-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Άσχετο, αλλά ρε παιδιά τόσο σημαντικό είναι να ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ με το πόδι? Δλδ οκ, ωραίο γκατζετάκι, αλλά μέχρι εκεί.Ο σένσορας ποδιού είναι extra, αλλά γενικά το όλο θέμα της ηλεκτρικής πίσω πόρτας δεν έχει να κάνει μόνο με φορτωμένο άντρα/γυναίκα, αλλά κοντούς που δεν φτάνουν, γυναίκες που δεν μπορούν να ανοίξουν/κλείσουν τη πίσω -σχετικά βαριά- πόρτα, ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες κλπ.
Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα extra που άμα θέλουμε, προσθέτουμε ανά πάσα στιγμή με περίπου ~500€ κόστος
-
Αν δουλεύει με τη μία και δεν θέλει να κουνάς το πόδι σαν ηλίθιος, βολεύει πάρα πολύ. Προχθές φόρτωνα βαλίτσες με ψιλόβροχο και δεν ήθελα να τις ακουμπήσω κάτω, αναγκαζόμουν να κάνω ακροβατικά με το ένα πόδι για να ανοίξω πίσω.
Επίσης βολεύει αν το γκαράζ είναι χαμηλό και δεν μπορεί να ανοίξει η πόρτα μέχρι επάνω, με το αυτόματο άνοιγμα το σταματάς εκεί που θες νομίζω.
-
Οντως το ρθυμίζεις και για 'κοντους'... ενα κακο που εχει και εμενα μου την ωιλοδινει ειναι πως ειναι λιγο της υπομονης...
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Οντως το ρθυμίζεις και για 'κοντους'... ενα κακο που εχει και εμενα μου την ωιλοδινει ειναι πως ειναι λιγο της υπομονης...H aftermarket λύση που γνωρίζω έχει δύο ταχύτητες, και οι περισσότεροι που το βάλανε διαμαρτύρονται ότι η 'γρήγορη' ρύθμιση χτυπάει αρκετά δυνατά την πόρτα στο κλείσιμο, οπότε το βάζουν στην 'αργή' (και μετά λένε ότι πάει αργά )
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Οντως το ρθυμίζεις και για 'κοντους'... ενα κακο που εχει και εμενα μου την ωιλοδινει ειναι πως ειναι λιγο της υπομονης...
H aftermarket λύση που γνωρίζω έχει δύο ταχύτητες, και οι περισσότεροι που το βάλανε διαμαρτύρονται ότι η 'γρήγορη' ρύθμιση χτυπάει αρκετά δυνατά την πόρτα στο κλείσιμο, οπότε το βάζουν στην 'αργή' (και μετά λένε ότι πάει αργά )
ωωωωω, κυριε πρεσβη.... ασσος με τη βουλα - τη πατουλιδου...
-
Αφού αναγκαστικά γυρνάνε τα περισσότερα usernames που έχουν θέμα με το νέο portal, είπα και εγώ γιατί να μην ξαναγυρίσω στο ιστορικό μου (κοντεύει 15 χρόνια) nickname ?
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Άσχετο, αλλά ρε παιδιά τόσο σημαντικό είναι να ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ με το πόδι? Δλδ οκ, ωραίο γκατζετάκι, αλλά μέχρι εκεί.
Ωραίο είναι και πολύ χρήσιμη!
Αλλά εγώ δεν μιλάω για αυτό αλλά για την απλή ηλεκτρική πόρτα που ανοίγει είτε από μέσα με κουμπί, είτε με το κλειδί από απόσταση και ναι για εμένα είναι εξαιρετικά χρήσιμη και για €350 που έχει την θεωρώ χαμηλή τιμή και εάν δεν άλλαζε η φορολογία θα την είχα ήδη βάλει!
Αντώνη, επιτέλους με το 'σωστό' όνομα!!
-
Ναι οκ, μπερδεύτηκα. Νόμιζα ότι έλεγες για το πόδι.
