-
Έχω δει ένα Kuga ST Line με αυτά τα φώτα (την Led ταινία) και προσπαθούσα να καταλάβω εάν είναι US Specs, γιατί άλλα ST Line που έχω δεί έχουν απλά φώτα πίσω. Είναι αρκετά πιο όμορφα και με εντυπωσίασαν...τα θέλω!!!
-
Fordpass checked. Αρκετά καλό.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Fordpass checked. Αρκετά καλό.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε τοτε βάλε και το ford + Alexa που βγήκε. Υποτίθεται οτι μιλάς και σου βάζει στο navigation προορισμό. Εγώ κατάφερα μόνο να μου πει τι ταινίες παίζονται στο Βόλο
-
Σας έχει τύχει ποτέ το παρακάτω:
Εχθές σταματημένος σε φανάρι με ενεργοποιημένο το hill assist και ενώ έχει μπει σε λειτουργία το startstop όταν πήγα να ξεκινήσω πάταγα γκάζι και ενώ Ανέβαζε στροφές δεν κουνιόταν το αμάξι ( σαν να μην έδινε ώθηση) έκλεισα και ξανά άνοιξα την μηχανή και μετά όλα μια χαρά
Σας έχει τύχει ποτέ αυτό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Υποτίθεται οτι μιλάς και σου βάζει στο navigation προορισμό. Εγώ κατάφερα μόνο να μου πει τι ταινίες παίζονται στο Βόλο -
Παρασκευη που παρελαβα ο αντιπροσωπος μου ειπε πως εχει τα καινουργια φωτα.δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα.ειναι στο σχημα ή στο φωτισμο?
ερωτηση: πως ανεβαζω Foto?
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
Παρασκευη που παρελαβα ο αντιπροσωπος μου ειπε πως εχει τα καινουργια φωτα.δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα.ειναι στο σχημα ή στο φωτισμο?Σχήμα ίδιο, αλλά ο φωτισμός είναι Led και είναι περιμετρικός.
Δες την φωτογραφία του Στέλιου, φαίνεται ότι φωτίζεται περιμετρικά το φως (ταινία Led) και όχι το κόκκινο φως κάτω από το φλας.
-
Δημοσίευσηαπό Fanis75 » 26 Μαρ 2018 09:04
lefteris-g έγραψε:
Παρασκευη που παρελαβα ο αντιπροσωπος μου ειπε πως εχει τα καινουργια φωτα.δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα.ειναι στο σχημα ή στο φωτισμο?Σχήμα ίδιο, αλλά ο φωτισμός είναι Led και είναι περιμετρικός.
Δες την φωτογραφία του Στέλιου, φαίνεται ότι φωτίζεται περιμετρικά το φως (ταινία Led) και όχι το κόκκινο φως κάτω από το φλας
Θα το κοιταξω το απογευμα και ενημερωνω.
foto πως ανεβαζω ????
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
foto πως ανεβαζω ????Πας εδώ http://www.tinypic.com ανεβάζεις τη photo (κάθε δύο photos σου πετάει ένα captcha), αντιγράφεις το URL της εικόνας και το κολλάς όπως είναι μέσα στο post σου.
-
εσυ λευτερη σιγουρα θα τα εχεις εμεις τι κανουμε?
