-
Πολυ βαρυ ποδι,ειναι ακομα στο στρωσιμο?
-
Μάλλον θα είναι μέσα στη πόλη σταματα ξεκινα. Εγώ σήμερα 2 άτομα και ac έγραψα 6.6 Αθήνα Χαλκίδα με 130-140 και μόλις έφτασα Αλιβέρι είχε πέσει στο 5.8.
-
Μην ξεχνατε οτι το αμαξι ειναι αυτοματο.
Οι διαδρομες ειναι μικτες πολη-εθνικη αλλα η αληθεια ειναι οτι παω γρηγορα γενικα
Και στο bmw 7,3 ειχα(116d f20 lci auto)Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ με Tiguan 1.4 125 ps με 600χλμ μέχρι τώρα έχω μέση κατανάλωση 7,5 .Το πρωί από Γλυφάδα Πειραιά από 5,8-6,2 χωρίς clima .Το μεσημέρι με clima και κίνηση Πειραιά και παραλιακή το πολύ 8.Ο βασικός λογος που απέρριψα το kuga ήταν ότι στο test drive έγραψε 8 μέση κατανάλωση το diesel .Aρα βεντζηνα που ήθελα το 10αρι το είχα χαλαρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το diesel έχει μέσα στη πόλη 7,3-7,5
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το diesel έχει μέσα στη πόλη 7,3-7,5Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το κατανάλωση στο test drive εγώ 8 είδα αλλά δεν ήθελα να πάρω diesel για το 150αρι σκεφτόμουν αλλά διάβασα εδώ στο forum για 10αρια και τέλη υψηλά πληρώνει .Τωρα το diesel αν καίει τόσο η διαφορά που έχω σε σχέση νε Tiguan είναι η διαφορά τιμής καυσίμου
-
Καλησπέρα και από μένα στο forum.
Είμαι ο Άγγελος από Χαλάνδρι και είμαι κάτοχος ενός μαύρου Kuga ST Line 1.5 TDCI εδώ και 13 μήνες (14300χλμ στο κοντέρ).
Είχα μπει στο φόρουμ και στην αρχή που πήρα το αμάξι, αλλά λόγω παντελούς έλλειψης χρόνου το εγκατέλειψα. Μπαίνοντας ένα χρόνο μετά και αφού οι ιδιοκτήτες Kuga αλλά και ο χρόνος που ο καθένας μας το έχει στα χέρια του έχουν αυξηθεί, πραγματικά το forum είναι ο παράδεισος της πληροφορίας. Έτσι κάθισα και στραβώθηκα στο laptop για 3 μέρες για να διαβάσω 250 σελίδες και να ξεστραβωθώ στην ζωή με το Kuga.
Αρχικά special thanks στους
[list:1z6zdupz]The_ace γιατί έχει μια λύση σε κάθε πρόβλημα είτε λογισμικού είτε αξεσουάρ ,
Infide1 γιατί όσο και να μας κουράζει μας έχει σε πλήρη ενημέρωση για το Sync-3 >Ο χρήστης Infide1 έγραψε:Λοιπόν, μερικά νέα για το Sync 3 (ξέρω, σας έχω πρήξει)
- Άνοιξε σελίδα στο Αγγλικό site για να κατεβάσεις μόνος σου τις αναβαθμίσεις !!!
Fanis75 για τα αναλυτικά Rewiews.[/list:u:1z6zdupz]
Για τα θετικά/ αρνητικά του αυτοκινήτου τα έχει γράψει ο Fanis75 στο ποστ του [spoiler:1z6zdupz]δεν μπορώ να βάλω link οπότε (page153_20 Δεκ 2017)[/spoiler:1z6zdupz] και συμφωνώ σε όλα μέχρι κεραίας εκτός βέβαια του ότι δεν μπορώ να συγκρίνω Kuga me Bmw γιατί δεν είχα ποτέ και φυσικά στο θέμα κατανάλωση αφού μιλάμε για βενζίνη vs πετρέλαιο.
