-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
....οι ίδιοι κολλημένοι ήρθαν και εδώ μέσα για να (επι)δείξουν τα κολλήματά τους, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να -προσπαθήσουν να- καταλάβουν ότι είναι κολλημένοι και -να προσπαθήσουν- να καταλάβουν τα επιχειρήματα των άλλων, εν προκειμένω των αγοραστών του Kuga.
.....Αλλά έρχεται ο γερμανόφιλος και σου λέει άχρηστα τα xenon, μειονέκτημα τα δέρματα, σιγά το χρήσιμο navi, και τι να το κάνω το park assist, αλλά είναι super duper υπερχρήσιμο-που δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό-δόξα το γιαραμπί και τη VW που το έβαλε- την αυτόματη εναλλαγή φώτων (ένα extra δηλαδή των 100€). Για να βγάλει το, κατά παγκόσμια ομοφωνία, καλύτερα εξοπλισμένο Kuga, ως χειρότερο από το μεσαίο Tiguan, που δεν έχει κανένα σοβαρό στοιχείο εξοπλισου.....
Αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να τους τρολάρεις μέχρι να βαρεθούν, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, ώσπου να αποφασίσουν να κάνουν μια ενήλικη συζήτηση. Σε λίγο θα μας πουν ότι όντως οι '4 ρόδες και δώρο οι αναπτήρας' που γελοιοποιούσε τον εξοπλισμό των γερμανικών παλιά, σήμαινε ότι τα VW είναι super εξοπλισμέναΒλεπω Αντωνη το συνεχιζεις και μαλιστα στο ιδιο τεμπο με κλασικες παιδικες ατακες αναπτηρων-ροδες.
Ο πρωτος που θα ξεκολλησει ή να ξεκαβαλησει κανα καλαμι ειναι ατομα που παιρνουν οικογενειακο suv και θεωρουν σαν vfm τον καλυτερο εξοπλισμο με τις 18αρες και τους μαρσπιεδες απο τις ενεργες διορθωσεις τιμονιου,την καλυτερη διακριση πριν λιγο καιρο στα κρας τεστ απ ολα τα suv, τα φρενα (που δε μας τα χαρισες αλλα διαπιστωμενα απο μετρησεις ως κορυφαια), ακομα και το light assist που κοροιδευεις σαν ευτελους αξιας. Συστηματα ασφαλειας που κανουν τη διαφορα μεταξυ ζωης και θανατου σε αυτον και την οικογενεια του.
Σιγα ομως τον εξοπλισμο αφου πιο πολυ μετραει η καμερα στο παρκαρισμα και το σπορ χαμηλωμα[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38] -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγραψα :Εγώ το έχω πει . Τους βαγκέληδες και τους κλειδολάγνους πρέπει να τους ταπώνεις νωρίς , γιατί αν τους αφήσεις ξεσαλώνουν και χαλάνε τα θέματα των άλλων...
Το θέμα είναι πολύ απλό . Εχουν εσωτερική αμφιβολία για την αγορά τους και προσπαθώντας να το παρουσιάσουν σαν υπεραμάξι και να πείσουν τους άλλους για αυτό , στην ουσία προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους για την επιλογή τους .
Καθότι ο φόβος του Μηλιώκα είναι πάντα ενεργός...
Δεν με ακούσατε και το θέμα συνεχίζει να χαλάει , όπως χάλασαν οι ίδιοι το θέμα του 3008 ...
Αρχικά άλλο το δέρμα και άλλο η φτηνή δερματίνη που βάζουν οι γερμανοί στους φτωχούς αγοραστές σήματος που έχουμε πολλούς στην ψωροκώσταινα...
Για αυτό το κοστολογούν 3-4 κατοστάρικα και όχι 3-4 χιλιάρικα που κάνει το κανονικό δέρμα . Επειδή ήταν δερματίνες κρύωνε και καιγόταν , αλλά και ίδρωνε ο κ... σας ....