-
Φάνη (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται), εδώ είστε:
Electric Tailgate Lift Assist System
Kuga/Escape 2017, 2017, και προσθέτουμε το Foot Sensor, 550$ στο σπίτι μας. Α, και θέλει και ένα 3ωράκι για να μπει...
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Φάνη (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται), εδώ είστε:Electric Tailgate Lift Assist System
Kuga/Escape 2017, 2017, και προσθέτουμε το Foot Sensor, 550$ στο σπίτι μας. Α, και θέλει και ένα 3ωράκι για να μπει...
Ευχαριστώ Αντώνη!!!
Εξαιρετικό φαίνεται....φοβάμαι λίγο την τοποθέτηση, αλλά θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά!
-
Q. The door opening speed is a little fast, can it be slow down?
A. Yes TL105 support two door open modes - NORMAL / FAST. It is simple to switch between them, just hold the control button in the gate until you hear Bee Bee Bee alarm five times. -
Εντάξει, οι κινέζοι και τα αγγλικά είναι -περίπου- παράλληλες ευθείες, δεν συναντώνται ποτέ
Αν δεν κάνω λάθος όμως, όλες οι ηλεκτρικές πόρτες πρέπει να έχουν προειδοποιητικό ήχο/alarm, σωστά ?
-
πραγματικά δεν ξέρω αν κάνουν κάποιο προειδοποιητικό ήχο οι εργοστασιακές αυτόματες πόρτες. Εγώ όντως γέλασα με την μετάφραση.
-
Όσο για τον φίλο πού είναι σε δίλλημα για Karoq η Kuga να τού πω και εγώ την γνώμη μου γιατί πριν επιλέξω έκανα τεράστια έρευνα αγοράς και η αλήθεια είναι πώς πριν έρθει το karoq στην Ελλάδα ήμουν φανατικός θαυμαστής του(με είχαν πείσει πολύ τα reviews,η δοκιμές και τα συγκριτικά).Έχουμε και λέμε λοιπόν αν πάς σε karoq style Και σε kuga st-line πάντα σε βενζίνη με 150hp έχεις τις εξής διαφορές.Το karoq αρκετά πιο ευρύχωρο παντού,το Kuga όμως πιο εντυπωσιακό εξωτερικά και πιο ογκώδες.Το karoq πιο καλές επιδόσεις και αρκετά άνετο,το kuga δείχνει να πατάει καλύτερα στο δρόμο,είναι αρκετά πιο βαρύ βέβαια,το karoq σαφώς με λιγότερο εξοπλισμό από το kuga...Το kuga τα έχει πραγματικά όλα....Και τώρα το πιο σημαντικό...Karoq με μεταλλικό χρώμα 27+ με το κλειδί στο χέρι....Kuga με μεταλλικό χρώμα 25000 με το κλειδί στο χέρι + πολλά έξτρα.Και κάτι Επίσης σημαντικό πού έβγαλε το Karoq από το δίλλημα μού...αν το παραγγείλεις τώρα περίμενε το μετά το καλοκαίρι...Ίσως τον Σεπτέμβρη
-
@the ace, τι παίζει με το όνομα σου;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
@the ace, τι παίζει με το όνομα σου;Για κάποιο λόγο έπρεπε να καταργηθούν τα nicks με κεφαλαία, οπότε αφού θα (ξανα)άλλαζα nick, είπα να γυρίσω σε κάτι που θυμίζει το παλιό μου (το οποίο ακόμα υπάρχει, οπότε έπρεπε να μπει και το '_' για να μην μπλεχτούν)
-
Ευχαριστώ φίλε (μόλις είδα ότι το έχεις γράψει στην προηγούμενη σελίδα..)
-
τελικα απο χτες ειμαι κι εγω στο club!!
παραγγελια st-line black 1.5 βενζινη!
τωρα σε αναμονη παραδοσης!!
-
Άντε με το καλό να παραλάβεις!!
Ετοιμοπαράδοτο ή περιμένεις να έρθει από Ισπανία?
Το χρώμα δεν είναι του γούστου μου, αλλά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία, εσένα να σου αρέσει!
-
Με το καλο το θηριο!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga