήρα σε 2 αντιπροσώπους εδώ (Νότια Προάστια ) και μου είπαν ότι από τέλος του μήνα θα έχουν αυτ/τα για τεστ. Μα που το έκανες ?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:rant:
Πήρα σε 2 αντιπροσώπους εδώ (Νότια Προάστια ) και μου είπαν ότι από τέλος του μήνα θα έχουν αυτ/τα για τεστ. Μα που το έκανες ?Τον απλο 1800 εκανα (τροπος του λεγειν) τεστ - μαλλον μια βολτα ηταν (πεσαμε και σε αποκλεισμο αγροτων!). Με ενδιεφερε η στιβαροτητα του αμαξωματος και το εχωσα σε κατι λακκουβες οπου δεν βαρεσε και δεν ετριξε καθολου - βεβαια ηταν εντελως αμεταχειριστο. Στη Λαρισα εγινε.
-
Σήμερα το είδα και εγώ απο κοντά στην αντιπροσωπεία στην Συγγρού, εντυπωσιάστηκα με το εσωτερικό πάρα πολύ ωραίο, βέβαια ήταν και η έκδοση Cosmo. Έκατσα στο πίσω καθισμα για να διαπιστώσω τα λεγόμενα περι χαμηλης οροφής, είναι λίγο χαμηλή αλλα για μένα πχ 1.85 όρθιος τελείως στο κάθισμα όχι ξαπλα και το κεφάλι μου δεν βρήκε ταβάνι, οπότε εμένα μου φτάνει αυτο.
Με το πορτ παγκαζ έπαθα ενα ψιλοσόκ οταν το είδα αλλα μετά μου έδειξε ο πωλητής οτι το συγκεκριμένο είχε την κανονική ρεζέρβα για αυτό ήταν έτσι ψηλο, βάζεις την ρεζέρβα την μικρή και είσαι κομπλέ απο χώρο!!
Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, test drive απο βδομάδα μου είπε και καλό είναι να γίνεται ενα τηλ πιο πριν για ραντεβού γιατι γίνεται πανικός μου είπε όλοι test drive θέλουν!
-
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
:rant:
Πήρα σε 2 αντιπροσώπους εδώ (Νότια Προάστια ) και μου είπαν ότι από τέλος του μήνα θα έχουν αυτ/τα για τεστ. Μα που το έκανες ?Τον απλο 1800 εκανα (τροπος του λεγειν) τεστ - μαλλον μια βολτα ηταν (πεσαμε και σε αποκλεισμο αγροτων!). Με ενδιεφερε η στιβαροτητα του αμαξωματος και το εχωσα σε κατι λακκουβες οπου δεν βαρεσε και δεν ετριξε καθολου - βεβαια ηταν εντελως αμεταχειριστο. Στη Λαρισα εγινε.
Προφανώς ήταν το εκθεσιακό αυτ/το , γιατι πιστεύω ότι αποκλείεται να κυκλοφόρησε πρώτα στην Λάρισα και εδώ Αθήνα να λένε τέλη μήνα.
-
Προφανώς ήταν το εκθεσιακό αυτ/το , γιατι πιστεύω ότι αποκλείεται να κυκλοφόρησε πρώτα στην Λάρισα και εδώ Αθήνα να λένε τέλη μήνα.[/quote]
Πωλειται κανονικα και δεν ηταν εκθεσιακο - ηδη δοθηκαν μερικα! -
τουλάχιστον εντυπωσιακά τα πρώτα στοιχεία
Γι΄αυτο Σπυρο λεω να παραγγειλω το 1,6/180sport με παραλαβη τον Μάιο. Δεν ξερω, αλλα γυρισα ολες τις αντιπροσωπειες (σχεδον, πλην Κορεατικων) και μου καθησε περισσοτερο αυτο, και σαν εντελως νεο μοντελο ξεχωριζει. Βεβαια,το τι θα βγαλει στην πορεια ετσι κι αλλιως για κανενα δεν ειμαστε σιγουροι. Παντως αυτοι της Audi ζουν στον δικο τους κοσμο! Εχουν καβαλλησει την καλαμον και ουτε ξερουν τι ζητανε. 900€ για το μεταλλικο χρωμα! 11% επιτοκιο! και τα εξτρα τους δηλητηριο!
Αυτο το τριξιμο στα χερουλια τι ιστορια ειναι; τα δοκιμασα (οπως και το αριστερο τουιτερ που λενε οτι ειναι χαλαρο) και ειναι μια χαρα. Ημουν ο τριτος που το εκανα τεστ σημερα (ενα 1800αρη εντελως νεο με 50 χλμ) και ηταν ενταξει. Τωρα εαν περασαν 100 χερια και τα ξεκουδουνισαν, ε, δεν φταινε αυτα που...τριζουν!Συμφωνώ , μου αρέσει , το έχω γράψει απο τότε που ξεκίνησα τα ποστ στο thread.
Εχω μια ενσταση ώς προς την ποιότητα, αλλά ίσως ήταν τα πρώτα μοντέλα.
Κατα τα άλλα αν η κύλιση και η ηχομόνοση είναι OK τότε βούρ.....
Ειλικρινά δεν βλέπω αντίπαλο στην τιμή του. -
Προφανώς ήταν το εκθεσιακό αυτ/το , γιατι πιστεύω ότι αποκλείεται να κυκλοφόρησε πρώτα στην Λάρισα και εδώ Αθήνα να λένε τέλη μήνα.Πωλειται κανονικα και δεν ηταν εκθεσιακο - ηδη δοθηκαν μερικα![/quote]
Γιατί ρε... τι έχει η Λάρισα? Πρώτη στα mercedes είναι.... Το μαγαζί της ΟΠΕΛ το έχεις δει.... ΤΕΡΑΣΤΙΟ....
-
Χαιρετώ το φορουμ,καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά.Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το σύστημα AFL του insignia.Eίναι στάνταρ εξοπλισμός ή όχι?Γιατί στο χαρτί με τον στάνταρ εξοπλισμό που μας δώσανε απο την αντιπροσωπεία,τουλάχιστον στην έκδοση edition,φαίνεται να είναι βασικός εξοπλισμός.Τα φώτα σας παρακαλώ.
-
Ο χρήστης Astrahan έγραψε:
Χαιρετώ το φορουμ,καλώς σας βρήκα και καλή χρονιά.Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το σύστημα AFL του insignia.Eίναι στάνταρ εξοπλισμός ή όχι?Γιατί στο χαρτί με τον στάνταρ εξοπλισμό που μας δώσανε απο την αντιπροσωπεία,τουλάχιστον στην έκδοση edition,φαίνεται να είναι βασικός εξοπλισμός.Τα φώτα σας παρακαλώ.To AFL ειναι εξτρα σε ολες τις εδοσεις.Το μονο στανταρ ειναι το ALC (αυτοματος ελεγχος φωτισμου με ελεγχο σηραγγας) στην εκδοση Κοσμο, που βεβαια δεν εχει σχεση με το ΑFL
-
¨ολα αυτά τα AFl και DGS κ.λ.π κ.λ.π συστήματα που έχουν τα καινούρια αυτ/τα , απορώ εάν χαλάσουν πόσο κοστίζει η επισκευή ή στην χειρότερη η αντικ/ση τους..
Θα το δούμε σε λίγα χρόνια που θα έχουν στην πλάτη τους αρκετα χλμ... -
Αυτο το τριξιμο στα χερουλια τι ιστορια ειναι; τα δοκιμασα (οπως και το αριστερο τουιτερ που λενε οτι ειναι χαλαρο) και ειναι μια χαρα. Ημουν ο τριτος που το εκανα τεστ σημερα (ενα 1800αρη εντελως νεο με 50 χλμ) και ηταν ενταξει. Τωρα εαν περασαν 100 χερια και τα ξεκουδουνισαν, ε, δεν φταινε αυτα που...τριζουν!Προφανώς αγαπητέ και θα παρουσιαστεί το πρόβλημα με την χρήση. Αλλά όπως τα 100 χέρια το έκαναν σε ένα μήνα, έτσι και με τα δικά σας χέρια θα το κάνετε σε ένα χρόνο πχ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτο το τριξιμο στα χερουλια τι ιστορια ειναι; τα δοκιμασα (οπως και το αριστερο τουιτερ που λενε οτι ειναι χαλαρο) και ειναι μια χαρα. Ημουν ο τριτος που το εκανα τεστ σημερα (ενα 1800αρη εντελως νεο με 50 χλμ) και ηταν ενταξει. Τωρα εαν περασαν 100 χερια και τα ξεκουδουνισαν, ε, δεν φταινε αυτα που...τριζουν!
Προφανώς αγαπητέ και θα παρουσιαστεί το πρόβλημα με την χρήση. Αλλά όπως τα 100 χέρια το έκαναν σε ένα μήνα, έτσι και με τα δικά σας χέρια θα το κάνετε σε ένα χρόνο πχ.
εχεις λιγουλακι δικιο σε αυτο....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτο το τριξιμο στα χερουλια τι ιστορια ειναι; τα δοκιμασα (οπως και το αριστερο τουιτερ που λενε οτι ειναι χαλαρο) και ειναι μια χαρα. Ημουν ο τριτος που το εκανα τεστ σημερα (ενα 1800αρη εντελως νεο με 50 χλμ) και ηταν ενταξει. Τωρα εαν περασαν 100 χερια και τα ξεκουδουνισαν, ε, δεν φταινε αυτα που...τριζουν!
Προφανώς αγαπητέ και θα παρουσιαστεί το πρόβλημα με την χρήση. Αλλά όπως τα 100 χέρια το έκαναν σε ένα μήνα, έτσι και με τα δικά σας χέρια θα το κάνετε σε ένα χρόνο πχ.
Πες μου εσύ τότε ένα αμάξι που μετά από σχετικά μεγάλη χρήση δεν τρίζει μέσα..
Ακούω.. -
To δικό μου και των γονιών μου. Αυτό δεν λέει κάτι όμως.
-
Nissan Sunny, οποιαδήποτε γενιά. Και από χέρια οικοδόμων, πωλητών λαϊκής ή του πατέρα μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To δικό μου και των γονιών μου. Αυτό δεν λέει κάτι όμως.Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος , μάρκα μοντέλο ....
-
Ίδια μάρκα αλλά άλλο μοντέλο.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
To δικό μου και των γονιών μου. Αυτό δεν λέει κάτι όμως.
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος , μάρκα μοντέλο ....
Δεν έχει σημασία. Είμαι αντίθετος στην γενικόλογη άποψη ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως θα τρίξουν. Απλά.
-
+1 στο διό μου
-
@giannik1977
Οδηγω Opel Vectra sport 1.6 του 2000.
Δεν τριζει ΤΙΠΟΤΑ και ειναι απο
το εργοστασιο με αναρτηση 'τραπεζι', με οτι
συνεπαγεται στους περιφημους δρομους μας
με τις απειρες λακουβες.
Αν δεν ειχε σπορ ανατομικα καθισματα θα
ειχα σοβαρο προβλημα με την μεση μου...
Opel Insignia