-
Εγώ πήρα 700€ έκπτωση, φιμε, κάλυμμα χώρου αποσκευών και ανεμοθράυστες
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δλδ τελική τιμή;
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Εγώ έβαλα door edge protector σε άσπρο χρώμα, σε όλο το μήκος των ακμών των θυρών και ξέγνοιασα....Μόλις παρέλαβα το πρώτο πακέτο door edge protector (σε άσπρο) που είχα παραγγείλει αρχές Δεκεμβρίου, οπότε έχω 5μ από δαύτο που μου περισσεύουν. Όποιος ενδιαφέρεται (και προφανώς έχει αυτοκίνητο σε άσπρο χρώμα) μου στέλνει ΠΜ
-
Έρχονται αναβαθμίσεις στους χάρτες;
-
Τα φωτα σας... το αμαξι ειναι εδω και 21 μερες στο τελωνειο εχει εκτελωνιστει εχουν βγει πινακιδες αδεια ασφαλεια αλλα το αμαξι δεν το χω παρει και ο πωλητης επιμενει να μου λεει να περασω να υπογραψω τα συμβολαια. Στο χαρτι που μου εχει δωσει λεει παραδοση 8με 10 εργασιμες απο την ημερομηνια εκτελωνισμου. Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να περιμενω?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Μετά από καιρό επιτέλους πήρα το kuga. St line βενζίνη 180hp. Οι πρώτες εντυπώσεις όντως καινούργιο είναι αρκετά καλές. Μόλις κάνω περισσότερα χιλιόμετρα θα γράψω πως μου φαίνεται. Μια ερώτηση όμως αν και νομίζω έχει γίνει συζήτηση σε προηγούμενες σελίδες. Το sync3 συνδέεται με το iPhone και πώς το κάνετε; Το AA απ ότι κατάλαβα επίσης δεν υποστηρίζετε στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Μετά από καιρό επιτέλους πήρα το kuga. St line βενζίνη 180hp. Οι πρώτες εντυπώσεις όντως καινούργιο είναι αρκετά καλές. Μόλις κάνω περισσότερα χιλιόμετρα θα γράψω πως μου φαίνεται. Μια ερώτηση όμως αν και νομίζω έχει γίνει συζήτηση σε προηγούμενες σελίδες. Το sync3 συνδέεται με το iPhone και πώς το κάνετε; Το AA απ ότι κατάλαβα επίσης δεν υποστηρίζετε στην Ελλάδα.Καλημέρα και καλοτάξιδο,
Για το apple car play θα πρέπει να συνδέσεις το τηλ μέσω usb και να ενεργοποιήσεις το CarPlay από το μενού του sync3. Για iPhone δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή, λειτουργεί αυτόματα.
Για το android auto ακριβώς το ίδιο αλλά με 1 διάφορα. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται για Ελλάδα όποτε αν έχεις Android τηλ θα πρέπει να κατεβάζεις την εφαρμογή εκτός play store. Το είχα κάνει παλιότερα που είχα Android ( κάποιος φίλος είχε ανεβάσει εδώ link με το Android auto) και δούλευε απροβλημάτιστα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Το sync3 συνδέεται με το iPhone και πώς το κάνετε;Καλοτάξιδο να είναι και να το ευχαριστηθείς....εξαιρετική επιλογή!!
Συνδέεται το iPhone, τόσο μέσω Bluetooth, όσο και με το καλώδιο μέσω θύρας USB. Και με τους 2 τρόπους λειτουργεί υποδειγματικά.
-
Καλοτάξιδο, πολύ καλή επιλογή κινητήρα.
Εγώ δεν ήθελα αυτόματο αλλά τα 30 αλογάκια θα τα ήθελα πολύ. -
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
Καλοτάξιδο, πολύ καλή επιλογή κινητήρα.
Εγώ δεν ήθελα αυτόματο αλλά τα 30 αλογάκια θα τα ήθελα πολύ.Αυτό φτιάχνεται εύκολα
-
30 αλογάκια χώρος να υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Α, και όλα αυτά σε diesel. Μπορώ;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
30 αλογάκια χώρος να υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Α, και όλα αυτά σε diesel. Μπορώ;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για σένα τα είπαμε
Με ή χωρίς 'εγγύηση', remaps υπάρχουν μόνο για τον 2λιτρο diesel, που παίρνει όχι 30, αλλά κοντά 50 αλογάκια, και άλλα 10 !!! κιλά ροπής -
Ε ναι. Γιαυτό και το έχω ως επιθυμία. Αλλά ρε φίλε κι εμείς με τα 120αρια να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι;
-
Υπομονή ......αργά ή γρήγορα θα βγουν remaps και για το 1.5 ....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
30 αλογάκια χώρος να υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση. Α, και όλα αυτά σε diesel. Μπορώ;
Για σένα τα είπαμε [emoji38]
Με ή χωρίς 'εγγύηση', remaps υπάρχουν μόνο για τον 2λιτρο diesel, που παίρνει όχι 30, αλλά κοντά 50 αλογάκια, και άλλα 10 !!! κιλά ροπήςΕχει κανει καποιος remap???
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Σε Kuga με τα καινούρια μοτέρ, όχι. Στο παλιό Kuga και τα προηγούμενα μοτέρ, ναι, όπως και σε αρκετά άλλα Ford με ίδια μοτέρ.
-
Μια ερωτηση προς τους Kugακιδες...
Συναδελφος φιλοτιμηθηκε να με παει σπιτι με το kuga st line 150 ecoboost... Στην κλασσικη συζητηση περι οικονομίας μου λέει.... καιει αλλά παλεύεται.... σε ταξιδι 7-8 στην πόλη max 10! κοιταω το trip και όντως 9.7!!! Ειμασταν στην Πειραιως... πρεπει να επισημάνω πως ο συγκεκριμένος το έχει ανάγει σε hobby να προσπαθεί να κανει καλυτερη κατανάλωση σαν να παιζει coin op.... -
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Συναδελφος φιλοτιμηθηκε να με παει σπιτι με το kuga st line 150 ecoboost... Στην κλασσικη συζητηση περι οικονομίας μου λέει.... καιει αλλά παλεύεται.... σε ταξιδι 7-8 στην πόλη max 10! κοιταω το trip και όντως 9.7!!! Ειμασταν στην Πειραιως... πρεπει να επισημάνω πως ο συγκεκριμένος το έχει ανάγει σε hobby να προσπαθεί να κανει καλυτερη κατανάλωση σαν να παιζει coin op....Πρέπει να είναι από αυτούς που οδηγάνε ξυπόλυτοι χωρίς κάλτσες, ή κυριολεκτικά βάζουν αυγά κάτω από το πεντάλ του γκαζιού.....
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Συναδελφος φιλοτιμηθηκε να με παει σπιτι με το kuga st line 150 ecoboost... Στην κλασσικη συζητηση περι οικονομίας μου λέει.... καιει αλλά παλεύεται.... σε ταξιδι 7-8 στην πόλη max 10! κοιταω το trip και όντως 9.7!!! Ειμασταν στην Πειραιως... πρεπει να επισημάνω πως ο συγκεκριμένος το έχει ανάγει σε hobby να προσπαθεί να κανει καλυτερη κατανάλωση σαν να παιζει coin op....Σε ταξίδι όντως τόσο καίει με λογικές ταχύτητες (μέχρι 150χαω).
Στην πόλη και εγώ έχω καταφέρει να δώ 9.5-10λτ/100χλμ, αλλά με πολύ σπαστική οδήγηση, την οποία ΔΕΝ αντέχω...απλά ήταν για να δω πόσο οικονομικά μπορώ να οδηγήσω. Με κανονική δικιά μου οδήγηση είναι στο 10.6λτ/100χλμ. (με γρήγορη οδήγηση πόλης φτάνει άνετα το 12). Για 1 λίτρο χαμηλότερη κατανάλωση, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να οδηγώ με αυτό τον τρόπο....καλύτερα να παίρνω το λεωφορείο!
-
H αληθεια ειναι πως οδηγει κάπως... σταμααααααααααααατης.....
Τελικά και σε kodiaq που εκανα ομοια συζητηση ( 125hp) μέσα στην πόλη κατω απο 10 πολύ δυσκολα... το trip εγραφε γυρω στα 11 αν θυμάμαι... οπότε ολο αυτο το Kuga καλό αλλά καιει υπερβολικά..... μια η άλλη ειναι μεσα στην πολή.... εκτος και αν μιλησουμε για το qq 1.5 dci που είδα trip στα 7.8!!!
Ford Kuga