Οπότε απλά προσθέτω ότι με 40% Αττική, 40% πόλη και 20% εθνική είμαι στα 7,5lt/100km. Νομίζω ότι τα 80-130 χλμ/ω είναι η βέλτιστη οικονομικά, αλλά δεν θα δεσμευτούμε και από αυτό άμα θέλουμε να πατήσουμε λίγο το γκαζάκι
Επίσης θέλει νομίζω τα 20 αλογάκια και κάποια στιγμή σκέφτομαι να κάνω την βελτίωση του Sera2008 [spoiler:1z6zdupz](page210_15 Μαρ 2018)[/spoiler:1z6zdupz]
H επιλογή για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε έγινε βάσει προσωπικών κριτηρίων και προτιμήσεων. Με το διαθέσιμο budget κάτω από τα 28k είχα να διαλέξω μεταξύ 1,5d(120hp) και 1,5ecoboost(150hp) σε ST-LINE φυσικά γιατί αν σου άρεσε και το ήθελες το πακέτο τα έπαιρνες όλα τα εξτρά σε πολύ καλή τιμή, όπως έχει αναλυθεί σε υπερθετικό βαθμό εντός αυτής της συζήτησης. Και πάνω σε αυτά τα δυο μοντέλα έκανα την σύγκρισή μου.
Η διαφορά των 2 εκδόσεων τότε ήταν περίπου στα 2200€ αν θυμάμαι καλά. Οπότε
[list:1z6zdupz]α) με 1000χλμ το μήνα (το οποίο για μένα θα μεγαλώσει) και την κατανάλωση σε 7,5λτ και 10,5 λτ τα 100km
β) την διαφορά σε βενζίνη – ντίζελ (τότε είχαν 1,5€ και 1,25€ το λίτρο, αντίστοιχα – σήμερα έχουν Shell Αμόλυβδη Ενισχυμένη 1,62 Shell V-Power Diesel τις Πέμπτες στα 1.37€-πάλι περίπου 25c η διαφορά αλλά η αύξηση των τιμών μεγαλώνει το κέρδος του Diesel)
γ) τα ετήσια τέλη του Diesel στα 112€ και του βενζινοκίνητου στα 268€, 150€ διαφορά
[/list:u:1z6zdupz]
υπολόγισα ότι το κέρδος είναι περίπου 900€/ έτος άρα την απόσβεση σε 3 χρόνια ήτοι 36000χλμ.Ξέρω ξέρω…, αν θα μείνουν τα τέλη ίδια , αν δεν εξισωθούν βενζίνες – πετρέλαια, αν δεν φάω καμιά τρελή βλάβη (φτου φτου..), αν συνεχίζω να βάζω Πετρέλαιο τις Πέμπτες, αν η Shell κρατήσει αυτή την προσφορά, αν δεν απαγορευτούν τα Diesel στην Αθήνα κοκ μπορώ να γράψω μέχρι το πρωί.
**Όσον αφορά στην χρησιμότητα των εξτρά τα βάζω με σειρά δικής μου χρήσης: **
[list:1z6zdupz]1) To Navi πολύ βοηθητικό και για να μιλάς και να πλοηγηθείς, μετά και από όσα έμαθα από τα ποσταρίσματα εδώ νομίζω θα απογειωθεί.
Ήδη πέρασα την νέα έκδοση του SYNC3, και την Live Traffic (ας είναι καλά Infide & ace). Θα μελετήσω και τα ποσταρίσματα για το Forscan μπας και καταφέρω τις αλλαγές που λέει ο Infide [spoiler:1z6zdupz]>Επειδή με κόβω να ρυθμίζω τα φώτα μόνος μου αν διαπιστώσω ότι και μετά το 2ο καλιμπράρισμα βαράνε χαμηλά, αρχίζω σιγά σιγά να ψάχνομαι για τα διαδικαστικά.Ψάχνοντας λοιπόν το το forscan forum έπεσα πάνω σε αυτό:
Το οποίο έχει μαζεμένες όλες τις αλλαγές που θα ήθελα να κάνω
- Αλλαγή του boot logo σε ST
- Ενεργοποίηση της ρύθμισης του AC από την οθόνη!
- Αυτόματο κλείδωμα μετά από 10-12km/h !!
[/spoiler:1z6zdupz].
Αν δεν τα καταφέρω, ace ισχύει η προσφορά ? κερνάω τον καφέ, κερνάς το forscan?>Έχω ήδη κάνει όλες τις αλλαγές αυτές στο δικό μου Kuga, όπως επίσης έχω σετάρει το Torque και το OBD2AA ώστε να δείχνει τα όργανα στην οθόνη του SYNC3. Όποιος θέλει, περνάει ή πάμε για καφέ, του δείχνω τι και πως, και ενεργοποιούμε ότι θέλετε, όπως έχω ήδη κάνει με 2-3 παιδιά από το CFH.
-
Τα φώτα εκπληκτικά ειδικά σε μη φωτισμένους δρόμους, αυτόματη λειτουργία και ξενοιάζεις (με λίγο lag έχω παρατηρήσει σε κάποια τούνελ)
-
Περιμετρικοί αισθητήρες πολύ καλοί αλλά εγώ (δεν ξέρω αν το παθαίνουν και άλλοι) με τόσο μπιπ μπιπ μέσα στην Αθήνα ασυναίσθητα τις περισσότερες φορές τους αγνοώ και μάλιστα έχω από μία μικρή ‘’ουλή’’ αριστερά και δεξιά στο πλαστικό φρύδι πάνω από τους πίσω θόλους – εκεί που το όχημα αυξάνει επικίνδυνα το πλάτος του- απόρροια της αψήφησης των ηχητικών προειδοποιήσεων.
-
Active city brake βοηθητικό αλλά σου κόβει τη χολή το συρικτό φρενάρισμα όπως έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις, ειδικά όταν μπαίνουν κάτι παπάκια ξαφνικά μπροστά σου στα στενά.
-
cruise control ελάχιστα σε κάποια τμήματα εθνικής επίπεδα χωρίς ιδιαίτερη κίνηση
-
Park assist διασκεδαστικό αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Αν το πάρει η γυναίκα μου μπορεί να το εκτιμήσει περισσότερο. Γενικά όλα αυτά τα συστήματα με κάνουν να ξεχνώ την οδήγηση.
**Στα προβληματάκια οχήματος - λογισμικού **
[list:1z6zdupz]1) έχω και εγώ το torque steer στις ανηφόρες -
Δυο τρεις φορές ξεκινώντας το αμάξι και κάνοντας 300m έσβησα τον κινητήρα και ήρθε μέσα στο αμάξι μια μπόχα σαν βόθρος. Όταν το πήγα στην Ford Βελμάρ στην Κηφισίας δεν μου έδωσαν κάποια σαφή απάντηση. Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο? Καμία ιδέα?
-
Μπήκα στο ETIS με το VIN, αλλά πέρα από το αυτοκίνητό μου, δεν κατάφερα να βρω άλλες πληροφορίες. Τι πρέπει να επιλέξω?
-
Ford pass έκανα εγγραφή με άλλο mail και με fake address UK γιατί όταν έβαλα αυτό του ΕΤΙS με μπλόκαρε. Επίσης κάθε φορά που μπαίνω μου ζητά τα accept τα share location και τα marketing options.Δεν βρίσκει την τοποθεσία με internet παρά μόνο έξω και για κάποιο λόγο όταν τα καταφέρω και βάλω μια διεύθυνση από το σπίτι το SEND TO VEHICLE είναι εξαφανισμένο. Για πληροφορίες πχ καυσίμου όπως γράφει ο Infide ούτε λόγος. Τι πατάτα έχω κάνει ?