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Σας έχει τύχει ποτέ το παρακάτω:Εχθές σταματημένος σε φανάρι με ενεργοποιημένο το hill assist και ενώ έχει μπει σε λειτουργία το startstop όταν πήγα να ξεκινήσω πάταγα γκάζι και ενώ Ανέβαζε στροφές δεν κουνιόταν το αμάξι ( σαν να μην έδινε ώθηση) έκλεισα και ξανά άνοιξα την μηχανή και μετά όλα μια χαρά
Σας έχει τύχει ποτέ αυτό;
Είσαι σταματημένος σε ανηφόρα. Εχεις νεκρά και πατάς μόνο φρένο. Μπαίνει το start stop και το αμάξι σβήνει. Θες να ξεκινήσεις. Πατάς συμπλέκτη. Μέχρι να βάλεις 1η το αμάξι έχει πάρει μπρος. Αφήνεις το φρένο και τοτε μπαίνει το hill assist. Πατάς γκάζι αφήνοντας συμπλέκτη και φεύγεις. Μήπως όταν πατησες συμπλέκτη δεν πήρε μπροστά και έμεινες να πατάς γκάζι; Και λόγω hill assist νομιζες οτι απλά δεν δίνει;
-
Σας έχει τύχει ποτέ το παρακάτω:
Εχθές σταματημένος σε φανάρι με ενεργοποιημένο το hill assist και ενώ έχει μπει σε λειτουργία το startstop όταν πήγα να ξεκινήσω πάταγα γκάζι και ενώ Ανέβαζε στροφές δεν κουνιόταν το αμάξι ( σαν να μην έδινε ώθηση) έκλεισα και ξανά άνοιξα την μηχανή και μετά όλα μια χαρά
Σας έχει τύχει ποτέ αυτό;Είσαι σταματημένος σε ανηφόρα. Εχεις νεκρά και πατάς μόνο φρένο. Μπαίνει το start stop και το αμάξι σβήνει. Θες να ξεκινήσεις. Πατάς συμπλέκτη. Μέχρι να βάλεις 1η το αμάξι έχει πάρει μπρος. Αφήνεις το φρένο και τοτε μπαίνει το hill assist. Πατάς γκάζι αφήνοντας συμπλέκτη και φεύγεις.** Μήπως όταν πατησες συμπλέκτη** δεν πήρε μπροστά και έμεινες να πατάς γκάζι; Και λόγω hill assist νομιζες οτι απλά δεν δίνει;
Και πώς ανέβαζε στροφές?
-
Δεν γίνεται να ανέβαζε στροφές με ταχύτητα χωρίς να τσουλαει. Είναι μηχανικά αδύνατον χωρίς να έχει βρωμισει το σύμπαν απο τον συμπλέκτη. Ή δεν είχες ταχύτητα ή δεν ανέβαζε στροφές.
-
Δεν γίνεται να ανέβαζε στροφές με ταχύτητα χωρίς να τσουλαει. Είναι μηχανικά αδύνατον χωρίς να έχει βρωμισει το σύμπαν απο τον συμπλέκτη. Ή δεν είχες ταχύτητα ή δεν ανέβαζε στροφές.Υπάρχει περίπτωση να μην είχε απεργοποιηθει το χειρόφρενο από την λειτουργία hill assist?
-
Θα το καταλαβαινες, θα γονάτιζε όλο το αμάξι. Επίσης θα σου είχε σβήσει αν είχες αφήσει όλο το συμπλέκτη
-
Είναι τα νέα φωτα
-
super!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Fordpass checked. Αρκετά καλό.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο ελληνικό app store για iOS δεν βρίσκω κάτι σχετικό, ούτε το Ford Alexa που προαναφέρθηκε. Μιλάτε για περιβάλλον Android? Επίσης η ανάπτυξη του Spotify σε περιβάλλον Ford Sync που τερματίστηκε, υποθέτω πως δεν αφορά την εφαρμογή στο Apple car play, σωστά;
-
Και πολύ ωραίο το μαύρο στο st line τού πάει πολύ το χρώμα...και τα πίσω φώτα ωραία...Φαντάζομαι και το δικό μού αυτά θα έχει
-
Και οι 2 εφαρμογές υπάρχουν και για android και για ios, αλλά όχι στα Ελληνικά καταστήματα. Πχ
https://itunes.apple.com/us/app/ford-alexa/id1316029395?mt=8Για android τις κατεβαζουμε από site 3ων. Για ios αν θυμάμαι καλά μπορείς να φτιάξεις καινούργιο λογαριασμό στην αντίστοιχη γλώσσα μέσα από το itunes και αφού τα κατεβάσεις να τα περάσεις στο κινητό. Αλλά έχουν περάσει χρόνια οποτε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. Μια αναζήτηση στο google θα βοηθήσει.
Το spotify δουλεύει κανονικά μέσω car play και android auto.
Ford Kuga