Ο άλλος έχει αλογόνου φώτα στο αμάξι του , αλλά λέει τα ξένον είναι ξεπερασμένα...
Τι άλλο θα διαβάσουμε από τους κλειδοδείχτες...
Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας είχε το C4 από το 2004 . Αλλά τότε επειδή δεν το είχαν οι γερμανοί , οι 40άρηδες του ειδικού ρύπου συγνώμη τύπου ήθελα να πω , το έλεγαν ανούσια γκατζετιά ..
Οπως και τα περιστρεφόμενα ξένον .Φώτα στροφής πραγματικά έχουν πολλά αυτοκίνητα , αλλά οι γερμανοί ανάβουν το ένα φως ομίχλης ... Ισως ήταν καλύτερα να άναβαν το φλας . Θα είχαν 2 σε ένα...
Το νάβι είναι μια καλή λύση , αλλά μπορεί να αντικατασταθεί με το κινητό . Δεν θα το έλεγα πάντως αρνητικό για το αμάξι αν το είχε . Το άνοιγμα χωρίς κλειδί που προσφέρεται πλέον σε όλα τα αμάξια δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα , αφού πάντα κάτι κουβαλάς .
Την αυτόματη εναλλαγή φώτων την έχουν και πολύ φτηνότερα αμάξια από το Τιγκουάν και γενικά αυτά που έχει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό .
Σίγουρα το Κούγκα επειδή είναι παλιότερο μοντέλο κάποια από αυτά δεν τα έχει και θα τα έχει το επόμενο μοντέλο .
Αλλά η διαφορά τιμής σύμφωνα με αυτά που λέει ο Μαρίνος είναι μεγάλη αφού μιλάμε για διαφορές γύρω στο 20 % .
Το Κόντιακ όμως προσφέρει μεγαλύτερους χώρους οπότε δικαιολογείται για κάποια πράγματα .
μάθε πρώτα τί είναι το lane assist και ξαναέλα
-
Ρε μη τρώγεστε. Ο καθένας αγοράζει αυτό που γουστάρει η τσέπη του και τα μάτια του.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
....οι ίδιοι κολλημένοι ήρθαν και εδώ μέσα για να (επι)δείξουν τα κολλήματά τους, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να -προσπαθήσουν να- καταλάβουν ότι είναι κολλημένοι και -να προσπαθήσουν- να καταλάβουν τα επιχειρήματα των άλλων, εν προκειμένω των αγοραστών του Kuga.
.....Αλλά έρχεται ο γερμανόφιλος και σου λέει άχρηστα τα xenon, μειονέκτημα τα δέρματα, σιγά το χρήσιμο navi, και τι να το κάνω το park assist, αλλά είναι super duper υπερχρήσιμο-που δεν μπορώ να κάνω χωρίς αυτό-δόξα το γιαραμπί και τη VW που το έβαλε- την αυτόματη εναλλαγή φώτων (ένα extra δηλαδή των 100€). Για να βγάλει το, κατά παγκόσμια ομοφωνία, καλύτερα εξοπλισμένο Kuga, ως χειρότερο από το μεσαίο Tiguan, που δεν έχει κανένα σοβαρό στοιχείο εξοπλισου.....
Αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να τους τρολάρεις μέχρι να βαρεθούν, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, ώσπου να αποφασίσουν να κάνουν μια ενήλικη συζήτηση. Σε λίγο θα μας πουν ότι όντως οι '4 ρόδες και δώρο οι αναπτήρας' που γελοιοποιούσε τον εξοπλισμό των γερμανικών παλιά, σήμαινε ότι τα VW είναι super εξοπλισμέναΒλεπω Αντωνη το συνεχιζεις και μαλιστα στο ιδιο τεμπο με κλασικες παιδικες ατακες αναπτηρων-ροδες.
