-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Και μόλις είδα ότι οι ΛΤΠΦ τσίμπησαν περίπου ένα 300αρι ευρώπουλα, με αποτέλεσμα το Business πλέον να παραμένει στα 22Κ€ ΜΟΝΟ με το απλό μπλε χρώμα, ισχύει όντως ?Καιρό έχουν τσιμπήσει οι ΛΤΠΦ Αντώνη. Το Business μένει στα 22Κ και με μεταλλικό (το απλό μεταλλικό, όχι το ακριβό), αλλά χωρίς να μπορείς να βάλεις κάτι άλλο, έτσι τουλάχιστον μου είπε ο πωλητής της Βελμαρ πριν 1 μήνα που είχα ρωτήσει για έναν γνωστό μου.
-
H βασική ΛΤΠΦ είναι 16.994€, πως χωράει μεταλλικό χρώμα ? Εκτός αν έχουν συνυπολογίσει τα βασικά και τα μεταλλικά στη τιμή αυτή...
Όπως είναι τώρα πάντως, έγινε και το Kuga 'take-it-or-leave-it' 'as-is', δηλαδή στο Business διαλέγεις μόνο το χρώμα...
-
H βασική ΛΤΠΦ είναι 16.994€, πως χωράει μεταλλικό χρώμα ? Εκτός αν έχουν συνυπολογίσει τα βασικά και τα μεταλλικά στη τιμή αυτή...Δεν το ξέρω Αντώνη, δεν το έχω ψάξει περισσότερο, απλά αναφέρω τι μου είπε ο πωλητής όταν τον ρώτησα. Εάν όντως είναι 16.994 χωρίς χρώμα, μόνο με το απλό μπλέ, τότε κάνανε μεγάλη μ@λακία στην FMH!!
-
Και στο νέο φιέστα st line με τα 140ps είχαν την τιμή ελάχιστα κάτω απο τις 14.000ΛΤΠΦ και αναγκαστικά το έπαιρνες όπως είναι κ μόνο μπλε για να μην αλλάξει κλίμακα. Είδαν ότι δεν το έπαιρνε κανένας και τελικά το ανέβασαν στις 14.018 για να μην έχεις διλήμματα.
-
Με 19500 ΛΤΠΦ ξερει κανεις ποσο βγαζει τελικη τιμη?
-
Περίπου 27500
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
γμτ δε λεει
με 26κ παιρνεις το st-line και με 27500 το bus με λιγοτερο εξοπλισμο.εχει μεγαλη διαφορα η ανεση αναμεσα στα 2 μοντελα?
μονο αυτο με προβληματιζει...
-
Ο χρήστης lefteris-g έγραψε:
γμτ δε λεει
με 26κ παιρνεις το st-line και με 27500 το bus με λιγοτερο εξοπλισμο.εχει μεγαλη διαφορα η ανεση αναμεσα στα 2 μοντελα?
Στο είπα, δεν με πιστεύεις ?
Την άνεση για τα δικά σου γούστα, μόνο εσύ μπορείς να την κρίνεις. Ότι έχουν διαφορά, έχουν, αν σου κάνει το ST-Line ή αν προτιμάς το Business, είναι δική σου υπόθεση. Το Business με τα βασικά extras του ST-L είναι χειρότερη επιλογή από όποια πλευρά και αν το δεις. Κάτι που μου πρότειναν στη Βελμάρ είναι, αν δω ότι δεν μου κάνει το ST-L, να ψάξουμε για τράμπα ζαντολάστιχα και αμορτισέρ+ελατήρια.
-
γμτ δε λεει
Εάν φτάσει το Business στα 19.500 ΛΤΠΦ σημαίνει ότι το έχεις φορτώσει με πάρα πολύ εξοπλισμό, αποκλείεται να είναι με λιγότερο εξοπλισμό από το ST line! Απλά μπορεί να είναι με διαφορετικό εξοπλισμό (π.χ. εάν θές 18αρες ζάντες οπωσδήποτε δεν αξίζει να πάρεις το Business και να τις πληρώσεις €1.200 επιπλέον).
Εμένα με τα παρακάτω έξτρα, δεν ξεπέρναγε τις €19.000 ΛΤΠΦ:
- Xenon φώτα
- Πανοραμική Ηλιοροφή
- Ηλεκτρικά ανοιγόμενος χώρος αποσκευών
- Μεταλλικό χρώμα
- Εργοστασιακό συναγερμός
- Θερμαινόμενα καθίσματα
- Θερμαινόμενο τιμόνι
- Εργοστασιακά φυμέ
- Ηλεκτρικές κλειδαριές παιδιών
- Park Assist
- Light Pack
-
Φάνη, και τίποτα από αυτά να μην βάλεις, δέρμα+xenon+ζάντες περνάς άνετα τη ΛΤΠΦ του ST-L, αυτό έλεγα πριν....