-
Η οθόνη μπροστά από τον οδηγό είναι βλακεία που δεν έχει ελληνικά, καθώς οι πληροφορίες του GPS έρχονται κενές πχ «Εθνική οδός / Ε75» εμφανίζεται σαν «(κενό)/ (κενό)75». Επίσης το ανόητο πληκτρολόγιο ελληνικών που ψάχνεις μία ώρα τα γράμματα, τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν ελληνικό qwerty??
-
Σκέφτομαι να στείλω ένα μήνυμα στην Ford Hellas να ρωτήσω γιατί δεν παρέχεται η ελληνική γλώσσα ή η υποστήριξη που υπάρχει σε άλλες χώρες και πρέπει να κατεβάζουμε τα πάντα από παράπλευρα λινκς ή (όρα Ford Pass, Ελληνικό qwerty, οθόνη ενδείξεων στο ταχύμετρο κλπ). Δεν ξέρω αν θα πετύχω τπτ αλλά νομίζω αξίζει να προσπαθήσω
Τελειώνοντας εντυπώσεις από Ford Βελμάρ στην Κηφισίας:
α) Έλεγχος δωρεάν στα 1500km, 1ο service στα 153€ με ΚΕΚ
β) μία επισκευή στο ΔΕ πίσω φτερό/ αντικατάσταση πλαστικού περιμετρικά πορτ μπαγκάζ και το κάτω ΔΕ φωτάκι που μου τα στούκαρε ένας τύπος στο πάρκινγκ του ΑΒ και εγκατέλειψε (ας είναι καλά η γυναίκα που τον είδε και μου έδωσε τις πινακίδες του). Πήγα το εκτίμησαν, έκαναν παραγγελία τα κομμάτια, ήρθαν σε 10 μέρες , το άφησα Τετάρτη πρωί και μαζί με το service τελείωσαν την Παρασκευή το μεσημέρι. Μου έβαψαν δωρεάν (με ένα tip) και το άλλο φτερό που κάποιος/α μου το είχε γδάρει και στα τέτοια τους. Το κακό είναι ότι την επόμενη της επισκευής η μπογιά στο ΑΡ φτερό στο σημείο συναρμογής με τον προφυλακτήρα έκανε μικρό crack. Δεσμεύτηκαν να το φτιάξουν στο επόμενο service. Βαριόμουν το άφησε-πάρε και μιας και δεν φαίνεται θα το φτιάξω σε κανα χρόνο. όλο και σε κανά γραψαρχ… θα πέσω
Συγγνώμη αν κούρασα , αλλά το μέγεθος της πληροφορίας που δέχτηκα ήταν τεράστιο και αφενός μου δημιουργήθηκαν πολλές απορίες, αφετέρου ήθελα να προσθέσω την δική μου οπτική
-
Γεια σου Άγγελε και ευχαριστούμε για το ωραίο review!!
Πολύ συχνά βλέπω ένα μαύρο ST Line το πρωί (κατά τις 8:45-9:00) να ανεβαίνει την Λ. Πεντέλης, στο ύψος των Βριλησσίων...μήπως είσαι εσύ!?!?!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γεια σου Άγγελε και ευχαριστούμε για το ωραίο review!!Πολύ συχνά βλέπω ένα μαύρο ST Line το πρωί (κατά τις 8:45-9:00) να ανεβαίνει την Λ. Πεντέλης, στο ύψος των Βριλησσίων...μήπως είσαι εσύ!?!?!
Η αληθεια ειναι πως και εγωτο εχω δει συχνα στο φαναρι που στριβει για σισμανογλειο...
-
Όλοι γείτονες είμαστε!?!?!
-
Όλοι γείτονες είμαστε!?!?!Πεντελη Φανη... U???
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Πεντελη Φανη... U???
