-
ουπς! οκ... έχεις δίκιο... δεν πρόσεξα ότι ήταν το σύνολο! Πάντως και πάλι... καλά πάμε
-
Παιδιά, ποιό χρώμα πιστεύετε ότι του ταιριάζει περισσότερο; Εμένα μου αρέσει πολύ το technical grey! Αυτό πάντως που νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου είναι το άσπρο!
-
Ο χρήστης Manos_Insignia έγραψε:
Παιδιά, ποιό χρώμα πιστεύετε ότι του ταιριάζει περισσότερο; Εμένα μου αρέσει πολύ το technical grey! Αυτό πάντως που νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου είναι το άσπρο!Ε...για να το παράγγειλα σε μαύρο... αυτό θα μου αρέσει περισσότερο ... γενικά πιστεύω πως του πάνε πολύ περισσότερο τα σκούρα χρώματα (λόγω...λιμουζίνας).
Δεύτερη επιλογή μου ήταν το Metro Blue... πολύ όμορφο χρώμα... και τρίτη το Technical Grey, το οποίο θα πουλήσει πολύ λόγω του ότι είναι το χρώμα της διαφήμισης...
Το λευκό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, καθώς πιστεύω πως ταιριάζει σε μικρότερα αυτοκίνητα (το μόνο άσπρο που είχα και μου άρεσε ήταν ένα Fiat Uno ) -
Καλησπέρα,
Σκέφτομαι να βάλω την προεγκατάσταση τηλεφώνου με bluetooth, αλλά κάπου άκουσα ή διάβασα -δεν είμαι σίγουρος- ότι βάζοντας την καταργούνται οι εμπρός ποτηροθήκες.
Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό επ' αυτού;
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
όχι φίλε...ισχύει για όλα τα μοντέλα αλλά όχι για το InsigniaΘα ισχυσουν...θα ισχυσουν , ετσι που πανε και μεχρι να το παραλαβω (Μαη ειπανε) πολλα θα αλλαξουν με την GM και το γερμανικο κρατος
-
Παρέλαβα το Insignia τέλος Ιαν. 2009 και μέχρι σήμερα δεν μου έχουν βάλει συναγερμό (αν και κατά την παραγγελία θα ήταν εργοστασιακός) και δεν μου έχουν δώσει τα σχετικά βιβλία του αυτοκινήτου.
Επίσης να έχετε υπόψη σας οτι το NANI 800 α)δεν έχει Ελληνικό MENU β) οι χάρτες, των ελαχίστων Ελληνικών πόλεων που έχει, δεν ειναι ενημερωμένοι.
Κατά τα λοιπα ειναι ενα πολύ καλό όχημα σε σχέση με την τιμή του. -
Ο χρήστης lakiss51 έγραψε:
όχι φίλε...ισχύει για όλα τα μοντέλα αλλά όχι για το Insignia
Θα ισχυσουν...θα ισχυσουν , ετσι που πανε και μεχρι να το παραλαβω (Μαη ειπανε) πολλα θα αλλαξουν με την GM και το γερμανικο κρατος
Να σημειωσω κατι για την ρεζερβα κανονικων διαστασεων ή οχι. Ανεξαρτητα απο το αν μας χρειαστει ποτε ή οχι (σ΄εμενα 33! χρονια που οδηγω μια (1) φορα χρειασθηκε να αλλαξω λαστιχο-προ ...28ετιας!) νομιζω οτι θα πρεπει να αισθανομαστε σιγουρια για ολα τα θεματα που αφορουν την οδηγηση του αυτ/του μας. Ενα απο αυτα ειναι και το να κυκλοφορουμε ασφαλεις (και...