-
Φάνη, και τίποτα από αυτά να μην βάλεις, δέρμα+xenon+ζάντες περνάς άνετα τη ΛΤΠΦ του ST-L, αυτό έλεγα πριν....Συμφωνούμε Αντώνη! Το έχω ξαναπεί, εάν θες το ST line πακέτο δεν αξίζει με τίποτα να πας στο Business.
Εάν θές μόνο τα Xenon από το ST Line (όπως εγώ για παράδειγμα, όπου και 18αρες δεν ήθελα με τίποτα!), τότε συμφέρει η Business (όχι μεταπωλητικά), γιατί μπορείς να φτιάξεις με τα ίδια χρήματα ένα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό που θές. Για εμένα π.χ. είναι αδιάφορο το δέρμα, το bodykit, οι ζάντες αλλά σε αυτά τα χρήματα θα ήθελα οπωσδήποτε ηλιοροφή, xenon και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών.
-
Καλυτερα να κανεις ενα test drive μονος σου το ST-Line να το διαπιστωσεις με βαση τα δικα σου stantar γιατι για καποιον το μαλακο για σενα μπορει να ειναι σκληρο.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Καλυτερα να κανεις ενα test drive μονος σου το ST-Line να το διαπιστωσεις με βαση τα δικα σου stantar γιατι για καποιον το μαλακο για σενα μπορει να ειναι σκληρο.Πολύ σωστά!
Και να συμπληρώσω, το test drive να είναι στην ίδια διαδρομή (εάν μπορείς) ώστε να συγκρίνεις στις ίδιες συνθήκες.
-
που να βρεις το Business για test drive Ομως?
η αντιπροσωπεια εχει to st-line!!
-
που να βρεις το Business για test drive Ομως?η αντιπροσωπεια εχει to st-line!!
Μπορείς να ζητήσεις από κάποιο παιδί που το έχει, π.χ. το Φάνη και εγώ του το ζήτησα πριν 6 μήνες και ακόμα περιμένω
-
που να βρεις το Business για test drive Ομως?η αντιπροσωπεια εχει to st-line!!
Ποια αντιπροσωπεία?
Είναι δυνατόν, τόσες αντιπροσωπείες στην Αθήνα, όλες να έχουν μόνο ST line? -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
H βασική ΛΤΠΦ είναι 16.994€, πως χωράει μεταλλικό χρώμα ? Εκτός αν έχουν συνυπολογίσει τα βασικά και τα μεταλλικά στη τιμή αυτή...
Δεν το ξέρω Αντώνη, δεν το έχω ψάξει περισσότερο, απλά αναφέρω τι μου είπε ο πωλητής όταν τον ρώτησα. Εάν όντως είναι 16.994 χωρίς χρώμα, μόνο με το απλό μπλέ, τότε κάνανε μεγάλη μ@λακία στην FMH!!
Επειδη περασα μεσα στην εβδομαδα και ρωτησα η τιμη που λετε ειναι με το μεταλλικο που στοιχιζει 396. Η ΛΤΠΦ παραμενει 16.598. Παντως πλεον στο business μπορεις να βαλεις μονο μεταλλικο και τελος..
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
εντω αγρινιο μερια
-
Πάντως το Business έχει φορεθεί πολύ, κυκλοφορούν πολλά στο δρόμο
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Φάνη, και τίποτα από αυτά να μην βάλεις, δέρμα+xenon+ζάντες περνάς άνετα τη ΛΤΠΦ του ST-L, αυτό έλεγα πριν....
Συμφωνούμε Αντώνη! Το έχω ξαναπεί, εάν θες το ST line πακέτο δεν αξίζει με τίποτα να πας στο Business.
Εάν θές μόνο τα Xenon από το ST Line (όπως εγώ για παράδειγμα, όπου και 18αρες δεν ήθελα με τίποτα!), τότε συμφέρει η Business (όχι μεταπωλητικά), γιατί μπορείς να φτιάξεις με τα ίδια χρήματα ένα αυτοκίνητο με τον εξοπλισμό που θές. Για εμένα π.χ. είναι αδιάφορο το δέρμα, το bodykit, οι ζάντες αλλά σε αυτά τα χρήματα θα ήθελα οπωσδήποτε ηλιοροφή, xenon και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών.
Άσχετο, αλλά ρε παιδιά τόσο σημαντικό είναι να ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ με το πόδι? Δλδ οκ, ωραίο γκατζετάκι, αλλά μέχρι εκεί.
Ford Kuga