Ααα είσαι γείτονας με τον Σπύρο!
Εγώ είμαι Βριλήσσια (ψηλά, στο Jumbo κοντά) για λίγο ακόμα. Μετά πάω λίγο πιο κάτω, σύνορα Χαλάνδρι-Βριλήσσια.
-
Καλώς ήρθες φίλε tsak1982 στο forum. Διαβάζοντας το post σου μπορώ να πω ότι συμφωνώ 100% με όλα όσα είπες, από την λογική με την οποία αγόρασες το συγκεκριμένο μοντέλο μέχρι τις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν. Και εγώ κάτοχος 1,5 χρόνο με ~1000 χλμ το μήνα καθαρά σε εκδρομές.
-
Οι αισθητήρες στην Αθήνα όντως χτυπάνε συχνά (μηχανάκια που φιλτράρουν, μέχρι και το τσιμεντένιο διάζωμα στην Αμφιθέας όταν είσαι στην αριστερή λουρίδα σταμάτα - ξεκίνα). Το απενεργοποιώ και εγώ, πολύ θετικό ότι η οπτική ειδοποίηση παραμένει στην οθόνη.
-
Active city brake δεν έχω δει ούτε 1 φορά, μάλλον γιατί κάνω ελάχιστα χλμ στην πόλη.
-
Όσες φορές έχω βάλει μπροστά και έχω σβήσει μετά από 1-2 λεπτά (συνήθως όταν το βγάζω από το γκαράζ) δεν έχω μυρίσει κάτι εκτός από μια ελαφριά αίσθηση οινοπνευματίλας η οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω ως άσχημη, το αντίθετο μάλλον. Πετρέλαιο μόνο vpower κάθε Πέμπτη.
-
Στο Etis το ποιο χρήσιμο που μπορείς να δεις είναι τυχόν ανακλήσεις και ενημερώσεις των 'εγκεφάλων'. Όχι ότι θα καταλάβεις και τίποτα γιατί δεν περιγράφουν τι αλλαγές κάνουν. Πρέπει να κάνεις login με λογαριασμό που φτιάχνεις δωρεάν, μετά (και αφού βάλεις το vin στην αναζήτηση) πατάς Vehicle - vehicle software - Changes and upgrades. Όποιο module έχει σαν επιλογή Software updates έχει αναβάθμιση. Στο Vehicle - Vehicle summary στο Outstanding Field Service Actions βλέπεις τυχόν ανακλήσεις και στο Vehicle - vehicle software - summary - history βλέπεις τους ελέγχους που κάνουν στα service.
-
Για το ford pass δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και επανεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση 2.0.2. Είναι το μόνο που μπορώ να προτείνω γιατί τα προβλήματα είναι λίγο γενικά.
Για τις πληροφορίες του αυτοκινήτου πατάς στο vehicle details κάτω από την εικόνα του αυτοκινήτου.
Για το send to sync το έχουν αλλάξει λίγο. Πατάς την διεύθυνση, μετά πατάς πάνω στην πινέζα στον χάρτη, μετά στο συρτάρι που βγαίνει από κάτω πατάς στο βελάκι στα δεξιά και βγαίνουν οι επιλογές 'αποστολή σε', η πρώτη είναι send to vehicle
- Ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει για το sync και δεν νομίζω να βάλουν άμεσα, έχει να κάνει με το μερίδιο αγοράς και η Ελλάδα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Πάλι καλά που έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο
-
-
Γεια σου Άγγελε και ευχαριστούμε για το ωραίο review!!Πολύ συχνά βλέπω ένα μαύρο ST Line το πρωί (κατά τις 8:45-9:00) να ανεβαίνει την Λ. Πεντέλης, στο ύψος των Βριλησσίων...μήπως είσαι εσύ!?!?!
Η αλήθεια είναι πως και εγώ το έχω δει συχνά στο φανάρι που στρίβει για Σισμανόγλειο...