γρηγοροι) ακομη και σε περιπτωση αναγκης αλλαγης ελαστικου. Η ρεζερβα αναγκης μειωμενης ταχυτητας (μαξ 80 χλμ/ω - ουσιαστικα οχι πανω απο 60-65) αλλα και αντοχης (τι βαρος αντεχει ; σκεφτειτε ενα φορτωμενο ινσινια=2000χλγρ - ή οχι;), πως θα αντιμετωπισει κυκλοφοριακες συνθηκες χειμωνα (εχετε παει προς Καταρα ή Μπραλο χειμωνιατικα;) ή καλοκαιριου εντονων θερμοκρασιων (στην Εγνατια απο Ξανθη ως Αλεξ/λη ουτε βενζιναδικο δεν εχει οχι βουλκανιζατερ!); Ειμαι λοιπον υπερ της κανονικης ρεζερβας (αλλωστε για 50€ διαφορα δεν το συζηταμε). Εκεινο που με προβληματισε ομως ειναι το αναφερομενο περι υπερβολικα χαμενου μεγαλυτερου ογκου στον χωρο αποσκευων - ειναι δυνατο να χανονται 100 λιτρα, δηλ το 1/5 του συνολικου χωρου; Υπερβολικο δεν ειναι; Το πιθανοτερο (και λογικοτερο) ειναι να υπαρχει μια μικρη (σχετικα μικρη) σχηματικη ανυψωση στο χωρο της ρεζερβας - σε 15αρα ζαντα που αλλαξα αυτη η ανυψωση ειναι περι τα 3-4 εκ., στην 18αρα ποσο; Εχοντας ως εμπειρια αυτην την αλλαγη στον χωρο αποσκευων δηλ την ΜΙΚΡΗ μειωση του ογκου αλλα ΚΑΙ την ασχημη οπτικα οψη του ανισοπεδου (κυκλικα) δαπεδου, συμβιβασθηκα προς χαριν μιας σιγουριας. Προτεινω λοιπον να αλλαξετε την ρεζερβα απο...παπακι και να βαλετε μια κανονικη.
-
ρε παιδια σε εμενα στο cosmo μου με τις στανταρ 18άρες εχει μια ρεζέρβα 17 σιδερένια αλλά που μου μοιάζει κανονική κατά τα άλλα...... Αυτη δεν ταξιδεύει όσο χρειαστεί για να βρω βουλκανιζατέρ; (και με ασφαλεια;).
-
Εκεινο που με προβληματισε ομως ειναι το αναφερομενο περι υπερβολικα χαμενου μεγαλυτερου ογκου στον χωρο αποσκευων - ειναι δυνατο να χανονται 100 λιτρα, δηλ το 1/5 του συνολικου χωρου; Υπερβολικο δεν ειναι;
Έτυχε να δω Ινσίγκνια με κανονική ρεζέρβα (μην με ρωτάς τι ίντσες, δεν είδα) και μου έκανε εντύπωση ότι ανυψώνεται όλο το πάτωμα του πορτ μπαγκάζ και όχι μόνο πέριξ του ελαστικού.
Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο οτι χάνεις πολλά λίτρα, αλλά κυρίως ότι το πορτ μπαγκάζ χάνει τόσο από ύψος που δυσκολεύει πολύ η φόρτωσή του αφού γίνεται σαν πλατύς και μακρύς φούρνος.
Πράγματι δεν τίθεται θέμα για 50 ευρώ, αλλά χάνεις και πρακτικότητα και όγκο. Και κάτι άλλο. Η μικρή ρεζέρβα είναι πολύ ευκολότερη στην αντικάτάστασή της από την κανονική. Φαντάσου να σου τύχει κλατάρισμα σε καύσωνα ή βροχή. Με την μικρή ξεμπερδεύεις πιο εύκολα. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εκεινο που με προβληματισε ομως ειναι το αναφερομενο περι υπερβολικα χαμενου μεγαλυτερου ογκου στον χωρο αποσκευων - ειναι δυνατο να χανονται 100 λιτρα, δηλ το 1/5 του συνολικου χωρου; Υπερβολικο δεν ειναι;
Έτυχε να δω Ινσίγκνια με κανονική ρεζέρβα (μην με ρωτάς τι ίντσες, δεν είδα) και μου έκανε εντύπωση ότι ανυψώνεται όλο το πάτωμα του πορτ μπαγκάζ και όχι μόνο πέριξ του ελαστικού.
Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνο οτι χάνεις πολλά λίτρα, αλλά κυρίως ότι το πορτ μπαγκάζ χάνει τόσο από ύψος που δυσκολεύει πολύ η φόρτωσή του αφού γίνεται σαν πλατύς και μακρύς φούρνος.
Πράγματι δεν τίθεται θέμα για 50 ευρώ, αλλά χάνεις και πρακτικότητα και όγκο. Και κάτι άλλο. Η μικρή ρεζέρβα είναι πολύ ευκολότερη στην αντικάτάστασή της από την κανονική. Φαντάσου να σου τύχει κλατάρισμα σε καύσωνα ή βροχή. Με την μικρή ξεμπερδεύεις πιο εύκολα.Μα ειναι δυνατον να εχουν ειδικη γραμμη παραγωγης αλλαγης δαπεδων πορτμπαγκαζ για τις κανονικες ρεζερβες; Λιγο απιθανο μου φαινεται (αν και , απο οτι διαβαζω, με την Οπελ για τιποτα να μην απορουμε!).
Αυτο το 'σαν πλατύς και μακρύς φούρνος' παντως εγραψε κι αν πραγματικα ειναι ετσι τοτε ειναι προβλημα και μαλιστα ΜΕΓΑΛΟ. Οσο για την αλλαγη ελαστικου με δυσκολες συνθηκες...δεν θελει γρυλο η 'μικρη'; θελει! δεν εχει τα ιδια μπουλονια με τη μεγαλη; εχει! δηλ το βαρος ειναι ολη η δυσκολια; αλλα για κανε 100-150χλμ με την 'μικρη' κι αν δεν αυτοκτονησεις -
Μα ειναι δυνατον να εχουν ειδικη γραμμη παραγωγης αλλαγης δαπεδων πορτμπαγκαζ για τις κανονικες ρεζερβες;
To δάπεδο που είδα δεν ήταν λαμαρίνα αλλά άλλο υλικό, δεν θυμάμαι τι. Πέριξ της κανονικής ζάντας και σε κάποια άλλα σημεία είχε κάτι πλαστικά κομμάτια κυβοειδούς σχήματος να κρατάνε τις αποστάσεις, και έτσι όλο το νέο δάπεδο σηκωνόταν αισθητά μειώνοντας χαρακτηριστικά το διαθέσιμο ύψος και την πρακτικότητα του πορτ μπαγκάζ.
Η γυναίκα μου μπόρεσε και άλλαξε την μικρή ρεζέρβα, αλλά με το κανονικό λάστιχο δυσκολεύεται να το βάλει.
-
Ρεζέρβα ΑΝ χρειαστείς, θα χρειαστείς ΜΙΑ φορά όσο θα έχεις το αμάξι. Εγώ έχω αλλάξει λάστιχο 1 φορά όλη κι όλη, πριν καμιά δεκαριά χρόνια επειδή το συγκεκριμένο ...έχανε αέρα από την βαλβίδα. Ήταν και τα λάστιχα παμπάλαια...
Σήμερα, οι δρόμοι έχουν βελτιωθεί πολύ και μόνον σε κάνα χαντάκι ή λακούβα ΕΝΤΟΣ πόλεως, να πάθεις λάστιχο. Οπότε, θα πας στο βουλκανιζατέρ κατευθείαν λογικά...
Είναι ανόητο να κουβαλάς ένα τεράστιο λάστιχο ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στο αμάξι σου, ενώ θα/αν το χρησιμοποιήσεις μια φορά... Ειδικά αν μειώνεται ο χώρος των αποσκευών, δεν θα το σκεφτομουν δεύτερη φορά! -
Αν το εχεις φορτωμενο το αμαξι το τελευταιο που θα σε νοιαξει ειναι αν εχεις κανονικη ή οχι ρεζερβα.Αντε να το ξεφορτωσεις για να την βγαλεις .