Ο πρωτος που θα ξεκολλησει ή να ξεκαβαλησει κανα καλαμι ειναι ατομα που παιρνουν οικογενειακο suv και θεωρουν σαν vfm τον καλυτερο εξοπλισμο με τις 18αρες και τους μαρσπιεδες απο τις ενεργες διορθωσεις τιμονιου,την καλυτερη διακριση πριν λιγο καιρο στα κρας τεστ απ ολα τα suv, τα φρενα (που δε μας τα χαρισες αλλα διαπιστωμενα απο μετρησεις ως κορυφαια), ακομα και το light assist που κοροιδευεις σαν ευτελους αξιας. Συστηματα ασφαλειας που κανουν τη διαφορα μεταξυ ζωης και θανατου σε αυτον και την οικογενεια του.
Σιγα ομως τον εξοπλισμο αφου πιο πολυ μετραει η καμερα στο παρκαρισμα και το σπορ χαμηλωμα[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]αν το αμάξι δεν έχει εξοπλισμό pimp my ride όλα τα άλλα είναι άχρηστα
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ρε μη τρώγεστε. Ο καθένας αγοράζει αυτό που γουστάρει η τσέπη του και τα μάτια του.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κατσε ρε φίλε, άλλο αυτό, να λέμε για τα αμάξια και αλλο να επιτίθεται ο κάθε καημένος και να σε λέει 'κλειδούχο' και λοιπές αρλούμπες.
-
Δεν αλλάζει σε κάτι αυτό που λέω. Γούστα είναι.
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
Φυσικα και αξιζει να περιμενεις το Karoq.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φιλε μου αν δεν εχεις προβλημα παρκαρισματος παρε το kodiaq 1.4 tsi με 22χλρ.
Αλλιως tiguan 1.4 tsi advance με σουπερ εξοπλισμο στα 25700.
Εγω σε αυτα ειχα καταληξει, αλλα επειδη τελικα ηθελα αυτοματο και diesel πηρα το kodiaq 2.0 TDI dsgειστε δυο ατομα που προσπαθειτε να πεισετε τους παντες και ποιο πολυ τον ευατο σας οτι εχετε κανει την καλυτερη επιλογη...λεει ο αλλος για kuga και karoq και εσυ του γραφεις τα δικα σου...tiguan!!και επειδη εσυ πηρες kodiaq πρεπει να το παρει ολος ο κοσμος γιατι?? αν δεν εχει αναγκη τους χωρους του?? μηπως για τον εξοπλισμο του?που για να το παρεις στην εκδοση style πρεπει να βαλεις γερα το χερι στην τσεπη !!!γιατι η εκδοση Ambition φιλε μου ειναι για εμενα πολυ φτωχη στον εξοπλισμο της για αυτα που προσφερει....και μην μου πεις οχι!!γιατι πηγα και το ειδα...και οταν ειδα τις ταπετσαριες στα καθισματα απο υφασμα την ασπρομαυρη οθονη στον για τον υπολογιστη ταξιδιου η τα φωτα αλογονου οκ ....! και σας χαλανε τα δερματινα καθισματα(που το foρντ εχει και συνδιασμο με αλκανταρα) και τα ξενον λογικο μια παροιμια λεει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....!!! και οπως ειπαν και ποιο πανω το θεμα ειναι συγκεκριμενο δεν ειναι φορντ vs ... υπαρχει και θεμα με ολα τα suv crossover που μπορειτε να πεισετε τους και αλλους να παρουν αυτα τα 2 supersuv
ναι ρε μεγάλε δε γουστάρω δερμάτινα καθίσματα. Τα είχα και τα θεωρώ ανούσια αφου δεν προσφέρουν τίποτα (αν προσφέρουν, για πες μας) αλλά και προβληματικά στη ζέστη. Δε μπορούμε να το πούμε χωρίς να μας πεις κομπλεξικούς με παροιμίες για αλεπούδες? Γιατί επιτίθεστε προσωπικά?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Βλεπω Αντωνη το συνεχιζεις και μαλιστα στο ιδιο τεμπο με κλασικες παιδικες ατακες αναπτηρων-ροδες.
Σιγα ομως τον εξοπλισμο αφου πιο πολυ μετραει η καμερα στο παρκαρισμα και το σπορ χαμηλωμα[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]αν το αμάξι δεν έχει εξοπλισμό pimp my ride όλα τα άλλα είναι άχρηστα [emoji38]
Θεος!
Σ ωραιοοοοοος -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Δεν αλλάζει σε κάτι αυτό που λέω. Γούστα είναι.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
συμφωνώ απόλυτα. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί όμως και οι ειρωνείες για κλειδούχους, σήματα και άλλα κομπλεξικά όμως είναι απαράδεκτοι. Και απαντιούνται ανάλογα
και εγώ θεωρώ εκτός γούστου μου το rline του tiguan και το s line του kuga. Αλλά δεν γύρισα να πω κανέναν κάγκουρα ή κακόγουστο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγω σε αυτα ειχα καταληξει, αλλα επειδη τελικα ηθελα αυτοματο και diesel πηρα το kodiaq 2.0 TDI dsgειστε δυο ατομα που προσπαθειτε να πεισετε τους παντες και ποιο πολυ τον ευατο σας οτι εχετε κανει την καλυτερη επιλογη...λεει ο αλλος για kuga και karoq και εσυ του γραφεις τα δικα σου...tiguan!!και επειδη εσυ πηρες kodiaq πρεπει να το παρει ολος ο κοσμος γιατι?? αν δεν εχει αναγκη τους χωρους του?? μηπως για τον εξοπλισμο του?που για να το παρεις στην εκδοση style πρεπει να βαλεις γερα το χερι στην τσεπη !!!γιατι η εκδοση Ambition φιλε μου ειναι για εμενα πολυ φτωχη στον εξοπλισμο της για αυτα που προσφερει....και μην μου πεις οχι!!γιατι πηγα και το ειδα...και οταν ειδα τις ταπετσαριες στα καθισματα απο υφασμα την ασπρομαυρη οθονη στον για τον υπολογιστη ταξιδιου η τα φωτα αλογονου οκ ....! και σας χαλανε τα δερματινα καθισματα(που το foρντ εχει και συνδιασμο με αλκανταρα) και τα ξενον λογικο μια παροιμια λεει οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....!!! και οπως ειπαν και ποιο πανω το θεμα ειναι συγκεκριμενο δεν ειναι φορντ vs ... υπαρχει και θεμα με ολα τα suv crossover που μπορειτε να πεισετε τους και αλλους να παρουν αυτα τα 2 supersuv
ναι ρε μεγάλε δε γουστάρω δερμάτινα καθίσματα. Τα είχα και τα θεωρώ ανούσια αφου δεν προσφέρουν τίποτα (αν προσφέρουν, για πες μας) αλλά και προβληματικά στη ζέστη. Δε μπορούμε να το πούμε χωρίς να μας πεις κομπλεξικούς με παροιμίες για αλεπούδες? Γιατί επιτίθεστε προσωπικά?
ρε ανθρωπε 2 σελιδες πισω ενας χριστιανος ρωτησε αν αξιζει να περιμενει το skoda karoq και οτι ειναι αναμεσα σε αυτο και στο kuga που πηρε προσφορα... και εσυ λες παρε kodiaq η tiguan .... ε απο εκει και περα πεσμου ποιος ειναι κολημενος
-
Φίλε chemic σε αυτό που έγραψες και μόνο...
....και εγώ θεωρώ εκτός γούστου μου το rline του tiguan και το s line του kuga. Αλλά δεν γύρισα να πω κανέναν κάγκουρα ή κακόγουστο.Οι εκδόσεις αυτές αν και εντυπωσιάζουν πολύ κόσμο εντούτοις μειώνουν τα μόνα χαρακτηριστικά που εν πολλοίς διακρίνουν την κατηγορία για τις εκτός δρόμου δυνατότητες της. Προσωπικά μου είναι αδιάφορες για αυτό τον λόγο. Ενώ δηλαδή βλέπω ως λογική την εικόνα ενός κούγκα ή ακόμη περισσότερο του ταπεινού (χαχαχαχαχα!!!) τιγκουάν με τον 1.6 Τdi σε εκτός δρόμου διαδρομές, οι προαναφερθείσες εκδόσεις εκεί έχουν αντιφατική προσέγγιση.