Η αλήθεια είναι πως χρησιμοποιώ το δρόμο από ΔΟΥΚΑ προς Σισμανόγλειο και μετά στρίβω αριστερά προς Πεντέλη. Ειδικά από Πάσχα και για ένα μήνα πήγαινα καθημερινά Πεντέλη την ώρα που λες. Αν έχεις, Φάνη, να με δεις κανά μήνα μάλλον εγώ ήμουν, γιατί πλέον τα πρωινά έχω αλλάξει κατεύθυνση.
Όλοι γείτονες είμαστε!?!?!
Είναι που έχουμε όλοι την Βελμάρ Κηφισίας κοντά μας
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Καλώς ήρθες φίλε tsak1982 στο forum.Καλημέρα. Να σε ευχαριστήσω και ''live'' για την υπεραναλυτική βοήθεια που προσφέρεις στα του software για μας τους άσχετους.
- Στο Etis το ποιο χρήσιμο που μπορείς να δεις είναι τυχόν ανακλήσεις και ενημερώσεις των 'εγκεφάλων'. Όχι ότι θα καταλάβεις και τίποτα γιατί δεν περιγράφουν τι αλλαγές κάνουν. Πρέπει να κάνεις login με λογαριασμό που φτιάχνεις δωρεάν, μετά (και αφού βάλεις το vin στην αναζήτηση) πατάς Vehicle - vehicle software - Changes and upgrades. Όποιο module έχει σαν επιλογή Software updates έχει αναβάθμιση. Στο Vehicle - Vehicle summary στο Outstanding Field Service Actions βλέπεις τυχόν ανακλήσεις και στο Vehicle - vehicle software - summary - history βλέπεις τους ελέγχους που κάνουν στα service.
Στο etis πρέπει να κάνω login με τον λογαριασμό του Ford pass? Γιατί είχα κάνει εγγραφή με το mail μου πριν κανα μήνα αλλά όταν πήγα να κάνω εγγραφή στο Fordpass με το ίδιο mail μου έγραψε '' something went wrong. please try again later''. Αμέσως μετά έκανα εγγραφή με το 2ο mail και μου δημιούργησε λογαριασμό (βάζοντας fake adrress UK)
- Για το ford pass δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και επανεγκαταστήσεις την τελευταία έκδοση . Είναι το μόνο που μπορώ να προτείνω γιατί τα προβλήματα είναι λίγο γενικά.
Για τις πληροφορίες του αυτοκινήτου πατάς στο vehicle details κάτω από την εικόνα του αυτοκινήτου.
Για το send to sync το έχουν αλλάξει λίγο. Πατάς την διεύθυνση, μετά πατάς πάνω στην πινέζα στον χάρτη, μετά στο συρτάρι που βγαίνει από κάτω πατάς στο βελάκι στα δεξιά και βγαίνουν οι επιλογές 'αποστολή σε', η πρώτη είναι send to vehicle
Αυτή την έκδοση έχω, πριν 3 μέρες την κατέβασα, την έκανα μάλιστα uninstall και re-install. Δεν εντοπίζει την θέση μου παρά μόνο έξω από το σπίτι, μου μοιάζει δλδ με εντοπισμό μόνο με GPS και όχι εντοπισμό μέσω δικτύου όπως κάνει το google maps. Όταν λοιπόν βγω έξω και βρει την θέση μου και κάνω τα βήματα που λες δεν μου δίνει επιλογή send to vehicle.Μου δίνει επιλογή των λοιπών προγραμμάτων που έχω (sygic, google maps, move it, κλπ).
Επίσης δεν βρίσκω πληροφορία αν είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ όπως στην εικόνα που είχες παραθέσει προ διμήνου.
