-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στους Ελληνικούς δρόμους το ESP είναι σωτήριο !!!
+1 Το ίδιο σωτήριο είναι και το κουμπάκι που το στέλνει για ύπνο ...
Το δικό μου έχει τέτοιο αλλά άμα το βάλεις off ..καρφώθηκες .[/quote]
έχει καμία σχέση το δικό σου όχημα με τα δικά μας??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ενας φιλος μου ειχε ενα μεχρι προσφατα σε σχετικα καλη κατασταση και καλα εκανε, αλλα και ο ιδιος καταλαβε τη διαφορα μολις πηγε σε ενα πιο καινουριο πριν απο ενα χρονο
το απλό 106 έχει καλύτερα χαρακτ από τα σημερινά atos/picanto/panda...
ούτε στον αιώνα τον άπαντα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στους Ελληνικούς δρόμους το ESP είναι σωτήριο !!!
+1 Το ίδιο σωτήριο είναι και το κουμπάκι που το στέλνει για ύπνο ...
Το δικό μου έχει τέτοιο αλλά άμα το βάλεις off ..καρφώθηκες .
Στο δικό μου που είναι επίσης κόκκινο κι έχει τέσσερις ρόδες,τα μόνα κοινά δηλαδή με το δικό σου,έχει κι αυτό τέτοιο κουμπάκι,το έβγαλα off και όλα καλά.
-
Και τι ξέρει αυτός ο Ρερλ, πως τον είπες.
Εμείς στο Ελλάντα είμαστε χεράδες και μάγκες και το απενργοποιούμε μόλις βάλουμε μπρος....
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Καλά δεν φοβάσαι να κάνεις τέτοια με παλιό αυτοκίνητο ;αμα ειναι ξενο
ασε που ποτε δε συμπαθουσα το παλιο μου συνεργειο
να φανταστεις οτι μου το παιζαν δυσκολοι να μου δωσουν αυτοκινητο να κανω τη δουλεια μου
(και καλα δεν ειχαν , αλλα μαλλον φοβηθηκαν να μην παθει οτι το c2)δε θες και πολυ μετα απο αυτο..
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
ενας φιλος μου ειχε ενα μεχρι προσφατα σε σχετικα καλη κατασταση και καλα εκανε, αλλα και ο ιδιος καταλαβε τη διαφορα μολις πηγε σε ενα πιο καινουριο πριν απο ενα χρονο
δεν σου είπα οτι έχει καλύτερο πλαίσιο... αλλά οτι η οδηγική του συμπεριφορά/ενεργ ασφάλεια είναι σε καλύτερο επίπεδο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Υποτίθεται ότι το αγοράζουν χεράδες και απενεργοποιείται ,σε ένα απλό αυτοκίνητο με υποδεέστερα χαρακτηριστικά καλώς και δεν βγαίνει.Εξ΄άλλου το 99% των οδηγών δεν ξέρει τι είναι το κουμπί ESP.
Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα ότι με το ESP on ο Ρερλ κάνει ταχύτερο γύρο στο Ρινγκ.Μήπως πλέον τα σύγχρονα ESP είναι σύμμαχος του γρήγορου οδηγού ?αμα ειναι καλο το esp και κανεις καθαρη οδηγηση με γραμμες και βεβαια δε σε κοβει ισα ισα σου προσφερει και επιπλεον ασφαλεια
βεβαια κατα καιρους εχουν γινει διαφορες προσπαθειες θεοποιησης του esp (θυμιζω τον loeb με το c2 για οσους ειχαν δει ) , αλλα απο οτι βλεπουμε σε πολλα καινουρια αυτοκινητα στα οποια το esp δεν κλεινει, το esp δεν επηρεαζει καθολου αρνητικα το χρονο τους
απλα αμα εισαι παιχνιδιαρης σε ενοχλει, απο την αλλη ομως υπαρχουν και esp που ειναι πολυ πιο παρεμβατικα απο οσο θα πρεπε, αυτο δεν πρεπει να το παραβλεπουμε
-
Τριτη προειδοποιηση οτι εχουμε βγει εκτος θεματος.Μην το συνεχιζετε![mod]
-
Αλήθεια έχει μείνει κανένας εντός θέματος....;;; Αυτή είναι η απορία!
-
Ας επιστρέψουμε στο θέμα:
Όπως έγραψα ήδη σε προηγούμενη σελίδα ζητάω να μου χαρίσουν αυτά τα 15.000Ε να κάνουμε τον τίτλο πραγματικότητα!
-
Ακριβώς χαρίστε μου κι εμένα τα λεφτά για να μπω στο πετσί του ρόλου, για να κάνω ειλικρινή δήλωση του ποιο θα πάρω. Αλλιώς το να λέμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του δεν μας πάει πουθενά.... όπως αποδείχτηκε!
-
δεν σου είπα οτι έχει καλύτερο πλαίσιο... αλλά οτι η οδηγική του συμπεριφορά/ενεργ ασφάλεια είναι σε καλύτερο επίπεδο
+1
για να μη λες οτι σε δουλευω κιολας.. -
Και να ήθελες , Μπορείς ;
-
Και να ήθελες , Μπορείς ;Οποτε δινεις δικαιωμα με αυτα που γραφεις κι εγω κι εσυ και ο καθενας, ο καθενας εχει δικαιωμα να σε δουλεψει εδω μεσα..
Λιγο υπερεκτιμημενο το σχολιακι σου δε νομιζεις? -
Όλο κάτι θες να πεις ...
-
Δεν πρόκειται να μου τσαλακώνει το πουκάμισο περισσότερο απ' ό,τι κάνει το Τέμπρα οπότε αυτή είναι η επιλογή μου.
-
υποθετικα μαλλον μια mito αλλα μη υποθετικα ενα μεταχ. mx5 2.0 ή μια z4 2.2
παντως αφου ειναι τοσο υποθετικο το topic ας εβαζες με 80.000eur τι θα παιρνατε -
Ο χρήστης saslanis έγραψε:
Ένα θέμα με τη μορφή poll χωρίς απαραίτητα σκοπό...Σας χαρίζουν 15000Ευρώ να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο,τι έχετε; τι θα πάρετε; (bonus ερώτηση) τι δεν θα παίρνατε ποτέ;
Προϋποθέσεις: Κατηγορία μικρομεσαίο (διόρθωση soupermini), προτίμηση στο καινούριο. Αν θέλετε και ένα μικρό σχολιασμό για να κάνουμε κέφι.1-2 γραμμές απάντησης είναι αρκετές.
Έχω Toyota Starlet 1300 '97, Θα πάρω: Toyota Yaris 1.33 5D Dynamic γιατί μου έχουν κάνει μάγια στην Toyota.
Ρίξτε πράμα...
Σωστό σε βρίσκω. Στάνταρ esp και ξενοιάζεις με το yaris...
-
Εαν μου χάριζαν 15.000,00 € θα έβαζα αλλα 8.000,00 € και θα έπαιρνα ενα peugeot 207 rc.
- εαν η γιαγια μου φορούσε κοκκινη μπέρτα θα ήταν
Σας χαρίζουν 15000 ποιο supermini αγοράζετε;