Η ύπαρξη τους έρχεται βέβαια να καταδείξει πόσο έχει μπασταρδέψει το αγοραστικό κοινό του segment -
Υπάρχει κάποιο forum μόνο για Ford kuga?
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης pelek έγραψε:
Υπάρχει κάποιο forum μόνο για Ford kuga?Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Σε όλα τα νήματα συμβαίνουν αυτά. Ποιο είναι το ζήτημά σου;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Υπάρχει κάποιο forum μόνο για Ford kuga?
Σε όλα τα νήματα συμβαίνουν αυτά. Ποιο είναι το ζήτημά σου; [emoji38]
Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει το αν είναι καλύτερο το ένα η το άλλο αυτοκίνητο. Με ενδιαφέρει μόνο να ενημερώθω και να ανταλλαξω απόψεις γι αυτό που επέλεξα καλός η κακός.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλε chemic σε αυτό που έγραψες και μόνο...
....και εγώ θεωρώ εκτός γούστου μου το rline του tiguan και το s line του kuga. Αλλά δεν γύρισα να πω κανέναν κάγκουρα ή κακόγουστο.Οι εκδόσεις αυτές αν και εντυπωσιάζουν πολύ κόσμο εντούτοις μειώνουν τα μόνα χαρακτηριστικά που εν πολλοίς διακρίνουν την κατηγορία για τις εκτός δρόμου δυνατότητες της. Προσωπικά μου είναι αδιάφορες για αυτό τον λόγο. Ενώ δηλαδή βλέπω ως λογική την εικόνα ενός κούγκα ή ακόμη περισσότερο του ταπεινού (χαχαχαχαχα!!!) τιγκουάν με τον 1.6 Τdi σε εκτός δρόμου διαδρομές, οι προαναφερθείσες εκδόσεις εκεί έχουν αντιφατική προσέγγιση.
Η ύπαρξη τους έρχεται βέβαια να καταδείξει πόσο έχει μπασταρδέψει το αγοραστικό κοινό του segment [emoji38]Καποιος με τετοιο πακετο θα σου πει οτι και παλι του μενει η ψηλοτερη θεση οδηγησης , η ευκολοτερη προσβαση/φορτωμα.
Κι εγω συμφωνω σε αυτο , δε θα επελεγα τετοια εκδοση.
Εν τω μεταξυ ειδα σημερα μαυρο Kuga του παει τρομερα το συγκεκριμενο χρωμα.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εν τω μεταξυ ειδα σημερα μαυρο Kuga του παει τρομερα το συγκεκριμενο χρωμα.