Σήμερα την συνέδεσα με το αυτοκίνητο και στην οθόνη του Kuga έγραφε ''Permissions not received. Cannot connect to server.Please try again.'' ενώ στο κινητό έγραφε: 'Vehicle in Motion. FordPass is locked while in motion and connected to Sync' Οπότε μου έδινε δυνατότητα μόνο εξόδου και δεν μπορούσα να διαχειριστώ το live traffic.
Θα ανεβάσω και φωτό από το σπίτι- Ελληνική γλώσσα δεν υπάρχει για το sync και δεν νομίζω να βάλουν άμεσα, έχει να κάνει με το μερίδιο αγοράς και η Ελλάδα είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Πάλι καλά που έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο
Γιαυτό θα στείλω ένα mail στην Ford Hellas και αν χρειαστεί στην Ford UK ή US, γιατί όσο μικρό μερίδιο και αν είμαστε νομίζω πως δεν είναι κάτι δύσκολο να προστεθεί. Ελπίζω...
-
Ο λογαριασμός στο Etis είναι ανεξάρτητος με τον λογαριασμό στο Ford pass. Λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο email αλλά δε νομίζω να συνδέονται μεταξύ τους. To σφάλμα κατά την εγγραφή στο Fordpass πιθανότατα ήταν προσωρινό και δεν είχε σχέσει με το Etis.
Σε εμένα μέσα στο σπίτι δείχνει σωστά την τοποθεσία. Αλλά από τα λίγα που ξέρω όλες οι εφαρμογές την τοποθεσία την τραβάνε από το λειτουργικό. Αν μια εφαρμογή δείχνει στίγμα, θα δείχνουν και όλες οι άλλες το ίδιο. Περίεργο
Αυτό με το συρτάρι που δεν εμφανίζει το 'send to vehicle' το κάνει και σε εμένα όταν δεν επιλέγω POI. Δλδ send to vehicle μπορείς να κάνεις μόνο κάποιο σημείο ενδιαφέροντος (καφέ, φαγητό) όχι διεύθυνση σκέτη από ότι βλέπω τώρα. Μη νομίζεις ότι το έχω χρησιμοποιήσει και ιδιαίτερα. Αν δεις στην προηγούμενη photo η καρφίτσα έχει το σχήμα τσάντας, άρα είναι POI. Θα ορκιζόμουν ότι στην έκδοση 1 μπορούσες να στείλεις κανονικά διεύθυνση.
Για τις εξτρα πληροφορίες τις βγάζει όπως είπα πατώντας στο vehicle details, αλλά θα πρέπει να έχει συνδεθεί 1 φορά για να τις τραβήξει. Μήπως έσβησες το αμάξι και το ξαναπρόσθεσες; Ή ίσως έσβησες την εφαρμογή και την ξαναπέρασες και δεν έχει συνδεθεί από τότε.
Το live traffic το ενεργοποιείς από την εφαρμογή πριν συνδεθεί στο αυτοκίνητο, μετά ότι κάνεις μέσα από την οθόνη του αυτοκινήτου στα apps. Δες και στις ρυθμίσεις των apps (στο sync3) αν έχεις δώσει δικαιώματα στην εφαρμογή. και το κινητό πρέπει να έχει ανοιχτά τα δεδομένα φυσικά.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Ο λογαριασμός στο Etis είναι ανεξάρτητος με τον λογαριασμό στο Ford pass. Λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο email αλλά δε νομίζω να συνδέονται μεταξύ τους. To σφάλμα κατά την εγγραφή στο Fordpass πιθανότατα ήταν προσωρινό και δεν είχε σχέσει με το Etis.Σε μένα όταν έκανα εγγραφή στο Etis πριν κανά μήνα μου έδινε επιλογή ''register as IO''. Την είχα κάνει και μου πέταγε μια σελίδα που ήθελε επωνυμία εταιρίας διευθυνση/ διευθυνση εταιρικού τιμολογίου και τηλ. Αν δεν τα συμπλήρωσω δεν μπορώ να προχωρήσω. Να βάλω μια ότι νάναι επωνυμία?
