-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
...το πολύ πολύ να ψεκάζουν τώρα το intercooler, άρα είναι αναβάθμιση evo tommi makinen edition...
Έτσι μπράβο, δεν θέλω μετριότητες. Βάζουμε το 57i της KN, τη μεγάλη hybrid και το 'καλό' MAXD OUT της Puma, συν φλάντζες και valvetrain από το ST, και τσουπ, να τα 300+ αλογάκια
Θελεις και 2 νουμερα μεγαλυτερο τουρμπο και καμια μπιελα σαν δοκαρι απο τερμα χεχε
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Θελεις και 2 νουμερα μεγαλυτερο τουρμπο και καμια μπιελα σαν δοκαρι απο τερμα χεχε...το πολύ πολύ να ψεκάζουν τώρα το intercooler, άρα είναι αναβάθμιση evo tommi makinen edition...
Έτσι μπράβο, δεν θέλω μετριότητες. Βάζουμε το 57i της KN, τη μεγάλη hybrid και το 'καλό' MAXD OUT της Puma, συν φλάντζες και valvetrain από το ST, και τσουπ, να τα 300+ αλογάκια
Για το 1.6 του ST υπάρχουν τα πάντα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα
-
Θελεις και 2 νουμερα μεγαλυτερο τουρμπο και καμια μπιελα σαν δοκαρι απο τερμα χεχε
...το πολύ πολύ να ψεκάζουν τώρα το intercooler, άρα είναι αναβάθμιση evo tommi makinen edition...
Θα αντεξουν οι μπιελες και τα πιστονια 300 αλογα και 40 κιλα ροπη? Τροφοδοσια? Μπεκ? Αντλια?
-
Ο χρήστης apostolis_bjj έγραψε:
Θα αντεξουν οι μπιελες και τα πιστονια 300 αλογα και 40 κιλα ροπη? Τροφοδοσια? Μπεκ? Αντλια?Για το 1.6 του ST υπάρχουν τα πάντα, δεν είναι εκεί το πρόβλημα
Κάνε μια βόλτα από τη Puma, θα δεις τι εννοώ, εξαρτήματα υπάρχουν, χρόνος και θέληση και χρήμα δεν υπάρχουν (συν το μικρό θεματάκι της εγγύησης )
-
Θα αντεξουν οι μπιελες και τα πιστονια 300 αλογα και 40 κιλα ροπη? Τροφοδοσια? Μπεκ? Αντλια?
Κάνε μια βόλτα από τη Puma, θα δεις τι εννοώ, εξαρτήματα υπάρχουν, χρόνος και θέληση και χρήμα δεν υπάρχουν (συν το μικρό θεματάκι της εγγύησης [emoji38] )
Ωραια θα το κανω γιατι μαρεσει να 'κανιβαλλιαζω' αυτοκινητα χεχεχεχε. Που ειναι η εταιρεια αυτη???
-
-
Pumaspeed | You are here: Home | Kuga | 1.5T EcoboostΜου φτιαξες την μερα λεμε.
-
Pumaspeed | You are here: Home | Kuga | 1.5T EcoboostΠεριεργο που οι μπιελες του 1.5 εκομπουστ αντεχουν 40 κιλα ροπη... εχω τις επιφυλαξεις μου και σχετικα με το σασμαν που ειναι και μονου συμπλεκτη
-
Αν και εφόσον πας σε τέτοια αναβάθμιση, πρώτα θα ρωτήσεις (ίσως και αυτούς) τι χρειάζεται, τι έχουν κάνει και τι διαθέτουν, ώστε ακριβώς να μην υπάρξει 'αδύναμος κρίκος'. Από ότι βλέπω, τα περισσότερα που προτείνουν για τον 1.5 είναι ίδια ή ελάχιστα τροποποιημένα εξαρτήματα για τον 1.6. Άρα είναι πιθανό ότι έχουν για το ST να κουμπώνει και στο Kuga, ή έστω ελαφριά αλλαγμένο. Πάντως η Puma έχει φτιάξει μερικά από τα πιο δυνατά Ford, άρα σίγουρα ξέρουν τι λένε και τι κάνουν
-
Αν και εφόσον πας σε τέτοια αναβάθμιση, πρώτα θα ρωτήσεις (ίσως και αυτούς) τι χρειάζεται, τι έχουν κάνει και τι διαθέτουν, ώστε ακριβώς να μην υπάρξει 'αδύναμος κρίκος'. Από ότι βλέπω, τα περισσότερα που προτείνουν για τον 1.5 είναι ίδια ή ελάχιστα τροποποιημένα εξαρτήματα για τον 1.6. Άρα είναι πιθανό ότι έχουν για το ST να κουμπώνει και στο Kuga, ή έστω ελαφριά αλλαγμένο. Πάντως η Puma έχει φτιάξει μερικά από τα πιο δυνατά Ford, άρα σίγουρα ξέρουν τι λένε και τι κάνουνΟποιο αυτοκινητο και αν ειχα εφαγε αναβαθμιση ειτε εντος ειτε εκτος εγγησης οποτε θα στειλω email να ενηνερωθω τι καιπως... θενξ ε μιλιον
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Εισαι Ωραιος! Εγω δεν θα ειχα την διαθεση να μεινω ηρεμος.... 15 μέρες τι θα κανεις?Το αμάξι έτσι και αλλιώς χρησιμοποιείται αποκλειστικά για εκδρομές. Για μέσα στην Αθήνα έχω παπί και η γυναίκα το aygo. Οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.
-
Αχ αυτά τα σημερινά αυτοκίνητα, φτιαγμένα για να βγάζουν βλάβες...και ιδιως άμα τελειώσει η εγγύηση, εκεί αρχίζει το πανηγύρι !!! Ή το πληρώνεις ή το αλλάζεις ! Για να κινείται το χρήμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
https://www.instagram.com/p/Bdz2IRkhg48/
Καποιος ζητησε 300 αλογα στη φορντ?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα κατάφερα να δω την φωτογραφία του Infide...
Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Ω ρε φίλε εγχείρηση...
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
https://www.instagram.com/p/Bdz2IRkhg48/Καποιος ζητησε 300 αλογα στη φορντ?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
E καλά, το ξέραμε ότι θα βγει
-
Μιας και χρειαζόμουν κάποια βασικά στοιχεία ασφαλείας για το Kuga, αφού θα πήγαινα που θα πήγαινα για ψώνια, είπα να πάρω 1-2 πραγματάκια ακόμα....
Για το Kuga, Φαρμακείο και Πακέτο Ασφαλείας της Ford, πυροσβεστήρας και σχοινί ρυμούλκησης, και γάντζος ρυμούλκησης, για το Fiesta, sport κοντή κεραία, και για τα δύο από ένα σφυρί απεγκλώβισης και κοπής ζώνης.
Κοιτάχτε τα δικά σας Kuga, έχουν γάντζο ? Δηλαδή πουλάς SUV 25Κ€ και τσιγκουνεύεσαι τα 30€ που κάνει ο γάντζος ρυμούλκησης ? Είναι κρίσιμο παιδιά, για πολλούς και διαφόρους λόγους.
-
Το φαρμακείο και πακέτο από πού και πόσο; Το χάζευα στα accessories
-
Φαρμακείο από τον Αγγελή, Πακέτο από τη Βελμάρ (όποιος τα είχε άμεσα διαθέσιμα δηλαδή)
Το Φαρμακείο είναι πλεονασμός, αφού το Πακέτο Ασφαλείας έχει πλήρες kit πρώτων βοηθειών, απλά μου αρέσει σαν σχήμα και ταιριάζει στη θήκη κάτω από το κάθισμα συνοδηγού.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Το πρώτο 'μικρό' service στο Kuga. Λεπτομέρειες προσεχώς.
η αληθεια ειναι πως με προβληματιζει ο χωραταξικος σχεδιασμος του μηχανοστασιου του kuga για να αλλαξει καποιος την μπαταρια φαινεται πως δεν ειναι και τοσο απλη διαδικασια πρεπει παλι να αφαιρεθουν καμποσα...!τωρα και αυτο που βλεπω για να βγαλεις ενα φαναρι να πρεπει να κατεβασεις το μισο αυτοκινητο μπροστα .... ειναι θεμα!μου θυμιζει οταν ειχα αλλαξει ιντερκουλερ στο cupra που εκει οκ το δικαιολογεις εδω οχι
-
Για την μπαταρία μου το είπε και το παλικάρι στη Βελμάρ, όταν παρατήρησα πόσο χωμένη είναι και τι γίνεται στη περίπτωση που μείνω ή θελήσω να βάλω άλλη, μου λέει 'τη μπαταρία απλώς τη βλέπεις, δεν μπορείς να την αλλάξεις με τίποτα'.
Για οτιδήποτε άλλο, πάνε πλέον οι εποχές που μπορούσες να κάνεις πολλές και διάφορες δουλειές μόνος σου, γρήγορα και εύκολα, στα αυτοκίνητα. Πλέον ακόμα και για αλλαγή λαμπτήρα, μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις το μισό μηχανοστάσιο
Ford Kuga