Και σιγουρα στην Οπελ εχουν υπολογισει οτι η ρεζερβα αναγκης θα καλυπτει το επιτρεπομενο βαρος του αμαξιου.
Το ποσο συχνα θα χρειαστεις ρεζερβα ειναι λαχειο.Τα λαστιχα δεν χαλανε μονο απο λακουβες αλλα και απο προκες,βιδες και 'καλους' γειτονες.
Γρηγορη αν πεσεις σε λακουβα με αποτελεσμα να χασει αερα το λαστιχο απο στραβωμενη ζαντα ή αν κοπει κομματι απο το λαστιχο δεν μπορεις να το πατησεις,ξεφουσκωνει αμεσως.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γρηγορη αν πεσεις σε λακουβα με αποτελεσμα να χασει αερα το λαστιχο απο στραβωμενη ζαντα ή αν κοπει κομματι απο το λαστιχο δεν μπορεις να το πατησεις,ξεφουσκωνει αμεσως.
Βρε, ΟΚ, αλλά όπως και να 'χει, δεν βλέπω λόγο να μεταφέρω κανονική ρεζέρβα. Το να μου συμβεί μια φορά σε ταξίδι, θα κάνω υπομονή και όποτε φτάσω, έστω και με 80! Και τι έγινε δηλαδή; Λες και θα συμβαίνει συνέχεια;
-
Ο χρήστης Manos_Insignia έγραψε:
Παιδιά, ποιό χρώμα πιστεύετε ότι του ταιριάζει περισσότερο; Εμένα μου αρέσει πολύ το technical grey! Αυτό πάντως που νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου είναι το άσπρο!Το technical grey του παει πολυ, βασικα ολα τα σκουρα χρωματα του ταιριαζουν. Εγω παντως το πηρα σε sovereing silver για πρακτικους λογους
-
Σε συνέχεια προηγούμενης σημείωσής μου θέλω να σας πω και κάτι ακόμα, σήμερα παρατήρησα οτι τα πατάκια που μου έχουν βάλει ειναι απο OPEL VECTRA και δεν έχουν καμία σχέση με το insignia. Τα πατάκια, υποτίθεται, θα ήταν το δώρο που θα μου άκαναν,όπως και ο συναγερμός που ακόμη δεν μου έχουν βάλει. Υπόψη οτι αυτά ειχαν γραφεί στο δελτίο παραγγελίας. Προσοχή εσείς που θα ενδιαφερθείται τώρα για το όχημα.
-
μου δώσανε τα πατακια με καθυστερηση δυο εβδομαδων, μόλις προχθες, αλλα ευτυχως εχουν και κεντημενο το insignia πανω.....
-
Και το κοκκινο του ταιριαζει πολυ
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Παιδιά, ποιό χρώμα πιστεύετε ότι του ταιριάζει περισσότερο; Εμένα μου αρέσει πολύ το technical grey! Αυτό πάντως που νομίζω ότι δεν του πάει καθόλου είναι το άσπρο!
Ε...για να το παράγγειλα σε μαύρο... αυτό θα μου αρέσει περισσότερο ... γενικά πιστεύω πως του πάνε πολύ περισσότερο τα σκούρα χρώματα (λόγω...λιμουζίνας).
Δεύτερη επιλογή μου ήταν το Metro Blue... πολύ όμορφο χρώμα... και τρίτη το Technical Grey, το οποίο θα πουλήσει πολύ λόγω του ότι είναι το χρώμα της διαφήμισης...
Το λευκό και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου, καθώς πιστεύω πως ταιριάζει σε μικρότερα αυτοκίνητα (το μόνο άσπρο που είχα και μου άρεσε ήταν ένα Fiat Uno )Και το κόκκινο...
-
εγώ πάντως επιμένω στο μαυρούλι!
Opel Insignia