Λες;
-
Χαλια ειναι απορω πως το κυκλοφορεις! [emoji14]
-
Εκτός του ότι περνάει η ώρα διαβάζοντας τόσα σχόλια δεν νομίζω πως προσφέρει κάτι επιπλέον αυτή η διαμάχη. Γίνεται πραγματικά χωρίς λόγο. Είμαι στο γκρουπ βαγκ πάνω από μια δεκαετία ακόμα και τώρα και έχω δει και τα καλά και τα κακά. Το Φλεβάρη που θα γυρίσω Ελλάδα θα παραλάβω το κουγκα βενζίνη με τα 182. Πριν το πάρω έψαξα όλη αυτή την κατηγορία και στα 30+ οι επιλογές ήταν αρκετές και εαν βάλουμε στο παιχνίδι και μεταχειρισμένα 1-2 ετών ακόμα περισσότερες. Προσωπικά όμως δεν μπορεί να με πείσει πως έκανα λάθος επιλογή ή όχι. Άλλοι λένε πως είναι πολλά λεφτά και άλλοι λένε πως είναι καλά για αυτά που προσφέρει αλλά στο τέλος μόνο από την δική μου τσέπη θα βγουν. Είχα πάει και ειχα δει το σκοντα το οποίο το απέρριψα γρήγορα γιατί απλά δεν μου καθόταν καλά στο μάτι, είδα τιγκουαν και Νισσαν. Δεν μπορώ να πω, μου άρεσαν και πάλευα πολύ στο τι να πάρω τελικά. Όταν είδα το κουγκα το συμπάθησα πολύ γρήγορα και όταν το οδήγησα μου άρεσε πολύ. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση πιο πολύ με το συναίσθημα πάρα με ωμά στατιστικά και λίστα εξοπλισμού. Προτιμούσα να υστερεί κάπου το αμάξι μου και να χαίρομαι όταν το βλέπω κ το οδηγώ πάρα να χαίρομαι μόνο όταν σκεφτώ τον εξοπλισμό κ τα στατιστικά του. Εν κατακλείδι διαβάζοντας εδώ έχω φτάσει στο σημείο να θεωρώ πως το κουγκα είναι ένα επικίνδυνο αμάξι με ασφάλεια περασμένης δεκαετίας, το τιγκουαν να είναι ένα αμάξι που θα έπρεπε να το πουλάνε 10000€ λιγότερο για να αξίζει κτλ κτλ. Φυσικά δεν ισχύει κάτι από αυτά και σε αυτό το βαθμό. Όλα αυτοκίνητα είναι, χαλαρωστε. Ο καθένας αγοράζει σύμφωνα με τα θέλω του και τι πιστεύει. Μπορεί σε ενα δύο χρόνια να τα μην έχετε καν τα συγκεκριμένα. Τέλος και εγω μαύρο το πήρα, θα πως είναι όταν το παραλάβω.
-
Ο χρήστης pelek έγραψε:
Υπάρχει κάποιο forum μόνο για Ford kuga?Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Ειδικά για Kuga στην Ελλάδα όχι, αλλά μπορείς να περάσεις μια βόλτα από το Club Ford Hellas, που έχουμε και δικό μας section.
Αλλιώς μπορείς να μπεις στο Ford Kuga Owners Club Forums!, το οποίο είναι για τους άγγλους, αλλά μια χαρά μπορεί να βολέψει και μας
Κατά τα άλλα, και το λέω σε όλους, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ποιοι είναι οι κολλημένοι που γράφουν -και- εδώ μέσα, οπότε απλά τους αγνοείτε, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι μας, και το παρόν thread θα ξαναβρεί τη φυσιολογική και χρήσιμη ροή του. Για ακόμα πιο δραστικά μέτρα, αν δεν θέλετε να βλέπετε καν τις ασυναρτησίες που γράφουν, μπορείτε να τους μπλοκάρετε. Δυστυχώς όμως αυτό επεκτείνεται σε όλο το εύρος του forum, και μπορεί σε κάποιο άλλο θέμα -που δεν υφίσταται ως πρόβλημα το κόλλημά τους- να γράφουν πιο σωστά πράγματα....
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
ρε ανθρωπε 2 σελιδες πισω ενας χριστιανος ρωτησε αν αξιζει να περιμενει το skoda karoq και οτι ειναι αναμεσα σε αυτο και στο kuga που πηρε προσφορα... και εσυ λες παρε kodiaq η tiguan .... ε απο εκει και περα πεσμου ποιος ειναι κολημενος
και μου είπε ο άνθρωπος **ΔΥΣΤΥΧΩΣ **δεν χωραει στο γκαραζ μου το kodiaq και τελείωσε το θέμα. Δε του φάνηκε κουφό αυτό που του είπα, εσένα γιατί σου φαίνεται και με λες κολημένο? Επέμενα? του είπα όχι φίλε πάρε τουλάχιστον το tiguan? Εσύ τί ζόρι τραβάς? αστυνομία των ποστ σας βάλαμε?
Άσε που το tiguan ουσιαστικά είναι ίδιο αμάξι με το karoq που είπε πως θέλει, όπως και το kodiaq.
Ford Kuga