Το Etis το είχα βρει σε search στο internet, επειδή ο μηχανικός της Βελμάρ μαζί με την απόδειξη υπηρεσιών μου έδωσε και ένα χαρτι ψηφιακής καταγραφής σερβις και μου ''πέταξε'' ότι με αυτό το χαρτί μπορείς να δεις τα στοιχεία και εσύ online.Για το live traffic εκανα κατάργηση / επανεγκατάσταση του Ford Pass και το μεσημέρι έπαιξε κανονικά!!!
Μου ζήτησε και τα δικαιώματα που το πρωί δεν μου τα είχε ζητήσει και όλα καλά. Μπορεί να μην είχε κάτσει κάτι καλά στην εγκατάσταση, τι να πω?Τέλος καλό όλα καλά σούπερ
Για μια ώρα live traffic περίπου 1,5mb dataΜου έβγαλε και τα στοιχεία του αυτοκινήτου (λάδια, πετρέλαια)
Σε εμένα μέσα στο σπίτι δείχνει σωστά την τοποθεσία. Αλλά από τα λίγα που ξέρω όλες οι εφαρμογές την τοποθεσία την τραβάνε από το λειτουργικό. Αν μια εφαρμογή δείχνει στίγμα, θα δείχνουν και όλες οι άλλες το ίδιο. Περίεργο
Αυτό δεν το έλυσα. Είμαι σπίτι με wifi ή δεδομένα, το google maps με βρίσκει το ford pass όχι. Βγαίνω εξω με βρίσκει. Εντάξει θα πληκτρολογω καμμιά διευθυνση εν κινήσει δεν έγινε και τπτ
Αυτό με το συρτάρι που δεν εμφανίζει το 'send to vehicle' το κάνει και σε εμένα όταν δεν επιλέγω POI. Δλδ send to vehicle μπορείς να κάνεις μόνο κάποιο σημείο ενδιαφέροντος (καφέ, φαγητό) όχι διεύθυνση σκέτη από ότι βλέπω τώρα. Μη νομίζεις ότι το έχω χρησιμοποιήσει και ιδιαίτερα. Αν δεις στην προηγούμενη photo η καρφίτσα έχει το σχήμα τσάντας, άρα είναι POI. Θα ορκιζόμουν ότι στην έκδοση 1 μπορούσες να στείλεις κανονικά διεύθυνση.
Σωστός. βγάζει 'send to vehicle' μόνο σε POI. Σε κάθε περίπτωση να πω την αλήθεια δεν το χρειάζεσαι, μιας και αυτό που θες είναι το live traffic. Απλα όταν διαβαζεις κάτι, λες για να δω , γίνεται? (από απλή περιέργεια)
-
Ο χρήστης tsak1982 έγραψε:
Σε μένα όταν έκανα εγγραφή στο Etis πριν κανά μήνα μου έδινε επιλογή ''register as IO''. Την είχα κάνει και μου πέταγε μια σελίδα που ήθελε επωνυμία εταιρίας διευθυνση/ διευθυνση εταιρικού τιμολογίου και τηλ. Αν δεν τα συμπλήρωσω δεν μπορώ να προχωρήσω. Να βάλω μια ότι νάναι επωνυμία?
Το Etis το είχα βρει σε search στο internet, επειδή ο μηχανικός της Βελμάρ μαζί με την απόδειξη υπηρεσιών μου έδωσε και ένα χαρτι ψηφιακής καταγραφής σερβις και μου ''πέταξε'' ότι με αυτό το χαρτί μπορείς να δεις τα στοιχεία και εσύ online.Ναι, σαν ΙΟ (independent Operator) κάνεις εγγραφή, με ψεύτικα στοιχεία. Το portal αυτό είναι για μηχανικούς, όχι για τελικούς χρήστες.
-
-
Κουκλί
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga